2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6943253 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mellfred

Negredo ve lensin toplamda 20 kilo fazlası var vermeye niyetleri yok ama

Çevrimdışı tangaz

Negredo ve lensin toplamda 20 kilo fazlası var vermeye niyetleri yok ama

negredo yaşı büyüdükçe kalınlaşan insan profili  bu dakikadan sonra incelemez hantallığını üstünden atamaz, alan böyle kabul edecek çinde transfer tahtası kapanmadan verelim gitsin bir daha böyle fırsat elimize geçmez vagner ve larin yeter 10 milyon bonservis ve 3 yılda ödenecek 13 milyon maaştan yırtmak demek cenk tosun girdisi ile eşdeğerdir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 reisten bir tespitin dibi daha; dün gençler konya maçında gençlerin stoperi yatabarenin ağzını burnunu çenesini dağıttı dişlerini avucuna bırakıverdi ve sadece sarı gördü. bir adamın çenesinin ve dişlerinin kırılıp karşılığında sarı kart çıkartılan bir lig burası.
Guzel mudahele abi ben yildizli 5 verdim. Tekken 3 gibi

Bu ortadogu insaninin ortasi yok abi
Sikuleticin kirmizya bah azicik durtmus daaan kirmizi agzina ayak sokarsan oyna devam

Çevrimdışı tuncaboylu

Dogru soyluyorsun da bir umudumuz var negredodan hatta buyuk beklentimiz var. 35 gol bekliyoruz ben sahsen 35 beklemiyorum 35 atarsa 36.yi bana atabilir daha zaten cok zor oynayacak ligin ilerleyen bolumlerinde.
Benim beklentim besiktasin santraforundan 25 lig goludur. Negredo 25 golu en son 6-7 sene once falan atmistir sonra 3 sezon toplasan 20 gol atamamis bir golcumsudur.

Benim beklentim 25 gol, atacak gucu varsa oynasin, yoksa hic oynamasin
Takim zaten kisir takim
Gol atan taliska ve babel var biraz da tosic.
Boyle tskimlarin santraforlsri sivrilmelidir 25 gol birakmalidir.
Takima bak oguzhan atmaz, tolgay atmaz, atiba ara ara atar, quaresma atamaz, negredo atamaz, adriyano atamaz, gg atamaz boyle bir takim bizimki. Oyuncular iyi oyuncular ama gol atamayan tipler bunlar.
Bunu bileceksin ona gore santrafor alacaksin.

Yok ondorek kosusu yok taliskayi rahatlatmis sacma argumanlar
Geçen sene Aboubakar için de bu muhabbeti yapıyordunuz, şimdi arkasından ağıt yakılıyor.

Cenk ile oynarken skora katkı yapamayan Talisca şimdi ikişer ikişer atıyor, tesadüf mü?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2018, 11:48:15 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

niye anlamadığını da benim aklım hafsalım almadı kaleye sırtı dönük topu şöle hafifçe sağ arkana doğru çekecen sağına doğru dönerken arkandaki defans solunda kalacak onu ekarte ettiğin an kale karşında önün boş bir dürt ikincide yapıştır ve top ağlarda.
Yahu adam ceza sahası dışında sırtı kaleye dönük top almış, yok dönermiş de sağına alır soluyla gömermiş de.

Ne senaryo yazıyorsunuz arkadaş?

Adam tek pasla arkadaşını karşı karşıya bıraktı işte. Futbol basit oyun, basit oynamış, pozisyonu yaratmış.

[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2018, 11:48:33 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mylife1903

Geçen sene Aboubakar için de bu muhabbeti yapıyordunuz, şimdi arkasından ağıt yakılıyor.

Cenk ile oynarken skora katkı yapamayan Talisca şimdi ikişer ikişer atıyor, tesadüf mü?

He yapiyorduk abu icin ne dedik, gomezin yerini dolduramaz, pingi yuksek, bitiricligi kotu, arpasi cok, itirazi olan var mi?

Gecen seneden degil cok onceden soyluyoruz buyuk tkaimin her sene santraforu degismez, diye
Bi yerde patlayacagi belliydi bu olayin

Negredo icin ne diyoruz, klas oyuncu, teknik ve yetenekli oyuncu, arpasi cok, agir, ihtiyacimiz olan ve ihtiyacimizi karsilayacak oyuncu degil, itiraz eden?

Zugurt tesellisidir yok kosu yapiyor, yok alan aciyor bilmem ne anormal pahali oyuncu abu gibi biz cok verdik demiyorum dikkat edersen, negredo ayni maasi ispanyada da alir, pahali oyuncu

Çevrimdışı tangaz

Yahu adam ceza sahası dışında sırtı kaleye dönük top almış, yok dönermiş dr sağına alır soluyla gömermiş de.

Ne senaryo yazıyorsunuz arkadaş?

Adam tek pasla arkadaşını karşı karşıya bıraktı işte. Futb basit oyun, basit oynamış, pozisyonu yaratmış.

santrafor azcık bencil olacak dötüne güvenen santrafor orda döner vurur adam dönemiyor işte arkadaş tank gibi çünkü, pozisyon yarattığı adam kim ozzi senede 2 golü zor atan şutları nefes hızımdan az hızlı olan daha 3-4 hafta önce altıpastan önünde 7 metrelik boş kale dururken topu dışarı yuvarlayan ozzi, orda o açıdan golü atacak dimi? pozisyonmuş, papucumun pozisyonu...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ekrembaser

Vagner love ilk 11’deymiş bugün

Çevrimdışı yoruk

Negredo Love ile oynarsa daha sağlam bir hücum düzeni izleriz 5 pozisyondan 3 tanesi gollük olur.
Fakat ! Negredo biraz hırçın değil çok naif çok sakin bir oyunu var.Bencil olmalı ,adamın şutu nasıl bilmiyoruz ? Şutları artık etkili mi ? Bilmiyoruz len adamın şutunu görmedim ben ya bunca maç  Tamam eyvallah pas falan ama biraz şu at arkadaş topu al git falan.Hep ilk opsiyon pas pas pas.
2 pozisyon oldu dün mesela.Bir tanesinde Negredo'ya uzun top geldi çevresinde 2 Paşa'lı ama uzaktalar.Negredo şut açısı vardı gidebileceği alan da vardı.Dedim hadi çek oradan.Tehlike olmasın ama şut çek şut..Yok ne yaptı ? Pas verdi  :D
Şut çeken adam önemlidir arkadaş bu oyunda.Oğuzhana bu yüzden kızıp duruyorum.Tolgay keza öyle..Bir Babel var bir de Talisca" o da işte güvenemiyorsun " .İşte Love da geliyor.Bu yüzden Love şart

Çevrimdışı yoruk

Yahu abi ne alakası var

Evet Babelin çıkması gerekiyordu ama Hoca akıl almaz bir şekilde Negredoyu çıkardı Bende Babeli forvette görmeyi istediğim için olumlu dedim

Ama maç boyu kötüydu adam iyi bir gününde görmek lazım

Babel forvete geçti en sevdiğim dedim çünkü etkisiizdi belki forvette bir şeyler yapar top tutar vs diye düşündüm
Ben de katılıyorum.Babel'in forvet olarak da denemesi oldu dün.Bu bakımdan bakmak lazım olaya.Hoca bunu görmek istemiş olabilir.Deneme bir bakıma.Olmadı ama olma ihtimali yüksek idi.Babel sonuçta forvet oynayabilen özellikleri olan biri.Dün kötüydü ama bu ayrı bir konu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sanırım bu sezon ilk defa Galatasaray deplasmanına gelen bir Anadolu takımı Point Otel'de kalmayacak.

Bakalım etkisi nasıl olacak...

Çevrimdışı tangaz

He yapiyorduk abu icin ne dedik, gomezin yerini dolduramaz, pingi yuksek, bitiricligi kotu, arpasi cok, itirazi olan var mi?

Gecen seneden degil cok onceden soyluyoruz buyuk tkaimin her sene santraforu degismez, diye

Negredo icin ne diyoruz, klas oyuncu, teknik ve yetenekli oyuncu, arpasi cok, agir, ihtiyacimiz olan ve ihtiyacimizi karsilayacak oyuncu degil, itiraz eden?

Zugurt tesellisidir yok kosu yapiyor, yok alan aciyor bilmem ne anormal pahali oyuncu abu gibi biz cok verdik demiyorum dikkat edersen, negredo ayni maasi ispanyada da alir, pahali oyuncu

yaa reis bırak istedikleri gibi çeviriyorlar tornistan yapıyorlar cümleleri  çok övdükleri abuş gitti burda aldığının 4de birine kontrat yaptı işte karakteri konusuna hiiiç girmiyorum bile bizim dediklerimizi görmüyorlar istedikleri gibi çeviriyorlar. daha az evvel yazdım negredonun olumlu yönlerini yok saymıyoruz yapamadıkları aslında asli görevi oldugu için eleştiriyoruz negredo valenciada da 7 milyon brüt maaşı olan bir oyuncuydu orda vergiyi düşünce eline 3,850 falan geçiyordur buraya gelirken üstüne 500binde doğu tazminatı koyup 4,35e gelmiş işte ki ben onun yerinde olsam gelmezdim şahsen ne işim var ortadoğuda derdim.

Çevrimdışı tangaz

Vagner love ilk 11’deymiş bugün

:alala: ya sakatlanırsa

ciddimisin gerçekten

Çevrimdışı ekrembaser

:alala: ya sakatlanırsa

ciddimisin gerçekten

Abi Hakan gündoğar son dakika geçti bizim yönetim de rest çekmiş oynatmayın diye

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu sen değil misin devamlı "Taraftar az yaksın, vergisi düşük olsun ama Ferrari gibi gitsin istiyor" diyen? Biz Madrid değiliz santraforumuz da 4 4'lük olmayacak, eksiklerini tolere edeceksin. Osu olsun busu olsun dediğiniz adam 70 milyon Euro

Siz gecen sene devamlı adamın maaşını ve eksiklerini sayarak kendinizi tatmin ediyordunuz, sonra herif gidip 50 milyon Euro'luk adam oldu.

Negredo için de aynısı söz konusu. Kendi atmıyor, ama o oyundayken takım arkadaşları daha üretken oluyor. Bu önemli bir özellik ve işimize yarayabilir.

Bu arada Negredo'yu gerizekalı Fernandao ile karşılaştırman şaka gibi.

Çevrimdışı tangaz

birde dün yazan arkadaşlarda olmuştu bir maçı 2-0a getirdiğimiz dakika Q7 out Lens in hocanın el kitabında birinci madde olmalı korkunç şımarıyor ve laubalilik ediyor, ilk devre maç 2-0 sağdan bir trivela ortası yaptı top 15 metre arkaya out çizgisinin oraya indi oysa arkada negredo iyi pozisyon almıştı güzel bir orta gelse kafayı gömebilirdi

Çevrimdışı EMİR EMRE

Su verzuzu kaybetmesin de baska bisi istemiyorum

Ispanyol alma sol ayakli santrafor alma cok mu zor cok mu bisi istedik
Yok top gelmiyormus bilmem ne

Hayvandao daha cok gol atar bundan

sakalı kessin gollere başlar

Çevrimdışı tangaz

Abi Hakan gündoğar son dakika geçti bizim yönetim de rest çekmiş oynatmayın diye

iyi de bu vagner napıyor? oynamam arkadaş bişey olur transferim yatarsa demiyor mu???

Çevrimdışı ekrembaser

iyi de bu vagner napıyor? oynamam arkadaş bişey olur transferim yatarsa demiyor mu???
Anlamadım abi ben de ya ortalık karıştırıyor bu Hakan ya da iş bozuldu başka açıklaması yok

Çevrimdışı Oktay

abubakarı elinden kaçırırsan hemde  bonservisi bedavadan biraz pahallıya, şimdi  ortalıkta golcü  diye melenip durursun

Çevrimdışı tuncaboylu

santrafor azcık bencil olacak dötüne güvenen santrafor orda döner vurur adam dönemiyor işte arkadaş tank gibi çünkü, pozisyon yarattığı adam kim ozzi senede 2 golü zor atan şutları nefes hızımdan az hızlı olan daha 3-4 hafta önce altıpastan önünde 7 metrelik boş kale dururken topu dışarı yuvarlayan ozzi, orda o açıdan golü atacak dimi? pozisyonmuş, papucumun pozisyonu...
Laf olsun diye yazıyorsun, herhalde ekürine şirin gözükmek için.

Ceza sahasının dışında sırtı dönük top alan santrafor bencillik yaparsa, takımın teknik direktörü o adamın ağzına terlikle vurur

Çevrimdışı tangaz

Yahu sen değil misin devamlı "Taraftar az yaksın, vergisi düşük olsun ama Ferrari gibi gitsin istiyor" diyen? Biz Madrid değiliz santraforumuz da 4 4'lük olmayacak, eksiklerini tolere edeceksin. Osu olsun busu olsun dediğiniz adam 70 milyon Euro

Siz gecen sene devamlı adamın maaşını ve eksiklerini sayarak kendinizi tatmin ediyordunuz, sonra herif gidip 50 milyon Euro'luk adam oldu.

Negredo için de aynısı söz konusu. Kendi atmıyor, ama o oyundayken takım arkadaşları daha üretken oluyor. Bu önemli bir özellik ve işimize yarayabilir.

Bu arada Negredo'yu gerizekalı Fernandao ile karşılaştırman şaka gibi.

nereye 50 milyonluk adam oldu bırakın bu işleri portekiz takımları yazar önemli olan o paranın ödenmesi adamlar bizim kulüpler gibi 15 milyon serbest kalma maddesi yazmayacak kadar akıllı ve güçlü o rakamı yazıp oyuncuya imzayı attırıyor gese brumaya 20 milyon opsiyonu yazdırtamadı menajeri 15den kuruş fazla opsiyon yazamazsınız dedi ve dediğini yaptı kontratında yazan serbest kalma opsiyonunu oyuncunun bedeliymiş gibi yazman düpedüz algıdır.

biz negredonun olumlu yönlerine yok demiyoruz ki olumsuza (negredo özelinde şut+golcülük) yok diyoruz aslında aramızdaki fark şu; biz var olana var yok olana yok diyoruz siz ise var olana var yok olana 3 maymun

Çevrimdışı underworld

m.özen : oynamayacak diyor

Çevrimdışı ekrembaser

abubakarı elinden kaçırırsan hemde  bonservisi bedavadan biraz pahallıya, şimdi  ortalıkta golcü  diye melenip durursun

Alma imkanımız yoktu aboubakarı al sat kuralı yüzünden mümkün değildi

Çevrimdışı tangaz

Laf olsun diye yazıyorsun, herhalde ekürine şirin gözükmek için.

Ceza sahasının dışında sırtı dönük top alan santrafor bencillik yaparsa, takımın teknik direktörü o adamın ağzına terlikle vurur

bizim kimseye şirinlik yapma derdimiz yok gördüğümüzü yazıyoruz ama sen gördüğünü de yazamıyorsun çünkü polyannalığın dibine vurmuşsun polyanna değilsende buram buram yalakalık kokar bu yazdıkların.

sırtı dönükken alıp dönüp kaleye yapıştırırsa da sırtında taşır aynı t.d.

Etiketler: