17. Hafta Sivasspor 2-1 Beşiktaş
17. Hafta Sivasspor 2-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|17. Hafta Sivasspor 2-1 Beşiktaş Skor : Sivasspor 2 - 1 Beşiktaş Tarih : 23.12.2017 Saat : 16:30 Stadyum : Yeni 4 Eylül Stadyumu Hakem : Cüneyt Çakır Yayın : beIN Sports

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

17. Hafta Sivasspor 2-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 35926 defa] 17. Hafta Sivasspor 2-1 Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

ulan bu kadro bu kadar mı kötü oynar-oynatılır :s20: bravo hocam
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı GD8

Eğer Negredo da bir sakatlık yoksa bu maçın tek sorumlusu Şenol Hocadır ...
Yani bir insan maçı vermek için anca bu kadar sacmalayabilir...

Çıldırıyorum bu kadar kötü bir rakibe yenildik ya... ne diyeyim ...kayseri beraberligi bile bana bu kadar koymadı...

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ProjectOrigin

Anormal bişeyler dönüyor. Sözün bittiği yerdeyiz. Bu Negredo değişkliğini açıklasın biri. Yukarlardan emir mi geldi bu sene ligi zorlamayın diye?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Negredo'yu 11'e monte edemediğimiz her hafta bize eksi yazacak. Osmanlı maçından bol gollü galibiyet bekliyorum sıkıntı yok ancak kadro ve taktik tercihleri aynı şekilde devam ederse Sivas deplasmanındaki futbol şimdiden gözlerimin önüne geliyor.

Hafta sonu geldiğinde irkiliyorum artık. Gerçi yavaş yavaş alıştım bu puan kayıplarına.Sıkıntılı olan durum bu. Bu ligde kimi yenebiliriz diyorum rahatça ? Aklıma herhangi bir takım gelmiyor, aşırı istikrarsız gidiyoruz. Ezeli rakibini yenmekten beter ediyorsun, Kayseri'ye Gençler'e pozisyona giremiyorsun.

Ancak gördüğüm durum çok sıkıntılı.Bu puan aralığı 3-5 arasında gidip gelir çünkü sezonu idare ediyoruz. Gol atmak için çabalamıyoruz, Anadolu takımı maçlarında öne geçemiyoruz, aynı başarısız verimsiz taktiği ısrarla devam ettiriyoruz. Hocanın çözümden uzak, geçiştirmeli basın toplantıları da bir garip. Bunu söylemek istemem ancak birileri bu takıma ''siz bu sene bir durun'' demiş.

CL ve Türkiye Kupası'nda başarılar.

Samet Aybaba döneminde bile şampiyonluktan umudum vardı, şu an bir beklentim yok takımdan.Seneye kadroda iyi bir revizyon şart. Q7 gibi adamlara tahammülüm falan kalmadı artık, Negredo - Cenk değişikliğinden sonra maçı kapattım.
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2017, 18:34:06 ProjectOrigin ]

Çevrimdışı AigleBordeaux

Şenol hoca Cenk Q7 el elle hep beraber tsye
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı kyiv

Bu saatten sonra Negredoyu motive edebilene aşk olsun. Quaresmanın 45 dakika da çıktığı maç yok Negredo Lens cart diye çıkıyor.

Şenol Güneş tek kelime ile beceremiyor. En pahalı en iyi kadro sende ikenbaşarılı olamıyorsan sonuçlarına katlanırsın. İç Anadoluya resmen ligi verdik. Gençlerbirliği,Malatya,Kayseri,Sivas.

Hepimize geçmiş olsun. Bu lig buradan DÖNMEZ!

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Cidden bu maci kazanabilecegimizi düsünen varmıydi? Maci izlemedim bile

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Hücumcu Şenol : 30 Puan
Futbol bilmeyen Aykut: 35 Puan

Çevrimdışı ferdi1903

Terim gassarayin basina gecince hacanin ayarini iyce kacmis

Çevrimiçi COB

Oyuncular rahat rahat noel yapsin simdi. Deplasmandaki bu grafik hic hos degil ve Fikret Orman'in mudahale etmesi lazim. Senol Gunes'te aklini basina alsin bir zahmet.

Sampiyonluk gitmeye basladi.

Çevrimdışı b.damatoglu

Alanya bu sivasla berabere kalınca hocayı postaladılar. Bizim hoca bahaneler üretir devam eder.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ferdi1903

Baskan kesinlikle müdahale etmeli. Bu gidishat nirmal deil

Çevrimdışı sermet00

Son 12 maç 4 galibiyet içimizdeki hainleri temizlemedikçe bir halt olmaz
Oğuzhan Cenk Şenol Güneş Quaresma Atiba gidin₁ bu takımdan

Çevrimiçi Rasim

elim ayagim titiriyor gercekten yazik yeter artik hoca isin icine ettin :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimdışı ferdi1903

Suraya bak ya sinirden yerimde duramiyorum

Çevrimdışı kyiv

Hoca 2 senede aldığını 1 senede verdi. Yazık. Sinirimden yazmıyorum görünen köy kılavuz istemez. Şenol Güneş artık Beşiktaşı kaldıramıyor. 1 değil 2 değil basit  basit rakiplere kaybetmek yok şampiyonlar ligi konsantrasyonu yok basit maçlara oynamıyorlar hepsi hikaye. Takım içinde huzur olduğuna inanmıyorum. Lens, Negredo kendini dışlanmış hissettiğe adım gibi eminim. Quaresma Hocanın kafasına pislese tepki görmeyecek rahatlığa gelmiş. Bu takımdan başarı beklenmez. Bu saatten sonra biraz şampiyonlar ligi maçı motive ederse eder takımı Bayerne de elendikten sonra ligi de koyverirler. Yol yakınken söyleyelim HOCA ARAYIN HOCA...Şenol Güneş ile seneye devam etmek seneyi de kaybetmek demek.Hocanın bundan sonra Beşiktaşa verebileceği birşey yoktur bana göre. Şu anadolu deplasmanlarında takımını toplayamayan hoca Beşiktaşın hocası değildir.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Oyuncular rahat rahat noel yapsin simdi. Deplasmandaki bu grafik hic hos degil ve Fikret Orman'in mudahale etmesi lazim. Senol Gunes'te aklini basina alsin bir zahmet.

Sampiyonluk gitmeye basladi.

Gitti kardesim gitti. Bu takim sampiyon olsun istemem zaten. Yerli oynasin diye yabanci otursun. Cenk gol krali olsun sonra da 20 milyona gitsin. Bizim misyonumuz bu ki sampiyonluk degil. Misyonumuz sampiyonluk olsa coktan lider olurduk. Bu rezil futbolla sampiyonluk istemiyorum Basaksehir olsun Trabzon olsun. En azindan zevk veriyorlar her hafta ezbere top oynamiyorlar. Hak etmedigimiz hocbir segi istemem.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Hoca 2 senede aldığını 1 senede verdi. Yazık. Sinirimden yazmıyorum görünen köy kılavuz istemez. Şenol Güneş artık Beşiktaşı kaldıramıyor. 1 değil 2 değil basit  basit rakiplere kaybetmek yok şampiyonlar ligi konsantrasyonu yok basit maçlara oynamıyorlar hepsi hikaye. Takım içinde huzur olduğuna inanmıyorum. Lens, Negredo kendini dışlanmış hissettiğe adım gibi eminim. Quaresma Hocanın kafasına pislese tepki görmeyecek rahatlığa gelmiş. Bu takımdan başarı beklenmez. Bu saatten sonra biraz şampiyonlar ligi maçı motive ederse eder takımı Bayerne de elendikten sonra ligi de koyverirler. Yol yakınken söyleyelim HOCA ARAYIN HOCA...Şenol Güneş ile seneye devam etmek seneyi de kaybetmek demek.Hocanın bundan sonra Beşiktaşa verebileceği birşey yoktur bana göre. Şu anadolu deplasmanlarında takımını toplayamayan hoca Beşiktaşın hocası değildir.

Zirvede birakmali. Taraftar iyi ansin bu oyun ve israrla olmayacak zaten.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Adam belli ki takımda kalmak istemiyor. Devre arası yollar usulünce ayrılmalı dedik bazı arkadaşlar da gönül koydu. Can çıkar huy çıkmaz. Kimse dokunulmaz değil kimseyi tabulaştırmayalım lütfen.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

tepki koymazsak seneyede böyle devam eder.  adamlar liderken hocayi göndermeye bakiyorlardi, büyük takimsan kötü gidişata hemen tepki vermelisin. sadece yönetim degil taraftarda ayni sekilde
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ozge1903

Negredo'nun 2. yarı çıkması ve Q7'nin 80 dakika boş boş oynayıp son 10dakika kala çıkması skandaldır. Rezalet...
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2017, 18:45:50 ozge1903 ]

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

maalesef puan kaybı bekliyorum. umarım maçı kazanırız ve bana kapak olur. bu yazı editlenecek :super:
5 gün önce yazmıştım. maçı izlemedim bile zaten.

Çevrimdışı kyiv

Başarısız olan gider gitmeli Beşiktaşın 1 yıl kaybetme lüksü yok.Hocaya teşekkür edilip yollar ayrılsın. Kimse istikrar demesin Şenol Güneş inişe girince toparlıyamıyor geçmişinde de hiç olmadı olmayacakta.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Lens'i 80 de oyuna alıyorsun faydalı olsun diye, onun yerine çıkan q7 çıkarken sağa sola trip atıyor çok iyi oynuyormuş gibi.Sonra Lens çok iyi oynasın yakaladığını %100 atsın.

Negredo gol atıyor, tüm takımı pozisyona sokuyor, ilk yarı birçok pozisyonun içerisinde bulunan bir adam.Q7'nin bitmek bilmeyen top çekme ve isabetsiz ortalarına laf etti diye ikinci yarı sahaya çıkamıyor.Sonra Negredo'dan fayda bekle.

Tüm maç top sizde olsun, bitmek bilmeyen ortalar açın. Gol atamadığınız sürece hepsi anlamsız.

Çevrimdışı Sedat

Negredo ilk yarıda oyundan çıkacak ne yaptı?
Quaresma 80dk oyunda nasıl kaldı?
Sürekli olarak +75 sonrası oyuncu değişikliklerinin oyuna katkısı ne oldu?
 :help:

handikaplı çArşı  

Çevrimdışı EMİR EMRE

Başarısız olan gider gitmeli Beşiktaşın 1 yıl kaybetme lüksü yok.Hocaya teşekkür edilip yollar ayrılsın. Kimse istikrar demesin Şenol Güneş inişe girince toparlıyamıyor geçmişinde de hiç olmadı olmayacakta.

Ne kadar iyi insan olsa da sevsek de ayni fikirdeyim.