2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6923399 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı yoruk

Opsiyon miktarı çok az,Umarım memnun kalmazlar.Ya da opsiyon tarihi sezon hemen bitiminde bitiyordur.Çünkü kupa var.Yönetimin burada böyle bir kritik hata yapacağına ihtimal dahi vermiyorum.Umarım yapmamıştır.

Yapmışlarsa da yönetimin Eneramo sonrası bir büyük hatası daha bu derim.Çok kötü bir hamle

Çevrimdışı zekotha

Opsiyon miktarı çok az,Umarım memnun kalmazlar.Ya da opsiyon tarihi sezon hemen bitiminde bitiyordur.Çünkü kupa var.Yönetimin burada böyle bir kritik hata yapacağına ihtimal dahi vermiyorum.Umarım yapmamıştır.

Yapmışlarsa da yönetimin Eneramo sonrası bir büyük hatası daha bu derim.Çok kötü bir hamle

Opsiyon tarihi 1 Haziran diye duydum doğru mu bilmiyorum

Çevrimdışı Zafer55

Eto-konya iptal olmuş. Konya mağdur olmasın pektemek verelim onlara hemen

Çevrimdışı tuncaboylu

Opsiyon tarihi 1 Haziran diye duydum doğru mu bilmiyorum
Doğru.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yoruk

Ben de tarihi arayıp duruyordum yabancı basında.Tamamdır harika haber o zaman.Yönetimin aksi bir hamlesi çok şaşırtıcı ve gülünç olurdu çünkü.

Şimdi en kötü ihtimal ile para kazanmış olacağız 2 kuruş da olsa.Hem oynatmış hem para kazanmış olacağız.Her türlü kazan yani.

Çevrimdışı underworld

Eto-konya iptal olmuş. Konya mağdur olmasın pektemek verelim onlara hemen
Boyko  da hediye

Çevrimdışı tangaz

brugge günü gelince şayet kullanmak isterse opsiyonu düşürmek için pazarlık yapacaktır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu gitmeyip yattığı yerden para kazanan arkadaşlar hiç mi oynamayı düşünmüyorlar?

Çevrimdışı sozkul

Şu opsiyonu neden düşük göstermişiz ki? Neredeyse aldığımız fiyat.. Belki adam orada inanılmaz bir performans gösterecek 4.5 milyona gitmiş olacak. Yap şunu 10 milyon en azından.. Çok isteklilerse, gözde de çıkardıysak pazarlıkla 4.5'a düşersin..

Ortada bir pazarlık var, adam ancak bu opsiyona kiralıyorsa ne yapacaksın? Mutlaka yabancı eksiltmen gereken bir durumdasın.

Çevrimdışı tangaz

Ortada bir pazarlık var, adam ancak bu opsiyona kiralıyorsa ne yapacaksın? Mutlaka yabancı eksiltmen gereken bir durumdasın.

+1
adamlar opsiyonu vermezsen kiralamam demişlerdir muhtemelen
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

yönetimin kiralık antlaşmasını olumlu buldum tek sıkıntı şu ana dek kiraladığımız hiç bir yabancı performans ortaya koyup gittiği takımların opsiyonu kullanmasına olanak vermedi (pedro miloseviç boyko vb)

Çevrimdışı kyiv

brugge günü gelince şayet kullanmak isterse opsiyonu düşürmek için pazarlık yapacaktır.

Pazarlık mazarlık yok. :money: Boru değil Hırvatistan milli takımının stoperi az kullanılmış, sakatlık görmemiş boy pos var. Daha ne istiyorlar?

Biz Aboubakarı alabildik mi pazarlıkla? Ya da Taliscayı 15 e falan alabilir miyiz? Paran yoksa alışverişe hiç çıkmayacaksın.  :olmaz

Çevrimdışı tangaz

Pazarlık mazarlık yok. :money: Boru değil Hırvatistan milli takımının stoperi az kullanılmış, sakatlık görmemiş boy pos var. Daha ne istiyorlar?

Biz Aboubakarı alabildik mi pazarlıkla? Ya da Taliscayı 15 e falan alabilir miyiz? Paran yoksa alışverişe hiç çıkmayacaksın.  :olmaz

gökhan töreyi almıştık pazarlıkla indirttik

Çevrimdışı levitate

Nöbetteyim, bir  gelişme  yok henüz...
çok saçma iş yav parasını vermişiz diyorlar antremanlara çıkıyor kaç gündür hocada beğenmiş ee neyi bekliyoruz
bipbipbupbup

Çevrimdışı kyiv

Fazla zorlama yahu  :D...Pazarlık bize mübah onlara haram  :bandit: Biz garibiz belçikalılarda bok gibi euro var. Versinler biraz.

Sahi, Töre'nin  yan gelip yatmak dışında oynamaya niyeti var mı acaba?Zira hatırlayacağı üzere yaptığı en son şey bizi şampiyonluktan etmekti.

Çevrimdışı tuncaboylu

Motta ve Caner de öyle oldu.

Çevrimdışı tangaz

Fazla zorlama yahu  :D...Pazarlık bize mübah onlara haram  :bandit: Biz garibiz belçikalılarda bok gibi euro var. Versinler biraz.

Sahi, Töre'nin  yan gelip yatmak dışında oynamaya niyeti var mı acaba?Zira hatırlayacağı üzere yaptığı en son şey bizi şampiyonluktan etmekti.

opsiyona şunu koydurtmalıydık sonraki satıştan 4,5 milyonu geçen dilimin %20si gibi :money:

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı tangaz

Motta ve Caner de öyle oldu.

inşallah c.brugge bu numaraları bilmiyordur  :D

Çevrimdışı Kutay

kapta geldi videodan sonra
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı tangaz

bu arada gese umarım ndiayeyi satamaz :bandit:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2018, 16:06:03
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
bu arada gese umarım ndiayeyi satamaz :bandit:

Neden abi ?

16 M + 1 M bonusa anlaşmışlar.
Aldıkları o para ile kımseyı alamazlar ki adamların 4 aylık alacağı varmış.

Çevrimdışı Alper1903

Hayırlı olsun hepimize. Eto gibi sahtekarlık yapmadı, geldi. Şimdiden kanım ısındı Love'a  :icool:

Etiketler: