2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 85 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4639959 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

* Chealsea nin sağ beki Victor Moases i alıyormuşuz 38 maçta 4 gol 3 asist yapmış, opare beklemede imiş.
Sabahın fatih doğan ın haberi
gerçekten inandınmı :D

Çevrimdışı Necmi

Chelseanin haberi var mi acaba
bence bizimkilerin bile haberi yoktur bir fatih doğan biliyordur :D

Çevrimdışı tangaz

ben hülle demedim renkliler böyle diyor dedim.
biz sahtecilikten uefadan men yedik sen kitaba uydur diyorsun ona cesaret edecek bir yönetim yok olmamalıda
acıbadem işide dörtbuçuk yıllık bir anlaşmaydı bildiğim kadarıyla ve karşılığıda 45 M di. uefa salak değil
bu işin sadece o yıla düşenini alıyor ve şüpheli gördüğü sponsorluğu kabul etmiyor buna ramen yedirdilerse helal olsun
acıbadem bu anlaşma için emin ol birilerinden emir almıştır ne yapalım bizim
kulüp iktidar yalakası değil yolumuzu bu şekilde açamıyoruz ne yaparsak doğru şekilde yapmak zorundayız.
bizi kimse şampiyon yapmaz. Ben yapmasınıda beklemiyorum. Bu tip yenilgiler galibiyettir benim için
kaldıki şampiyonluğu biz kendi ellerimizle verdik kimse birilerini yapmadı onu ilk yarıda puanları bol
keseden dağıtırken düşünmek gerekirdi. on kişi kalmış kayseriyi başağı yenemiyorsan kalkıp birileri bizi şampiyon yapmadı
diyemezsin. mazeret ararsan kamyon dolusu bulursun. Bu sadece kendini kandırmaya yarar.
bu kadroyla işi son 5 haftaya bırakmaman lazımdı. önce bırakanlardan hesap sormak lazım sonra
başka konulara bakalım.

acıbadem işi yıllık 22 küsür milyon yuro die kakaladılar uefaya
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

Aziz parasını kuruşuna kadar alacaktır, merak etme. Hatta Demirören'den ders aldıysa alacağını TL olarak değil, döviz olarak belirleyecektir.

Şu anda sen Fenerbahçe'den ne kadar nefret ediyorsan, Aziz en az 10 katı nefret ediyor.

Kendini ihanete uğramış, terkedilmiş ve boşlukta hissettiğine eminim. Fenerbahçe adına bir gram faydası olmayacağı gibi, her türlü zararı vermeye de çalışacak; "Bakın beni gönderdiniz, ne oldu" demek için bekleyecektir.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
azizi biraz tanıdıysam yediği o farkın hesabını sorar. bütün sistem ellerinde ve bu
direk fenerin aleyhine çalışır.

Çevrimdışı tangaz

orda konu bir kişinin eksilmesi değil sistemin değişmesi
madem bir kişiyle değişmiyor ne diye leblebici olmadığı için şampiyonluğu verdik deniyor.
ilk yarı ile ikinci yarı oyunumuz siyahla beyaz gibi farklı ve bu bir oyuncu değişiklilği
ile oldu. zaten olacağıda ilk yarıda belliydi boşa yırtınmadık forvetin yeri ceza sahasıdır diye
cenkin durduğu yer sol açıktı biz iki sol açıkla forvetsiz oynadık babeli bile verimsizleştirdi ordaki
varlığı

ilk yarı oyunu ile ikinci yarı oyunu farkının nedeni hocadır cenk negredo değişikliği değil ilk devre negredo oynasaydı o 30 puanı da alamazdık artı değişiklik 1 değil 3 oyuncuda oldu negredo  medel talişka ilk devre 3ü de yoktu bunların
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

fener perreiraya git die 4 milyon yuro vermiş diyollaa ama hangi hesaba yazmışlar nereye gider şeetmişler belli değilmişmiş :evillol:

Çevrimdışı tangaz

tolgay ozzi ikilisi satılmalı en az birisi satılmalı

Çevrimdışı tuncaboylu

Sağ bek kalsın, eldeki parayı oos ye yatıralım.
Golcü de gidenlere göre free ba + larin den yürüyelim.

Oos bölgesinde ne as nede yedek var.
Ba Çin'e gitti haberleri çıktı 2 gün önce, o da mı yalanmış?

[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2018, 10:38:01 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

acıbadem işi yıllık 22 küsür milyon yuro die kakaladılar uefaya
Yarım sezon 7.5 milyon Euro gösterdiler.

-20 milyon yerine -12.5 milyon ile kapattılar.

-10 milyon ile kapatmaları gerekiyordu, UEFA'dan ufak bir sopa daha yiyecekler

Çevrimdışı tangaz

Bana Çin'e gitti haberleri çıktı 2 gün önce, o da mı yalanmış?

geçen hafta çin takımı sportif direktörü türkiyedeydi herifler pazartesi çine gelecek sağlık kontrollerinden geçecek die haber yapmışlardı

Çevrimdışı Necmi

ilk yarı oyunu ile ikinci yarı oyunu farkının nedeni hocadır cenk negredo değişikliği değil ilk devre negredo oynasaydı o 30 puanı da alamazdık artı değişiklik 1 değil 3 oyuncuda oldu negredo  medel talişka ilk devre 3ü de yoktu bunların
medel ilk yarıdaki maçların yarısında forma giydi ve forma giydiği 5 maçta puan kaybettik
kadroda olup oynamadığı maç sayısı 5. 3 maçta yarım saat altı forma giymiş zaten ikisini farklı kazandık
tek oyuncu işde cenk yerine negredo oynasaydı konu bitiyordu. üç oyuncu deyip illaki karşı görüşmü
bildireceksin biri zaten oynadı diğeri az maç oynamadı negredo zaten cenkin yerine oynaması gereken oyuncuydu.
taliscanın olmaması zaten cenkin olmasından kaynaklanıyor cenk yerine negredo olsa taliscada olurdu.
yani bir oyuncu.

Çevrimdışı tuncaboylu

20 senedir Aziz korkusundan gık diyemeyen pısırık spor yazarları, şimdi Aziz'i bombalamaya başlamış.

Bir benzerini yakın zamanda da görürüz umarım.

Çevrimdışı tuncaboylu

azizi biraz tanıdıysam yediği o farkın hesabını sorar. bütün sistem ellerinde ve bu
direk fenerin aleyhine çalışır.
Daha dur sen, Aziz son 4-5 aydır hükümetin acayip desteğini almıştı ve devletten bir sürü para geldi. (Tribün sponsorluğu, Kenan Evren arazisi, Topuk yaylası, şu bu).

Ligde 2-3 hafta daha olsaydı, Fenerbahçe'yi şampiyon da yapardı bunlar.

Şimdi Koç gelince, bunların hepsi tehlikeye girdi. Bakalım ne zorluklar çıkaracaklar önüne.

Çevrimdışı sozkul

başkanı yanlış anlamadıysam ozi meselesi enteresanmış başka yere satarsak komisyon yok bizle uzatırsa ozi ne alırsa %30u arsenalin dedi başkan :alala:

Eğer böyleyse hemen satalım, ne veriyorlarsa.  Şimdi Arsenal'i uyutmak için düşük sözleşme yapıp açıkdan para vermeye kalksak anında yakalanıp ceza alırız.
allem kallem yapamıyoruz. Numaracılık ruhumuzda yok.

Çevrimdışı kyiv

tolgay ozzi ikilisi satılmalı en az birisi satılmalı

Bana göre de vermeleri gerekeni veremiyorlar ancak gönderdiğinde yerine kimi alacaksın? Yabancı mı yerli mi?

Çevrimdışı sozkul

2,5 Milyar gibi bir rakam telafuz ediliyor 450 civarı bir şeydir.
derneğin 500 M borcu yok sanırım 250-300 arası birşey açıklamışlardı.
ama fenerin birde hesaba dahil olmayan borçları var bakkal defterinde kayıtlı
deniyor işin kötüsü sponsorluk gelirleri kapalı stadı 10 yıl verdiler parayı peşin aldılar
naklen yayın gelirleri stad gelirleri ipotekliymiş birde ödemedikleri tahviller var
tahvil çıkarıp satmışlardı. onlarda birgün paraya çevrilecek. görünen borç 450 civarıdır
aması var işde o ama bilinmiyor. Koç mecbur açıklayacak bunları yoksa kendi üstüne kalır
yakında öğreniriz.

Son yıllarda affedilen vergi borçları ve bunların devletden aldıkları sponsorlukları haber yapmak lazım.
Spor Toto'dan 50 milyon aldılar, şimdi CB den bir telefon bekliyorum Fener stadınıda biz yaptık diye..
Eğer bizim bilmediğimiz birşey var ve devlet elaltından Beşiktaş'a para verdiyse açıklansın. Herşeyi bilelim.

Çevrimdışı tangaz

medel ilk yarıdaki maçların yarısında forma giydi ve forma giydiği 5 maçta puan kaybettik
kadroda olup oynamadığı maç sayısı 5. 3 maçta yarım saat altı forma giymiş zaten ikisini farklı kazandık
tek oyuncu işde cenk yerine negredo oynasaydı konu bitiyordu. üç oyuncu deyip illaki karşı görüşmü
bildireceksin biri zaten oynadı diğeri az maç oynamadı negredo zaten cenkin yerine oynaması gereken oyuncuydu.
taliscanın olmaması zaten cenkin olmasından kaynaklanıyor cenk yerine negredo olsa taliscada olurdu.
yani bir oyuncu.

medel ilk devre totosunu kaldıramıyordu 14. hafta anca başladı kaldırmaya talişka desen ilk devre casperdı hiiiç konuşmaya gerek yok ilk yarıdaki talişkayı

tüm bunlardan bağımsız oyuncu kalmak isteseydi ben talişkayı alırdım iyi bir santrafor birde sağ bek alıp ozzi tolgay ikilisinden birini ikisini gönderir başka da kimseyi almadan yola devam ederdim. tapulu ve kariyerini burda sürdürme kararı alan tilişka her sene 20 gol 5 asistle oynardı iyi birde santrafor ve talişka arkasında medel ve sağlam bir 8 numara bizi 5 yılın 4ünde şampiyon yapar bu ligde. futbol sonuçta gol oyunu gol atan kazanır ve sağlam bir talişka eşittir gol

Çevrimdışı tangaz

Eğer böyleyse hemen satalım, ne veriyorlarsa.  Şimdi Arsenal'i uyutmak için düşük sözleşme yapıp açıkdan para vermeye kalksak anında yakalanıp ceza alırız.

artık satamazsın

Çevrimdışı tangaz

Bana göre de vermeleri gerekeni veremiyorlar ancak gönderdiğinde yerine kimi alacaksın? Yabancı mı yerli mi?

ben ikisini de yollar musa çağıranı alırdım yerli olması olurda yedek kalırsa tolgay ozzi gibi mızmızlanıp küsüp trip atmayacağı öngörüsü ile...

Çevrimdışı sozkul

Bu konuda haklısın çanak tuttu bu laflara.

Başkan konuşurken kendini ajite edip duygulandırıyor, ve bunun ertesinde hem ses tonu incelip etkisini yitirmeye başlıyor, tekrara giriyor,  yetmediğni düşünüp kendi söylediğini tekrardan açıklamaya çalışıyor ve biraz daha ajite oluyor, ve birçok açıklama gereksiz yere uzuyor. Bir cevapla kendini eleştiren herkese cevap vermeye çalışıyor.
İşin ilginci, ( tabiiki kendisi bir Metin Albayrak değil) ama çok güzel konuştuğunu düşünüyor.
Bu konuda bir eğitim alması gerekiyor. Bir danışmana ihtiyacı var. Yine olmazsa basın ile iki sakinleştirici atıp konuşsa iyi olabilir.

Beşiktaş başkanı savunma ve açıklama derdinde olmamalı. Hedefi vuran kısa net açıklamalar yapmalı.
Bir sürü alt açıklama yapmadan evet bu konuda hata yaptık demek çok etkilidir mesela. Seni güçlü gösterir.

Çevrimdışı tangaz

Başkan konuşurken kendini ajite edip duygulandırıyor, ve bunun ertesinde hem ses tonu incelip etkisini yitirmeye başlıyor, tekrara giriyor,  yetmediğni düşünüp kendi söylediğini tekrardan açıklamaya çalışıyor ve biraz daha ajite oluyor, ve birçok açıklama gereksiz yere uzuyor. Bir cevapla kendini eleştiren herkese cevap vermeye çalışıyor.
İşin ilginci, ( tabiiki kendisi bir Metin Albayrak değil) ama çok güzel konuştuğunu düşünüyor.
Bu konuda bir eğitim alması gerekiyor. Bir danışmana ihtiyacı var. Yine olmazsa basın ile iki sakinleştirici atıp konuşsa iyi olabilir.

Beşiktaş başkanı savunma ve açıklama derdinde olmamalı. Hedefi vuran kısa net açıklamalar yapmalı.
Bir sürü alt açıklama yapmadan evet bu konuda hata yaptık demek çok etkilidir mesela. Seni güçlü gösterir.

ben göreve talibim ses tonum diksiyonum vurgularım hitabımla yönetimi cebimden çıkarırım hem promter ihtiyacı da duymam  :icool:

Çevrimdışı sozkul

Talisca nın kalmayacağı belliydi para kazanır mıyız acaba dedik sadece. Onun gidişi ile skor olarak geçen seneden çok daha zayıfız bu gerçek. Ekstra skor katkısı alamazsak diğer oyunculardan yeni 10 ve "golcü"nün 40 yapması lazım. Talisca dan daha çok skor katkısı yapacak ve bizim alabileceğimiz bir adam yok piyasada görünen o ki, o yüzden ne yapıp edip 30 u bulabilecek seviyede bir "golcü" almamız şart başka türlüsünü düşünmek istemiyorum 1 kayıp yıl daha yazarız hanemize maalesef.

Bir santrafora kesin ihtiyaç olduğunu düşünmekle birlikte bu sene bu kadroyla daha kısır olacğımızdan emin değilim.
Talisca yetenekli doğru ama oyunu onun üzerinede oynadık biraz.
Geçen sene kısır takımdık, oyunun mantığını değiştirip bu sene Talisca'sız ama aynı kadroyla daha az kısır olabiliriz.
Herşey Hocaya bağlı. Oyun içindeki roller o kadar dengesizdiki geçen sene, onu biraz daha dengeleyip, ort saha oyuncularını biraz daha oyunun içine sokup daha verimli olmak mümkün. Tolgay mesela gol atamadı değil mi? Peki kaç pozisyona girdi?
[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2018, 11:49:16 sozkul ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi bu hikaye bana mantıklı gelmedi. Daha önce sözleşme yeniledik ve yoktu böyle bir şey. Ne yani, 2. sözleşme yenilenirken pay verilir diye bir madde mi var?

Bence Oğuzhan da gitti, başkan yol yapıyor.

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş taraftarı haklı bir şekilde yönetenlerden futbol aklı talep ediyor. Lakin öncelikle Beşiktaş taraftarının futbol aklına ihtiyacı var.

Çevrimiçi murat

Etiketler: