2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 84 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4645779 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı kyiv

34 maçta 5 gol 6 asist
bu baselin sağ beki mutlaka alınmalı micheal lang .

Bonservisi en az 3,4 olur. Bir de İsviçreyi bırakıp buralara gelecek en az 1,5 da ona yaz. Yok yok...Para harcayacaklarsa santrafora. Sonra paramız yetmedi diyip senede 10 gol atan adamı santrafor diye tutup getirmesinler. Santrafor dediğin hersene 20 gol altına düşmeyen adamdır. Bize ondan lazım işte.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Geleceğe yatırım olarak Barış Alıcı ve Alican Özfesli mutlaka zorlanmalı.

Çevrimdışı ardiles

Nejipjan iyidir hostur ama dongusu 3 mactir.
Hatta giderek azalan bir donguye de girer cok oynarsa
3 mac oynatacaksin tak keseceksin 2 mac

Yoksa patlatir bombayi. Az az tadinda verecen nejibi

Oguzhan ve tolgaydan biri gitmeli ikisi luks. Tolgayin isini musa da yapar okay da yapar hatta benim hurriyette yapar. Oguzhan kafasini toplayacaksa kalsin, yok ergen ergen, salak salak karilarin pesinde kosacaksa, kasinti hareketlerine devam edecekse basip gitsin, bizim zamanimizi calmasin.

Sumuk gibi yere yapisan, 2m kosamayan, ilk cikip son giren besiktas kaptani olmaz. Kaptanlik ve 10 numarali forma alinsin 10/2 5 yarisi 5 forma numarasi 5 olsun.
Tatile gireli 2 hafta mi oldu? milli takim kampindan sonra 2 hafta bi tatil yapsin derdim de vakit yok, hemen amerigaya gitsin azicik ust tarafini bacaklarini gelistirsin. O fizikle 25 yasinda futbolcu olmaz.
Sporcu adamin sporcu fizigi olur yaptigi spordan bagimsiz. Ha sen cikar maradona gibi oynarsin, ronaldo istatistigi yaparsin, bu herif bu az serseri ickisi kumari sigarasi var ama her mac 2 tane atiyir her sene 30 gol atiyir, zaten ickisi sigarasi olmasa realde oynar deriz.
Seni halisahaya cagirmam oguzhan

oğuzhan 8 no oynar ve hakkını verir. feda döneminden itibaren saha içi rolünü başarıyla yaptı.
geçen sene başı 10 no oynatmaya çalıştık, olmadı.
bu seferde taliscanın oraya geçmesiyle 6 no oynamaya zorlandı. ilk sezonda epey mücadele etti, her golden sonra hocaya gidip sahadaki oyundan ve rolünden şikayet ediyordu hatırlarsanız. sezon bitiminde taliscanın takımda kalacağını anlayınca saldı kendini. özel hayatına dikkat etmemesi ve çalışmayı pek sevmemesi işin bahanesi oldu. bu derece dip yapmasının ana nedeni çift yönlü orta sahaları yiyip bitiren talisca etkisiydi.

Çevrimdışı sozkul

Başkan 1 sene sonra teknik ekibe sokmak istiyormuş

Teknik ekip kadromuz gençleşiyor yani...

Çevrimdışı underworld

Tabi kalmak isterse
Teknik ekip kadromuz gençleşiyor yani...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Santos'un 17 Yasındaki forveti ‪Rodrygo‬'yu alsak keşke

Çevrimdışı tangaz

İki defa üst üste hatırlatınca, ben araya dalıp takdir edeyim dedim tangaz, yoksa uzayıp gidecek diye sen cevap alamadıkça.

cewap beklemiyorum uzayacak bişey yok illa cevap verilecekse renkli sevici dienler verebilir beklerim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

Geleceğe yatırım olarak Barış Alıcı ve Alican Özfesli mutlaka zorlanmalı.

Yaşları biraz fazla gibi geldi bana.21 yaşa kadar Altınordudan gitmemişler. :alala: Cengiz 19 yaşında çoktaaan Başakşehirdeydi.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Atiba'ya verilecek 300-500 b euro fazla ücrete sesim çıkmaz.
Hangi Beşiktaşlı oyuncuya sorarsan da hakettiğini söyler ve dert etmez.

Tamam kulüp profesyonel ama Atiba gibi aldığı ücreti dert etmeden bugüne kadar yüreğini sahada bırakan oyuncu bu sözleşmeyi hak ediyor.
Her ne kadar bu sezon ciddi eleştirmiş olsam da bu ayrılık içime sinmiyordu, umarım 1 sene sonrasında kulüpte de profesyonel anlamda görev alır.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Herifler 20 sene de gönderebildi, neyine özeniyorsunuz?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizde gönderemedik , gonderemezdikde , tepeden Gel federasyonun basina gec diye emir gelince kendi bıraktı yoksa bizim Azizimiz olurdu

Ki Aziz bundan 10 kat daha iyidir
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çift forvet oynayacaksak ya öndeki ikili çok hareketli ve stoperlere baskı yapıyor olmalı ya da ortada 3 tane ff emre ile oynuyor olmalıyız.

Bu anlamda Anderlecht döneminde dikkatimi çeken Stefano Okaka, Larin'in yanında ilk adayım olur.
İkisi birlikte stoperleri sırtına alıp topla kaleye sokarak gol atarlar.

Bu ikisinin presini görecek stoperler hayata küser.

Çevrimdışı tangaz

Çift forvet oynayacaksak ya öndeki ikili çok hareketli ve stoperlere baskı yapıyor olmalı ya da ortada 3 tane ff emre ile oynuyor olmalıyız.

Bu anlamda Anderlecht döneminde dikkatimi çeken Stefano Okaka, Larin'in yanında ilk adayım olur.
İkisi birlikte stoperleri sırtına alıp topla kaleye sokarak gol atarlar.

Bu ikisinin presini görecek stoperler hayata küser.

güçlü kuvvetli bi çocuk ama ayağı temiz değil kendini sevdirir ama saç baş da yoldurur net vuruşu yok pek ama yanında bir leblebici ile oynarsa ona çok alan açıp duvar örebilir :) çift forvet harici oynatamayız bunu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sozkul

Bizde gönderemedik , gonderemezdikde , tepeden Gel federasyonun basina gec diye emir gelince kendi bıraktı yoksa bizim Azizimiz olurdu

Ki Aziz bundan 10 kat daha iyidir

Biz hiç gönderemezdik, çünkü bizde sahte üyeler var.

Çevrimdışı ardiles

Seneye fikret orman son kez seçilecek. Ben ayrıca üç büyükler özelinde seçilen son başkan olacağını düşünüyorum. Bu mali yapılarla 4-5 seneye kulüpler teker teker satılacaktır.

kulüp başkanları genel kurulda çokça dillendiriyor bu konuyu. satmayız sattırmayız satmıyoruz... sanki kötü bir şeymiş gibi lanse ediliyor. bu mantıkla bakarsak beşiktaşın hali hazırda %49'u zaten satılmış!

beşiktaş satılmıyor derneğin hisseleri satılıyor. bizim için söylemiyorum genele baktığında futbolda dernek yapısı 20. yy için uygundu. ilk elden iş bilen insanların kontrolündeydi şimdi derneklere bakıyorsun başarısız oğullar, babalarının nüfuzuyla bir yere gelmişler çoğunlukta. bazen başkan olurlar bazen yönetici veya kurul üyesi vs. ama hep bir kontrol vardır. en çok ben seviyorum iddiasıyla yönetici olunmazki. keşke tamamı halka arz edilse de dişiyle tırnağıyla kazıyarak bir yerlere gelmiş, varlığı yokluğu bilen başarılı insanlar yönetimde tek ses olsa.

Çevrimdışı underworld

Yabancı sayımız 15 tir.
Saygılar

Çevrimiçi Özgür Gültekin

güçlü kuvvetli bi çocuk ama ayağı temiz değil kendini sevdirir ama saç baş da yoldurur net vuruşu yok pek ama yanında bir leblebici ile oynarsa ona çok alan açıp duvar örebilir :) çift forvet harici oynatamayız bunu.

ayağı temiz olan Lukaku  :lol:
dediğin gibi yanındaki ve orta sahadan gelecek adamlara çok gol attırır.
kendisi de en az 15 gibi bir rakam sıkıştırır.

Çevrimdışı mellfred

Atiba 1 yıl
Ligtv - aspor
Güzel oldu
Atiba mesele rotasyonda 20 üst düzey maç çıkaracaktır

Çevrimdışı Gökhan Kurt

SON DAKİKA - Beşiktaş, Everton'dan ortasaha Davy Klassen'i kiralık olarak kadrosuna katıyor. (SKY)

Bu arkadas Ajax'da 4-3-3 sisteminde basarılı olmuştu demi ? Bize uyar mı acaba.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Klassen iyidir, hoştur.. ama bize yâr olmaz

Çevrimiçi Özgür Gültekin

SON DAKİKA - Beşiktaş, Everton'dan ortasaha Davy Klassen'i kiralık olarak kadrosuna katıyor. (SKY)

Bu arkadas Ajax'da 4-3-3 sisteminde basarılı olmuştu demi ? Bize uyar mı acaba.

Everton aldığında nasıl olabilir diye şaşırdığım, Everton' da gösteremediği performansla beni yanıltmayan (bunda Big Sam' in saçma futbol karakterinin de etkisi olabilir.) çöp bir oyuncudur.

Çevrimdışı kyiv

Everton aldığında nasıl olabilir diye şaşırdığım, Everton' da gösteremediği performansla beni yanıltmayan (bunda Big Sam' in saçma futbol karakterinin de etkisi olabilir.) çöp bir oyuncudur.

Biten sezonda golü yok.  :o_o: Ahan da Oğuzhanın ada versiyonu.1 sezonda 20 maç bile oynayamamış.

Çevrimiçi annoca

hollanda ligi benim için çok muamma. orada yapılan yüksek istatistiklere aldanmamak lazım.

https://mobile.twitter.com/futbolarena/status/1003359490526400512
Doğru karar :ok:

İlhan Mansız da olur Ahmet Dursun da olur

Hatta Negredo ve Loveye biraz Golcülük dersi verirler Beleşe :evillol:

Larin için de iyi olur
[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2018, 00:50:52 Yunus Emre Dökmeci ]

Bonservisi en az 3,4 olur. Bir de İsviçreyi bırakıp buralara gelecek en az 1,5 da ona yaz. Yok yok...Para harcayacaklarsa santrafora. Sonra paramız yetmedi diyip senede 10 gol atan adamı santrafor diye tutup getirmesinler. Santrafor dediğin hersene 20 gol altına düşmeyen adamdır. Bize ondan lazım işte.
André-Pierre Gignac

Kostas Mitrouglu

Biz hiç gönderemezdik, çünkü bizde sahte üyeler var.
Fener’de yok mu abi onlarda da var Aziz her seçimde 8-9.000 oy alıyordu bugün 4.600 de kaldı bu bir tepkiydi ben hiç ihtimal vermiyordum Ali koçun secilecegine bu kadar büyük fark olmasına çok sasirdim adamı göndermek için abartısız bütün üyeler gelip oy kullanmış

Etiketler: