2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4641992 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

Bi iki yerde daniel opare haberleri goruyorum.  yani olursa cidden yonetime supheyle bakip kasitla kotu transfer yapildigina inanmaya baslarim.
500 bin euro ise gelsin fazlası zarar.biraz hızı var o kadar.

Çevrimdışı kyiv

Doğru dürüst bir santrafor ve 10 numara gelse Opare ye de Mitroviç e de okeyim.

Çevrimdışı tangaz

yönetimin transfer aklı yok derken bu günleri öngörerek söylüyoruz hep zar atıyoruz ligi ilk 2de bitirmek ve 3-4 bitirmek arasında çok fark var ve her 2 duruma göre de planların şort listlerin çoktan tamamlanmış ve ön protokollerin yapılmış olası gerekirdi en azından 2 mevki (sağ bek ortasaha) için bu şarttı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

Rezerv takımdan veya U18-17-16 lardan hiç mi yetenek çıkmıyor?Bu kadar mı kuruduk yahu?Ne bileyim tesadüfen bile olsa 2000'den sonra altyapıdan 1 tane yıldız olabilecek çocuk çıkmamış. 18 sene dilekolay. Bu kadar mı kötü olur bir takımın altyapısı. Bir de üstelik Serpil Hamdi Tüzün diye senelerdir övünülür.

Çevrimdışı tangaz

yönetimin transfer aklı yok derken bu günleri öngörerek söylüyoruz hep zar atıyoruz ligi ilk 2de bitirmek ve 3-4 bitirmek arasında çok fark var ve her 2 duruma göre de planların şort listlerin çoktan tamamlanmış ve ön protokollerin yapılmış olası gerekirdi en azından 2 mevki (sağ bek ortasaha) için bu şarttı.

geçmiş yıllar ffp olsun sattıgın kadar alabilirsin mazeretleri geçerli nedenlerdi ama bu sene böle bir durum yok ve yönetim şuan 4 büyükler içindeki en tecrübeli yönetim artık bu basit planlamaları da yapsınlar please
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Berat

oyuncu benfikaya gıcıktı bizim üstümüzden gitmek istiyordu benfika 50 istiyordu roma bizden 40a alacaktı

bunun nesini anlamıyorsunuz renkli sevicimisiniz nie menfaatimizi istemiyorsunuz die de eklentiler havada uçuşuyordu

Renkli sevici haha :D

Çevrimiçi levitate

oyuncu benfikaya gıcıktı bizim üstümüzden gitmek istiyordu benfika 50 istiyordu roma bizden 40a alacaktı

bunun nesini anlamıyorsunuz renkli sevicimisiniz nie menfaatimizi istemiyorsunuz die de eklentiler havada uçuşuyordu
gıcık olmasının sebebi maaş ve ödeme düzeniymiş bu arada maalesef paragöz bir arkadaşımız
bipbipbupbup

Çevrimdışı underworld

Fatih tutulmalı pepe satılmalı.
Seneye vida - mitrovic - fatih (+ medel) le yola devam edilmeli.

Bu ligin şablonu belli:
Urfalı apti, semih kaya şampi
Maykon, serdar şampi
Marcelo, tosic şampi

Lyon hocası " Marcelo, ödeyebileceğimiz maaşa uygun en iyi Stoperdi." demişti.

Çevrimdışı underworld

gıcık olmasının sebebi maaş ve ödeme düzeniymiş bu arada maalesef paragöz bir arkadaşımız
Evli barklıyım, eşim hamile sokakta kaldım yüzüme bakmadılar. Bana hep üvey evlatmışım gibi davrandılar.
Çocuğum için bimden süt çaldım.
Bu yüzden benfica ya bir daha dönmem.
Via talisca

Çevrimdışı tangaz

Evli barklıyım, eşim hamile sokakta kaldım yüzüme bakmadılar. Bana hep üvey evlatmışım gibi davrandılar.
Çocuğum için bimden süt çaldım.
Bu yüzden benfica ya bir daha dönmem.
Via talisca

futbolcu=zengin bir köle

brezilyalı olanları ise hem zengin hem kezban hem köle

Çevrimiçi levitate

futbolcu=zengin bir köle

:kop:
bipbipbupbup

Çevrimdışı Jimexi

-benficaya dönmem demedim gurban olduğum benficaya gömmem dedim.
+ama frikik golü attın.
-ama onu golden sonra söyledim aha bak dayıya sor.

benim gözümde taliscanın düştüğü durum tam bu adanalı elaman ile aynı. bunlar parayı görünce din bile değişir.  başkanın dünkü açıklamalarına bakın her şey ortada.

Çevrimdışı f_madida

Hiç şaşırmadım.

« İleti Gönderen: Özgür Gültekin  27 Temmuz 2017, 23:18:16 »
Gökhan'ın yerine sağ beke mutlaka birini düşünmemiz lazım.
Bu sene sakatlık problemleri erken baş göstermeye başladı.

Ayrıca Mitrovic'in geldiği Rijeka kulübünün sahibi Gabriele Volpi adlı bir iş adamı.
Bu adam aynı zamanda italya Seri B takımı Spezia Calcio' nun da sahibi.

Rijeka' dan bazı oyuncular bu kulübe kiralanıyor ama Mitrovic hiç kiralanmamış.
Mitrovic eğer potansiyelli bir oyuncu olsa mutlaka yolu italya ile kesişirdi.

Umarım ben yanılırım ama Mitrovic şu aşamada 11 e yazılacak oyuncu değil.

Pedro + Milo + Atınç + Mitro hepsini toplasan bir stoper etmiyor.

Mitrovic'i ilk 11'e yazarim diyen adam, sampiyonluk istemesin bir zahmet. Dunya kupasi vitrini de yoksa elimizde patladi demektir, bu adamdan birsey olmayacagi alindigi gun belliydi.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı sozkul

65i toplamak zor maksimum 40 filan da kalır sanki

Futbol maaş giderlerinide yüksek tutmuşlar, ordan kısacaklar artık dengeyi bulmak için ama yinede borç azıcık artacak bu sene..

Çevrimdışı Necmi

Sürekli bir algı oluşturmaya çalışıyorsun. Ben haklıyım demeye çalışıyorsun, kendine haklıyım dedirtebilmek için gerçekleri saptırıyorsun.

ALGI 1) Beşiktaş , Hoca Negredo yerine Cenk'i oynattığı için 30 puan almış Beşiktaş. İlk yarı Beşiktaş'ın kaybettiği maçlar deplasmanda Fener, Gençlerbirliği ve Sivasspor maçları. Fener maçı hakemin maçı katletmesi nedeniyle 2-1 tamamlandı. O maçta Cenk ilk 11 başladı. Tahmin et kaybettiğimiz Gençlerbirliği ve Sivasspor maçlarında kim bu takımın santraforu olarak sahaya çıktı? Bize 30 puan aldıran Cenk mi çıktı ilk 11'de sahaya? Niye gerçekleri saptırıyorsun?

ALGI 2) Cenk yüzünden Talisca pozisyon bulamıyor. Yine bir algı yaratıp o algı üzerinden gerçekleri saptırıp işine geldiği gibi yorumlama. Talisca'nın Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Ligi ısı haritalarına, toplam sprint mesafelerine, istatistiklerine bak. Bunlara senin dediğin şeylerin tersini söylüyor. İstatistikler ne söylüyor? Talisca'nın maç seçtiğini, ısı haritaları Şampiyonlar Liginde daha fazla orta sahaya yardıma giderken Türkiye Liginde ileride takılıp ayağına top beklediğini, Şampiyonlar Liginde  daha düzgün tercihler yaparken Türkiye Liginde ayağına gelen topları bencilce kullandığını, o üzerinden oynanmıyor dediğin adamın koşmadan, ikili mücadeleye girmeden sürekli ayağına top beklediğini, ayağına gelen topları bencilce kullandığını ve  takımda en fazla 50 şut atıp bunların 3'ünü golle sonuçlandırdığını bu rezil istatistik yüzünden takımın 30 golde kaldığını gösteriyor. Niye senin anlattıklarınla gerçekler uyuşmuyor?

ALGI 3) Talisca bizi şampiyon yapacaktı ama takım izin vermedi. Talisca 50 şut attığı sezonun ilk yarısında bu şutların 3'ünü golle tamamlamış. Bu rezillik sonucunda takımın gol sayısı 30'da kalmış sezonun ilk yarısında. Bu yetmezmiş gibi bir de bu takım Taliscasız gol atamıyor, kazanamıyor algısı yaratılmaya çalışılıyor. Talisca'nın bu sezon oynamadığı tek maç sarı kart cezalısı olduğu evimizde 3-1 kazandığımız Fenerbahçe karşılaşması. 8 dakika oynadığı Gs maçını 3-0 kazanmışız. Yine 8 dakika süre ile en az oynadığı Gençlerbirliği maçını 1-0 kazanmışız. Türkiye Liginde bu sezon herkesin aklında kalan maçlarımızı soralım. Bakalım kim ne diyecek. Bu takım Taliscasız oynayamıyor kazanamıyor algısı oluşturmaya çalışıyorsun ama istatistikler yine senin algı yaratarak gerçekleri saptırdığını söylüyor.

Niye istatistikler, rakamlar senin dediklerinin tersini diyor? Niye gerçekleri saptırmaya çalışıyorsun?
fikrimi söylemem algı oluşturmak değildir. algı oluşturmayayım diye
senin fikrinimi benimsemem gerekiyor. Bir tezi konuşuyorsam onu doğru kabul ediyorumdur ve
kendime göre haklıyımdır. Ama kimseyede bunu dedirtme derdinde değilim ister kabul et ister
etme sana benim fikrimi kabul edeceksinmi diyorum bu benim düşüncem sen istedin diye farklı şey düşünecek konuşacak değilim ister katıl ister katılma bunu çokmu umursuyorum sende fikrini söylersin olur biter
ne o burda beni haklı bulduğunuzda ödül falanmı alacağım. Birileri beni haklı bulduğunda başım göğemi erecek
derdin ne Beşiktaş için emek vermiş bir oyuncuyu övmem neden bu kadar zoruna gidiyor. överimde
eleştiririmde ama asla hakaret etmem ciddi anlamda rahatsız oluyorsun taliscayı övmeme.
Ben fikrimi söylüyorum Beşiktaş forumunda Beşiktaş forması giyen bir oyuncuyu övdüm diye utanmasan hakaret edeceksin överimde eleştiririmde kime ne. Herkes senin gibimi düşünmek zorunda yada senin düşüncelerine göremi
yazacak algımı yapıyorum alınması üzerine algımı yaparım kime ne bundan  renklilere oyuncu aldırmak için yapmıyorum
Beşiktaşın menfaatine gördüğüm için yapıyorum. Yaptığını iyi düşün istersen Burası Beşiktaş forumu burda Beşiktaş oyuncusu övülür işine gelsede gelmesede bu böyle. Sendenmi izin alacağım övmek için. sanki renkli bir oyuncuyu övüyorum gibi tepki veriyorsun.

Çevrimdışı underworld

Futbol maaş giderlerinide yüksek tutmuşlar, ordan kısacaklar artık dengeyi bulmak için ama yinede borç azıcık artacak bu sene..
534 milyon TL mi abi futbolcu, teknik kadro giderleri?

Çevrimdışı mylife1903

potansiyeli yok ama milli takıma çağırıyorlar ilginç demek bize özel sivriltmişler.
Abi borsada mi ne varya saf silkeme diyorlar
Ambalaj janjan
Milli takim, italyadan istiyorlar

Yahu kaynanasi bile yapar janjan.
Doktoar muhendisler istedi diye yani

Çevrimdışı mylife1903

futbolcu=zengin bir köle

Kilibik hepsi abi
Bunlardan herif zor cikiyor zaten. Biraz beyaz berazilyalilar herifimsi oluyor
Simdi bisi diyecem irkciliga girecek
Maksadini asacak

Çevrimdışı mylife1903

Genel yonetim ve isletme giderleri 25 milyon olmus, ohaaaa
10 milyondan mi firlamis buraya

Çevrimdışı tangaz

şuanki kurla 100 milyon yuro ama yıllık ortalama baz alınırsa sanırım 110-115 milyon yuroya denk gelebilir.

bunun içinde maaşlar+yönetim giderleri (o kieve gidilen özel uçaklar)+menajer ücretleri+seyahat masrafları vbvb hepsi var. birde dernek denmiş sırf dernek kısmı ne kadar acaba

Çevrimiçi murat

şuanki kurla 100 milyon yuro ama yıllık ortalama baz alınırsa sanırım 110-115 milyon yuroya denk gelebilir.

bunun içinde maaşlar+yönetim giderleri (o kieve gidilen özel uçaklar)+menajer ücretleri+seyahat masrafları vbvb hepsi var. birde dernek denmiş sırf dernek kısmı ne kadar acaba
en son kulüp bünyesinde 700 civarı çalışan vardı onlarda bunun içindedir heralde.yoksa sadece maaş bütçesi futbolcular için 50 milyon civarıydı.senin saydığın uçak masrafı fian yönetim giderlerindedir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı sozkul

534 milyon TL mi abi futbolcu, teknik kadro giderleri?

Evet ama içinde %15 vergi ve muhtemel bonservis gideride vardır. Planlanan buydu ve tablolar hazırlanırken ligdeki durumumuz kesinleşmemişti.

Çevrimdışı Savaş

Rezerv takımdan veya U18-17-16 lardan hiç mi yetenek çıkmıyor?Bu kadar mı kuruduk yahu?Ne bileyim tesadüfen bile olsa 2000'den sonra altyapıdan 1 tane yıldız olabilecek çocuk çıkmamış. 18 sene dilekolay. Bu kadar mı kötü olur bir takımın altyapısı. Bir de üstelik Serpil Hamdi Tüzün diye senelerdir övünülür.
Büyük takımlar işin kolayına kaçıyor. Nasıl olsa para var basarız parayi alırız mantığı var.

Altyapıdan oyuncu çıkmaz kolay kolay artık. Kimsenin ilgilendiği yok. Unutuldu orası.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Büyük takımlar işin kolayına kaçıyor. Nasıl olsa para var basarız parayi alırız mantığı var.

Altyapıdan oyuncu çıkmaz kolay kolay artık. Kimsenin ilgilendiği yok. Unutuldu orası.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Altyapi facia. Futbolcu cikmasini gectim insallah iyi besiktasli olarak mezun olurlar  o altyapidan

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Herkes senin gibimi düşünmek zorunda yada senin düşüncelerine göremi
yazacak algımı yapıyorum alınması üzerine algımı yaparım kime ne bundan  renklilere oyuncu aldırmak için yapmıyorum
Beşiktaşın menfaatine gördüğüm için yapıyorum. Yaptığını iyi düşün istersen Burası Beşiktaş forumu burda Beşiktaş oyuncusu övülür işine gelsede gelmesede bu böyle. Sendenmi izin alacağım övmek için. sanki renkli bir oyuncuyu övüyorum gibi tepki veriyorsun.
Çok güzel söylemişsin ve yine söylemlerin ile eylemlerin tezat oluşturmuş. Burası Beşiktaş forumu ama  Benfica'nın oyuncusu Talisca'yı övüyor  Beşiktaş'ın oyuncusu Cenk'i de gömüyordun durmaksızın. Evet renkli bir oyuncuyu övüyorsun. Alınması üzerine algımı yaparım diyerek teyit etmişsin.
Menajeriyle bir olup nasıl para koparırız derdine düşen karakteri sorunlu profesyonelliği sorunlu cahil bir futbolcuyu istemek hakkın. Kimse kimseye dayatma yapamaz, yapsa da karşılık bulmaz Talisca ve menajerinin Beşiktaş'a yaptığı gibi her ne kadar karşılık bulamadığında yarım sezon maç seçerek oynayıp 30 puan almamızda baş rolü oynasa da.

Bir tezi konuşuyorsam onu doğru kabul ediyorumdur ve
kendime göre haklıyımdır
Doğru kabul ettiğin şeylerin yanlış olduğu ispatlanabilir ve haksızsın. Örneğin sezonun ilk yarısında 17 maç hep Cenk oynamış 30 puan aldırmış, sezonun ikinci yarısında Negredo 17 maçın hepsinde oynayıp 41 puan aldırmış gibi tezler sunuyor, kendine göre haklı olduğunu iddia ediyorsun.  Kendine göre haklısın ama haksızsın. Bütün sene boyunca bu tür algılar yaptın.

överimde
eleştiririmde ama asla hakaret etmem ciddi anlamda rahatsız oluyorsun taliscayı övmeme.
Ben fikrimi söylüyorum Beşiktaş forumunda Beşiktaş forması giyen bir oyuncuyu övdüm diye utanmasan hakaret edeceksin överimde eleştiririmde kime ne.
Karakteri, profesyonelliği belli olan bu futbolcuyu övmene itiraz etmiyorum. Beşiktaş forumunda menajeriyle çeşitli atraksiyonlara giren  bu Benfikalı renkli oyuncuyu korumak için Cenk gibi Beşiktaş'ın oyuncularını gömmene itiraz ediyorum.

Bu mesajı senin sözlerinle sonlandırıyorum. Yaptığını iyi düşün istersen Burası Beşiktaş forumu burda Beşiktaş oyuncusu övülür işine gelsede gelmesede bu böyle.

Etiketler: