2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6947443 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

Tolgay oyuna girdiğinde adını duydunuz mu hiç? Madem bir değişiklik yapıyorsun etkisini görelim. Sürekli geriye atıyor takımı. Çok garip.

Çevrimdışı atalay

Bugün geniş alanlar bırakan ve ilk reaksiyonu düşük bir takıma karşı oynadık. Oyunun genelinde bir iyileşme yok. Maç özelinde tek pozitif tercih, ilk yarım saatteki saha boşaltarak oynadığımız çok küçük bölümler dışında oyun merkezini geriye çekip yaptığımız direkt hücumlar. İlaveten Beşiktaş rahatlıkla fişi çekebileceği maçı Medel-Tolgay-Atiba üçlüsü ve bugünün en kötüsü olan ileri uçtaki Babel ile bitirdi. Medel'i kutlarım. 

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Medel çok gergin ve dağınıktı ikinci yarı. Babel çok kötüydü. Takımı rahatlatan Negredo neden çıktı anlamadım.

Finali kötü yapılmış bir film gibiydi.

Çevrimdışı Berat

Hocanın klasik berbat değişiklikleri yeter. Negredo'yu çıkartmak nedir yazıklar olsun, Negredo çıkınca akın akın geldi ekip.

Quaresma gol attırma serisini 3 haftaya çıkardı kendisine başarılar diliyorum.

İç sahada ulan maç bu rezalet nedir!

Pepe-Medel ikilisi bozulunca doğal olarak top dağılımı da bozuldu. Ne demek istediğimi şimdi anlamışsındır Yunus Vida girince. Baskı karşısında Vida çırpınıyor bugünkü gibi.

Beşiktaş kalecisi kendi evinde Kasımpaşa'ya karşı zaman geçirdi. Bunu kabul etmem zor.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bugün geniş alanlar bırakan ve ilk reaksiyonu düşük bir takıma karşı oynadık. Oyunun genelinde bir iyileşme yok. Maç özelinde tek pozitif tercih, ilk yarım saatteki saha boşaltarak oynadığımız çok küçük bölümler dışında oyun merkezini geriye çekip yaptığımız direkt hücumlar. İlaveten Beşiktaş rahatlıkla fişi çekebileceği maçı Medel-Tolgay-Atiba üçlüsü ve bugünün en kötüsü olan ileri uçtaki Babel ile bitirdi. Medel'i kutlarım.

iyi ki hoca Babel e güvenip forvet transferi istemem dememiş. hayatta olmaz bu formuyla Babel.

ben bugün sadece Quaresma - Medel ve Talisca yı beğendim.

Negredo çok pozitif oynuyor ama forvet gibi oynamıyor. Alan boşaltması hücuma katkısı falan 1 konuşulur 2 konuşulur. forvetsen asli görevin gol atmaktır. ilk yarıda 3-4 tane pozisyonda kaleye bile bakmadı böyle golcü olur mu? kendine çeki düzen vermesi lazım biraz.

Çevrimiçi levitate

babel osmanlı maçından sonra çok saldı yav
bipbipbupbup

Çevrimdışı goktasoktay

babel osmanlı maçından sonra çok saldı yav
Babeldeki düşüş inşallah bundan sonra da devam etmez..

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı atalay

2-0 iken o pozisyon için Babel opsiyonunu deneyebilirsin. Fakat saha içinde bu kadar verimsiz oynayan bir isim haftaya da olmayacakken saha içi pratiği açısından bunu deneyecek doğru maç olduğunu sanmıyorum. Üstelik Talisca'ın sakatlığı ile 4-5 pozisyonun yerini değiştirmek oyuna hiçbir şey katmadı.

Çevrimdışı Berat

Sene başından beri bireysel olarak dile getiriyorum, defans ikilisi kesinlikle Pepe & Medel'den oluşmalı. Ortasahayı da olumlu etkiliyor bu ikili. Vida'nın gelmesini hiç istemedim, kulübede ısınsın.

Çevrimdışı Orhan_

Hoca mümkünse değişiklik yapmasın.

Çevrimdışı Ripley

bu maçın sonucuna göre şampiyonluk tahmini yapacaktım ve maalesef ışık yok. bu kafayla olmaz sene sonu iyi bir hoca lazım bu kadroya yazık ediyor bütün suç şenol güneşindir.

Çevrimdışı atalay

Oyun merkezi geri çekilince geniş alan seven Talisca daha çok geniş alan buluyor. Pepe-Medel konusunda fikrimi zaten biliyorsunuz. Ayrıca en fazla iki maç süre vermiştim, sen bile vazgeçmişsin. @EMİR EMRE

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2018, 22:14:26
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Beşiktaş kalecisi kendi evinde Kasımpaşa'ya karşı zaman geçirdi. Bunu kabul etmem zor.

Neden geçirmesin ?
Bal gibide geçircek bence topu oyuna hızlı soksa beraberlik golü gelse bu sefer tam tersini dicez.

Çevrimdışı cursedofdragon

hangi tineri kullanıyorsun ?

Çevrimdışı artena_condari

Negredo'dan medet umanlardan biri olarak söylemeliyim ki maalesef ondan olmayacak. Gole bu kadar uzak santrafor olmaz.

Medel iyiydi, takımın geri kalanı vasat idi.

Çevrimdışı tangaz

daha 15 maç var evinde oynuyorsun basın sözcüsü oyundan çok skor önemli diyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

iyi cuma günü maç kazanamama zımbırtısını kırdık.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Oyun merkezi geri çekilince geniş alan seven Talisca daha çok geniş alan buluyor. Pepe-Medel konusunda fikrimi zaten biliyorsunuz. Ayrıca en fazla iki maç süre vermiştim, sen bile vazgeçmişsin. @EMİR EMRE

geçmişteki gollerine bakıyorum bir de şurada çıktığı 10-15 maça... arada dağlar kadar fark var. referans aldığımız oyunundan çok uzak. arka direğe plaseleri bekletmeden şutları aşırtmaları beklerken kaleye 20 metre mesafedeyken bile kafasını kaldırıp kaleye bakmayan bir Negredo var. Karakteri ve çalışması yüksek ve iyi niyetli kesinlikle ama Beşiktaş'ın menfaatleri ağır basmalı. Daha hazırı bitiricisi varsa gelsin oynasın diyorum. Benim üzüntüm 30 bin kişinin ittiği bu maçta kaleyi düşünmeyecekse ne zaman golü düşünecek? @atalay haksız mıyım

kim o.

Metin albayrak mı ?=

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2018, 22:18:28
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Neden geçirmesin ?
Bal gibide geçircek bence topu oyuna hızlı soksa beraberlik golü gelse bu sefer tam tersini dicez.

O duruma düşmemek gerek.

Çevrimdışı goktasoktay

iyi cuma günü maç kazanamama zımbırtısını kırdık.
Aynen yahu, bundan sonra sıkışık trafikte daha oynayacağımız cuma maçları var muhtemelen.

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı Berat

Yazık bir de kiş kiş gülüyor.

Etiketler: