2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4645858 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı f_madida

Love, Lens, Negredo - direk gonderilsin, bonservis olarak 3-5 milyon euro para kazanirsak kardir deriz.

Q7, Vida, Mitro dunya kupasi ile birlikte tavan yaptiklari an satilsin - bunlardan ortalama 20 civari bir para gelir.

Pepe bir sene daha beklesin, her zaman satabilecegimiz bir adam, dunya kupasi vitrinine ihtiyacimiz yok. Hem defansta en az 1 garanti oyuncumuz kalsin. Atiba'yi da bekletelim bir sene daha. Babel ve Adriano icin yazmaya gerek yok ama kalmalilar.

Toplamda 30 euro bonservis girdisi alirsak, 20-25lik bonservis verebiliriz. Benfica'yi da Porto'yu da gunahim kadar sevmiyorum ama ise yarar kiralik oyuncu gonderiyorlar bize, yine bakilabilir varsa ellerinde duzgun oynatamadiklari ama bizim isimizi gorecek birileri getirebiliriz. Feda diye ne idugu belirsiz adamlara 2ser-3er bonservis verecegimize kiralik formuluyle devam edelim daha iyi.

1 ayagi duzgun tecrubeli defans, 1 sagbek, 1 hucumcu ortasaha, 1 de geleni sokacak bir forvet alip kapatalim isi.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı kyiv

Sözleşmesi devam ederken zam yaptığımız hangi futbolcudan fayda gördük? Tosic hariç, Tosic belki de Fikret Orman zamanında transferi yapılan en delikanlı ve kendini geliştiren, problem olmayan oyuncudur. Özellikle Türk futbolculara zam yaptıysan geçmiş olsun!

Çevrimdışı underworld

Hazır sözleşmesi olan futbolcuyu satamaz mıydık?
Sözleşmesi bitse eyv ta adamın mukavelesi devam ediyor be mubarek.
Haketmişsin.

Tosic'i sattık, bir sonraki satılabilecek oyuncu anketi yapsak 3 oyuncudan ikisi de Quaresma ve Babel olur.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Sözleşmesi devam ederken zam yaptığımız hangi futbolcudan fayda gördük? Tosic hariç, Tosic belki de Fikret Orman zamanında transferi yapılan en delikanlı ve kendini geliştiren, problem olmayan oyuncudur. Özellikle Türk futbolculara zam yaptıysan geçmiş olsun!

NET!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Alper1903

Rakiplerin ikiside degisime gitti. Artık dursun özbek ve aziz yok. Bizim de daha akıllı olmamız lazım yapacagımız işlerde. Ali koç bisey degistirmez diyordum ama ne olursa olsun aziz kadar kötü olamaz. Gs zaten aşırı leş başkandan vasat başkana geçince bile başarıyı gördü.

Şu an 2015 yazı gibi bir hava var. Yine gs sampiyon olmuş. Fb yine köklü degisime gitmiş. Şu an biz geri planda gibiyiz. Ama insallah 'akıllı' işlerle gelecek bizim olacak

Aynı şekilde ben de 2015 yazı havası alıyorum bu dönemden. Fakat garip olan, 2 sezon üst üste şampiyon olmuş, CL'de 2 sezon oynamış birinde de namağlup lider çıkmış takıma hala "2.feda dönemi, kulüp batacak" başlıkları atılıyor gazetelerde ve kimse yalanlamıyor. Sanki 7 sene şampiyon olamamışız gibi bir hava var camiada. Sanki başarısız olmayı kabullenmiş bir hava seziyorum. Diğerlerinin de borcu çok fazla ve onlarda ffp var, bizde yok.

Çevrimdışı Karabay

"Ozinin ne bizden ne de bizim ondan ayrılma gibi bir niyetimiz yokmuş. "
Via Fikret Orman
başkan dediyse sıkıntı. Kesin gidecek diye anlıyorum ben.

Çevrimdışı tangaz

Aynı şekilde ben de 2015 yazı havası alıyorum bu dönemden. Fakat garip olan, 2 sezon üst üste şampiyon olmuş, CL'de 2 sezon oynamış birinde de namağlup lider çıkmış takıma hala "2.feda dönemi, kulüp batacak" başlıkları atılıyor gazetelerde ve kimse yalanlamıyor. Sanki 7 sene şampiyon olamamışız gibi bir hava var camiada. Sanki başarısız olmayı kabullenmiş bir hava seziyorum. Diğerlerinin de borcu çok fazla ve onlarda ffp var, bizde yok.

bunun nedeni başkan

masraf çok 85 milyon olmuş bunu 50ye çekmeliyiz diyerek malzemeyi verdi. bişi yapacaksanda sessiz derinden yap mikrofonu gördümü başlıyor konuşmaya.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

Orkan Çınar: "Hiç ara vermeden çalışıp formayı almak için elimden geleni yapacağım."

Çevrimdışı tangaz

başkan dediyse sıkıntı. Kesin gidecek diye anlıyorum ben.

umarım satılır para gelirde bi işe yarar başkan kontrat kasada dediya bende o andan beri ozi bilabedel gider die tırsıyorum  :D

Çevrimdışı f_madida

Borc cok maalesef, SL geliri olmadan donmuyor mecburen butce kisitlamasina gidiliyor. Baskan siradisi bir sponsorluk anlasmasi bulabilirse farkli seyler konusuruz. Veya Q7, Pepe, Vida toplam 50 milyon Euro'ya satilirsa o zaman yine cok kuvvetli bir kadro kurulabilir. Bunun otesinde kisitlamaya gitmek mecburi.

Ama bu kisitlama zaten bizim istedigimiz anlamda bir kisitlama. 4.35 maas alip hicbirsey vermeyen Negredo'nun, 2.2 maas alip 0 performans oynayan Lens'in, 2 maas alip sifir is yapan Love'in gonderilmesi var bu butce daralmasinda.

Çevrimdışı Alper1903

bunun nedeni başkan

masraf çok 85 milyon olmuş bunu 50ye çekmeliyiz diyerek malzemeyi verdi. bişi yapacaksanda sessiz derinden yap mikrofonu gördümü başlıyor konuşmaya.

Evet çok hatalı bu konuda. gs şampiyon olmuş olabilir fakat ivme hala bizde, sene başından beri hedefte hep biz vardık. Sosyal medya dışındaki mikroplar harici insanlar Beşiktaş adını duyunca 2 sn düşünüyor. Bu tarz işler basına konuşulmadan halledilebilir malzeme vermeye gerek yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hazır sözleşmesi olan futbolcuyu satamaz mıydık?
Sözleşmesi bitse eyv ta adamın mukavelesi devam ediyor be mubarek.
Adamın sözleşmesi bu sene bitiyordu.

Aynı şey Qauresma için de geçerli.

Çevrimdışı kyiv

Misal Oğuzhan...Geçen seneki 0 golü (yazıyla SIFIR) nasıl açıklıyor acaba? Ücretine zammı kapmışsın, takım kaptanı olmuşsun Allah vergisi yeteneğin var iyi oynasan Beşiktaşın futbolu level atlıyor. Neden? Neden?Neden? Neden kendini futbola oyuna vermiyorsun? Şimdi bir de utanmadan sıkılmadan 2,5 milyon euro lafları dönüyor. Doğruysa yazık vallahi billahi yazık. Ne verdin 2,5 milyon euroluk? Geçen sene biraz oynasaydı şampiyonduk. Beşiktaşta hiçbir Türk futbolcu 1,5 hadi bilemedin 1,75 milyon eurodan fazlasını hak etmiyor. Yabancılar içinde maksimum 2 milyon. 1 kuruşta fazlasını hakeden yok. Bknz Hilbert Burada uçanlar ülkesine gidince ayaklar yere basıyor.
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2018, 21:55:04 kyiv ]

Çevrimdışı tangaz

Orkan Çınar: "Hiç ara vermeden çalışıp formayı almak için elimden geleni yapacağım."

inşallah kalır ve kenardan gelip katkı verecek kıvama erer. bu kenardan gelen katkı kıymetli bu sene hiç alamadık neredeyse. hiç konuşulmadı ama misal sinan gümüşün attıgı 2-3 gol şampiyonluğu getirdi tıpkı kerim frein zamanında yaptıgı gibi

Beşiktaş'ın Fikret Orman yönetiminde ve Şenol Güneş komutasında geçirdiği üç sezonda Fenerbahçe ve Galatasaray 8 teknik direktör, 4 başkan değiştirdi.

Şenol hoca'ya bir yardımcı lazım.

Çevrimdışı f_madida

Misal Oğuzhan...Geçen seneki 0 golü (yazıyla SIFIR) nasıl açıklıyor acaba? Ücretine zammı kapmışsın, takım kaptanı olmuşsun Allah vergisi yeteneğin var iyi oynasan Beşiktaşın futbolu level atlıyor. Neden? Neden?Neden? Neden kendini futbola oyuna vermiyorsun? Şimdi bir de utanmadan sıkılmadan 2,5 milyon euro lafları dönüyor. Doğruysa yazık vallahi billahi yazık. Ne verdin 2,5 milyon euroluk? Geçen sene biraz oynasaydı şampiyonduk. Beşiktaşta hiçbir Türk futbolcu 1,5 hadi bilemedin 1,75 milyon eurodan fazlasını hak etmiyor. Yabancılar içinde maksimum 2 milyon. 1 kuruşta fazlasını hakeden yok. Bknz Hilbert....

2.5'luk birsey vereceklerse de aciktan imza parasi olarak vs versinler resmi olarak koymasinlar. Sonraki sozlesmelere ornek olmasin.

Oguzhan'in zaten su an Demba Ba'nin traineriyla calisiyor olmasi lazim eger futbolcuyum diyorsa, kendini gelistirmek istiyorsa yapacagi bu. 

Çevrimdışı Karabay

umarım satılır para gelirde bi işe yarar başkan kontrat kasada dediya bende o andan beri ozi bilabedel gider die tırsıyorum  :D
adam boşa çıkmadımı abi. Giderse kuruş alamayız.

Çevrimdışı tuncaboylu

Evet çok hatalı bu konuda. gs şampiyon olmuş olabilir fakat ivme hala bizde, sene başından beri hedefte hep biz vardık. Sosyal medya dışındaki mikroplar harici insanlar Beşiktaş adını duyunca 2 sn düşünüyor. Bu tarz işler basına konuşulmadan halledilebilir malzeme vermeye gerek yok.
Ben makul buluyorum bu açıklamaları, taraftar gerçekçi olmayan beklentilere girmesin işte.

Yoksa yine başlayacaklar "FFP bitti, neden 10 milyon verip santrafor almıyoruz, neden Hazard'ı getirmiyoruz?" muhabbetlerine.

Çevrimdışı tangaz

2.5'luk birsey vereceklerse de aciktan imza parasi olarak vs versinler resmi olarak koymasinlar. Sonraki sozlesmelere ornek olmasin.

Oguzhan'in zaten su an Demba Ba'nin traineriyla calisiyor olmasi lazim eger futbolcuyum diyorsa, kendini gelistirmek istiyorsa yapacagi bu.

ozzi tembel ötesi ve mental anlamda zayıf azcık kariyer hedefi olan adam o addüktör kasını geliştirmek için bişeyler yapardı bu yaşa değin

Çevrimdışı mylife1903

bunun nedeni başkan

Tsye ortulu odenekten aktardik ya abi 850 canliyi, belge cikmasa olay karambole gidecekti
Mali kongre sonrasi hesap makinesi ile toplayip cikarirken tutmayacakti rakamlar
He bu daralma isini de sakince ortulu yapaydiniz

Daralacam dersen alici seni iyice daraltir zaten, paraya muhtac der elini korkak tutar. Tok satici olamazsin

Çevrimdışı tangaz

adam boşa çıkmadımı abi. Giderse kuruş alamayız.

ozinin sözleşme kasada diyorlarya hep  :D

Çevrimdışı mylife1903

Misal Oğuzhan...Geçen seneki 0 golü (yazıyla SIFIR) nasıl açıklıyor acaba? Ücretine zammı kapmışsın, takım kaptanı olmuşsun Allah vergisi yeteneğin var iyi oynasan Beşiktaşın futbolu level atlıyor. Neden? Neden?Neden? Neden kendini futbola oyuna vermiyorsun? Şimdi bir de utanmadan sıkılmadan 2,5 milyon euro lafları dönüyor. Doğruysa yazık vallahi billahi yazık. Ne verdin 2,5 milyon euroluk? Geçen sene biraz oynasaydı şampiyonduk. Beşiktaşta hiçbir Türk futbolcu 1,5 hadi bilemedin 1,75 milyon eurodan fazlasını hak etmiyor. Yabancılar içinde maksimum 2 milyon. 1 kuruşta fazlasını hakeden yok. Bknz Hilbert Burada uçanlar ülkesine gidince ayaklar yere basıyor.
Kiz arkadasi terk etmis be abi ustune gitme cocugun

Çevrimdışı f_madida

Ben makul buluyorum bu açıklamaları, taraftar gerçekçi olmayan beklentilere girmesin işte.

Yoksa yine başlayacaklar "FFP bitti, neden 10 milyon verip santrafor almıyoruz, neden Hazard'ı getirmiyoruz?" muhabbetlerine.

Beklentiyi asagi cekmesi normal. Once adam gibi bir satis yapalim, verimsizlerden ve iyi performans gosteremeyeceklerden kurtulalim sonra gerekli transferleri yapariz.

Çevrimdışı blackeagle35

Pektemek,Veli,Ersan,Necip fahiş zam aldığı gün zaten maaş bütçesinin sarsılmaya başlayacağı belliydi..O zaman buna çok tepki gösterdik ancak bunlar bizim evladımız modunda takıldığımız için olayın farkına varilamadi..O günden beri verilen hemen hemen tüm maaşlar en az bu seviyede gidiyor zaten..

Etiketler: