Alanyaspor başkanı daha önce anlaştığımız konuyu yine yerine getirmedi. bunu aciklamaya gerek yok
2.cumle: "Benim geciken maaşlarımı ödemek istemiyor". Aciklama: Ozne kim ? Alanyaspor Baskani! Yani?? Kim odemek istemiyor ?? Alanyaspor Baskani maaslarimi odemek istemiyor".
3.cumle: "Umarım sözleşmede yazanları yerine getirir". Aciklama: Hala ayni ozneden bahsediliyor, peki oznemiz kim ? Alanyaspor Baskani Yani?? Alanyaspro Baskani Umarım sözleşmede yazanları yerine getirir" Hangi sozlesme?? Kuluple Love arasindaki sozlesme, zira bu sozlesmeden dogan yukumlulukler geregi Alanyasporun Love a odeme yapmasi gerekiyor !
4. cumle: Aksi taktirde anlaşma sona erer." Hangi anlasma ? Yukarida sozu ettigimzi Love ile Alanyaspo arasindaki anlasma .
Abi cildirtmayin insani

ne kullaniyor bazi arkadaslar ya ?? GS macini izleyince oyle oluyo demek

... Cok acik sekilde adam Alanya'nin parasini odemediginden ve odemeyecekse de anlasmasini feshedeceginden bashediyor.. Cunku anlasmadaki iki taraftan biri yukumluluklerini yerine getirmiyor bunu yapan da odeme yapmayarak Alanyaspor .. Bunda anlasilmayacak ne var ?? Yani ozetel bu konu onlarin arasindaki konu Besiktas'la uzaktan yakindan alakasi yok . Besiktas para verip almak durumunda mi diye sorarsani orasi oyle !
Cunku o yukarida bahsedilen 30 gun gectiginde transfer donemi bitmis olacak ve futbolcunun serbest kalmasi bize pek de bir sey ifade etmeyecek !
Bu arada ne cabuk unutuyoruz bugunyapilan aciklamalari:
Love, kendi gidip hocasi Hikmet Blackadam'a

ben sampiyonlar liginde ve sampiyonluga oynayan bir takimda oynamak istiyorum demis ..
Lutfen beyle r kendimize gelelim yaw