13. Hafta Evkur Yeni Malatyaspor 0-0 Beşiktaş
13. Hafta Evkur Yeni Malatyaspor 0-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|13. Hafta Evkur Yeni Malatyaspor 0-0 Beşiktaş Skor : Evkur Yeni Malatyaspor 0 - 0 Beşiktaş Tarih : 25.11.2017 Saat : 16:30 Stadyum : Malatya İnönü Stadyumu Hakem : Bülent Yıldırım

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

13. Hafta Evkur Yeni Malatyaspor 0-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 45312 defa] 13. Hafta Evkur Yeni Malatyaspor 0-0 Beşiktaş

Çevrimdışı yoruk

Sadece bir şey yazacağım ; 94 numaralı forması ile Anderson Casper !

Çevrimdışı ProjectOrigin

Bravo ! Böyle devam edin.

Kendi takımım olmasa iddiacı gözüyle şu galibiyetsiz haftaları çok başka yorumlardım burada. Aynı ve sonucu başarısız olan şeylerin sürekli tekrarlanmasının başka bir açıklaması yok !

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Kabız futbolla bu kadar oluyor işte. Negredo yeni Almeida bile değil. Ondan da kötü.

Çevrimdışı underworld

Perşembe nin gelişi pazartesin den belliydi

Çevrimdışı Kutay

Haftaya galatasarayı yenemezsek işler çok fena olacak umarım o maçı kazanıp ligde artık seri galibiyetler almaya başlarız bu gidişle 2. bile olamayız
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı murat baltacı

Şu leş takıma puan verdik hafta sonunu zehir ettiniz yazıklar olsun. Maç seçen oyuncular rotasyon yapmayan yedekleri küstüren hoca şampiyonlar ligi ayağına ligi hediye ettik kimi yeneceksiniz (Küfür Yasak)₆
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mertozlu

Seneye CL'ye gidemezsek bu takim batar size soyleyeyim. Gecmis olsun.

Çevrimdışı Ersoy

Seneye CL'ye gidemezsek bu takim batar size soyleyeyim. Gecmis olsun.

Dua edelim de avrupa ligine gidelim.Rezalet.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı scarfright

Sadece bir şey yazacağım ; 94 numaralı forması ile Anderson Casper !
Aa ayıp oluyor adam kutuya giriyor. Ha belki top değmiyor bile ama olsun kutu önemli.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kyiv

3. lük hayırlı olsun artık seneye avrupa liginde oynarken şampiyonlar ligi hayalleri kurarız bir sonraki sene için. :akuma: :akuma: :akuma: :akuma: :akuma: :akuma:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

gs'yi yensek bile fazla anlami kalmiyor, sonra gidip iki üc hafta puan kaybederiz yine. hoca inanilmaz hatalar yapiyor, anlamak mümkün degil.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Sinan66

tamam sampiyon olmayalimda, bu kadroyla bu futbol nedir Allah askina

Çevrimdışı Kutay

Hoca eskiden daha agresifti saha kenarında bağırır çağırır el kol hareketleri yapardı şimdi daha sakinleşmiş gibi geliyor bana neyse bakalım haftaya derbi fakiri tudorun gs'sini yenersek kendimize geliriz belki
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mellfred

Şenol Güneş nereden nereye
Giderek Aykut’a döndün hoca.
Lanet olsun yazıklar olsun

Çevrimdışı kyiv

Kimse dokunulmaz değildir. Sorumlu tek kelime ile ŞENOL GÜNEŞ...Türkiye ligini istemiyor kendi kariyeri için Şampiyonlar ligi için ŞAMPİYONLUĞU KURBAN ETTİ.

Bu şampiyonluk kaçarsa ki artık kaçtı Şenol Güneş ile devam edilmesin. Bu kadroya 2 kulvarda oynamayı becerecek hoca gelsin. Beşiktaş eski Beşiktaş değil zaman kaybetmeye tahamülümüz olmamalı. Toplama Galatasaray şampiyon olursa hoca tek kelime ile başarısızdır. Devam edilmesin!

Çevrimdışı mertozlu

Kapanan her takım Beşiktaş'tan puan alıyor böyle oynamaya devam edersen bu seri devam eder. Tudor'un yerinde olsam haftaya kapanırım.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Malesef ligde oynadığımız oyunun olumlu bakacak tek bir yanı bile yok. Ben de pes ettim artık.  :claps:

Çevrimdışı BavyeraKartali

Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı yoruk

Başlarım adamın gol atmasına ya ! Gol atıyormuş frikik atıyormuş..Yemişim bunları !
Kötü oynarsın anlarım 10 maç kötü oynarsın anlarım ama sahada yoksun arkadaş ya ! Sahada ! Bak Ozi kötü oynuyor bazen.Bugün de girdi iyi oynamadı ama aldı verdi taşıdı .Tolgay ilk yarı 3 pozisyonda topu taşıdı sürdü bastı gitti ama topu vereği adam Talisca yok ! Çizgide bekliyor beyimiz ! Neymiş gizli golcüymüş !

Ozi girdi .Tolgay var.Rakip dar alanda oyun sıkıştı..Negredo ve Cenk var.Ozi topu alıyor gidecek ver-kaç lazım.Ee Talisca bey nerede ? 10 metre alanda takımın diğer 2 forveti ile yan yana bekliyor beyimiz ! Orta alan pas alanı bomboş ! 4 adım geri gelse pas olacak alan boşaltacak pozisyon yaratma imkanı olacak !

Ama yok ! Neymiş beyimiz gizli golcüymüş !

2 senedir böyleyiz ! 2 sene ! Geçen sene Abu vardı farklıydı onun tarzı sayesinde etkili olduk.Ama Negredo Cenk Abu farklı oyuncular .Abu ile oluyor iken bu sene olmaz ! Geçen sene başında bu oyuna döndüğümüz için Olcay takımdan gönderildi kötü göründü ,çünkü Olcay bu tarz oyuna giden biri değil.Bu yüzden kötü göründü takıma giremedi.Millet sandı ki Olcay artık yetersiz ..Bugün o beğenilmeyen Olcay olsa 10 kere daha yararlı olurdu Talisca'dan.

1.sorumlu ;Talisca .
2.sorumlu ;Talisca'nın böyle oynamasına izin veren Şenol hoca.

1 oyuncu bu kadar değiştirebilir mi takımı ? Evet değiştiriyor.Talisca sahada olunca böyle oluyor böyle olunca da ortalara mahkum kalıyorsun.Onlar da olmayınca böyle kalıyorsun işte.

Çevrimdışı mertozlu

Ligde ne Quaresma ne Lens, şu an Orkan dönünce de Töre oynamalı. Şu heriflerin oynadığı çizgide orta futbolu küçük takımların en çok istediği şey

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Ya bi sacmalamayin Allah askina ya. Rakipler 10 kisi ceza sahasi na yigiliyor, stoperlerimiz orta sahaya gelmis nereye gol atiyorsun? Dedik sene basinda uzun boylu, pivot, bitirici adam diye. Demba da gelse farketmez. Adamlara prim mi gidiyordur nedir her mac her mac bir puan icin kiclarini yirtan takimlarla oynuyoruz. 55'den sonra izledim, ona gore konusuyorum. Ben TV'den goremiyorum pas verilecek adam oyuncular sahada nasil gorsun? Kim olsa gol sikintisi olacak, cunku boyle bir zihniyete karsi ne yaparsan yap gol sorunu yasarsin. Yigilmislar ceza sahasina, korner atiyoruz on kisi ceza sahasinda. Ayrica bundan sonra takimimiz kesinlikle topu disari atmamali yerde yatanlar icin. Eliyle top kesen bile yuzunu tutuyor. Oynayin kardesim hakem durdursun, boyle bir kural yok.

Çevrimdışı mertozlu

Başlarım adamın gol atmasına ya ! Gol atıyormuş frikik atıyormuş..Yemişim bunları !
Kötü oynarsın anlarım 10 maç kötü oynarsın anlarım ama sahada yoksun arkadaş ya ! Sahada ! Bak Ozi kötü oynuyor bazen.Bugün de girdi iyi oynamadı ama aldı verdi taşıdı .Tolgay ilk yarı 3 pozisyonda topu taşıdı sürdü bastı gitti ama topu vereği adam Talisca yok ! Çizgide bekliyor beyimiz ! Neymiş gizli golcüymüş !

Ozi girdi .Tolgay var.Rakip dar alanda oyun sıkıştı..Negredo ve Cenk var.Ozi topu alıyor gidecek ver-kaç lazım.Ee Talisca bey nerede ? 10 metre alanda takımın diğer 2 forveti ile yan yana bekliyor beyimiz ! Orta alan pas alanı bomboş ! 4 adım geri gelse pas olacak alan boşaltacak pozisyon yaratma imkanı olacak !

Ama yok ! Neymiş beyimiz gizli golcüymüş !

2 senedir böyleyiz ! 2 sene ! Geçen sene Abu vardı farklıydı onun tarzı sayesinde etkili olduk.Ama Negredo Cenk Abu farklı oyuncular .Abu ile oluyor iken bu sene olmaz ! Geçen sene başında bu oyuna döndüğümüz için Olcay takımdan gönderildi kötü göründü ,çünkü Olcay bu tarz oyuna giden biri değil.Bu yüzden kötü göründü takıma giremedi.Millet sandı ki Olcay artık yetersiz ..Bugün o beğenilmeyen Olcay olsa 10 kere daha yararlı olurdu Talisca'dan.

1.sorumlu ;Talisca .
2.sorumlu ;Talisca'nın böyle oynamasına izin veren Şenol hoca.

1 oyuncu bu kadar değiştirebilir mi takımı ? Evet değiştiriyor.Talisca sahada olunca böyle oluyor böyle olunca da ortalara mahkum kalıyorsun.Onlar da olmayınca böyle kalıyorsun işte.

Eline saglik.

Çevrimdışı yoruk

Aa ayıp oluyor adam kutuya giriyor. Ha belki top değmiyor bile ama olsun kutu önemli.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o kutudan küçük çıkıyor ama boş kutu hatta  :D

Çevrimdışı tomannie

Bu takıma devre arasında vida dan önce bir ofansif orta saha alınmalı

Çevrimdışı yoruk

Eline saglik.
Yani..Keşke yazmasam ama olmuyor cidden.Kaç maç böyle .Yendiğimiz maçlar dahi böyle Talisca 2 gol atıyor ama halen böyle.Bir Göztepe maçı var o kadar.O maç da zaten 50 pozisyon yakaladık.Farkı gördük.

Asıp kesmiyorum ama böyle gitmez.Şampiyonluk şansımız da halen var.Evet var.Çünkü puan barajı çok düşecek bu sene.68-71 ile falan şampiyon göreceğiz bence.

Ama böyle gitmez.

Etiketler: