2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 100 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4646204 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı yoruk

Volkan Babacan' a karşılık Tolgay Arslan isteseler ?? :alala:
Olmaz olmamalı
Volkan’ın pek oyle farkı yok Tolga ‘dan .bu takasa asla değmez

Tolgay da ılerıde 10+ fıyata satabılcegımı bır oyuncu . Zaten orta alanda 2-3 oyuncu eksıgımız var zaten 6 as oyuncu gıdecek ee bır daha mı oyuncu kaybedelım ?

Çevrimdışı 38life

kağıt üstü = transfermarkt
scouting = çuval dolusu gol atan bizde de iş yapabilir mi ?

Benim kağıt üstünden kastım elde edilen ve edilebilir olan tüm veriler. "Kağıtüstündeki veri" lafından transfermarkt çıkarmak garip olur biraz  :) Transfermarkttan ne bilgi alıyorsun? Oyuncunun yaşıyla boyunu çarpıp sözleşme tarihine bölünce çıkan rakama göre mi karar vericez  :lol:

Çevrimdışı underworld

Nerede okudun?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İç ses

Çevrimiçi sefaköykartali

Fabri 6 milyon
Tosic 4.5 milyon
Mitrovic 3.5 milyon

Muhtemelen Vida, Quaresma, Love ve Negredo da da gidecek toplamda 40 milyondan fazla satış yapacağız. Son tavırlarından sonra şahsen Babel' in de gitmesine üzülmem. Eldeki bu paranın yarısına bile çok iyi kadro kurarız. Yeter ki işi bilen adamlar oyuncu izlesin, transfer yapmayı bilen adamlar görüşmelere gitsin.

Çevrimdışı 38life

Adriano'nun son senesi... Yaş 33... Yavaştan birşeyler yapmak lazım.

Çevrimdışı tangaz

hiç bir şey yapmaya gerek yok bu sene bitsin durumuna bakılır sezonu çok iyi geçirirse 1+1 teklif götürülebilir sene içi performansı yetersiz olursa sene sonu bakılır
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi sefaköykartali

Yalnız Vida da giderse 3 stoper satmış olacağız. Elimizde stoper olarak Pepeyle genç Fatih ve stoper oynayabilen medel kalacak. O konuda çalışma yapılıyordur umarım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fabri 6 milyon
Tosic 4.5 milyon
Mitrovic 3.5 milyon

Muhtemelen Vida, Quaresma, Love ve Negredo da da gidecek toplamda 40 milyondan fazla satış yapacağız. Son tavırlarından sonra şahsen Babel' in de gitmesine üzülmem. Eldeki bu paranın yarısına bile çok iyi kadro kurarız. Yeter ki işi bilen adamlar oyuncu izlesin, transfer yapmayı bilen adamlar görüşmelere gitsin.
Fabri 7 diyorlar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Volkan Babacan' a karşılık Tolgay Arslan isteseler ?? :alala:
Yahu ne buluyorsunuz bu Volkan  Babacan da Allah aşkına bir bakın kalede duruşuna hiç güven veriyor mu insana ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yoruk

Bu adam daha 2 sene oynar
Adeta takım kayboldu daha fazla elleşmemek lazım

Çevrimiçi sefaköykartali

Fabri 7 diyorlar.

Allah bereket versin ne diyelim   :D

DEĞERİNİ BULAN GİDER...
⚫⚪🔴
Başkan Orman, “Bugünkü piyasaya baktığımızda Cristiano Ronaldo’nun bile satıldığını görüyoruz. Beşiktaş’ın da satılmayacak oyuncusu yok. Tüm dünyada bu iş böyle. Değerini bulan futbolcu gidebilir” diyerek futbolcu satışına açık olduklarını duyurdu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Siyah- Beyazlılar’ın transfer başta olmak üzere kulüp gündemiyle ilgili olarak Fanatik’e açıklamalarda bulundu.

Yönetim olarak yoğun bir dönem içerisinde bulunduklarını kaydeden Orman, “Transferde aceleci olmayacağız. Önümüzde 40 gün gibi bir süre var. Oyuncularımıza teklifler var, bizim de hedefimizde bulunan futbolcular var. Ancak özellikle bu dönemde oyuncularımıza çok teklif gelmesi, transferde ne kadar doğru işler yaptığımızın bir göstergesi. En çok Mitrovic transferimiz eleştirilmişti, şimdi satıldı” ifadelerini kullandı.

‘Ayrılmak istemeyen olursa...’

Futbolcu satışına her zaman sıcak baktıklarını belirten Başkan Orman, “Bugünkü piyasaya baktığımızda Cristiano Ronaldo’nun bile satıldığını görüyoruz. Beşiktaş’ın da satılmayacak oyuncusu yok. Tüm dünyada bu iş böyle. Değerini bulan futbolcu gidebilir. Ayrıca teklif gelen oyuncuyu hemen satacak gibi bir durumumuz yok. Önce oyuncuya da danışıyoruz. Teklif gelen ancak ayrılmak istemeyen oyunculara saygı duyup takımda tutuyoruz” sözlerini sarf etti.

‘Çalışmalarımız olacak’

Geçen sezon özellikle Şampiyonlar Ligi’nde yaptıkları çıkışın oyuncularına teklif yağmasına neden olduğunu belirten Başkan, “Fabri, Babel, Negredo, Lens ve Love için gelen teklifler var. Önce bu konuyu değerlendireceğiz ve gidenleri belirledikten sonra hem hocamızın istediği hem de boşalan yerleri doldurmak için çalışmalarımız olacak” diye konuştu.

‘Vida'ya birçok teklif var’

Dünya Kupası’nda Hırvatistan Milli Takımı’yla şov yapan ve The Guardian’ın en iyi 11’e seçtiği Domagoj Vida’dan da övgüyle bahseden Başkan Orman, “Vida’yı takımımıza bedelsiz olarak kazandırmıştık. Final oynadığı için yıldızını parlattı. Kendisi için gelen birçok teklif var. Ama bu illa satacağız anlamına gelmez. Gelen rakamları açıklamak doğru değil. Ama Vida’nın da istemesi halinde en iyi teklifi değerlendirmeye alırız” yorumunu yaptı.

Haber Kaynağı:Fanatik

Alıntı : Beşiktaş istihbarat

Rakiplerimizin para eden oyuncusu yok...Tek giden karın tokluğuna fernandao oldu..Ama biz 4. olduk..Kadro ile alakalı biz ne kadar dudak büksek bile çoğu arkadaşın çöp dediği mitrovic için bile 3,5 m alabiliyoruz..Avrupa ve dünya transfer piyasasında Beşiktaş ismi gerçekten önem arz etmeye başladı..
Belki kadromuzda genç ve dünya çapında isimler olmadığı için 40-50 m seviyelerinde satış olmadı..Ancak bunu da sağlamak adına Nevzat Demir tesisinin yanındaki atıl arazi ve serkan reçber in önderliğinde akademi olayına girildi.
3 sene sonra orası kendi yıldızlarını inşa edip Beşiktaş ın geleceği olacak..
Pilot takımı işini askıya aldılar..
Tüm ağırlık sürenin de azalmasından dolayı transfere verildi..
Önümüzdeki 3-4 hafta çok hareketli geçecektir..

Çevrimdışı tangaz

arasın daha 2 senesi var  :duman:

başkanın sezercikle beraber en kötü transferleri bir de tek başına yapmıştı bu işleri bidaa öyle bişey yapmasın lütfen  :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 38life

hiç bir şey yapmaya gerek yok bu sene bitsin durumuna bakılır sezonu çok iyi geçirirse 1+1 teklif götürülebilir sene içi performansı yetersiz olursa sene sonu bakılır

Gelecek senenin planlama çalışmaları şimdiden başlamalı. Zaten hep buyüzden kaybediyoruz. Fikret Orman'ı dinlersek Beşiktaşta 365 gün transfer çalışması var gelecek sezonun transferlerini sezon içinde çalışıyoruz diyor ama bütün transferler lig başlarken geliyor.

Adriano'nun kötü performans gösterme ihtimali bence yok gibi birşey. Ama yaş kemâle erince yapacak birşey kalmıyor. 19/20 sezonunda Adriano 35 yaşında olacak. Yönetim 1 seneden fazlasını teklif etmez. Bi çin kulübü daha fazlasını teklif eder ve gider.

Çevrimdışı 38life

Bu adam daha 2 sene oynar
Adeta takım kayboldu daha fazla elleşmemek lazım

Bu sene için değil zaten gelecek sene için konuşuyorum.

Çevrimdışı tangaz

Gelecek senenin planlama çalışmaları şimdiden başlamalı. Zaten hep buyüzden kaybediyoruz. Fikret Orman'ı dinlersek Beşiktaşta 365 gün transfer çalışması var gelecek sezonun transferlerini sezon içinde çalışıyoruz diyor ama bütün transferler lig başlarken geliyor.

Adriano'nun kötü performans gösterme ihtimali bence yok gibi birşey. Ama yaş kemâle erince yapacak birşey kalmıyor. 19/20 sezonunda Adriano 35 yaşında olacak. Yönetim 1 seneden fazlasını teklif etmez. Bi çin kulübü daha fazlasını teklif eder ve gider.

fiziksel özellikleri nedeniyle 36 yaşına kadar rahat götürür diye düşünüyorum.

Çevrimdışı underworld

Başkan, “Fabri, Babel, Negredo, Lens ve Love için gelen teklifler var.

Hadi bakalım

Çevrimdışı sametbagan

4,35 maaşlı yedek tüm takımın kimyasını da psikolojini de bozuyor. hem negredo heme love gitsin.

bu arada gün sonunda quaresmanın seneye de aramızda olacağını düşünüyorum  :icool:

dün istanbuldaki porto maçının özetlerini seyrediyordum jose sa ne toplar çıkarmış öyle bence kaleciye para gömmeyelim bu elemana fırsat verelim. 2,5 altı bonservisle ve 1 civarı maaşla gelsin başlasın. yaşı 25 oğlak burcu ben kefilim  :icool:
Valla bana kalsa pektemek veli aras lens love negredo q7 pep e hatta tolga bile gitsin ama öyle olmuyor işte

Seçim yapmak zorunda kalırsak love mu negredo mu desen ben negredo kalsın derim.bakalım belki de yeni sezonda ikisini de görmeyiz

Ama emin olduğum bişey var o da pektemek bu sene de kesin bizimle  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Başkan, “Fabri, Babel, Negredo, Lens ve Love için gelen teklifler var.

Hadi bakalım

göndersin hepsini

Çevrimdışı atalay

Önümüzü görelim sonra gerekirse yazarım. @sametbagan | Onu düzenli izlemedim. @38life

Çevrimdışı tangaz

Valla bana kalsa pektemek veli aras lens love negredo q7 pep e hatta tolga bile gitsin ama öyle olmuyor işte

Seçim yapmak zorunda kalırsak love mu negredo mu desen ben negredo kalsın derim.bakalım belki de yeni sezonda ikisini de görmeyiz

Ama emin olduğum bişey var o da pektemek bu sene de kesin bizimle  :bandit:

pepe nie gidiyor yahu o kalsın tolga da kalsın yedek olarak bana çok güven veriyor

ben quaresmanında gideceğine pek ihtimal vermiyordum normalde ama transfer olacağı söylenen çin 2.lig takımının işletmeciliğini ukraynalı biri ile mendes yapıyorlarmış  :naughty:

Çevrimdışı mylife1903

4,35 maaşlı yedek tüm takımın kimyasını da psikolojini de bozuyor. hem negredo heme love gitsin.

bu arada gün sonunda quaresmanın seneye de aramızda olacağını düşünüyorum  :icool:

dün istanbuldaki porto maçının özetlerini seyrediyordum jose sa ne toplar çıkarmış öyle bence kaleciye para gömmeyelim bu elemana fırsat verelim. 2,5 altı bonservisle ve 1 civarı maaşla gelsin başlasın. yaşı 25 oğlak burcu ben kefilim  :icool:
Abi tam portekizce anlayanlari temizlemeye baslamisken bir tane daha almayak
Pepe de gitsin
O klandan bir adriyano yeterli

Ha karijma 8 milyon maasa gitmezse lutfen gerizekali dersem mod verilmesin, tescilli dusuk aykuludur 50 yasinda 8 milyonu begenmeyen adam. Yahu 3 sene tatil yapsa 25 milyon yuro civari cebe indirir orda hatta reklamlara falan cikar para basar. Baskan ceksin kenara anlatsin, paraya bak ya 8 milyon yillik
Ustune mendes bunun ayagini kirar gitmezse zaten. 8 teklif eden 10 falan da bize verir
10versinler negredo love falan hepsini gonderek

Gozumde yurolar

Mod vermeyin ha tespit yapiyoz, paralara baaah

Çevrimdışı mylife1903

Adriano kırmızı çizgimizdir dokunulmazlığı var sakın aman ha...

Yonetimden beklentim adriyanoyu satip, ismael kusbasinin kiralanmasidir
Daniyi kiralayan pirlanta cocuk ismaeli kiralamaz mi

Arkadaşlar saman altından su yürütülmüş. Mario Gomez ile temasa geçilmiş ve anlaşma zemini nerdeyse hazırlanmış bile. Ancak Stuttgart a para vermek istemiyoruz. İlerleyen günler de resmi sitemizde Cha CHA şarkısını görebiliriz.

Fabri için görüşmeler sürüyor oyuncu Premier lige Jose Sambade'nin yanına gitmek istediğini iletti.  Ospina ve Sa en büyük 2 aday ancak Harun Tekin için Bursaya 2 ayrı teklif yaptık. Birisi 2.5 milyon Euro. Diğeri da takas şeklinde.

Biliyorsunuz başkan dün kampa katılıp Şenol Güneş, Guti ve İlhan Mansız ile görüşme gerçekleştirdi. Bu 3lü başkana kesinlikle bir sağ bek istediklerini iletmişler. 

Orkan eğer teklif gelirse kiralık olarak ayrılacak.

Ahmet Bulut Negredo'yu götürmek için uğraşıyor büyük ihtimalle ayrılacak Ahmet Bulut Negredo için İspanyadan 3 Mlsten 2 kulüp ile  görüşüyor.
#beşiktaştransferistihbaratı

Etiketler: