2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6933872 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

3 gol lanet olasıca 3 gol atsaydık (akhisar malatya sivas) şuan liderdik
Akhisar malatya sivas maclarina fazla takilmiyorum ben
Benim taktigim maclar kasimpasa ts gencler ve fb maci
Puan kaybi olacaktir zaten normal ama one gecip vermek
Bile bile lades fb maci
Ustune rezil bi gencler maci

Çevrimdışı tangaz

Akhisar malatya sivas maclarina fazla takilmiyorum ben
Benim taktigim maclar kasimpasa ts gencler ve fb maci
Puan kaybi olacaktir zaten normal ama one gecip vermek
Bile bile lades fb maci
Ustune rezil bi gencler maci

evet puan kaybı olacaktır ama bakınca bu maçların 7si de puan kaybının olmaması gereken maçlardı hepsi de o kadar kötü takımlar ki, bu 7 maçtan sadece 4 puan çıkardık rezillikten başka bişey değil
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

Sedatın ve Fatihin Beşiktaşta oynama ihtimalleri yok denecek kadar az. Kendilerini daha çok geliştirmeleri lazım. 20 ve 21 yaşlarındalar artık bu sene oldular oldular olamadılar ptt 1. ligde futbol hayatlarına devam ederler. Fırsatını kendin yaratacaksın yakaladınmı da üstüne koyarak devam edeceksin. Ben daha öyle azimlisini üsütüne koyarak gidenini görmedim. Bir Nihat kahveci gerisi boş.Hoş o da paracı çıktı faizlerinin peşine düştü ama en azından azimle üstüne koyarak ilerleyenlere en büyük örnek. Geçen tivibuspor da toshackla bir programdaydı şakır şakır ispanyolca konuşuyordu takdir ettim adam gayret etmiş yan gelip yatmamış dillerini bile öğrenmiş.Şimdi ki nesil çalışmak yerine akıllı telefon, cafe, karıkız üçgeninde dolaşıp duruyor. Sonuçta futbolcu değilde bir fabrikada ya da bir şirkette çalışıyor olsalar minimum 8 saat çalışmak zorundalar acaba antrenman sahasında günde 8 saat çalışan genç futbolcumuz var mı?
Sedatı izledin mi,  hiç ışık  vermiyor mu ?

Çevrimdışı Berat

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Metin keceli demis, biz anlatamiyoruz o anlatsin

Negredo, Babel’den katkı bekliyoruz. Oğuzhan’ın hiç gol katkısı yok. Negredo, bitirci noktada oynuyor, gol atamıyor. Ama Cenk de ilk yarıda 8 gol atmıştı, 10 gol atsaydı bile biz bugün liderdik. Acaba Negredo, bizim oyuncumuz değil mi? Mustafa Pektemek’a bu dönemde şans verilse belki daha rahat kazanabilirdik. Bunu düşünmeye başladık.

Koca eski yonetici konusuyor
İlk yarı boyunca Hoca artık kendine gelmeli ani, baskın olarak adlandırdığı kapanan takımlara karşı verimsiz olan düzeni bırakmalı artık dedik. Hoca inadına inadına devam ettirdi 30 puan aldık. Bunu yavaş yavaş aşıyoruz derken şimdi de Negredo, Aboubakar gibi ilk yarı ortada görünmedi, ikinci yarı fark yaratıp şampiyon yapacak takımı algısı çıkmaya başladı. Bu takım ilk 2'nin içinde olacaksa bu fark yaratan hücum oyuncuları sayesinde olacak en başta da santrafor. Alan açıyor, duvar oluyor, verkaç yapıyor ama golü düşünmüyor denilen santrafor nasıl büyük bir fark yaratacak da bizi şampiyonluğa oynatacak bunun açıklamasını yapsın birisi. Negredo'yu Aboubakarla karşılaştırırsak zihnimiz karışır sadece. Alan açma, duvar olma , verkaç yapma görevini Pektemek de yapar. Peki Pektemek, Aboubakar'ın sahada yaptığı işleri yapabilir mi? Madem kıyaslama yapmak istiyorsunuz bir de böyle yapın kıyaslamayı.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ocak 2018, 15:24:04
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Vagner Love ok.  :ok:

Nasıl ok? Fazlasına ihtiyacımız var suanda :biggrinking:

Çevrimdışı Kutay

Vagner Love ok.  :ok:
bugün borsaya bildirseler de rahatlasak gençler maçı zor ama bursa maçında sahada olması lazım
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Berat

Şu kayıplar beni deli etti.

Paşa (2)
Gençler (3)
Kayseri (2)
Sivas (3)

Kalan 15 maçın en az 12'sini almamız gerekiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Serkan Reçber :

"Aboubakar, ligin ilk yarısında yerden yere vurulmadı mı? Niye? Gol atamıyordu. Tamam, gol atamadı ama saha içinde yaptığı bir ton doğru vardı. Ama Aboubakar’ın birçok doğru yaptığı ne zaman fark edildi? Ligin ikinci yarısında… Bugün Negredo eleştiriliyor. Sahanın içerisinde yaptığı birçok doğru gözükmüyor. Neden? Gol atamıyor. Ama takımın kazanıyor. Negredo belki gol atmıyor ama gole çok ciddi katkılarda bulunuyor. Biz sadece kağıt üzerinden mi hareket ediyoruz? Maalesef ülkemizde böyle"

Ama anlatamazsın iste buradakilere bunu :bandit:
Serkan medyadaki ender kafası çalışanlardan biri.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Love h.o.

Çevrimdışı tuncaboylu

Metin keceli demis, biz anlatamiyoruz o anlatsin

Negredo, Babel’den katkı bekliyoruz. Oğuzhan’ın hiç gol katkısı yok. Negredo, bitirci noktada oynuyor, gol atamıyor. Ama Cenk de ilk yarıda 8 gol atmıştı, 10 gol atsaydı bile biz bugün liderdik. Acaba Negredo, bizim oyuncumuz değil mi? Mustafa Pektemek’a bu dönemde şans verilse belki daha rahat kazanabilirdik. Bunu düşünmeye başladık.

Koca eski yonetici konusuyor
Eski yönetici konuşuyorsa, Levent Erdoğan'a da söz verelim.

Çevrimdışı kyiv

Sedatı izledin mi,  hiç ışık  vermiyor mu ?

Sedat ışık veriyor ama kendine Beşiktaş için bir ışık göremedim. Takıma girecek bir özelliğini göremedim. Beşiktaşta oynayacak futbolcu artık daha üst düzey olmalı birçok özelliğinin iyi derecede olması lazım geçmişte bu takımda Yasin Sülün ve türevleri de oynadı fakat o devir bitti Necip var şimdi onu da altyapıya hürmeten oynatıyoruz ondan sonra o devirde bitecek.Genç futbolcu dediğin 17,18 bilemedin 19 yaşındadır. 20 den sonrası olmuşsa olmuştur nadiren aşırı ilerleme kaydeden görülür.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kyiv

Affedilmeyecek 2 maç var. Penaltı kaçırıp berabere kalınan Akhisar maçı ve 45 dakika 1 fazla oynadığımız Kayseri maçı. Eminim ki Kayseri karşısında biz 10 kişi kalsaydık o maçı kaybederdik.
Hatta buna 2-2lik Kasımpaşa maçını da katabiliriz. Büyük takım öne geçtiği maçı hele rakip kendinden güçsüzse vermeyen takımdır.

Çevrimdışı almanci

Bu Takima kesin olarak iyi bir Sag Bek lazim deniliyordu ancak nedense daha sonra hic bahsedilmedi.

Çevrimiçi Kartal Ç

Bu Takima kesin olarak iyi bir Sag Bek lazim deniliyordu ancak nedense daha sonra hic bahsedilmedi.

bir sonraki transfer döneminde bizi kanser edecek konu başlığı olarak hazırda tutuluyor o.

Çevrimdışı almanci

bir sonraki transfer döneminde bizi kanser edecek konu başlığı olarak hazırda tutuluyor o.

gec bile kalindi. gökhan oranin yükünü tek basina tasiyacak fiziksel durumda degil.

Çevrimdışı almanci

Adrionun yasi ve Canerin savumadaki yetersizligini düsünürsek sol bek de lazim.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Vagner Love bu akşam İstanbul'a geliyormuş.

Çevrimiçi levitate

lanet olsun o günlere sen oraya akhisarı da ekle  :s20:
akhisar kabul edilebilir asıl eklenecek ts bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

öncelikle hoşgeldin @almanci

şuan sağ bek alma şansımız yok zira kontenjan yok 16 yabancımız var mitro gittiyse daha aras ve boykoyu gönderirsek anca kontenjanı tutturuyoruz. vida sağ bekte çok iyi maçlar çıkarmış biri özellikle milli maçlarda en son dünya kupası bileti aldıkları ukrayna play off maçında sağ bekte efsane oynadı.

doğru planlama dewre arası yamadan ziyade sene sonu GGyi yedeğe gönderecek taşş bir sağ bek almak olacaktır
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Vidyosunu kendi getiren delikanli santraforumuz.
Bam bam bam

Aslanim love be ayni rokko be

Çevrimdışı tangaz

akhisar kabul edilebilir asıl eklenecek ts bence

penaltı kaçırdık ve maç iç sahadaydı bu nedenle kabul edilemez die düşünüyorum. tese maçında ise son 5 dk yenilgi de çıkabilirdi.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ilk yaridaki puan kaybinin hicbiri kabul edilemez. Iste Akhisar iste Sivas iste Malatya. Trabzon suanda iyi durumda ama bizim mactan once evinde 6 yemis 11. sirada bir takimdi. Fener zaten hakemsiz puan alamazdi. Hepsini yenicez hepsini

Çevrimdışı tangaz

angutlardan alıntı yapam dedim alın size pazar eğlencesi  :D

Süper Lig 19.Hafta / Trabzonspor - Fenerbahçe / 28.01.2018 / 19:00

fenerin ilk onbirini gorunce gozumden kan geldi....hasanali ne alaka ortasahada lan oguz kagani alsaydin bari...
valbuena ilk 11 oynayamaz diye bir khk mi cikardi hukumet bunca eksige ragmen oynamiyorsa neden aldirdin (Küfür Yasak) (bit yavrusu demek)
not yavsagi hakaret amacli kullanmadim gozumdeki degerinin buyuklugunu gostermekti amacim...aykutun benim nezdimdeki degeri bit yavrusunun buyuklugu kadar...
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2018, 18:50:27 tangaz ]

Etiketler: