2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6936278 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bu Burak bize gelseydi şuan kesin olarak liderdik kendisi de gol kralı idi Sene sonu ayrılmayı düşünürse takıma düşünülmeli Negredo yerine.

Çevrimdışı goktasoktay

alan açmadı duvar olmadı servis yapmadı

golünü çaktı...

golcü böyledir işte takım kötüyken sokar bir tane taraftarını sevindirir...
Buna katılıyorum. Golcünün ilk işi budur.

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

alan açmadı duvar olmadı servis yapmadı

golünü çaktı...

golcü böyledir işte takım kötüyken sokar bir tane taraftarını sevindirir...
Hala anlayamadın olayı, bizde o adam Talisca işte.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Qiiiraaallll

Sahtekar osmanli cozugu janim evladum
Besiktasin yuzkarasi

Çevrimiçi tolga1903

Allah allaaaaah adamın kafasına indirdiler topu attı şuradan bile kendi oyuncumuzu gömüyoruz 50 dk ayağına top değmedi hayret bişey ya.

Çevrimdışı mylife1903

Negredonun maastan kesip taliskaya verek azicik

Çevrimiçi tolga1903

Al qral al kainatın en büyük golcüsü müthiş bitirici

Çevrimdışı tangaz

geçiniz,

takımda 2 haftadır gol yükünü talişka çekiyor die o dediğin olmuyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı goktasoktay

Valla ben negredoyu tamamen gömmüyorum, evet faydalı işler yapıyor  iki maçtır kazanmamızda payı var lakin golcünün ilk işi gol atmak arkadaş. Forumdaki birçok arkadaş haftaya ya taliska olmazsa ne yaparız, hatta babel yok ne yapacağız demiyor mu? Kim diyebilir şimdi, negredo var, iki tane yapıştırır, maçı alırız diyebilen? Şimdi gomez diyecem, kızacak bazı arkadaşlar bana ama olimpiyattaki gs maçında, golü yedik, gomez beraberlik golünü nasıl attı? Orada negredo olsa pas atacak adam arardı. Ceza sahası çevresinde kaleyi gördün mü öyle yapıştıracaksın ki gol atasın. Ceza sahası içini söylemiyorum bile.. eğer negredonun oyunu hep böyle olacaksa, en uçta oynayacak adam değildir gözümde. Şu love işi açıklansa da rahatlasak.

Çevrimdışı tuncaboylu

geçiniz,

takımda 2 haftadır gol yükünü talişka çekiyor die o dediğin olmuyor
Talisca tarif ettiğin şeyin sözlük tanımı, ne olmuyor?

Çevrimiçi tolga1903

Negredo yerine burak değil quaresma yerine abdulkadir olsaydı bu takım liderdi asıl. Tüm ilk yarı negredo oynamış gibi algılar yaratılıyor bide cenk'den bahseden bile yok komik artık.

Çevrimdışı tangaz

Valla ben negredoyu tamamen gömmüyorum, evet faydalı işler yapıyor  iki maçtır kazanmamızda payı var lakin golcünün ilk işi gol atmak arkadaş. Forumdaki birçok arkadaş haftaya ya taliska olmazsa ne yaparız, hatta babel yok ne yapacağız demiyor mu? Kim diyebilir şimdi, negredo var, iki tane yapıştırır, maçı alırız diyebilen? Şimdi gomez diyecem, kızacak bazı arkadaşlar bana ama olimpiyattaki gs maçında, golü yedik, gomez beraberlik golünü nasıl attı? Orada negredo olsa pas atacak adam arardı. Ceza sahası çevresinde kaleyi gördün mü öyle yapıştıracaksın ki gol atasın. Ceza sahası içini söylemiyorum bile.. eğer negredonun oyunu hep böyle olacaksa, en uçta oynayacak adam değildir gözümde. Şu love işi açıklansa da rahatlasak.

başta @tuncaboylu olmak üzere bazı arkadaşlar şu iletinin çıktısını alıp sağa sola işyerinde masalarına falan koysunlar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Eljif Elmas fena değil.
Ancak febenin zehirli ikliminde yeşermesi mümkün değil.

Çevrimdışı goktasoktay

Sosa sosa sosa. Golün de etkisi var ama sosa maça ağırlığını koydu..

Çevrimdışı tangaz

Talisca tarif ettiğin şeyin sözlük tanımı, ne olmuyor?

nesi mi olmuyor o zaman bilale anlatır gibi anlatayım:

safkan golcü yanında duvar olacak alan açacak pas alacağı adam beklemez tek başına yapar bunları gelen topu taak çakar
talisca tipik bir ikinci forvettir
siz demiyormuydunuz ilk devre alan açan duvar olan bir santrafor yok talisca o nedenle gol atamıyor die
safkan golcü tekbaşına atar
ikinci fovet yardımcısı sayesende atar
anladın mı şimdi

sözlük anlamıymış hey allam sen aklıma mukayet ol nelerle sınıyorsun beni yaa sabırrr

Çevrimdışı tuncaboylu

nesi mi olmuyor o zaman bilale anlatır gibi anlatayım:

safkan golcü yanında duvar olacak alan açacak pas alacağı adam beklemez tek başına yapar bunları gelen topu taak çakar
talisca tipik bir ikinci forvettir
siz demiyormuydunuz ilk devre alan açan duvar olan bir santrafor yok talisca o nedenle gol atamıyor die
safkan golcü tekbaşına atar
ikinci fovet yardımcısı sayesende atar
anladın mı şimdi

sözlük anlamıymış hey allam sen aklıma mukayet ol nelerle sınıyorsun beni yaa sabırrr
Talisca'yla Burak iyi bir ikili olmaz işte, iki tane dediğin tarz adam uymaz bir takıma?

Şunu bile anlamakta zorlanıyorsan, Allah aklına mukayyet olsa ne olur, olmasa ne olur.

Çevrimdışı tangaz

Talisca'yla Burak iyi bir ikili olmaz işte, iki tane dediğin tarz adam uymaz bir takıma?

Şunu bile anlamakta zorlanıyorsan, Allah aklına mukayyet olsa ne olur, olmasa ne olur.

miss gibi de olur bir değil iki tane gol atan adamımız olur

Çevrimdışı tangaz

rodallega ile talişka olur diyordun 2 gün önce

attığı pası görüyosun dimi senin kızılderilinin  :lol: :lol:

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

:evillol: :evillol: bu herifin ne dedigi önemli degil tabi ama bu söylentiler böyle 1 saftirikten cıkar sonra yaygara olur ermanda mırıldandı
ah ulan şunlar karşımıza cıkmıyor yolda giderken erman cıksa onu halledikten sonra ahmet çakar pesinden mahmut uslu , emre bol  :steamed: :steamed: :steamed:
Ermani  Merih  restauranda  gorursun  Beyoglu Gs meydaninin orada nda Panonun karsisinda .. Haftanin uc gecesi orada  p. z.nk...  Cin  icer  bi de  tv de  sozum ona  ortaya  cikip ben hayatimda icki icmem  sporcu  adamim filan der  mal !
Yorgo

Çevrimiçi Özgür Gültekin

beraberlik  hiç yoktan iyidir.

Çevrimdışı kyiv

Bu Fenerbahçeye öne geçtin mi çekilmeyeceksin 2,3 tane yerleştireceksin sonra g öte bala gol atamasınlar. Adamlar hiçbirşey oynamadan 1 duran topla puan aldılar.

Çevrimdışı goktasoktay

beraberlik  hiç yoktan iyidir.
Farklı kazanacağı maçta puan verdi ezik herifler..

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

miss gibi de olur bir değil iki tane gol atan adamımız olur

Burak tam bir mal. Bugun Burak yerine duzgun bir forvetleri olsa gule oynaya almisti TS maci. Rakip orta sahaya gelmis Burak yine ofsaytta yakalaniyor. Kacirdigi golleri Almieda kacirmaz.

Çevrimiçi tolga1903

Burak tam bir mal. Bugun Burak yerine duzgun bir forvetleri olsa gule oynaya almisti TS maci. Rakip orta sahaya gelmis Burak yine ofsaytta yakalaniyor. Kacirdigi golleri Almieda kacirmaz.

Yok olur mu burak bizde olsaydı şuan sampiyonduk yanlış konuştun abi

Çevrimdışı goktasoktay

Santrafor karşı karşıya kaçırmaz. Kaçırmamalı.

Etiketler: