2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 98 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4644825 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

"Ozinin ne bizden ne de bizim ondan ayrılma gibi bir niyetimiz yokmuş. "
Via Fikret Orman

Çevrimdışı mylife1903

q7yi bu senede satamazsak seneye zor para eder yasindan dolayi. tore ve lens onun yerini doldururlar.
gokhan gonul stopermi dedin benmi yanlis anladim? :D
Istisnasiz her bek oyuncusu mis gibi stoper oynar, her stoper bek oynayamaz ama karistirmamak lazim
Kanyak ile brendi gibidir biraz
Ggnin bize karsi inonude bile stoper oynamisligi vardir
Sezgileri guclu
Kademesi iyi
Ilk midahelesi iyi
Savruk degil
Hizli
Hamleli
Biraz boydan kaybediyor
Mis gibi oynar hatta sarkik libero bile oynatirsin

Para yok para
Pepe atiba oynasin diyorum ben
Seneye oepe gidince gg atiba oynar
Turkiye liginde kimi tutacan zaten pepeyi aliyosun diyecem de en onemli macta gomisi tutamadi pepe yani

Çevrimdışı tangaz

dolar zaten istikrarlı şekilde yükseliyor 2 başarı kazanınca anında çılgın zamlar yaptık oyunculara üstüne döviz zıpladı feda 2 diyoruz. doğruyu inşaa edeceğiz die yola çıktık yanlışı uyguladık...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Yaşı genç olanlar bilir Aziz'de Şen'den koltuğu alınca böyle mülayim, efendiydi cok geçmedi gerçek halini gördük.

Aynısı Koç içinde olacak 3-4 sene elle tutulur bir başarı gelmediğinde, yavas yavas yönetim taraftar ile ters düşmeye başladığınnda bu halinden eser kalmayacak.
Güç zehirlenmesi olacak . Gün yüzü görmesinler insallah

Çevrimdışı mylife1903

bunu bende içimden hep geçirdim hatta işyerinde de dillendirdim ne hikmetse hep ukraynaya bu seyahatler die
Vidayi izlemeyedir abi. Vida izlenecek oyuncu mu onu sabaha kadsr tartisiriz.
Shaktar biraz saliyor abi kadroyu onlari izlemeye gitmislerdir gicebe hayatindan bikti oyuncular galiba.
Bu ferryra midir nedir ona cokmeye calismis olabilirler.

Çevrimdışı mylife1903

Kamp programı nasıl olacak bizim? Hazırlık maçı programı falan ayarlandı mı?
Plan program? Yapiyorlardir simdilerde. Transferler kampa yetisir mi?

Çevrimdışı tangaz

Yaşı genç olanlar bilir Aziz'de Şen'den koltuğu alınca böyle mülayim, efendiydi cok geçmedi gerçek halini gördük.

Aynısı Koç içinde olacak 3-4 sene elle tutulur bir başarı gelmediğinde, yavas yavas yönetim taraftar ile ters düşmeye başladığınnda bu halinden eser kalmayacak.
Güç zehirlenmesi olacak . Gün yüzü görmesinler insallah

koç şimdiden böyle ilk hakem hatasında görürüz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi levitate

"Ozinin ne bizden ne de bizim ondan ayrılma gibi bir niyetimiz yokmuş. "
Via Fikret Orman
yani niyet var xd
bipbipbupbup

Çevrimdışı underworld

dolar zaten istikrarlı şekilde yükseliyor 2 başarı kazanınca anında çılgın zamlar yaptık oyunculara üstüne döviz zıpladı feda 2 diyoruz. doğruyu inşaa edeceğiz die yola çıktık yanlışı uyguladık...
Babıl, q7 ve tosic'e devre arasında yapılan zamlar skandal diye diye banlandım

Çevrimdışı Gökhan Kurt

koç şimdiden böyle ilk hakem hatasında görürüz

Denizli- Bursa vb bir rezillik yaşadığı an kayışı kopartır . Su borcları ciddi anlamda bir ortaya cıkar inş.

Çevrimdışı tangaz

hayatında 150bin dolardan büyük kontratı olmayan larini 1,6 milyona oynatıyoruz

Çevrimdışı tangaz

Denizli- Bursa vb bir rezillik yaşadığı an kayışı kopartır . Su borcları ciddi anlamda bir ortaya cıkar inş.

ben söyleyim fenerin borcu 500-550 milyon yuro

Çevrimdışı mylife1903

hayatında 150bin dolardan büyük kontratı olmayan larini 1,6 milyona oynatıyoruz
:evillol: normal abi santrafor maaslari bu seviyede

Cipskola alacam @tuncaboylu da

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Yok abi o kadar olmaz da 400 felan bence.
Ama 150'lilik adama 1.6 kontrat verirsek bizim borc yakında böylesi olabilir

Çevrimdışı mylife1903

O ilk dalgaydi gene bi nebze 2.1 sidetinde, salladi birAz. Ikinci dalga tolgay oguzhan 2.5 seviyesinde olacak gibi sallamakla kalmaz devirebilir kapiyi bacayi

Çevrimdışı kyiv

parayı santraforla on numaraya gömelim opare gelsin yarın başlasın

Olay budur.   :ok: Bize maç kazandıracak bunlar. 750 bin çok ama 500 bin yeter. Nasıl olsa 1 sene iyi oynasa seneye hemen ücretine zam yapılır. Burası Beşiktaş.

Çevrimdışı tuncaboylu

Haketmişsin.

Tosic'i sattık, bir sonraki satılabilecek oyuncu anketi yapsak 3 oyuncudan ikisi de Quaresma ve Babel olur.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Rakiplerin ikiside degisime gitti. Artık dursun özbek ve aziz yok. Bizim de daha akıllı olmamız lazım yapacagımız işlerde. Ali koç bisey degistirmez diyordum ama ne olursa olsun aziz kadar kötü olamaz. Gs zaten aşırı leş başkandan vasat başkana geçince bile başarıyı gördü.

Şu an 2015 yazı gibi bir hava var. Yine gs sampiyon olmuş. Fb yine köklü degisime gitmiş. Şu an biz geri planda gibiyiz. Ama insallah 'akıllı' işlerle gelecek bizim olacak

Çevrimdışı tangaz

Yok abi o kadar olmaz da 400 felan bence.
Ama 150'lilik adama 1.6 kontrat verirsek bizim borc yakında böylesi olabilir

aziz 400 milyon yuro dedi ali 450 milyon yuro  dedi ama ikisininde söylediği rakama dernek borcu dahil değil o rakamda 500 milyon tl üzerindeymiş 100 milyon yuroda ona saydım = 500-550 milyon yuro eder.

Çevrimdışı underworld

Esas deprem, tsunami oydu reyis.
100 bin için çatışma çıkardık şimdi geldğimiz nokta bu
O ilk dalgaydi gene bi nebze 2.1 sidetinde, salladi birAz. Ikinci dalga tolgay oguzhan 2.5 seviyesinde olacak gibi sallamakla kalmaz devirebilir kapiyi bacayi

Çevrimdışı Erdem Ayaz

hayatında.150bin dolardan büyük kontratı olmayan larini 1,6 milyona oynatıyoruz
Aldığı paranın hakkını vermeye mükellef olduğunu süre aldığı dakikalar boyunca herkese gösterdi

Çevrimdışı mylife1903

Yarin versinler aziz beyin parasini. Aziz baasgaaan mal canin yongasidir, iste parani bu (...)₄, kendi tabiri aziz basganin yani parali diyo paraliysa versinler parasini adamcagizin
Ayiptir ayip 20 sene baskanlik yapmis, kendisi icin degil fb icin sike yapmis(kendi ifadesi vidyosu var) hapis bile yatmis(fotosu var)
Boyle bir baskana kumpas yapip gonderdiler, cok yakisan fbyi temsil eden ifade eden bir basgandi

Fblilerin hali de bulendd baasgaan vidyosuna benziyir 
Ali kocu goren sivassporluya donuyor

Neyse rakibimizdir. Rakibimiz kadar buyuguz sonucta, rakiplerimizi yuceltmeliyiz.
Babasindan utanip bize sarmaz, gsye salalim gs ile ugrassin ali koc

Çevrimdışı tangaz

doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar

quaresma abubakarın 3,3ünü örnek gösterip malı götürdü ya bide o dönem negredo olaydı  :fkr:

Çevrimdışı tangaz

Aldığı paranın hakkını vermeye mükellef olduğunu süre aldığı dakikalar boyunca herkese gösterdi

oyuncuyu bende begenenlerdenim ama bu kontratın yanlış oldugu gerçeğini değiştirmiyor

Çevrimdışı mylife1903

Esas deprem, tsunami oydu reyis.
100 bin için çatışma çıkardık şimdi geldğimiz nokta bu
Eski bir turk atasozu ne der

Damlaya damlaya gol olur

Etiketler: