2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6936128 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

Doktorlardan Demba Ba 'tamamen sağlam' raporu
İspanya'nın Marbella kentinde kamp yapmakta olan Shenhua Kulübü bunun üzerine futbolcuyu buraya, kampa katılmaya çağırdı.
(Skorer)

Çevrimdışı atalay

Sana paella sözüm var. @EMİR EMRE Pişirme işini de @sozkul yapacakmış. O zaman teşekkür edersin.

Çevrimiçi Necmi

Metin albayrak hem basin sozcusu hem sef sikat olarak karsimiza ciktigi icin bazi anlam kargasalari oluyir kulupte
Metin “harvey dent” albayrak

scout değil scout ekibinden sorumlu yönetici ne yani yönetim
kurarken içine birde scoutmu almak gerekiyor. Bazen herçekten çok
tuhaf düşünüyorsunuz. Yöneticilerin görevi yönetmektir. Fabrikayı yönetmek için
mühendislerin bilgisine ihtiyacın yok yada bir fabrikanın muhasebesini yöneten
kalkıp arızalanan makineyi tamir etmez gidip yeni makinede almaz scoutun başındaki
yöneticinin görevi ekibi yönetmektir. biri bir yere maç izlemeye gidecekse onun kararını
vermektir. Ne sanıyorsunuzki scoutun başındaki kişi gidip oyuncu taramasımı yapıyor
pazardan malmı alıyorsun   sizin düşündüğünüz gibide gidip oyuncu seyrederek oyuncu
alınmaz scoutlar sen gitmeden önce kaç defa gidip onu izlemişlerdir bu bile alma kararının
%10 unu teşkil etmez adamların elinde zaten bu işi takip eden profesyonellerin yaptığı yazılım var
oyuncunun bütün herşeyi yazıyor programda senin yaptığın tahlil çıkartmak değil
bizim kadro yapılanmamız mükemmel olmasa bile alınan oyuncular arkadaşlık ilişkileri
vs kadro planlamasının doğru yapıldığını gösteriyor. hata olmayacakmı hiç en mükemmel cnc
tezgahların bile hata payı vardır. bazı şeyler yetenekle değil bazende imkanlarla değerlendirilir.
şu yönetim kadrosu scoutları ffp kıskacındaki bir takımdan iki şampiyonluk çıkardılar.
imrenilecek bir kadro kurdular. renkliler gibi ortada dolaşan isimleri toplamadılar kadrodaki
hangi oyuncunun adını daha önce duyduk. renkliler kolay bize yazılan ismin peşine gidiyorlar
bizim ne olursa olsun bir araştırma ürünü olduğu görünüyor. bir senedir yerlilerde bir sürü
isim yazıldı şunu alın bunu alın diye orkan adını duydunuzmu. şimdi alındığına kim itiraz eder.
takip etmişler sessiz sedasız kimseye duyurmadan kapattılar. scoutmu metinmi umutmu başkanmı
bilmiyorum ama kim karar veriyorsa doğru işler yapıyor ona buna bakmıyor. Bence atibanın yerini doldurmak için en doğru kararlardan biri medeldi başkada bulunur ama bu medeli yanlış yapmaz.
quaresma gitmeden yerini doldurmak için hamle yapıldı. adriano yerine caner olur olmaz ama hamle doğru
şu anda kadromuzda alternatifsiz babel ve GG var. büyük ihtimal yazın yapılacak hamlede bu yönde olacaktır. talisca arkasına hamle yapılmaz şimdi yapılacaksa talisca alınmayı düşünülmüyor demektir kafalarında almak varsa başka bir hamle düşünmezler.

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş, Senegalli forvet Khouma Babacar için Fiorentina kulübüne 7 milyon € oyuncuya ise 2,5 milyon euro yıllık ücret önerdi Oyuncu teklife sıcak bakıyor.Fiorentina ise 12 milyon euro istiyor.. Görüşmeler devam ediyor.

Kaynak (La gazetta della sport )
Umarım doğru değildir bu .

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Arda BŞK ile anlaşmış. O takımdaki huzuru iyi bozar, teşekkür ederiz. Bizim için çok iyi oldu. GS ve Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı arttı bir anda.

Çevrimdışı arda

Bence Balotelli eskisi kadar manyak değil de İtalya'nın gidemediğini unutmuşum  :D

Zaten daha çok var Dünya Kupasına!  :bandit:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Necmi

metinin basın ilişkilerinin başında olmasınıda şöyle anlatayım bu işi yapan esas profesyoneller var
haftada bir toplantı oluyor burda sosyal medya takibi olsun tv olsun dergi olsun fikirler tartışılıyor
ortaya taslak çıkarılıp bu metin bey tarafından yönetime taşınıyor kararıda yönetim kurulu veriyor.
İşin boyutu ciddi ise Başkanında katıldığı bir toplantı düzenleniyor. Burda yön kararını veren profesyoneller
onaylayan yönetim kurulu yani basketbolun başındaki yönetici basketbolcu hentbolun başındaki yönetici hentbolcu
basın işlerinin başındaki gazeteci scout ekibinin başındaki scout olmuyor. zaten o işleri yapan profesyoneller var
baştaki kişi yönetimin politikaları gereği bu ekipleri yönetir.
sosyal medya hesaplarında bir şey olsa hemen bu admin ne saçmalıyor deniyor gerçekten inanıyormusunuz
çalışan birinin Beşiktaş resmi hesabına kafasına göre bir şey yazacağını. orda çizilen politikayı yönetim
belirler. taraftarla etkileşime girmeyin denirse girilmez. yada bir şeye cevap verilmesi gerekiyorsa
bunuda yönetim belirler.

Çevrimiçi sozkul

Sana paella sözüm var. @EMİR EMRE Pişirme işini de @sozkul yapacakmış. O zaman teşekkür edersin.

Ne zaman söyledim yahu iyi paella yaptığımı? Birde övünmeyi sevmem sanırdım..  :)

Çevrimiçi Necmi

Erman Toroğlu bunu gündeme getirmişti diye aklımda kalmış gibi birşeyler. Fatih Altaylı veya Hıncal Uluç da olabilir. Bunları hep karıştırıyorum.
ben onları dinlemem o nedenle gündem dışı kalmışımdır. sosyal medyada dikkatimi çeken bir şey olmadı
öyle söylediği gibi kıyametlerin koptuğu. belki bir kaç satır yazılmıştır oda dikkatimi çekmemişdir.
burda bile konuşulmadı bu konu herhalde

Çevrimiçi sozkul

metinin basın ilişkilerinin başında olmasınıda şöyle anlatayım bu işi yapan esas profesyoneller var
haftada bir toplantı oluyor burda sosyal medya takibi olsun tv olsun dergi olsun fikirler tartışılıyor
ortaya taslak çıkarılıp bu metin bey tarafından yönetime taşınıyor kararıda yönetim kurulu veriyor.
İşin boyutu ciddi ise Başkanında katıldığı bir toplantı düzenleniyor. Burda yön kararını veren profesyoneller
onaylayan yönetim kurulu yani basketbolun başındaki yönetici basketbolcu hentbolun başındaki yönetici hentbolcu
basın işlerinin başındaki gazeteci scout ekibinin başındaki scout olmuyor. zaten o işleri yapan profesyoneller var
sosyal medya hesaplarında bir şey olsa hemen bu admin ne saçmalıyor deniyor gerçekten inanıyormusunuz
çalışan birinin Beşiktaş resmi hesabına kafasına göre bir şey yazacağını. orda çizilen politikayı yönetim
belirler. taraftarla etkileşime girmeyin denirse girilmez. yada bir şeye cevap verilmesi gerekiyorsa
bunuda yönetim belirler.

Ben Basın sözcüsü YK üyesinin daha güzel bir Türkçesi olmasın beklerim. Başkan güzel konuşamayabilir, olursa bonus olur. Ama Metin Albayrak kendini yeterli açıklıkta ve temiz bir Türkçe ile ifade edemiyor diye düşünüyorum.

Çevrimdışı mylife1903

scout değil scout ekibinden sorumlu yönetici ne yani yönetim
kurarken içine birde scoutmu almak gerekiyor. Bazen herçekten çok
tuhaf düşünüyorsunuz. Yöneticilerin görevi yönetmektir. Fabrikayı yönetmek için
mühendislerin bilgisine ihtiyacın yok yada bir fabrikanın muhasebesini yöneten
kalkıp arızalanan makineyi tamir etmez gidip yeni makinede almaz scoutun başındaki
yöneticinin görevi ekibi yönetmektir. biri bir yere maç izlemeye gidecekse onun kararını
vermektir. Ne sanıyorsunuzki scoutun başındaki kişi gidip oyuncu taramasımı yapıyor
pazardan malmı alıyorsun   sizin düşündüğünüz gibide gidip oyuncu seyrederek oyuncu
alınmaz scoutlar sen gitmeden önce kaç defa gidip onu izlemişlerdir bu bile alma kararının
%10 unu teşkil etmez adamların elinde zaten bu işi takip eden profesyonellerin yaptığı yazılım var
oyuncunun bütün herşeyi yazıyor programda senin yaptığın tahlil çıkartmak değil
bizim kadro yapılanmamız mükemmel olmasa bile alınan oyuncular arkadaşlık ilişkileri
vs kadro planlamasının doğru yapıldığını gösteriyor. hata olmayacakmı hiç en mükemmel cnc
tezgahların bile hata payı vardır. bazı şeyler yetenekle değil bazende imkanlarla değerlendirilir.
şu yönetim kadrosu scoutları ffp kıskacındaki bir takımdan iki şampiyonluk çıkardılar.
imrenilecek bir kadro kurdular. renkliler gibi ortada dolaşan isimleri toplamadılar kadrodaki
hangi oyuncunun adını daha önce duyduk. renkliler kolay bize yazılan ismin peşine gidiyorlar
bizim ne olursa olsun bir araştırma ürünü olduğu görünüyor. bir senedir yerlilerde bir sürü
isim yazıldı şunu alın bunu alın diye orkan adını duydunuzmu. şimdi alındığına kim itiraz eder.
takip etmişler sessiz sedasız kimseye duyurmadan kapattılar. scoutmu metinmi umutmu başkanmı
bilmiyorum ama kim karar veriyorsa doğru işler yapıyor ona buna bakmıyor. Bence atibanın yerini doldurmak için en doğru kararlardan biri medeldi başkada bulunur ama bu medeli yanlış yapmaz.
quaresma gitmeden yerini doldurmak için hamle yapıldı. adriano yerine caner olur olmaz ama hamle doğru
şu anda kadromuzda alternatifsiz babel ve GG var. büyük ihtimal yazın yapılacak hamlede bu yönde olacaktır. talisca arkasına hamle yapılmaz şimdi yapılacaksa talisca alınmayı düşünülmüyor demektir kafalarında almak varsa başka bir hamle düşünmezler.
Abi amma alindin yahu

Metin albayrakin vodafone arena acilisina dogru guvenlik odasi sunumu vardi.
Adam konusamiyor,
Iki cumle kurup
Baglayamiyir ama basin sozcusu. Simdi o sunumu bulursan ac izle
Adam, hazirlanmamis sunuma,
Anlattigini da kimse anlamiyor

Sonra scoutlari yonetsin turkiyede bir suru kalitesiz idareci var. bakanlara milletvekillerine bak adamlar iki kelime turkce konusamiyor bakan oluyor ama zaten adamin gorevi bakan,
Bakiyor yani okuzun trene baktigi gibi ve bakanligin bir okulu da yok. Imamsan mesela bakan olabilirsin doktorsan da bakan olabilirsin. Bakanlik bir meslek degil

Ama sen scout olarak kendine sifat takiyorsan bu isin okulunu okumus bizim @atalay gibi cocuklarin emeklerine saygisizliktir, insan utanir. Yoneticilik de meslek degildir,
Git maci besiktas yoneticisi olarak izle ama gidip de aifat olarak sikay secersen ben adama hop lan,
Derim

Herif konusamayan basin sozcusu
Izleyemeyen sikat

Mucize yonetici 5
Parmaginda 25 marifet

O dedigin fabrikalarda muhasebe egitimi almamis adami odit yaparsan sonra vergi cezasi girer adama kulube bonservis girdigi gibi.
Meslegi olmadigi halde adam alip muhasebe mudur diye unvan verirsen, batarsin sonra

Basin sozcusu olmasi yonetici olmasi bunlar tartisilir, bu isler meslek degildir. Ama scoutluk bir meslektir ve okulu vardir bu islerin, sendikasi falan vardir, egitimi vardir. A bu metin albayrak harranliyam diyo geciyo, ben de kibar feyzonun aldigi cevabi veriyorum, perunun nahui kentine gonderiyorum hormetlerimle kendisini, orda oyuncu izlesin.
@Liquidator perunun nahui kentine gondermemi nasil buldun?

Meslek sahipleri zaten torpilli tiranlar tarafindan ezilirken, boyle bir saygisizlik yapabi nahui kentine postalarim ben.

Yarin iki tane dogum izlesin, kartvizitine jinekolog mu yazdiracak?
Su da surda dursun

Çevrimiçi Necmi

Fikret orman doneminde basarili transfer kadar basarisiz transfer de vardir.
Pekto ile fb alacak diye sozleme yenilemek ise transfer olayinin nirvanasidir
pektemek değil sezer ve dany transferleri nirvanadır. pektemek bize
biliç hediyesi o ısrar etti. Başta yönetim çok hata yaptı ama iki senedir bu hata diyebileceğim bir transfer yok
her transferin belli bir planlama kalite yükseltme hedefiyle yapıldığı belli
takımın kalitesinin sürekli yükselmeside bundan kaynaklı ama sıçramayı sağlayacak bir kadro henüz olgunlaşmadı
buda biraz ffp biraz borçlardan kaynaklı bir durum

Çevrimdışı mylife1903

bunuda yönetim belirler.
Quaresma konyanin icinden gecip gol atti, diye yazan calisan kafasina gore birsey yazdi diye kovulmadi mi? Konya maci miydi?

Kovulmasi da gereksizdi zaten. Teslihte hata olmaz

Demek bi disiplinszik var yani

Çevrimiçi Necmi

Abi amma alindin yahu

Adam konusamiyor,
Iki cumle kurup

Sonra scoutlari yonetsin turkiyede bir suru kalitesiz idareci var. bakanlara milletvekillerine bak adamlar iki kelime turkce konusamiyor bakan oluyor ama zaten adamin gorevi bakan,
Bakiyor yani okuzun trene baktigi gibi ve bakanligin bir okulu da yok. Imamsan mesela bakan olabilirsin doktorsan da bakan olabilirsin. Bakanlik bir meslek degil

Ama sen scout olarak kendine sifat takiyorsan bu isin okulunu okumus bizim @atalay gibi cocuklarin emeklerine saygisizliktir, insan utanir. Yoneticilik de meslek degildir,
Git maci besiktas yoneticisi olarak izle ama gidip de aifat olarak sikay secersen ben adama hop lan,
Derim

Izleyemeyen sikat

Mucize yonetici 5
Parmaginda 25 marifet

O dedigin fabrikalarda muhasebe egitimi almamis adami odit yaparsan sonra vergi cezasi girer adama kulube bonservis girdigi gibi.
Meslegi olmadigi halde adam alip muhasebe mudur diye unvan verirsen, batarsin sonra

Basin sozcusu olmasi yonetici olmasi bunlar tartisilir, bu isler meslek degildir. Ama scoutluk bir meslektir ve okulu vardir bu islerin, sendikasi falan vardir, egitimi vardir. A bu metin albayrak harranliyam diyo geciyo, ben de kibar feyzonun aldigi cevabi veriyorum, perunun nahui kentine gonderiyorum hormetlerimle kendisini, orda oyuncu izlesin.

Meslek sahipleri zaten torpilli tiranlar tarafindan ezilirken, boyle bir saygisizlik yapabi nahui kentine postalarim ben.

Su da surda dursun

bak metini hiç sevmem ben sadece sizin bakış hatanızı söylüyorum.
yoksa Metin kötü bir yönetici derseniz oturur bunu konuşuruz. Ben onun Beşiktaş yönetiminde ne işi
var onu bile anlamış değilim adammı kalmadıda onu yönetici yapıyorlar. Ama beterlerinide
görünce ona ses çıkaramıyor insan Beşiktaş taraftarına ezik Beşiktaşı ikinci sınıf kulüp gibi
gösteren konuşmaları yapan biri Beşiktaş yönetim kurulu toplantılarına girebiliyorsa
Bırakın Metinide onunla uğraşın bence. Metine umuta sıra gelmez daha. onlar iyi yada kötü
bir şekilde Beşiktaşa katkı veriyor yada bunun için çabalıyor.

Çevrimdışı mylife1903

Ben Basın sözcüsü YK üyesinin daha güzel bir Türkçesi olmasın beklerim. Başkan güzel konuşamayabilir, olursa bonus olur. Ama Metin Albayrak kendini yeterli açıklıkta ve temiz bir Türkçe ile ifade edemiyor diye düşünüyorum.
Ya @sozkul abi o sakalli tercuman olayi var daha
Pepe 30 dakika konusuyor 3 kelime ile ceviri yapiyor o
Belli tam cevirmedigi, portekizce bilenlerden gelen duyumlara gore acayip salliyormus cevirileri.

Metin albayrak zaten facia, 3 senedir pesindeyim onun, konu acilinca bosaldim boyle

Konusamayan, basin sozcusu mu olur? Baskan kendi akliyla dalga gecilmesine kiziyor, 20 milyonluk besiktas camiasina konusamayan sozcu hitap ediyor, bizim aklimizla dalga gecilmiyor mu?

Ceviremeyen tercuman
Konusamayan sozcu
Ve kosamayan oturan futbolcu pekto

Çevrimdışı atalay

Et, tavuk ve deniz mahsulleri bende dedin. Hatta bir Arjantin-İspanya arası yapıp, parrilla sözü verdin. @sozkul

Çevrimdışı mylife1903

bak metini hiç sevmem ben sadece sizin bakış hatanızı söylüyorum.
yoksa Metin kötü bir yönetici derseniz oturur bunu konuşuruz. Ben onun Beşiktaş yönetiminde ne işi
var onu bile anlamış değilim adammı kalmadıda onu yönetici yapıyorlar. Ama beterlerinide
görünce ona ses çıkaramıyor insan Beşiktaş taraftarına ezik Beşiktaşı ikinci sınıf kulüp gibi
gösteren konuşmaları yapan biri Beşiktaş yönetim kurulu toplantılarına girebiliyorsa
Bırakın Metinide onunla uğraşın bence. Metine umuta sıra gelmez daha. onlar iyi yada kötü
bir şekilde Beşiktaşa katkı veriyor yada bunun için çabalıyor.
Abi anlamadim sen olayi hala

Yonetici olur baskan olur basin sozcusu olur bunlar farkli degerlendirilir. Bunlar mevkidir okulu yoktur, basarili basarisiz olmalari da nerden baktigina gore tartisilir degerlendirilir.
Kistas yoktur aslinda, isin gercegi. Hadi sampiyonluktur diyelim falan ama gercek anlamda yoktur. Basarisiz yonetici de sampiyon olabilir yd gibi, basarili yonetici de sampiyon olamayabilir bilic sezonlarindaki fkkret orman gibi. Kesip atilmaz, sabit degildir, bilim degildir tartismalidir ve sunidir.

Ama besiktas yoneticisi gidip kendisini scout olarak tanitip mac izleyemez, bu yalanciktir, sarlatanliktir, meslek sahiplerine saygisizliktir.

Gidip sabahlara kadar mac izlesin berazilyasinda bos zamanlarinda karilarin peainde kosup eskort ziplatsin bizi ilgilendirmez, kendi karisini ve paranin cikis yerine gore baskani ilgilendirir kendi hareketleri, hesabini kongrede sandikta sorariz.

Ama sifat olarak olmadigi biseyi kendi kartvizitine eklemesine ben uyuz oluyorum. Ne egitimi ile kendine scout diyor bu zat, hangi tecrube ile? Bu okullu mu alayli mi?

Anlatamiyorum derdimi

Çevrimiçi sozkul

Abi amma alindin yahu

Adam konusamiyor,
Iki cumle kurup

Derim

Izleyemeyen sikat

Mucize yonetici 5
Parmaginda 25 marifet

Su da surda dursun

Bu listedeki diğer adamların hepsi hakiki scout mu @mylife1903 , biliyor musun?

Çevrimiçi sozkul

Aslı yukardaki mesajdır. Kendini tekrar etmiş.
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2018, 22:16:19 sozkul ]

Çevrimiçi sozkul

Quaresma konyanin icinden gecip gol atti, diye yazan calisan kafasina gore birsey yazdi diye kovulmadi mi? Konya maci miydi?

Orda başka birşey vardı, çıkartmak için bahane arıyorlardı muhtemelen üzerine atladılar.
Telefon gelmiştir biryerlerden bir büyüğümüzden filan.

Çevrimdışı mylife1903

Bu listedeki diğer adamların hepsi hakiki scout mu @mylife1903 , biliyor musun?
@sozkul abi bana ne gavurun sikatindan ben kendi kapimin onune bakarim, kurumsallasma bilmemne suslu kelimeler kullaniliyor ama kafa bu

Ben simdi nerden bilecem yarin metin albayrakin kendi ismini operator doktor olarak hastaneye bildirip pektemekin kasik ameliyatine girmeyecegini? Keske girse zaten ama neyse yani

Boyle boyle makas aciliyor muhasir medeniyetlerle

Çevrimdışı mylife1903

Orda başka birşey vardı, çıkartmak için bahane arıyorlardı muhtemelen üzerine atladılar.
Telefon gelmiştir biryerlerden bir büyüğümüzden filan.
Konyanin degil de amedsporun icinden gecse telefon gelir miydi?

Çevrimiçi sozkul

Ya @sozkul abi o sakalli tercuman olayi var daha
Pepe 30 dakika konusuyor 3 kelime ile ceviri yapiyor o
Belli tam cevirmedigi, portekizce bilenlerden gelen duyumlara gore acayip salliyormus cevirileri.

Metin albayrak zaten facia, 3 senedir pesindeyim onun, konu acilinca bosaldim boyle

Konusamayan, basin sozcusu mu olur? Baskan kendi akliyla dalga gecilmesine kiziyor, 20 milyonluk besiktas camiasina konusamayan sozcu hitap ediyor, bizim aklimizla dalga gecilmiyor mu?

Ceviremeyen tercuman
Konusamayan sozcu
Ve kosamayan oturan futbolcu pekto

Başkanımızın IQsu yüksek. IQ bu kadar yüksek olunca elinde olmadan kızıyor tabiiki, onu keleğe getirmeye çalıştıklarında. Haklı.  :)
Taraftarın IQ seviyesi ise ortalama. Biraz keleğe getirebiliriz biz.
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2018, 22:52:52 sozkul ]

Çevrimdışı bordele

Beşiktaş, Senegalli forvet Khouma Babacar için Fiorentina kulübüne 7 milyon € oyuncuya ise 2,5 milyon euro yıllık ücret önerdi Oyuncu teklife sıcak bakıyor.Fiorentina ise 12 milyon euro istiyor.. Görüşmeler devam ediyor.

Kaynak (La gazetta della sport )

Babacar bu sezon Serie A'da Fiorentina'yla hiçbir maçta ilk 11 oynamamış ama 19 maçın 15 tanesinde ikinci yarı oyuna girmiş. Ligde 4 golü var.

İlk 11'de Babacar'dan 2 yaş genç olan, 22 yaşındaki Giovanni Simeone'yi oynatıyorlar genelde.

Geçen sene Aboubakar'a 7 milyon bonservis vermeyen Başkan'ın (http://www.aksam.com.tr/spor/porto-vincent-aboubakarin-bonservisini-7-milyon-euroya-kadar-indirdi/haber-633032) bu şartlarda bu zamanda bu Babacar'a 7 milyon vereceğini hiç zannetmem.

En makulü, yarım dönem kiralık ve sezon sonu için 7-8 milyon euro'luk bir satın alma opsiyonu olur.

Av zamanı

Çevrimiçi Necmi

insanın olduğu her yerde vardır disiplinsizlik.
Beşiktaş sevmiyor laubaliliği bu açıdan vodafone park hesabı daha
esnek.

Etiketler: