2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4641211 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Hayır gelecek yılın gelir/gider beklentileriydi. Yani bu yıl.
Zaten butce tahmini yapilir kervan yoldayken guncelleme yaparsin acik kalan yerleri de afaki seylerle sisirir denk butce verdik dersin ortamlarda.

Olani aciklasalar ona harcamalar girdi cikti debit medit facit denir zaten oyle degil mi

Çevrimdışı tangaz

Mitrovic Hırvatistan kadrosundan çıkartılmış

kadroda tutulsa da süre alamayacağını dün açıklamıştım iyi olmuş en azından kamp başı burada olur malum pepe vida kampa yetişemeyecek elde tek stoper bu var
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

Eğer öyle ise elimizde nur topu gibi yeni bir fazlalık desene. Vidayı dünya kupasıyla göndermek şart oldu. Ama kime?

Çevrimdışı underworld

65 m öro oyuncu satışı yapıcaz  demişiz bütçede

Çevrimdışı tangaz

Eğer öyle ise elimizde nur topu gibi yeni bir fazlalık desene. Vidayı dünya kupasıyla göndermek şart oldu. Ama kime?

pepe vida mitroviç dışında stoperimiz war mı?
fazlalık değil bence ama ne kadar güven verir bilmiyorum akıllı olup pepeden iyi staj görürse mitro vida ikilisi en az 4-5 sene işimizi görür ben pozitifim bu bağlamda bi kazık yedik aldık en iyi verimi almalıyız
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Berat

Tali'yi 20'ye alıp 35'e satanlara bi' sor bakalım :D

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Tali'yi 20'ye alıp 35'e satanlara bi' sor bakalım :D

Ne 35 i 40 a okutuyorduk.

Çevrimdışı tangaz

Ne 35 i 40 a okutuyorduk.

oyuncu benfikaya gıcıktı bizim üstümüzden gitmek istiyordu benfika 50 istiyordu roma bizden 40a alacaktı

bunun nesini anlamıyorsunuz renkli sevicimisiniz nie menfaatimizi istemiyorsunuz die de eklentiler havada uçuşuyordu

Çevrimiçi murat

fazlalık değil bence ama ne kadar güven verir bilmiyorum akıllı olup pepeden iyi staj görürse mitro vida ikilisi en az 4-5 sene işimizi görür ben pozitifim bu bağlamda bi kazık yedik aldık en iyi verimi almalıyız
kazık yediğimizi düşünmüyorum oynatırsan serdar aziz maicon vs şampiyon olduysa mitroviçlede olur yanında bir dünya markası var toplasın biraz sağinı solunu.

Çevrimdışı tangaz

kazık yediğimizi düşünmüyorum oynatırsan serdar aziz maicon vs şampiyon olduysa mitroviçlede olur yanında bir dünya markası var toplasın biraz sağinı solunu.

ben o bonservisi haketmediğini düşünüyorum 2-2,5luk oyuncu aslında biraz da pasaportunun kaymağını yiyor

Çevrimdışı sozkul

23+4.5 =27.5 geldi Cenk ve Tosiç'den

Çevrimdışı tangaz

65i toplamak zor maksimum 40 filan da kalır sanki

Çevrimdışı kyiv

Mitroviç arkadaşlarına küsüp gel oyna dediğinde gelmeyen çocuklar gibi. İçine kapanık bir de hırsı yok gibi. Olsa da olur olmasa da olur herşeyi menajer abim bilir modunda. Yedekte hazır bekleyecek olsa eyvallah.Pek kendini yedekte hazır tutacak cinsten değil.Emin olalım bruggeden buraya koşa koşa gelmeyecektir. Fatih Aksoy çalışıp üstüne koysa keşke hiç kimseyle uğraşmadan formayı kendi evladımız giyse.

Çevrimdışı underworld

Cenk 22 m
1 m yetiştirme

Çevrimdışı tangaz

Mitroviç arkadaşlarına küsüp gel oyna dediğinde gelmeyen çocuklar gibi. İçine kapanık bir de hırsı yok gibi. Olsa da olur olmasa da olur herşeyi menajer abim bilir modunda. Yedekte hazır bekleyecek olsa eyvallah.Pek kendini yedekte hazır tutacak cinsten değil.Emin olalım bruggeden buraya koşa koşa gelmeyecektir. Fatih Aksoy çalışıp üstüne koysa keşke hiç kimseyle uğraşmadan formayı kendi evladımız giyse.

mitro konusunda haklısın birde şehri tempoyu kaldıramamış mental anlamda bu ülkeye kültüre adapte olacak gibi durmuyor

fatih sanırım ayrılcak

Çevrimdışı mylife1903

26.5 abi 500bine lens 1 milyona karijma etti 28
5 milyon pepe 33
150 milyon da oguzhandan gelecek

Çevrimiçi murat

başkan kendiside açıkladı 35 civarında satış mevzusunu ama tahmin ettiğim gibi menejeri 5-6 koparmaya çalışmış.futbolcuda pek yanaşmamış vs.sonuçta oluru olabilecek bir hamle ama olmamış işte.

Çevrimdışı kyiv

mitro konusunda haklısın birde şehri tempoyu kaldıramamış mental anlamda bu ülkeye kültüre adapte olacak gibi durmuyor

fatih sanırım ayrılcak

Kiralık gitse bari. Hoş kiralık gidip kendini geliştirenine rastlamadık henüz. Atınç ne olcek?

Çevrimdışı tangaz

başkan kendiside açıkladı 35 civarında satış mevzusunu ama tahmin ettiğim gibi menejeri 5-6 koparmaya çalışmış.futbolcuda pek yanaşmamış vs.sonuçta oluru olabilecek bir hamle ama olmamış işte.

başkan 30 dedi 5de menajer istemiş
21 ödeme sonrası bize 4 kalacaktı sonra 4 için adımız çıksın istemedim dedi doğruysa hata etmiş 4, 0dan büyüktür + menajerlerle hülleli işlere girizgah yapmış olursun biz tek kalemde büyük paralar kazanmak istiyoruz hemen emeklemeden koşmak istiyoruz

Çevrimdışı tangaz

Kiralık gitse bari. Hoş kiralık gidip kendini geliştirenine rastlamadık henüz. Atınç ne olcek?

son hafta faih kontratım bitiyor hocayla konuşup yolumu çizicem demişti
atınç laypzigin tapulu oyuncusu çok sıkışırsak gene kiralarız laypzig sezon başı kampına alıp durumuna bakacak die haberler çıkmıştı kamp performansı kesmezse satış listesine deniyordu haberlerde

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hiç şaşırmadım.

« İleti Gönderen: Özgür Gültekin  27 Temmuz 2017, 23:18:16 »
Gökhan'ın yerine sağ beke mutlaka birini düşünmemiz lazım.
Bu sene sakatlık problemleri erken baş göstermeye başladı.

Ayrıca Mitrovic'in geldiği Rijeka kulübünün sahibi Gabriele Volpi adlı bir iş adamı.
Bu adam aynı zamanda italya Seri B takımı Spezia Calcio' nun da sahibi.

Rijeka' dan bazı oyuncular bu kulübe kiralanıyor ama Mitrovic hiç kiralanmamış.
Mitrovic eğer potansiyelli bir oyuncu olsa mutlaka yolu italya ile kesişirdi.

Umarım ben yanılırım ama Mitrovic şu aşamada 11 e yazılacak oyuncu değil.

Pedro + Milo + Atınç + Mitro hepsini toplasan bir stoper etmiyor.

Çevrimdışı ALDENYX

Fatih Aksoy  sözleşmesi bitmiş Samet Aybaba Bursaya çağiriyor kendisini ..... giderse şayet yetiştirme payı alabiliyormuyuz yoksa Bursa satarsa ozamanmı alırız... bence kalmalı sözleşmesini uzatmalıyız en azından bir kişi artık alt yapidan çıksın....lütfen plzzz

Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi murat

başkan 30 dedi 5de menajer istemiş
21 ödeme sonrası bize 4 kalacaktı sonra 4 için adımız çıksın istemedim dedi doğruysa hata etmiş 4, 0dan büyüktür + menajerlerle hülleli işlere girizgah yapmış olursun biz tek kalemde büyük paralar kazanmak istiyoruz hemen emeklemeden koşmak istiyoruz
olmama riskide var taliscaya 4 milyonluk sözleşme imzalarsın  menejere 5 i kaptırırsın sonra elinde kalır o 4 tende olursun.garantisi olsa girerdi belkide.bizim gibi bir kulübün 15 gol atacak adamın alacağı maksimum para 2 milyon onuda uzaktan zımbalayarak veya kafayla uçarak yapmasında karambolden gösterişsiz yapsın çokta önemli değil.

Çevrimiçi mayguntr

Bi iki yerde daniel opare haberleri goruyorum.  yani olursa cidden yonetime supheyle bakip kasitla kotu transfer yapildigina inanmaya baslarim.

Çevrimiçi murat

Hiç şaşırmadım.

« İleti Gönderen: Özgür Gültekin  27 Temmuz 2017, 23:18:16 »
Gökhan'ın yerine sağ beke mutlaka birini düşünmemiz lazım.
Bu sene sakatlık problemleri erken baş göstermeye başladı.

Ayrıca Mitrovic'in geldiği Rijeka kulübünün sahibi Gabriele Volpi adlı bir iş adamı.
Bu adam aynı zamanda italya Seri B takımı Spezia Calcio' nun da sahibi.

Rijeka' dan bazı oyuncular bu kulübe kiralanıyor ama Mitrovic hiç kiralanmamış.
Mitrovic eğer potansiyelli bir oyuncu olsa mutlaka yolu italya ile kesişirdi.

Umarım ben yanılırım ama Mitrovic şu aşamada 11 e yazılacak oyuncu değil.

Pedro + Milo + Atınç + Mitro hepsini toplasan bir stoper etmiyor.
potansiyeli yok ama milli takıma çağırıyorlar ilginç demek bize özel sivriltmişler.

Etiketler: