2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4662644 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Klaassen, Hollanda basınına açıklamalarda bulundu.
Everton forması giyen 25 yaşındaki Hollandalı orta saha oyuncusu, Everton’da kalacağını ifade etti.

Klaassen, yaptığı açıklamada; “Everton’a gelmek benim için doğru bir adımdı. Everton'da yeni sezona başlamak için sabırsızlanıyorum. Burada kendimi iyi hissediyorum ve gelecek sezon daha iyi bir performans göstermek istiyorum” ifadelerini kullandı.

oyuncu kendi açısından haklı yeni menajer yeni başlangıç yeni şans onun adına kamp sonrası hocasının raporu da belirleyici olacaktır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Klaassen, Hollanda basınına açıklamalarda bulundu.
Everton forması giyen 25 yaşındaki Hollandalı orta saha oyuncusu, Everton’da kalacağını ifade etti.

Klaassen, yaptığı açıklamada; “Everton’a gelmek benim için doğru bir adımdı. Everton'da yeni sezona başlamak için sabırsızlanıyorum. Burada kendimi iyi hissediyorum ve gelecek sezon daha iyi bir performans göstermek istiyorum” ifadelerini kullandı.

İşte tam aramadığımız tarzda bir 10 numara.

Herif kariyerinin en verimli yaşı olan 25'inde koca sezon 250 dakika oynamış, çoğu maç kadroya bile alınmamış. Hala "Everton'a gelmek benim için doğru adımdı" diyor.

Bu salağı kiralarsak, 10 milyon da opsiyon koyarlar kesin.

Wehbi Khazri'ye yönelmek lazım. Takımı 3. lige düştü, çay çorba parasına kiralar, düşük de opsiyon koydururuz.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2018, 15:20:44 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Koa_lAA

özet+sonuç=algı yapıyosun işte :D

:-*

öpülen ben oldum sanırım  :D :D vay arkadaş ya...

Çevrimiçi murat

Herif kariyerinin en verimli yaşı olan 25'inde koca sezon 250 dakika oynamış, çoğu maç kadroya bile alınmamış. Hala "Everton'a gelmek benim için doğru adımdı" diyor.

Wehbi Khazri'ye yönelmek lazım. Takımı 3. lige düştü, çay çorba parasına kiralar, düşük de opsiyon koydururuz.

fc brugge dan vormer vanaken ve olimpiacostan fortunis daha iyi seçenek gibi duruyor.klaassen ingiltere görmüş maaşı uçmuştur onun.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

abi ben de istiyorum bölem 1000 odalı bi evcik bahçesinde mahsencik kapısında arabalarcık limanında yatlarcık  ama cık kısmı önemli tabii

:kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Koa_lAA

fc brugge dan vormer vanaken ve olimpiacostan fortunis daha iyi seçenek gibi duruyor.

bizim başkan yunanda çok geziyor... dün yine paylaşımmı ne yapmış yunanda konserdeymiş... belki hem iş hem tatildir...

Çevrimdışı tuncaboylu

fc brugge dan vormer vanaken ve olimpiacostan fortunis daha iyi seçenek gibi duruyor.klaassen ingiltere görmüş maaşı uçmuştur onun.
Vormer ve Vanaken'e de en az 15 fiyat çekerler.

Fortounis olabilir, bakmak lazım.

Baktım, onu da 10'dan aşağı bırakmazlar.

[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2018, 15:31:38 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

bu dediğin adam da kuzey africalıymış bu da belhandagillerden olmasın
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bugün tespitlerin tam nokta atışı

Çevrimdışı tuncaboylu

bu dediğin adam da kuzey africalıymış bu da belhandagillerden olmasın
Atıf Şeysu'ya benziyor surat olarak.

Fransa'da oynadığı senelerde iyi performans göstermiş.

Orada iyi oynayan, genelde burada tutuyor.

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi murat

bu kuzey afrikalılarla uğraşacağına ortalama bir alman getir daha iyi. disiplinli ,hem formayı kapmak için çalışır , yedek kalırsa olay çıkarmaz hem de daha ucuz.işin daha bir okumuşu teoriyi pratiğe dökebiliyorlar.
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2018, 15:38:10 MURAT ]

Çevrimdışı tuncaboylu

bu kuzey afrikalılarla uğraşacağına ortalama bir alman getir daha iyi.hem disiplinli hem formayı kapmak için çalışır hem yedek kalırsa olay çıkarmaz hem daha ucuz.işin daha bir okumuşu teoriyi pratiğe dökebiliyorlar.
Alman 10 numara bulmak zor, hele ucuza bulmak daha da zor.

Çevrimdışı tangaz

max kruse

Çevrimdışı tangaz

suratının atıfa benzemesi iyiye işaret mi  :D

bak atıf diyor hala via aziz yıldırım  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

max kruse
15'ten aşağı alamayız.

Kulübü de kiralamaz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ferdi Kadıoğlu ismi geçmeye başlamış yine.

3-4 milyona alabilirsek, versinler 10 numarayı.

Tutarsa 20 milyonluk adamımız olur.

Çevrimdışı tangaz

15'ten aşağı alamayız.

Kulübü de kiralamaz.

1 yılı kalmış yaşı da 30 o dediğin rakama çıkmazlar sanmam

Çevrimdışı kyiv

şayet doğruysa hoca akıllıca şeyler söylemiş; talişka yerine babeli oynatırım kanat rotasyonum yeterince kalabalık eldekiler yeter hem yedek kalmazlar verim alırım bana santrafor ve sağ bek alın yeter demiş. aferim hocama aynı bizim kafada. fazlalıklardan kurtul maaş yükünü düşür mevcutları verimli hale getir bu ligin zaten üstünde kadro var. haa birde negredo gitmeli  :D

Negredo Taliscanın yerinde oynayabilir de Babel Taliscanın yerinde çok zor. Kanatlarda hızlanması içe çalımları falan rakibi kolay eksiltiyor fakat kanat dışında iç bölge çok kalabalık olacak buradan adam eksiltmesi daha zor olur.Sonuçta ezberine aldığı daha rahat oynadığı yer var. Sağ kanada bile kayınca sol kanattaki kadar verimli olamıyor. Babelin iyi oynayacağı tek mevki sol açıktır kanımca.

Çevrimdışı atalay

Billy Beane-NY Yankees hikayesi. Scoutlar ile oyuncunun özel hayatı izleniyor ve bir istatistik filteresinden geçen veriler ile birleştiriliyor. Amaç oyuncunun arka planda kalmış özelliklerini rakamlar ile keşfedebilmek. Böylelikle underpay hamleler ile overperform kovalanıyor. Mesela X bir oyuncunun hücum aksiyonlarında topla buluştuğu bölgeleri, tercihlerini, anahtar paslarını kullandığı bölgeleri, final tercihlerini inceleyip rakamlar ile ölçümleniyor. Spesifik örnek vermek gerekirse Arsenal'de iken Steve Rowley ile beraber Juve'de sol kanat oynayan Henry'i merkez forvet olarak düşünmeleri gibi. Moneyball yakıştırmasının sebebi bu. L'pool'da bu rakamsal analizler hiç sonuç vermedi. @Koa_lAA   

Çevrimdışı tangaz

https://www.transfermarkt.com.tr/josip-ilicic/profil/spieler/80351

https://www.transfermarkt.com.tr/eder/profil/spieler/37418

şu 2 adam italya patentli olmaları nedeniyle makul bence 10 numaraya interde olan arkadaş son sene az süre almış tam idealimizdeki profil bence

Çevrimiçi Özgür Gültekin

En sonunda Ferdi Kadıoğlu haberleri çıkmaya başlamış sevindim.

Menajeri de bizim Baki Mercimek, olur bu iş.  :lol:

Çevrimdışı tangaz

Negredo Taliscanın yerinde oynayabilir de Babel Taliscanın yerinde çok zor. Kanatlarda hızlanması içe çalımları falan rakibi kolay eksiltiyor fakat kanat dışında iç bölge çok kalabalık olacak buradan adam eksiltmesi daha zor olur.Sonuçta ezberine aldığı daha rahat oynadığı yer var. Sağ kanada bile kayınca sol kanattaki kadar verimli olamıyor. Babelin iyi oynayacağı tek mevki sol açıktır kanımca.

babelle ilgili dediklerin doğru ama bu dediklerini negredo nasıl yapacak babel yapamıyorsa orda benim sigortalar gitti  :ebebe:

adam takım ataga çıkarken kadraja giremedi çoğu kez o kadar ağırki...

Çevrimdışı tuncaboylu

https://www.transfermarkt.com.tr/josip-ilicic/profil/spieler/80351

https://www.transfermarkt.com.tr/eder/profil/spieler/37418

şu 2 adam italya patentli olmaları nedeniyle makul bence 10 numaraya interde olan arkadaş son sene az süre almış tam idealimizdeki profil bence
İlicic'i alamayız, İtalya'da çok iyi oynamış bu sene.

Öteki olur belki.

Çevrimiçi murat

evet almanyadan bildiğimiz 10 numara çıkmaz onlar oyunu iki yönüyle oynar.bende zaten çok baskın br 10 numara değilse 10 numaraya karşıyım.iyi bir 8 i 10 numaraya tercih ederim.5 gol 5 asist yapsın ama topa ileride bassın oyunu organize etsin ileride top bekleyip şut çekme yerine ileriye top atsın.adam kaçırsın vs.

Etiketler: