Millet 33 yasindaki adama 3 milyon verilir mi diye elestirip duruyor.
Ben anlamiyorum bu insanlar hic kafalarini kullaniyorlar mi? Negredo, Besiktas'i sampiyonluga goturecek bir performans gosteremedi henuz. Kimileri sure alamadi falan diyor ama bence kendini gosterebilmek icin gereken sureyi fazlasiyla aldi ve birsey goremedik (ben goremedim). Talisca'ya alan aciyor gibi, rakip defansi oyaliyor, ona yardim ediyor gibi laflar gercekten cok gereksiz. Futbolda santrafor gol atar. Atamiyorsa bir problem var demektir.
Talisca'nin attigi cogu gol yuksek beceri isteyen goller, ayni sekilde Babel'de yapiyor bunu. Ancak bu oyuncular her mac yapamazlar bunu. Talisca'nin veya Babel'in gol atamadigi gunlerde ne yapacagiz ?
Negredo umarim performansini yukseltir. Ancak su durumda Vagner Love geldigi gibi formayi almalidir. Puan kaybetme luksumuz kalmadi artik.
33 yasindaki adama 3 milyon verdik cunku transferde ismi gecmis olan butun golculer icinde en risksiz olani ve sampiyonlukta en cok yardim edebilecek kisi Love'di.
Olmayabilir de. Ama bu riski almak zorundayiz. Sampiyon olursak (hatta ikinci) ve direk CL'ye katilirsak alacagimiz paranin yaninda 3 milyonun onemi kalmiyor. Arti rakiplerimiz maddi ve manevi cokuntuye ugrayacak 3 sene ust uste sampiyon olabilirsek.
Ben sampiyonluga inanmiyorum Senol hocanin inadi yuzunden (hala severim kendisini), benim basaksehir sampiyon olur ve bizde ikinci oluruz diye dusunuyorum (gercekci olmak lazim)