2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 74 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4659572 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Tolgay asla kötü oyuncu değil sadece iniş çıkışları fazla yoksa iyi ve golü biraz daha çok düşünen Tolgay her zaman ilk 11 de oynar.

Tolgayın ligde atacağı ilk gole adak mı adasak ne yapsak? :alala: Neredeyse Fabri bile atacak bizim ki tırt...
Bi atarsa acilabilir cocuk
Gol kabizligi cekiyor
Boyle gomez gibi gol ishali olmasi lazim
Onun icinde once sahada guclu olmasi lazim
Guclu olursa daha guvenli hisseder ve daha dogru kararlar alip daha dogru tercihler yapar

Çevrimdışı mylife1903

video ölcü olmaz biliyorum, ama 4. dakikada kapattim, begenmedim, bize klas katacak bir futbolcu görüntüsü vermedi bana.
Azicik siyah topik doksen saclara alanyali efecani andiriyir, gelsin baslasin

Çevrimdışı Sercan62

Klaassen'in ligimizde başarılı olacağını düşünüyorum. Hollanda ligi istatistik ligi, ölçü olmaz diyen arkadaşlar var doğrudur fakat Premier lig de bizim ligimize göre ölçü olamaz. Kaldı ki Hollanda ligi ile bizim ligimiz arasında pek fark olduğunu düşünmüyorum.

Top ile ilişkisi olan ve futbolu da beyniyle oynayan her 10 numara bizim ligimizde iş yapar. Klaassen bence ligimizin üstünde bir oyuncu. Şenol Hocanın onu nasıl kullanacağı da çok önemli tabi. Eğer 2015-2016 sezonuna dönüş yapıyorsak fazlasıyla iş yapacak diye düşünüyorum. Düzenli oynadığı son sezon olan 16-17 sezonunda 50 maçta 20 gol 12 asist yapmış. Formunu bulursa bu istatistiği yakalar bence. Ben zor bir transfer olarak görüyorum. Eğer aldıysak da umutluyum. Allah utandırmasın.

Çevrimdışı kyiv

Bi atarsa acilabilir cocuk
Gol kabizligi cekiyor
Boyle gomez gibi gol ishali olmasi lazim
Onun icinde once sahada guclu olmasi lazim
Guclu olursa daha guvenli hisseder ve daha dogru kararlar alip daha dogru tercihler yapar

Babelin ve Quaresmanın kanat bindirmelerinde risk alıp birz daha tehlikeli yerlere girip çıkması lazım. Hoş bu sene kanatlarda kim olur bilinmez lakin Tolgay daha çok ileri çıkıp daha çok kendini ceza sahasında boşa çıkarmalı.

Çevrimdışı asilarıkaymak

klassen bence Şenol Güneş hocamızın tekrar 2015 2016 yılındaki takım taktik anlayışa dönmesi için çok yerinde hamle olur defansif yönü hem sosadan hemde taliscadan fersah fersah fazla

oğuzhanla aynı dili konuşması pasa dahalı oyunu oynaması orta sahadaki hucumla defans arasındaki o uzun mesafeyi kısaltır

2 sene önce amsterdamda canlı izlemiştim lyon maçında gerçekten çok iyi oyuncu 24 yaşında ajax kaptanından bahsediyoruz

everton doğru tercihti ama sam alirdays gibi bir kotüden öte bir koçla çalıştı

bizde en az 20 gole direk katkı sağlar

Çevrimdışı AvrupaKartalı

resmi aciklama neden yapilmiyor?
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Savaş

Klaassen'in ligimizde başarılı olacağını düşünüyorum. Hollanda ligi istatistik ligi, ölçü olmaz diyen arkadaşlar var doğrudur fakat Premier lig de bizim ligimize göre ölçü olamaz. Kaldı ki Hollanda ligi ile bizim ligimiz arasında pek fark olduğunu düşünmüyorum.

Top ile ilişkisi olan ve futbolu da beyniyle oynayan her 10 numara bizim ligimizde iş yapar. Klaassen bence ligimizin üstünde bir oyuncu. Şenol Hocanın onu nasıl kullanacağı da çok önemli tabi. Eğer 2015-2016 sezonuna dönüş yapıyorsak fazlasıyla iş yapacak diye düşünüyorum. Düzenli oynadığı son sezon olan 16-17 sezonunda 50 maçta 20 gol 12 asist yapmış. Formunu bulursa bu istatistiği yakalar bence. Ben zor bir transfer olarak görüyorum. Eğer aldıysak da umutluyum. Allah utandırmasın.
Hollanda ligi ile bizim ligimiz arasinda fark yok mu? Nasıl yani.

Adamlarin her maci +7'ye gidiyor neredeyse, bizim anadolu takimlari gibi ölümüne defans yapmıyor adamlar.

Yıllardır burdayim en şaşırdığım yorumlardan biri oldu bu.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

video ölcü olmaz biliyorum, ama 4. dakikada kapattim, begenmedim, bize klas katacak bir futbolcu görüntüsü vermedi bana.

Ajax maçlarına ara sıra denk geldiğimde, "VAy eb koca Ajax ne hale gelmiş, kaptana bak" diye düşündüğüm oyuncudur.
Yine de video da bir bakayım dedim 5 dakika dayanabildim.
O pazarda yürür gibi geçişleri, topa basmadan rahat rahat pas atmaları bu ligde kasap anadolu takımları yaptırmaz.
Klaassen alınırsa yine orta sahada ideal kurguyu oluşturamayacağımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Babelin ve Quaresmanın kanat bindirmelerinde risk alıp birz daha tehlikeli yerlere girip çıkması lazım. Hoş bu sene kanatlarda kim olur bilinmez lakin Tolgay daha çok ileri çıkıp daha çok kendini ceza sahasında boşa çıkarmalı.
Abi basit is diyoruz ya hep
Kafayla golu olmayan taliska kamyonla kafa golu atti
Love kesme kalmasina ragmen kafasina kafasina carptirdilar
Solda evele gevele topu at saga kos iceri
Kesme kalsan doneni sekeni falan kovalarsin
Tosic bile gidip sekeni yakalayip muzleraya sokusturdu
Ama oralara girip cikmak icin guclu olmak lazim

Oguzhan da tolgay da malesef 45dakikalik oyuncu

Çevrimdışı underworld

Tolgay kendini 6 olarak görüyor.
Şahin görünümlü doğan gibi.
Gol atmasada asist yapsın o da olumlu

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş, ciddi bir kemer sıkma politikasına gidiyor..
Neredeyse her gün personel çıkartılıyor..
Harcamalar kısıtlanıyor..
Herkes bir sürü isim yazıyor ama bu mali darboğazda “yıldız” almak imkansıza yakın..
Beklentilerinizi isim anlamında yükseltmeyin..

Via : Badem

Çevrimdışı kyiv

Tolgay kendini 6 olarak görüyor.
Şahin görünümlü doğan gibi.
Gol atmasada asist yapsın o da olumlu

Niye gol atmasın? Senede 2,3 gol atamıyorsa bu kendi hatası. Tolga Ciğerci gibi bir kazma bile neredeyse çift haneli golleri yakalayacaktı.

Çevrimdışı mylife1903

Hollanda ligi ile bizim ligimiz arasinda fark yok mu? Nasıl yani.

Adamlarin her maci +7'ye gidiyor neredeyse, bizim anadolu takimlari gibi ölümüne defans yapmıyor adamlar.

Yıllardır burdayim en şaşırdığım yorumlardan biri oldu bu.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya abi seyrederken sinirden kendimi tekmeledigim bir lig
Bu sene belcika ligini de aldim
Kavga dovus falan baya baya sertlesmisti belcika
Hollanda ligi halisaha tadinda gidiyor
Ispanyada toplanip mac yapiyorsun sokakta daha sert geciyor

Hollandadan direkt getirsen buraya topcular ilk deplasman macinda nereye dustuk olurlar

Çevrimdışı mylife1903

Ajax maçlarına ara sıra denk geldiğimde, "VAy eb koca Ajax ne hale gelmiş, kaptana bak" diye düşündüğüm oyuncudur.
Yine de video da bir bakayım dedim 5 dakika dayanabildim.
O pazarda yürür gibi geçişleri, topa basmadan rahat rahat pas atmaları bu ligde kasap anadolu takımları yaptırmaz.
Klaassen alınırsa yine orta sahada ideal kurguyu oluşturamayacağımızı düşünüyorum.
Konyada o fizikle bi ali parantezine alsalar 3 hafta yogun bakimda yatar

Çevrimdışı mylife1903

Niye gol atmasın? Senede 2,3 gol atamıyorsa bu kendi hatası. Tolga Ciğerci gibi bir kazma bile neredeyse çift haneli golleri yakalayacaktı.
Fbli ozan dombilisi kac gol abi?

Çevrimdışı underworld

Kutuya girmiyor
Frikik yok
Kafa yok
Uzaktan şut yok
Golü neyle atacak bu muhterem

Keşke 3-4 gol 7-8 asist yapsa

Çevrimdışı kyiv

Fbli ozan dombilisi kac gol abi?

Neredeyse son 6 ay oynamamasına rağmen 3 gol atmış ligde. O da gerizekalılığına yansın. Şenol Güneşli Beşiktaşa gelseydi kariyeri açısından çok daha faydalı olurdu.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Kim diyor 40 m teklif verdi diye?

Google'a bak, butun yabanci medya yazmis.

Çevrimdışı underworld

Google'a bak, butun yabanci medya yazmis.
Medyanın ipiyle kuyuya ineceksek vay bizim halimize

Çevrimdışı mylife1903

Kutuya girmiyor
Frikik yok
Kafa yok
Uzaktan şut yok

Firikik atamaz
Kafa olmayabilir az kesme
Yahu kutuya girsin iste
Uzaktan da vursun mis gibi tak tak adam eksiltiyor

Oynadigi zaman yanindaki ile fazla ustuste biniyor tolgay
Biraz rahatlasa azicik gezinse sahada daha da iyi oynayacak cocuk

Çevrimdışı kyiv

Kutuya girmiyor
Frikik yok
Kafa yok
Uzaktan şut yok

Önce hayal edeceksin ve inanacaksın. Kısacık boyuyla Şifo Mehmet onlarca kafa golü attı. Keza Galatasaraylı Suat. Tehlike bölgesinde daha çok dolaşacaksın.Seken toplara ayak uzatacaksın.Güçlü değilsen bunların hiçbirini yapmaya cesaretin olmaz aman gol yemeyelim diyerek santralarda kalırsın.

Çevrimdışı tangaz

ajaxta 50 maç 20 gol 12 asistle oynayan adam azcık ışık verseydi hollanda pasaportu ile şu piyasada eplye 50-60 milyondan aşağı paraya satılmazdı demek ki oyuncu pek ışık vermemiş ama bir acaba da dedirtmiş pasaportu da 25 milyon bonservis ödettirmiş. oyuncu polonyalı çek mek olsaydı 7-8 ancak öderlerdi. hollandada o istatistiğin tr karşılığı 4 gol 2-3 asist
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

Firikik atamaz
Kafa olmayabilir az kesme
Yahu kutuya girsin iste
Uzaktan da vursun mis gibi tak tak adam eksiltiyor

Oynadigi zaman yanindaki ile fazla ustuste biniyor tolgay
Biraz rahatlasa azicik gezinse sahada daha da iyi oynayacak cocuk
İşte diyorum ya reyis 8 görünümlü 6 gibi defansın önünde takılıyor.
Hatta iniesta çok mu gol atmış gibi bahane uydurup kendi kendini frenliyor

Çevrimdışı mylife1903

Önce hayal edeceksin ve inanacaksın. Kısacık boyuyla Şifo Mehmet onlarca kafa golü attı. Keza Galatasaraylı Suat. Tehlike bölgesinde daha çok dolaşacaksın.Seken toplara ayak uzatacaksın.Güçlü değilsen bunların hiçbirini yapmaya cesaretin olmaz aman gol yemeyelim diyerek santralarda kalırsın.
Abi zaten iceri girmeye gucu olsa orda ekistira oyuncu olacak cocuk daha az dikkat cekecek ve riske edilecek yani daha rahat pzoisyon bulabilecek bos kalacak falan

Çevrimdışı tangaz

Kaos seçeneğini seçiciler düşünsün. @Koa_lAA  Yalnız scouting ile ilgili önemli bir yanılsama var. 50-100 milyonluk oyuncuya da scouting yapılır. @tangaz Sanal marketingde yazılan paraların gerçek futbol dünyasında hiçbir yeri yok. Orada yazan fiyatları referans alan kulüp yöneticisi varsa o kulüp için çanlar çalıyor demektir. Kulüpler için bir veritabanı oluşturup-fiyat ölçümü yapan firmalar var. Fakat bunlar yalnızca kulüplerin ve belli zümrelerin bilebileceği internette bulamayacağınız değerlendirmeler. @tuncaboylu

50-100 milyonluk oyuncuya scouting yapılabilir ama olmuş suareze olmuş baleye yapılmaz @atalay
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: