2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6955201 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

takımda sistem yok... 2 yıldır sistemsiz şampiyon olduk oyuncu yetenekleriyle falan deniyor forumda durmadan...

son 2 yılda 12 cl maçından 1 tanesini kaybeden(d.kiev) takım için bunlar söyleniyor... çok ama çok ilginç...

oyuncu yetenekleriyle 11 cl maçından yenilmeden çıkamazsın..hadi bir tane maç olur hadi 2 olur 3 olur 5 olur 11 olmaz... adama gülerler..

hani lig istatistiği olsa diyecemki ulen türkiye ligi yani hep yensen ne olur burda... bu futbolla avrupada adamı yerler falan ama istatistik cl ye ait... ve bence kolay kolay hiçbir türk takımın yapamayacağı bir istatistik...

bu arada bu sistemsiz yendiğimiz takımlar arasında pep ile birlikte taktik deha olarak dünyanın sayılı hocalarından bana göre sarri nin napoli si de var...

o da hadi şanstı şansa yendik.. işte geri pas hatası, ofsayt gol falan.. ee içerdede yeniyoduk adam 80 de olmaz yere vurdu gol yaptı...

şimdi biz bu napoliyi falan hep bireysel oyuncu yetenekleriyle yendik hemi...
Tr ligini hep yensen mi nolur ?
Cuma  günü  puan  kaybı  yaparsak  cl yi anca tv den izlemek  zorunda kalabilecegimiz zaman da böyle  düşünebilecek misimiz?
Tarihimizin en  pahalı kadrosu  ile  sarri, pep (hatta avcı) gibi  üzerine  koymak  varken  şimdi  yaptığımız  hesaplara bak...

2 senedir şampi olan takım  kendi  oyun  yapısından  kopup  çorbaya dönüyor  ve  hocamız  bahane  degil  çözüm  üretecez deyip tam tersi  kendisiyle  çelişiyor (@serhatakkaya daha iyi  anlatır).

Simdi Sarri, pep, avcı  üzerine  koyuyorken biz niye geri  gidiyoruz?

Çevrimiçi Koa_lAA

Tr ligini hep yensen mi nolur ?
Cuma  günü  puan  kaybı  yaparsak  cl yi anca tv den izlemek  zorunda kalabilecegimiz zaman da böyle  düşünebilecek misimiz?
Tarihimizin en  pahalı kadrosu  ile  sarri, pep (hatta avcı) gibi  üzerine  koymak  varken  şimdi  yaptığımız  hesaplara bak...

2 senedir şampi olan takım  kendi  oyun  yapısından  kopup  çorbaya dönüyor  ve  hocamız  bahane  degil  çözüm  üretecez deyip tam tersi  kendisiyle  çelişiyor (@serhatakkaya daha iyi  anlatır).

Simdi Sarri, pep, avcı  üzerine  koyuyorken biz niye geri  gidiyoruz?

yok orada demek istediğimi anlamamışsın... verdiğim istatistik cl değilde ligde 12 maç yenilmemek olsaydı - türkiye ligi işte hep yensen nolur..bireysel yetenekle yendik hep- önermesi belki tutardı... ama cl de yapılan bu istatistiği bireysel yetenekle açıklayamazsın.. demek istedim... tr önemsiz demedim yani... :ok:

Çevrimdışı atalay

Bu maçlar önemli ölçü. Fakat 12'de 1'e değil, oyuna bakmak lazım. Monaco, Leipzig, Porto gibi. Buradan 14 veya 6 da 4 çıkmasaydı da oyun güçlü. Fakat miras değil. Bunları ayrı ayrı değerlendirmek daha sağlıklı olur. @Koa_lAA 

Çevrimiçi Koa_lAA

Bu maçlar önemli ölçü. Fakat 12'de 1'e değil, oyuna bakmak lazım. Monaco, Leipzig, Porto gibi. Buradan 14 veya 6 da 4 çıkmasaydı da oyun güçlü. Fakat miras değil. Bunları ayrı ayrı değerlendirmek daha sağlıklı olur. @Koa_lAA

@atalay tamam miras değil gelişmesi lazım takımın eyvallah ama 2 yıldır yapılmış, başarılmış bazı şeylerinde yok hükmünde görülerek bukadar acımasızca eleştirmek bence yanlış - ki içerde dışarda cl de bir tane ezildiğimiz maç yok.. sarri bey biraz ezdi bölüm bölüm-... takımın sistemi yok ne demek allah aşkına... bukadar basitmi...

Çevrimdışı atalay

Sistem eleştirisini yapan kim? Anlamadım. @Koa_lAA

Çevrimdışı sozkul

@mylife1903 reis ben de meraktayım dün arada @sozkul abiye teessüflerimi iletirken soramadım arada kaynadı o pompanın orada baş köşede ne işi var diyecektim diyemedim şimdi pompayı sorunca ne kabasın öyle mi sorulur falan der die çekindim  :iblush:

Haha, pompa ile bisiklet lastiği şişiriyorum tabiiki, ek olarak  korkutucu bir efekt yapsın diye oraya koydum..  :)

Çevrimiçi Koa_lAA

bizim taktik olarak en büyük eksikliğimiz duran top... nerdeyse yıllık ortalama 4/1 5/1 oranında gollerin duran toptan atıldığı ortamda bizim organizasyon eksikliğimiz çok fazla... hoca bu konuda bence çok zayıf... pepe gibi, talisca gibi, yer yer tosic gibi hava topuna çıkabilen adamlar varken duran toptan gol atamamak çok büyük eksik...

Çevrimdışı mylife1903

@atalay tamam miras değil gelişmesi lazım takımın eyvallah ama 2 yıldır yapılmış, başarılmış bazı şeylerinde yok hükmünde görülerek bukadar acımasızca eleştirmek bence yanlış - ki içerde dışarda cl de bir tane ezildiğimiz maç yok.. sarri bey biraz ezdi bölüm bölüm-... takımın sistemi yok ne demek allah aşkına... bukadar basitmi...
Sonuc odakli olunca basit oluyor.
Bu kadar ortaya 5 gol cikarsak
Aferin hocam yandan guzel aciyorsun kapanan takimlari denecekti.
Bu 5 golle de 10 puan fazla cikartirdik.

Futbol gol icin ve kazanmak icin oynanir, hep yaptiklarini yapip kazanamiyorsan azicik durup dusuneceksin birazcik da esnek olacaksin

Senol gunesi anliyorum ama kiziyorum cunku tembellesti lig maclarina hic hazirlanmiyor ben kendisinden bplani ya da oyun ici harika dokunuslar zaten beklemiyorum cunku kendisinde bu ozellikler mevcut degil haci murat alip ferrari gibi gazlamasini bekleyemezsin.

Birazcik rakiplere yogunlassin aplanini duzgun yapsin azicik takimin ustune basina eli deysin zaten oyuncular geregini yapacaktir.

Sans da calisan insanin yaninda olur, isleyen demir isildar.

Çevrimiçi Koa_lAA

Sistem eleştirisini yapan kim? Anlamadım. @Koa_lAA

buralarda konuşulmakta... o tarz yorumlar yapılıyor.. bende kendi görüşümü belirttim o konuda...

Çevrimdışı atalay

Bazen kendi oyununu kusurlarına rağmen oynamak, bazen ise rakibinizi dilediğiniz gibi gösterişsiz oynatmak güçlü oyun olabilir. Rakibe karşı plan kurgulayıp, bir-iki basit direktif ile ya da oyunculara büyük özgürlükler verip, stratejiler ve şablonlar içinde kaybolmadan sonuç almaya çalışıp, almak da... Son 3-4 yılda bunların hepsi bizde mevcut.

Çevrimdışı kyiv

Gol krali olmasi bizim icin yeterli

Bayern macina da boyle cikarsak dagitiriz alamanlari

Bayern maçına bu şekilde çıkalım tarihe geçelim belki 12. kişiyi fark etmez hakem  :bandit:

Çevrimdışı underworld

2 dransferle bu noktaya geçeydik iyiydi.

Çevrimdışı mylife1903

2 dransferle bu noktaya geçeydik iyiydi.
Olay budur ama azicik farkli dizilis lazim
Bunu delik desik ederler
2-4–3-1 gibi dizersen hayalindeki yy profilinden daha cok verim alirsin
3-4-1-2 de olur macina gore

Senol hocam zorluk cekmesin 4-2-3-1 den de vazgecmesin sayilarin azicik yerini degistirelim diye maymun olduk
2-7-1 oyna gec

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş'ın ilk Porto maçında git-gelli oyuna ayak uydurabilmesi, dört orta sahacı rakibe 20 dakikalık bir oyun tesliminden sonra mesafeleri kısaltıp, maç sonunda ayakta kalması. Sonraki Porto maçının ilk yarısında çıkış ve geçiş paslarında deorganize olmasına rağmen rakibi iki kenar arasında koşturarak yorup, özellikle 15 dakika boyunca dominant bir oyun oynayabilmesi. İçerideki Leipzig maçının sonunu getiremese de başlangıcındaki ön alan baskısı ve devreye kadar rakibin pas açılarını kapatması. Deplasmandaki maçta büyük alanlar bırakmasına rağmen topu hızlı koşturup, doğru geçiş oyunları oynaması. Dışarıdaki Monaco maçında rakibini dilediği gibi gösterişsiz oynatması, içerideki Monaco maçında ise oynadığı transition oyunları ya da son bölümde her ne kadar pozisyonlar bulsa da yüksek atletizme karşı neden git-gelli oynamamız gerektiğini göstermesi. 5 müsabaka + bir devreyi hedef maç olarak oynayan üç farklı rakibinin kilidini basit direktiflerle ve çalışılmış karbon kağıdı goller ile açması. Ayrıca sonuç alırken rakiplerine göre oyun seçimleri yapması. Bunlar hep kusurlarıyla beraber artıları.

Bonus: Napoli'de sadece iki penaltı arasında oyunu kontrol edebilen bir takımın nasıl hücum etmesi gerektiğini bir önceki Roma maçında De Rossi ile gözlemleyen, bunu ise Necip ile saha içi pratiğine dönüştüren ve böyle kazanan bir ekibinin olmasını atlamayalım. Burada da bir çözüm ve sonuç var. Fakat bu yukarıdakiler gibi güçlü bir oyun değil. Ya da güçlü oyunlar içerisinde de kaybettiğimiz oyun bölümleri var. Ligde de tekdüze hücum seçimleri ve bunu sadece puan kayıplarıyla idrak edebilen bir kitle var. Ayrıca oyunculara geniş özgürlükler verip, birinin yatır kaldırına, diğerinin şutuna ezcümle bir-iki oyuncu için kurgulanmış bir-iki final aksiyonuna kalırsanız oyuncu takımı olursunuz. Sonuç alırsanız alkışlanır, olmazsa eleştirilirsiniz. Ama işte bunlar ifrat veya tefritle anlatılmaz. @Koa_lAA
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2018, 11:42:42 atalay ]

Çevrimdışı sozkul

Love mevzusu Et'o işine dönecek sanki.
Galiba dışardan adam almak daha kolay.

Çevrimdışı mylife1903

Alanya baskanina senin pompayi gosterelim abi

Çevrimdışı sozkul

Alanya baskanina senin pompayi gosterelim abi

O adamlarda haklı, nasıl  Çin dediklerinde bizim gözlerimiz parlıyor, üç büyükler deyincede onların gözleri. Burda para kalmadığını idrak edemediler hala..

Çevrimdışı underworld

konya yerine alanya - Ba yapksak olmaz mı ? :alala:

Çevrimdışı onurturan

Süleyman abi ben uğraştım tam beceremedim senin empati yeteneğin daha iyidir şimdi kendimizi  Alanyaspor başkanının yerine koyarsak neler oluyor da bu adam böyle yapıyor love benim en iyi adamım verirsem düşerim falan mı diyor acaba.. aslında biraz vermezsem ne olur diye düşünse işi çözecek bence ne dersin?

Çevrimdışı onurturan

Ben yazarken cevaplamışsın abi @sozkul   :ok:

Çevrimdışı atalay

Love veya o profilde bir isim gelirse Beşiktaş'ın merkez oyunları ister-istemez artar diye düşünüyorum. Bağlantı ve dribbling özelliği güçlü. Üçüncü bölgede böyle bir eksiklik var.
[ Son Düzenleme: 25 Ocak 2018, 11:59:49 atalay ]

Çevrimiçi Koa_lAA

@atalay senin görüşün ne peki hoca hakkında... benim şu... tuchel yada sarri gelmeyecekse daha iyisini bulamayız... sen ne düşünüyosun..

Çevrimiçi Necmi

Büyük resimlere çok bakanlar çoğunlukla dünyayı değiştirme umudu olmayan pasifistlerdir.  Korkularına teslim olmuşlardır.
sanki tersi olmuş gibi bence büyük resme bakan geleceğini hedefleyendir
küçük resme bakan anı yaşayandır. Yönetimin çin operasyonu dünya markası olma hedefi büyük resme bakmaktır geçmişde yaptıklarımızda küçük resme bakmak oluyor.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Love veya o profilde bir isim gelirse Beşiktaş'ın merkez oyunları ister-istemez artar diye düşünüyorum. Bağlantı ve dribbling özelliği güçlü. Üçüncü bölgede böyle bir eksiklik var.

Beni uzmemek icin Negredo yetersiz yazmamissin cok incesin atalay :)

Etiketler: