2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 103 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4644865 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Bakalım malum şahıs, Ali Koç'un başında olduğu Fenerbahçe'nin başarılı olmasını isteyecek mi?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya malum sahis malum sahis
Bu sene o sene yahu
Karma onu soyluyor
Ay bir milyon uye kampanyasi gibi bisi yapti
Sokak sokak dolasip milleti kulube uye yapti
Sonra onlara (...)₄ dedi
Capulcular dedi
Bunu yaparken kontrolu altinda tuttugu kongre tabanini kaybettigini fark etmedi
Dursun ozbek erken secim dedi
Kaybetti
Sonra ikinci tura kaldi olay
Onu da kaybetti(rovons maclari rakinin maclara benzemiyor tabi)
Sonra 20 yillik aziz gitti arkasinda temizlenecek bir suru pislik birakarak
Eeee sira geldi kime?

Suan en cok korku yasayan adam demirorendir bence. Ay koltuguma oturur mu acaba diye tirsiyordur

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Katılıyorum her yazdığına.

Her zaman her yazdığımın çıkacağını iddia etmiyorum. Futbol neticede matematik, geometri gibi formel bir bilim değil ki kesin doğrular ve yanlışlar olsun. Misal Love'nin gelmesini savundum devre arasındaki şartlar nedeniyle biraz da. Adamın performansı kötü iken savunmak için de mazeret aramadım. Ben bilirim, ben haklıyım, siz bilemezsiniz diye bir derdim tasam yok.

Talisca konusunda forumda birşeyler empoze edilmeye çalışıldı. Sanki herkes aynı şeyleri düşünmek zorunda bütün meselelerde. Adamın geldiği ülke Portekiz'in eski sömürgesi eğitim, gelir seviyesi düşük suç oranının yüksek birkaç Brezilya reali için uyuşturucu tacirlerinin birbirinin kolunu kestiği bir ülke. Marcelo, Adriano gibi istisnaları karakterli adamları bir tarafa koyuyorum , sen böyle bir ülkeden gelen menajerinin peşinde koşan piyasa yapıp bir tarafa kapağı atmaya çalışan cahil bir adama bel bağlayıp üzerine takım kurmaya çalışıp o piyasaya hakim kültürünü herşeyini bilen Benfica'ya transferde çalım atmaya çalışıyorsun. Adamın menajeriyle ne iş çevirdiği başından beri de belliydi. Bu bize ders olsun. Takımına aidiyet duymayan piyasa yapma derdinde olan adamlarla yola çıkılmaz. Böyle adamlardan oluşan takımla şampiyon olunmayacağı gibi seni yarı yolda da bırakırlar.

Çevrimdışı mylife1903

Opare geleceğine azılı bir anti Lensçi olarak Lens kalsın ve sağbek oynasın daha iyi. Nasıl olsa Lensi satamayacağız bir de üstüne Opareye 750 bin euro vermek lüks olur.
Sagbek degil santrafor oynasin lens yahu
Aldiklarindan beri diyom santrafor oynasin diye
Suan gozukene gore gelecek sezon topu karsi sahada oynayacak kaliteye zor ulasiriz. Bu sebeple lens tipinde savruk dengesiz ama gol sansi olan iyi yerlere gidebilen bir kisa forvet bize faydali olur

Çevrimdışı Besiktasincocugu

İyi de Lensten açık da olmuyor  :D Sağbek hiç yoktan iyidir.
Insallah q7 iyi bir fiyata satarizda elimize biraz para gecer boylece lenste seneye daha fazla formasansi bulup kendine gelir. Onuda seneye cine satariz :tabe:
Besiktask!

Çevrimdışı tangaz

Her zaman her yazdığımın çıkacağını iddia etmiyorum. Futbol neticede matematik, geometri gibi formel bir bilim değil ki kesin doğrular ve yanlışlar olsun. Misal Love'nin gelmesini savundum devre arasındaki şartlar nedeniyle biraz da. Adamın performansı kötü iken savunmak için de mazeret aramadım. Ben bilirim, ben haklıyım, siz bilemezsiniz diye bir derdim tasam yok.

Talisca konusunda forumda birşeyler empoze edilmeye çalışıldı. Sanki herkes aynı şeyleri düşünmek zorunda bütün meselelerde. Adamın geldiği ülke Portekiz'in eski sömürgesi eğitim, gelir seviyesi düşük suç oranının yüksek birkaç Brezilya reali için uyuşturucu tacirlerinin birbirinin kolunu kestiği bir ülke. Marcelo, Adriano gibi istisnaları karakterli adamları bir tarafa koyuyorum , sen böyle bir ülkeden gelen menajerinin peşinde koşan piyasa yapıp bir tarafa kapağı atmaya çalışan cahil bir adama bel bağlayıp üzerine takım kurmaya çalışıp o piyasaya hakim kültürünü herşeyini bilen Benfica'ya transferde çalım atmaya çalışıyorsun. Adamın menajeriyle ne iş çevirdiği başından beri de belliydi. Bu bize ders olsun. Takımına aidiyet duymayan piyasa yapma derdinde olan adamlarla yola çıkılmaz. Böyle adamlardan oluşan takımla şampiyon olunmayacağı gibi seni yarı yolda da bırakırlar.

eleman tümüyle kendine çalışmış başkan da bunu teyid etti son açıklamaları ile devre arası bitmiş zaten iş.

gariptir ki iyi oynadığı dönemde buna denk geliyor gibi görünüyor ama elemanın esas amacı kendi piyasasını yapmakmış...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Lensten sag bek olmaz, ama seneye lens bence cok daha faydili olacak bu sene cok sansizti. Opare kotu transfer degil bence ama iyi transferde diyemem cunku gokhanin yedegi olarak alindi bakarsin oda parlar ve gokhani bile kesebilir belli olmaz.
Normal oyuncu opera. Sagbdk yahu messi olsa ne yazar
Seneye karijma ile torenin arkasini kapatsin baska ihsan istemez. Ggyi de hor kullanmamak lazim
Ayrica gg seneye sagbek oynar sonraki sene stoper oynatiriz.

Çevrimdışı mylife1903

Para yoksa potansiyelli genç oyuncu nasıl alacağız? :alala:

Subyan degil larva alacaz 16-17 yasinda

Çevrimdışı tangaz

parayı santraforla on numaraya gömelim opare gelsin yarın başlasın
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

dewre arası matej mitroviçi nasıl sattı büyük başkan die övenler de sus pus. bonservisine elli tane laf söylediniz aha sattık die bize sallayıp duruyorlardı.

Subyan degil larva alacaz 16-17 yasinda
peki bu larvayi yetistirecek adam varmi bizim altyapida, hadi var diyelim onu devamli oynatacak hoca varmi?
Besiktask!

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Andre pierre gignac gelir umarım

Çevrimdışı mylife1903

negredoya 4.35 maaş veriyorsun atibaya gelince para yok ülke şartları ortada diyorsun sanki süper huber bi ülkeydik ekonomimiz roketti geçen sene bu söylemlerin hepsi başkandan çıkıyor sonra kimse aklımızla dalga geçmesin diyor  :alala:
Abi senelerdir is yaparim 3-4 kiriz gordum, devaluasyonlar falan boyle turkiyedeki ortam yaninda cocuk parki kalir, hic ekonomik tedbirler almadim. Hep cekirdek kadro calistim hep ekonomik oldum.
Simdi zaman cok bizim baskanin dedigi gibi daraldim dinlenerek is yapiyorum. Hic anlamadim bu ekonomik tedbirleri. Ekonomi iyi diye mesela pektoya 1.7 verilir mi? Anlatamiyorum dusundugumu kelimelere dokemiyorum.
Kemer sikmayi para kazanirken yapacaksin
Parayi da mali alirken kazanacaksin.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Keşke bizde zamanında demirören i böyle gönderebilseydik..

Çevrimdışı tangaz

demek neymiş biz sadece alırken menajerleri kullanabiliyormuşuz ahmet bulut bizden kimi biyere sattı bilen var mı? yönetimde bir daa maç izlemeye tarifeli uçakla gitsin özel jet tutacaksa cebinden ödesin bizim paramızla hovardalık yapıp sonra gazetelerde bize 2.feda dönemi maskaralığı okutmasınlar.

Normal oyuncu opera. Sagbdk yahu messi olsa ne yazar
Seneye karijma ile torenin arkasini kapatsin baska ihsan istemez. Ggyi de hor kullanmamak lazim
Ayrica gg seneye sagbek oynar sonraki sene stoper oynatiriz.

q7yi bu senede satamazsak seneye zor para eder yasindan dolayi. tore ve lens onun yerini doldururlar.
gokhan gonul stopermi dedin benmi yanlis anladim? :D
Besiktask!

Çevrimdışı mylife1903

peki bu larvayi yetistirecek adam varmi bizim altyapida, hadi var diyelim onu devamli oynatacak hoca varmi?
Larvaya bagli. Senol gunes komplekeri olan bir adam degil, takintilari olan bir adam

Fizigi iyi degilse oynatmiyir
Baklava varsa ilk11
Hocayi dinliyorsa dogru veya yanli ilk11
Kafasina eseni yapiyorsa devre arasi yolcu

Mal alirken bunlari dikkate almak lazim. Mesela baktin teknigi iyi yetenekli bir oyuncu var ama kilo fazlasi ve yaglanmaya yatkin bir vucudu var biraz dusuneceksin.

Fazla yasa falan takilmiyor senol gunes. Adamin elindeki iyi oyuncularin hepsi 35lik. Ayrica bu 35likler kopek gibi calisiyor hepsinin hedefi var
Karima ile pepe dunya kupasi kovaliyor
Atiba sozlesme kovaliyor
Tosic son sozlesmeden parayi vurup karisindan cok kazanmaya calisiyor
Senol gunes ne yapsin

Çevrimiçi Özgür Gültekin

demek neymiş biz sadece alırken menajerleri kullanabiliyormuşuz ahmet bulut bizden kimi biyere sattı bilen var mı? yönetimde bir daa maç izlemeye tarifeli uçakla gitsin özel jet tutacaksa cebinden ödesin bizim paramızla hovardalık yapıp sonra gazetelerde bize 2.feda dönemi maskaralığı okutmasınlar.

Bir de ne varsa Ukrayna' ya defalarca oyuncu izlemeye gidiyoruz.
Başkanın bir kerede Gana' ya, Uganda' ya veya Güney Afrika' ya futbolu izlemeye gittiğini görmedim.
Orada futbolcu yetişmiyor mu?

Brezilya-Hırvatistan maçını izledim. Hırvatların en vasat iki oyuncusu bizim kadroda.

Çevrimdışı mylife1903

dewre arası matej mitroviçi nasıl sattı büyük başkan die övenler de sus pus. bonservisine elli tane laf söylediniz aha sattık die bize sallayıp duruyorlardı.
Ya abi @tuncaboylu yazmisti galiba burujun transfer rekoru alirken 3 milyon mu neymis sen 4 opsiyon koyarsan almazlar 1.5-2 olsa belki dusunurlerdi

Çevrimdışı underworld

Adamlar son 5-6 maçta kadroda bile değildi

Çevrimdışı tangaz

Başkanın bir kerede Gana' ya, Uganda' ya veya Güney Afrika' ya futbolu izlemeye gittiğini görmedim.

Brezilya-Hırvatistan maçını izledim. Hırvatların en vasat iki oyuncusu bizim kadroda.

bunu bende içimden hep geçirdim hatta işyerinde de dillendirdim ne hikmetse hep ukraynaya bu seyahatler die

Çevrimdışı underworld

Ezeli rakibimiz, ezeli dostumuz fb nin yeni başkanını tebrik ederiz.

Çevrimdışı mylife1903

Hirvatin vasat oyuncusuna para yeter anca. Lovreni istesen 40 milyon cekerler
Modrice falan 50 ister real herhalde. Vitaminsiz kesmenin teki ama miknatsli pale
Manjukic herhalde biraz ucuz bir oyuncu olur 10-15 yani

Normal bence. Zaten besiktasa oyuncu alirken milli takim kistas olmali hata sayin azalir. Bir suzgecten gecmistir sonra sen filtrelersin
Bu gavuru takip edeceksin muazir medeniyet istiyirson
Mesela ingiliz takimlarinin transfer sartlarina bakacan az bujuk uygulamaya calisacaksin adamlar salak degil oyle kurallar koyuyorlar.
Federasyon da hic ugrasmadan naklen yahinlar icin falan cl standartini kabul edecek
Aya fuze atmiyin sakli teknoloji kullanasin yapilmisi var tecrube edilmisi var arakla kendine gore buk kullan

Çevrimdışı tangaz

bizim bizden başka dostumuz yok azizi de alisi de beter olsunlar

Çevrimdışı tuncaboylu

Keşke bizde zamanında demirören i böyle gönderebilseydik..
Herifler 20 sene de gönderebildi, neyine özeniyorsunuz?

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Kamp programı nasıl olacak bizim? Hazırlık maçı programı falan ayarlandı mı?

Etiketler: