2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6925565 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

kural 1 :Bu sitede 3 kişi  her zaman haklıdır.
kural 2: haksız oldukları zaman 1. kural geçerlidir.
1- @Necmi abi,
2- @tangaz
3- @mylife1903
Bu üç değerli insanın asla yanlış yorum yazdığını göremezsiniz Maalesef
Teveccuhlerinize layik olmaya caliisyoruz efenim

Oraya bir tane daha kural1 yazmanizi rici edicim

Çevrimdışı tangaz

Ların  faks  nöbetindeyim

q7 çin nöbetini bıraktın mı  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

1- @Necmi abi,
2- @tangaz
3- @mylife1903

bir de kural 3 var:

siyaha siyah beyaza beyaz demek suç. beyazsa beyaz siyah da nereden çıktı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Senol gunesle hediye paketi yapacak cocuk onu
Kolibandi ile de caneri yapistiracak

Klasik ingiliz futbolu paketi
3u1arada

Santrafor al gollere basla

Abi orta yaz 1903e gonder goller cebine insin

Çevrimdışı mylife1903

bir de kural 3 var:

siyaha siyah beyaza beyaz demek suç. beyazsa beyaz siyah da nereden çıktı...
Valla bizim burda gote got dersin abi, suc falan da olmaz
Ifade ozgurlugu var yani
cok iyi oldu cok güzel iyi oldu tamam mı? simdi meselam hoca olayını çok karıstırdılar ha aralarında bir fark kaldı o farkınan çok güzel oldu meselam herkesin hayatına kimse karışamaz ha nasıl karısamaz? ben bu sekil oynarim bu teknikdirektor su sekil oynatir su sekil gol arar ha hic kimse hic kimse karışmaya bir hakkı yok. özgürlügü budur. ha orta olayina kurban oldugum yaresul allahtan gelebilir ama lakinki öyle degil

Bilmiyorjm anlatabildim mi

Çevrimdışı onurturan

Uyar abi zehri salıp gittin Babel araştırıyo millet  :D

Çevrimdışı mylife1903

Uyar abi zehri salıp gittin Babel araştırıyo millet  :D
Benzer bir olay basima gelmisti
Sonu guzel bitmedi kimse icin.

Bir suru farkli farkli insanin oldugu yerde hatta bunlar farkli farkli para kazaniyorsa o kazandiklari  paralar konusulur bu dogaldir. Herkes hakkini alirsa bunlar gundeme gelmez bi abukluk olursa da cok fazla gundem mesgul eder kazanilan para.

Uzak operarasyonlarda guzel bir metodum vardir mesela kontrol altinda tutmak icin
Ekibin en gerizekalisina yuksek maas baglarsin herkesin bilmemesi gerekir ama bildirirsin sonra butun ekip ispiyoncu olur neler oluyor neler donuyor hep birbirlerini yakalamak isterler, gerizekaliyi da isliyoncu sanirlar bir dumen ceviremezler, tecrube ile sabit
Anlatamadim gene galiba

Çevrimiçi Necmi

Tehtid değil uyarı bu sadece çünkü 1-2-3-4 değil bu hep aynı vukuat
Saygı çerçevesinde konuşulması lazım.
saygı bekliyorsan göstermeyi öğreneceksin önce birinin saygısız olduğunu düşünmen
senin ona saygısız davranmanı gerektirmiyor. Kimseyede had bildirmek senin işin değil.

Çevrimdışı tangaz

Benzer bir olay basima gelmisti
Sonu guzel bitmedi kimse icin.

Bir suru farkli farkli insanin oldugu yerde hatta bunlar farkli farkli para kazaniyorsa o kazandiklari  paralar konusulur bu dogaldir. Herkes hakkini alirsa bunlar gundeme gelmez bi abukluk olursa da cok fazla gundem mesgul eder kazanilan para.

Uzak operarasyonlarda guzel bir metodum vardir mesela kontrol altinda tutmak icin
Ekibin en gerizekalisina yuksek maas baglarsin herkesin bilmemesi gerekir ama bildirirsin sonra butun ekip ispiyoncu olur neler oluyor neler donuyor hep birbirlerini yakalamak isterler, gerizekaliyi da isliyoncu sanirlar bir dumen ceviremezler, tecrube ile sabit
Anlatamadim gene galiba

liderlik semineri ders notları not:1

Çevrimdışı tangaz

Valla bizim burda gote got dersin abi, suc falan da olmaz
Ifade ozgurlugu var yani
cok iyi oldu cok güzel iyi oldu tamam mı? simdi meselam hoca olayını çok karıstırdılar ha aralarında bir fark kaldı o farkınan çok güzel oldu meselam herkesin hayatına kimse karışamaz ha nasıl karısamaz? ben bu sekil oynarim bu teknikdirektor su sekil oynatir su sekil gol arar ha hic kimse hic kimse karışmaya bir hakkı yok. özgürlügü budur. ha orta olayina kurban oldugum yaresul allahtan gelebilir ama lakinki öyle degil

Bilmiyorjm anlatabildim mi

eleman lazım mı abi senin şirkete her işi yaparım

Çevrimdışı underworld

Orkan  gidince  larin  işine paraflandım

Çevrimiçi Necmi

1- @Necmi abi,
2- @tangaz
3- @mylife1903

yorum işde söylediğin gibi insan inandığı şeyi yorumlar. kimin ne yorum yaptığı ve bunun doğruluğuda
kimseyi ilgilendirmez yorumu yazan kimseye silah dayamıyor inansın diye varsa sende kendi yorumunu yazarsın
sürekli neden birilerine laf yetiştirmeye uğraşıyorsun bende onu anlamıyorum. yorum bu beğenmiyorsan okuma
seni oku diye zorlayanmı var. seni neden ilgilendiriyor insanların yorumu. Millete laf sokacağına kendi yorumunu yazarsın olur biter
bizde doğrusu neymiş okur öğreniriz.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Abiler bu babel ne demiş yahu. Neyi kaçırdık ? Bizim tek bilgi kaynağımız burası bi deyiverin  :bandit:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mylife1903

liderlik semineri ders notları not:1
Turkce bilsem daha bi guzel daha bi hoj anlatirdim abi olaylari

Abuyu elestiriyoz diye bi attigi gole sevinme denmedi yani

Fazla siyah ve beyaz var turk insaninda. Elestiriyorsan begenmiyorsunndemektir gibi bir algi

Yuz sever yazdim benim sevdigim tip forvet abudur, maasini cek 1.5-2 bandina tek kelime edilmez diye
Gomez olayinda da yazdim herif kazmanin teki hic sevmedigim uyuz oldugum tip futbolcu ama herif gol tanrisi iste ne yapam sevinmeyem mi attiginda

Bizim sevdigimkz oyuncular var hocanin tercih ettikleri var yinetimin maliyetine bakip ya da bakmayip aldiklari var herkesin de bi fikri var. herkesin hakli oldugu durumlarda turk insani muhakeme gucunu biraz kaybediyor bu sebeplendir ki hakem falan cikmiyor ulkeden.

Egitim ve ogretim sorunu hala cozulememis gordugum kadariyla, ezber ogretim yapip test sorusu cosup siklardan birini secmek ile gordugun egitimi dis dunyada gerkeli olcude kullanamazsin.

Çevrimdışı kyiv

Hafta sonu Sivasın mı yoksa Konyanın mı puan alma ihtimali daha yüksek olur? Robinho selamün aleyküm der mi Galatasaraya? Biz Kayseri' den 1 puan alırken Galatasaray 3 puan aldı, Sivas' tan 0  puan aldık Galatasaray 3 puan alırsa ciddi fark yaratmış olacak. Konya deplasmanı da Başakşehir için benzer bizim de bir sonraki deplasman Konya. Genelde de kazanmakta zorlanıyoruz. 1 puan kesinlikle yetmeyecek. 2 eski Beşiktaşlı Hoca Samet Aybaba ve Şifo Mehmet nasıl oynatacaklar bakalım. Beşiktaşa yatmıyoruz özenini gösterirken rakiplere de biraz hırslı çıkarsalar hiç fena olmayacak.

Çevrimdışı mylife1903

yorum işde söylediğin gibi insan inandığı şeyi yorumlar. kimin ne yorum yaptığı ve bunun doğruluğuda
kimseyi ilgilendirmez yorumu yazan kimseye silah dayamıyor inansın diye varsa sende kendi yorumunu yazarsın
sürekli neden birilerine laf yetiştirmeye uğraşıyorsun bende onu anlamıyorum. yorum bu beğenmiyorsan okuma
seni oku diye zorlayanmı var. seni neden ilgilendiriyor insanların yorumu. Millete laf sokacağına kendi yorumunu yazarsın olur biter
Gene ters tarafindan kalkmis @Necmi abi
Afyonu patlamadan dalmis foruma
Abi kahve koyam sana, orta.  bi de cigara tutam orta malbora
Hemen kendine gelirsin

Araba falan mi bozuldu abi nedir bu sinir

Ben hocanin corba tarifinden sonra 2 gundur uyuyamiyorum mesela
Sinirden kalkip kalkip ayna karsisinda gordugum suratla kavga edoyorum

Simdi cumadan beri uyuyamiyorsam 2 gundur mu demem lazim yoksa cumayinve pazartesiyi sayip 4 gun mu demem lazim. Cumartesi ve pazar sayip 2 gun desem opsiyon pazartesi mi olur cuma mi olur gafamda deli sorular

Çevrimdışı mylife1903

Hafta sonu Sivasın mı yoksa Konyanın mı puan alma ihtimali daha yüksek olur? Robinho selamün aleyküm der mi Galatasaraya? Biz Kayseri' den 1 puan alırken Galatasaray 3 puan aldı, Sivas' tan 0  puan aldık Galatasaray 3 puan alırsa ciddi fark yaratmış olacak. Konya deplasmanı da Başakşehir için benzer bizim de bir sonraki deplasman Konya. Genelde de kazanmakta zorlanıyoruz. 1 puan kesinlikle yetmeyecek. 2 eski Beşiktaşlı Hoca Samet Aybaba ve Şifo Mehmet nasıl oynatacaklar bakalım. Beşiktaşa yatmıyoruz özenini gösterirken rakiplere de biraz hırslı çıkarsalar hiç fena olmayacak.
Sivasin yenilmesi guzel oldu
Kone sokusturacaktir gsye osmanlinin aminusina benzemez kone
Robinyo da maraba diyebilir, gs macinin hazirligini gorunce macin onemini anlar
Iki tane sokusturup gsye 4-5 hafta yatmanin dayanilmaz hafifligini hisseder
Gozoikde olacaginmaclara o tecrubedeki futbllcular farkli hazirlanir

Konya da sokusturacak merak etmeyin sikinti yok biz kazandikca fb macina puan farkiyla lider cikacagimiz garantilenecek
Rakipler cok bedava puanlat aldi bunlar hep dengelenecek yeterki biz motive olalim

Çevrimdışı İhsan

Pekto yerine eren
Mitro yerine serdar
Otursa itiraz eder misin?

Eren Negredo yerine olsaydi itiraz etmezdim. 2-2.5 mio Euro alacakti Eren. Negredo Kadar katki verebilirdi.
Bu parayi alip Pekto yerine 3. forvet olacaksa gelmesine gerek yok Erenin.

Ayni durum Serdar icin gecerli. Serdar 2 mio alacakti.. sorun burada zaten.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Ben artik iç sahada 3-2-3-2 görmek istiyorum. Lütfen hocam en azından dene.  Vodafone arenada  vida-pepe-adriano  önlerinde  medel-oguzhan  onların önünde babel-talisca-q7   ilerde love-negredo   , tam saha pres ve direkt oyunla yemin ediyorum rakip kim olursa olsun en az 6 atarız , bam bam geçeriz. Ama şenol hocam bunu yapmaz. Bazen dusunuyorum senol hoca ve taraftarin bi kısmı besiktası iyi tanimiyor , korumacilıgı birakip saldirmaliyiz artik. Rakipler korkmalı bizden.  Keske senol hoca ile yuz yuze gelebilsem ayaklarina kapanip yalvarirdim hocam deneyin diye. 30 dk dene  hadi 30u gectim 10 dk dene be hocam ama dene , kafayi yiycem

Çevrimdışı solar

Cevap gelmeyince kendim merak edip twitterina baktim Babel'in, bir seylere trip atiyor ama kime belli degil gibi.

19 Ocak'ta "Aile icinde huzursuzluk (kullandigi kelime tartisma veya düsmanlik gibi de cevirilebilir baglama göre) olunca hepimiz kaybederiz..." yazmis
20 Ocak'ta "..gibi davran" yazmis, örnegin "hicbirsey olmamis gibi davran" seklinde doldurulabilir o üc nokta
27 Ocak'ta da "Son zamanlardaki hal ve tavirlar..." yazmis.

Çevrimdışı yoruk

Haber 1903-Sabah.

Yaa ama takım çok yaşlı ya..40'lık ordusu resmen ya..

Çevrimdışı sametbagan

Doğru yazdığımız şeyleri kabul etmediğiniz için öyle dedim zaten ve ayrıca kimseye sataştığım yok bana kim nasıl cevap yazıyorsa onun üslubuna göre cevap veriyorum sadece.
Sen değilmisin ismaile en iyi yerli solbek diyen mylife ve tangaz değil mi abou kötü topçu diyen ee biz öyle değil böyle diyince de senin fikrin o benim bu diyorsunuz karar verin
Valla abouya kötü topçu diyen ismaile en iyi yerli solbek diyen kimse benim nezdimde futboldan anlamıyordur.Şimdi o senin fikrin diyeceksin ama maalesef benim fikrim değil
çoğunluğun fikri bu şekilde kusura bakmayın.Biraz da kendi forvetimize de amatör futbolcu muamelesi yapanları da böyle uyarırsanız sevineceğiz.Zira oyuncu hala Beşiktaşımızın sözleşmeli futbolcusu.

Çevrimdışı mylife1903

Yasaklı Link-Sabah.

Yaa ama takım çok yaşlı ya..40'lık ordusu resmen ya..
Tecrube iyidir
Motor biraz gec acilir ama sonra durduramazsin

Yetersiz subyanlarla oynayacagima yaslanmis heriflerle oynarim daha iyi

Çevrimdışı mylife1903

Doğru yazdığımız şeyleri kabul etmediğiniz için öyle dedim zaten ve ayrıca kimseye sataştığım yok bana kim nasıl cevap yazıyorsa onun üslubuna göre cevap veriyorum sadece.
Sen değilmisin ismaile en iyi yerli solbek diyen mylife ve tangaz değil mi abou kötü topçu diyen ee biz öyle değil böyle diyince de senin fikrin o benim bu diyorsunuz karar verin
Valla abouya kötü topçu diyen ismaile en iyi yerli solbek diyen kimse benim nezdimde futboldan anlamıyordur.Şimdi o senin fikrin diyeceksin ama maalesef benim fikrim değil
çoğunluğun fikri bu şekilde kusura bakmayın.Biraz da kendi forvetimize de amatör futbolcu muamelesi yapanları da böyle uyarırsanız sevineceğiz.Zira oyuncu hala Beşiktaşımızın sözleşmeli futbolcusu.
2 gun kaldi surda ustelik ortaya koydugu performansa gore cok cok az elestiri aliyor negredo

Yeni moda renklilerle kiyaslamayin diye bi arguman cikti

Yahu negredoyu gidip adebayorla kiyaslayip iyice mi cildirayim

Çevrimdışı mylife1903

Ben artik iç sahada 3-2-3-2 görmek istiyorum. Lütfen hocam en azından dene.  Vodafone arenada  vida-pepe-adriano  önlerinde  medel-oguzhan  onların önünde babel-talisca-q7   ilerde love-negredo   , tam saha pres ve direkt oyunla yemin ediyorum rakip kim olursa olsun en az 6 atarız , bam bam geçeriz. Ama şenol hocam bunu yapmaz. Bazen dusunuyorum senol hoca ve taraftarin bi kısmı besiktası iyi tanimiyor , korumacilıgı birakip saldirmaliyiz artik. Rakipler korkmalı bizden.  Keske senol hoca ile yuz yuze gelebilsem ayaklarina kapanip yalvarirdim hocam deneyin diye. 30 dk dene  hadi 30u gectim 10 dk dene be hocam ama dene , kafayi yiycem
3-5-2 disinda bir sistemi ciddiye almadigim icin katildigim bir yazidir biraz farkli formasyonlarini oynamak gerekir turkiye liginde yapilmisi var cunku.

Ama senol gunese cok kizdigim zamanlar disinda kadro yazmiyor hocaya cok cok azdir benim kadro yazmam ve bilirim senol gunesin yaziliminda ujlu yoh.

Puan kaybettigimiz sivas ve kayseri maclarinda ucube bi unlu denemisti galiba tlsic solda falan
O an vazgectim ucluden. Senol gunesin anlayisi farkli cok duzgun sekilde kendisine anlatilanilirse
Ve o dinlerse donebilir

3 senedir ujlu sistem lobisi yapiyorum burda. Yakinda herkes donecek bu sisteme tarih tekerrur ediyor diyorum anlasilmiyor
Hemen donelim hatta altyapi donsun diyorum olmuyor

5 sene sonra herkes donunce bi esprisi kalmayacak

Etiketler: