Nasıl ya ? Niye yapabilir arkadaş ? Yapmayacak , yapamaz yani.İlk hamlede trip atacak küsecek hali yok adamın.Bunu yaparsa takımdan gönderilsin.Daha yaşı kaç başı kaç ne yapmış da kendini kanıtlayamamış daha ?
Zaten oynadığı maçlarda böyle oynuyor hep , kesik yemişsin ve yeni girmişsin işte fırsat sana.Adam gibi oyna etkili ol ve hocanı pişman et.Yapması gereken şey buydu.Hocanın da istediği budur zaten.
11 de oynasaydı bu kadar pozisyona giren pas yapan bir oyun oynayamazdık.Ayrıca kaldı ki yendik , ben o galibiyeti eğer Talisca'ya bir ders olacaksa bu beraberliğe asla tercih etmem.Dünkü maç gayet de kabulümdür.Talisca beyin nazını mı çekecek koca takım yani ? Orada resmen gol yediriyordu.Medel de pozisyon hataları yaptı 2 kere.Neyse ki adamlar çok kötü kullandı son vuruşları.
@yoruk bey
talisca elbet kesilir, kesilmez demiyorum. ama bu maçta değil. adamı terbiye edeceksin diye az daha maçı ellerimizle veriyorduk monacoya...
ille de talisca akıllanana kadar kesilecekse bu maçta 10 numaraya negredo'yu koy.
talisca 85'te oyuna girdi yani düşün, hadi en fazla 60 olur kendini gösteremezse ağır eleştirilir, anlarım da, adama resmen hakaret bu 85. dakikada oyuna sokması. oğuzhan/tolgay'ı sezonda birkaç kere 10 numara pozisyonunda görüyoruz. yok, esameleri okunmuyor. bas bas bağırdık. tolgay-ozi 10 numarada iş ya-pa-mı-yoorrrr. en iyi yerleri 8 numara. gözler taliscayı arıyordu bu maçta.
iyi oynayana puan verilmiyor, kazanana veriliyor. sen bu maçta 3 puanı alıp arkana yaslanmak varken kalkıp da "beraberlik" için fantezi kadro oluşturursan beraberliği bile rüyanda göremezsin. neyseki monaco'nun sakar oyuncuları vardı da, yenilgiden kurtulduk. mesela porto, leipzig maçı olsaydı şenol bey'in çıkardığı kadrosunu madara ederlerdi. ayrıca bu maçta iyi falan oynamadık bana göre. belki de sezonun en fazla top kaybını yaptık.