2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6954967 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı onurturan

%lik hesabına girdi mi
Beşiktaş 3 - 3,5 milyon euro civarı bonservis bedeli ödeyerek love u alacak heralde diyor.. alanya oyuncu deel para istiyor diyor  umut güner şuan alanyada görüşme halinde diyor..

Çevrimdışı Berat

Hayırlı tezkereler, Afrin çıkmamış en azından :)

Onur abi 160 km  :icool:

@Ersoy
@Koa_lAA
@sametbagan İnşallah.

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaş 3 - 3,5 milyon euro civarı bonservis bedeli ödeyerek love u alacak heralde diyor.. alanya oyuncu deel para istiyor diyor  umut güner şuan alanyada görüşme halinde diyor..

Övünç "Umut Güner Alanya'da görüşme yapıyor" dediyse, Umuy Güner Lizbon'da Doumbia için pazarlık hâlindedir.

Herif "Başkan Pepe'yle görüşmek için İtalya'ya uçacak" diye bir şey saçmalamıştı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Mitrovic'e hoca zaten şans vermeyecek aklının ucundan bile geçmiyor, gitsin değerinin bilineceği bir kulüpte oynasın. Lens ile birlikte mobbing yiyor.

20. Hafta
2 Şubat Cuma
20.00 Bursaspor – Beşiktaş (Bursa Bş. Bld. Stadı)

21. Hafta
10 Şubat Cumartesi
19.00 Beşiktaş – K. Karabükspor (Vodafone Park)

22. Hafta
16 Şubat Cuma
20.00 A. Konyaspor – Beşiktaş (Konya Bş. Bld. Stadı)

Cuma'ya aboneyiz.
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2018, 14:36:08 Berat ]

Çevrimdışı sametbagan

Beşiktaşımızın Münih maçına kadar olan fikstürü yorumları alalım.Ek olarak Son 4 cuma maçlarında 43 beraberlik 1 malubiyet almışız

Şöyle bir artımız olabilir ligde ilk maçları biz oynayacağız

26 Ocak Cuma 20.00 Beşiktaş-Kasımpaşa

30 Ocak Salı 20.30 Beşiktaş-Gençlerbirliği

02 Şubat Cuma 20.00 Bursa-Beşiktaş

06 Şubat Salı 20.30 Gençlerbirliği-Beşiktaş

10 Şubat Cumartesi 19.00 Beşiktaş-Karabük

16 Şubat Cuma 20.00 Konya-Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Forvet transferi bu hafta bitmeliydi kupa maçında oynatırdik en azından ama başkan bunu aliskanlik haline getirdi iyice.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Forza Ba
Pek  yakında
Tangaz reise sormak lazim geçen sefer cok inanıyordu:) ben hazirim diyordu adam, nisan da 15 dk oynayabildi sadece..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimdışı onurturan

Tolgay Arslan ile 4.5 yıl uzatmışız detaylar nasıl acaba..

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Merak eden insanlar vardı sağolsunlar.

Kısa dönem çıktı. Maalesef Mart ortası olan B grubuna kaldım.

Acemi: İzmir/Narlıdere
Usta: Osmaniye/Toprakkale
Toprakkale  ıyıdır... Garnizon komutanliginda  degil  pek  rutbeli  gormezsin .. Toprakkale  muhimmat bolugunde yapacaksin muhtemelen  askerligini  ... Ama  ayzlari  cehennemdir  ...  Ben de  B gitmistim Osmaniyeye  surgun yeridir  :) Benim  acemilik Manisa Batikislaydi
Yorgo

Çevrimdışı underworld

Tangaz reise sormak lazim geçen sefer cok inanıyordu:) ben hazirim diyordu adam, nisan da 15 dk oynayabildi sadece..
Şangay ile hazırlık  maçı  yapıyordu en son

Çevrimdışı underworld

Merakla beklemedeyim!
Ters işler  olursa çok fena çatışma çıkartıcam.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Merakla beklemedeyim!
Ters işler  olursa çok fena çatışma çıkartıcam.
Yıllık 2 den imzalamıştır. Umarim yeni veli ve pektemegimiz olmaz. Bu sene hiç ic acici değil bence performansı..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı onurturan

Love açıklansın 18 saat uyku adadım..
Uyanınca da kahvaltıda kebap yiyecem..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bi ara adı bizimle çok sıkça anılan DORIA  , Evkur yeni Malatya ile anlaşmış sanırım

23 yaşındaymis bu adam bu kadar gençmiydi ya , biz 2 sene önce baya ilgilenmistik.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Bi ara adı bizimle çok sıkça anılan DORIA  , Evkur yeni Malatya ile anlaşmış sanırım

23 yaşındaymis bu adam bu kadar gençmiydi ya , biz 2 sene önce baya ilgilenmistik.
Bize kitleyemediklerini Trabzon'a ya da  Malatya'ya kitliyorlar.

Çevrimdışı sametbagan

Yıllık 2 den imzalamıştır. Umarim yeni veli ve pektemegimiz olmaz. Bu sene hiç ic acici değil bence performansı..
Çok uzun kontratlar veriyoruz gerçekten 4,5 yıl nedir abicim yap 2,5 yıl bak performansına ona göre değerledir.
En son veli ve pektemek de böyle yaptık sonuçları ortada.Uzatmamız gereken ilk oyuncu ozi daha onunla uzatmadık.
Herkes ozide sorun yok arsenalin satıştan payı düşsün  diye sezon sonu uzatılacak diyor ama ben yine de tedirginim o konuda.
4,5 sene uzatmışsak eğer tolgayla en fazla 1,5 den başlayarak 1,6 1,6 1,5  yapıp ortalama ortalama 1,550 den imzalamamız lazım
Zaten daha azına da şu ortamda kontrat yenileyemeyiz

Çevrimdışı mylife1903

Övünç "Umut Güner Alanya'da görüşme yapıyor" dediyse, Umuy Güner Lizbon'da Doumbia için pazarlık hâlindedir.

Herif "Başkan Pepe'yle görüşmek için İtalya'ya uçacak" diye bir şey saçmalamıştı.

Baskan lazio aktarmali benfikaya ucmus, benfikadan karayolu ile sportinge gececekmis

Çevrimdışı sozkul

Bu kaçıncı uzatma oldu sayamadım ben...

Çevrimdışı tangaz

adam iyileşti hoca oynatmadı  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

önder özen mantıklı bir öneri getirmiş alanyaya sonraki satıştan %50 önerelim demiş çok mantıklı
önder özen kim?

Çevrimdışı mylife1903

önder özen kim?
Daniyi alan deha

Onder “the Terligini alip gelecek” ozen

Cem yilmazin sekizinci cucesi

Etiketler: