2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6934666 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

Oos farz
Gölcü için free ba olur

Çevrimdışı underworld

Everton sportif direktörü Steve Walsh, Cenk Tosun transferinde rakiplerin araya girme ihtimalinden çekindikleri için, transferi bitirmek üzere Türkiye'ye gitti. (The Times)
Son dakika Alevli topu beklemedeyiz

Çevrimdışı tolga1903

Kardeşim elbet kulüp gerekeni yapmalı benim söylemek istediğim galyana gelip adamların yaratmak istediği kaos ortamını yaratmayalım. Kıskançlıklarından kuduruyorlar iki renklininde stoper ihtiyacı varken sen hiç ihtiyacın olmayan bölgeye vida gibi bir stoper alıyorsun hemde bedava deli gibi almak istemişlerdir emin ol ama üçün birini almışlardır şimdi bu kıskançlık tepkisi galyana geleceğinize tadını çıkartın ciddiye almayın alay edin. Sen tepki verdikçe bunlar sonuç aldığı için üstüne gelmeye devam edecek. Dalganı geç amacına ulaşamasın ben konuşmayın demiyorum sadece dik durun Biz en büyüğüz bize zarar veremezler bunu önce biz kabul edeceğiz. Dik duracağız ondan sonra bu haraketleri sinek vızıltısı gibi gelir. adamlar olayı çıkarıyor tamam ama büyüten biziz aslında tersini yapıp küçülten olmalıyız. Dalganı geçsen adam amacına ulaşamadığı gibi komik olduğundan anında mesajı kaldırır. Saldırıyorsanda kuru gürültü yapmayacaksın vurdumu oturtacaksınki bir daha düşünmesin böyle sadece cesaret verirsin daha önceki aspor olayında ne oldu bir gecede korkudan altlarına yapıyorlardı nerdeyse yalvardılar yapmayın diye adamların bütün fetö ilişkileri sosyal medyada yayıldı. korkudan binada güvenlik önlemi aldılar korkudan basket maçımızı anlatmaya gelemediler. Biz onları tüm ülkeye rezil ettik. işde doğru hamle sonuç verir. kulübün yapacakları vardır senin yapacakların vardır galyana gelip kulübüde hataya sefk etmek doğru değil. soğukkanlı olun.

Abi bana mı öyle geliyor bilmiyorum bu yönetim çok güçlü gibi his var içimde. Biz haftaya paf takımıyla çıkacağım diye yaygara koparıp maça as takımla çıkan tribünlerden Beşiktaş'ın başkanı sözünü yemez diye tempo tutulan dönemlerden sessiz sedasız temiz gole ofsayt veren hakemin kokartının alındığı dönemlere ne ara geldik şaşırıyorum bazen. Cem papila falan şuan olsa napardi merak ediyorum. Abi belki komik olacak ama antalyaspor yönetiminin bir anda çekip gitmesinde bile acaba diyorum, malum geçen seneki o showda başkanın bakışı falan ne bileyim. Sizce bizim yönetim gerçekten güçlü mü yoksa ben mi abartıyorum?

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Biz yönetim hoca taraftar dokusuna zarar vermeyelim de en tepede kalmaya devam ederiz buna inanıyorum ben. Her puan kaybından sonra hocayı istifaya çağırmak falan yıpratır bizi taraftarımız biraz daha sukunetli olmalı. İki büyük diye yırtınmaları sezon başında ülke futboluna sürdükleri lekeyi üzerine bizim rekorlarla ilerleyişimizi hazmedememelerinden. Ciddi ciddi rezil kepaze ettiler bizi  biz olmasak belki de ilk kez şampiyon Türk takımı şampiyonlar liginde ön eleme oynayacaktı. Bunları daha da yerin dibine sokma şansımız var bu sene alınacak bir şampiyonluk en az birini götürür temelli katılıyorum. Umarım ilk iki içerisinde kalırız.

Dedigim gibi en guclu kadro net bizde. Avrupa'da cok az takimin sahip oldugu bir defans dortlumuz var, ligin su an Beto ile birlikte en iyi kalecisi bizde. Kanatlarimiz dunya capinda, Medel artik Atiba'nin onunde ilk tercih durumuna gecti sayilir. Ilk devre FB maci, SL ve hocanin Cenk'i tek forvet kullanma israri yuzunden liderin 6 puan gerisinde kaldik (ama bence FB ve GS'nin onunde gizli lideriz cunku bu iki takimla olan maclarimiza 6 puan yaziyorum, GS'yi sahasinda yenecegiz, FB de GS'ye yenilmez Kadikoy'de, FB'yi macinda da ic sahada bir Ali Palabiyik olayi daha yapamazlar, yaparlarsa ortalik toz duman olur Turk futbolu da FETO donemine gider bu net). Basaksehir 2. devre duser, zaten taraftari bile olmayan takim sampiyon olamaz bu net. Devre arasi bir Fellaini, bir Balotelli (Balo zor, ama o tarz biri kiralik da olsa), bizi rahat rahat sampiyon yapmaya yeter cunku ne yogun SL fiksturu olacak ne de Cenk'i tek forvet oynatma durumu olacak. Bunlarin ustune de yapilacak her transfer ekstra firsat demek.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Abi bana mı öyle geliyor bilmiyorum bu yönetim çok güçlü gibi his var içimde. Biz haftaya paf takımıyla çıkacağım diye yaygara koparıp maça as takımla çıkan tribünlerden Beşiktaş'ın başkanı sözünü yemez diye tempo tutulan dönemlerden sessiz sedasız temiz gole ofsayt veren hakemin kokartının alındığı dönemlere ne ara geldik şaşırıyorum bazen. Cem papila falan şuan olsa napardi merak ediyorum. Abi belki komik olacak ama antalyaspor yönetiminin bir anda çekip gitmesinde bile acaba diyorum, malum geçen seneki o showda başkanın bakışı falan ne bileyim. Sizce bizim yönetim gerçekten güçlü mü yoksa ben mi abartıyorum?
haklısın. :ok: :ok: eskisi gibi vur Beşiktaş' ın ensesine, al lokmasını gibi bir durum yok artık. demirören' e nefretim o kadar büyük ki şimdi buraya yazsam ceza alırım. aslında o 8 yıllık yönetimden sonra demirören' e küfür etmek hepimizin hakkı ama... neyse.. Fikret Orman' dan Allah razı olsun.

Sen abartiyorsun. Fakat yonetimin asil gucu akilli hareket etmemiz ve rakiplerin aptalligi. Antalya'yi yoneten Fenerli, kalin kafali baskanlari yaptigi hesap kitap bilmezce transferlerle kulubu batirdi. Bir tarafina baka baka gitmek zorunda kaldi. Lobi gucu degil, takim ve iyi yonetim gucuyle bu noktadayiz. Sarklilarin en cok zoruna giden de bu. Sark oyunlariyla hala bir seyler yapmaya calisiyorlar ama yetmiyor iste sen akilci hareket edince. Yoksa, lobi gucu vs. ust duzey olsa ne Ali Palabiyik faciasi yasardik ne de Firat Aydinus. GS macini kazandik diye kimse konusmuyor ama Gomis'e cikmayan kirmizi, Serdar'a cikmayan iki net sari, Oguzhan'a verilmeyen bir penalti var skandal bir mac yonetimiydi.

Çevrimdışı tolga1903

Dedigim gibi en guclu kadro net bizde. Avrupa'da cok az takimin sahip oldugu bir defans dortlumuz var, ligin su an Beto ile birlikte en iyi kalecisi bizde. Kanatlarimiz dunya capinda, Medel artik Atiba'nin onunde ilk tercih durumuna gecti sayilir. Ilk devre FB maci, SL ve hocanin Cenk'i tek forvet kullanma israri yuzunden liderin 6 puan gerisinde kaldik (ama bence FB ve GS'nin onunde gizli lideriz cunku bu iki takimla olan maclarimiza 6 puan yaziyorum, GS'yi sahasinda yenecegiz, FB de GS'ye yenilmez Kadikoy'de, FB'yi macinda da ic sahada bir Ali Palabiyik olayi daha yapamazlar, yaparlarsa ortalik toz duman olur Turk futbolu da FETO donemine gider bu net). Basaksehir 2. devre duser, zaten taraftari bile olmayan takim sampiyon olamaz bu net. Devre arasi bir Fellaini, bir Balotelli (Balo zor, ama o tarz biri kiralik da olsa), bizi rahat rahat sampiyon yapmaya yeter cunku ne yogun SL fiksturu olacak ne de Cenk'i tek forvet oynatma durumu olacak. Bunlarin ustune de yapilacak her transfer ekstra firsat demek.

Bence de en iyi kadro şuan bizde samet hoca demişti sanırım yedek kulübesi milli takım gibi Beşiktaş'ın diye. Ancak bizden sonra en jyi kadro net basaksehirde ve ben bunların duseceklerini hiç zannetmiyorum tamam dönemin siyasi konjonktürünün getirisi bu adamlar çok antipatikler falan ama hakkını vermek lazım adamların oyunları bazen üst düzey olabiliyor, nitekim bizim macta bir ara top göstermediler gs'yi zaten her maç elek ediyorlar. Bu adamları taraftarsızlıklarından dolayı fazla sallayan yok ama bunlar da sonuna kadar götürecek bence ve geçebilmek için çok fazla çabalamamız gerekecek bunlar mevcut gs ve fb'den kat kat iyi takım bana göre.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

bu sezon ya biz ya da basaksehir sampiyon olacak zaten. basaksehir' de futbolcuların üzerinde stres, baskı yok. rahat oynuyorlar. eger bu sezon cengiz kalsa daha fazla puan alırlardı. ayrıca her ne kadar karakter olarak error olsa bile emre belözoglu var. adamın futbolculugu çok iyi. zaten şunları deplasmanda bi yensek sıkıntı yok ama basaksehirspor resmen her takıma özellikle bize ters gelmek için kurulmuş. :D :D  lige çıktıkları 2007 yılından beri 3 kere yenebildik.

Çevrimdışı tolga1903

Sen abartiyorsun. Fakat yonetimin asil gucu akilli hareket etmemiz ve rakiplerin aptalligi. Antalya'yi yoneten Fenerli, kalin kafali baskanlari yaptigi hesap kitap bilmezce transferlerle kulubu batirdi. Bir tarafina baka baka gitmek zorunda kaldi. Lobi gucu degil, takim ve iyi yonetim gucuyle bu noktadayiz. Sarklilarin en cok zoruna giden de bu. Sark oyunlariyla hala bir seyler yapmaya calisiyorlar ama yetmiyor iste sen akilci hareket edince. Yoksa, lobi gucu vs. ust duzey olsa ne Ali Palabiyik faciasi yasardik ne de Firat Aydinus. GS macini kazandik diye kimse konusmuyor ama Gomis'e cikmayan kirmizi, Serdar'a cikmayan iki net sari, Oguzhan'a verilmeyen bir penalti var skandal bir mac yonetimiydi.

Doğrudur Seba başkanın dönemini yaş itibariyle çok yaşayamadık, Bilgili başkanın da dört yıllık macerasının sonu kötü bitti, kaldık 8 senelik ızdıraba o yüzden büyüklere soruyorum fark hissediliyor mu diye haklısınız belki de abarttım ama yine de bu yönetim bundan öncekine göre çölde vaha gibi.

Çevrimdışı Orhan_

Takımın huzurunu kaçıracak hiçbir oyuncuyu transfer etmesinler.. Balotelli falan, Allah korusun.

Çevrimdışı underworld

Leipzig araya girmiş deniyor ?
Trt

Çevrimdışı ardiles

umutla hayalcilik aynı şey değil hayalcilikle Beşiktaş yönetilmez kusura bakma
yemişin hocanın umutlarını. biz bu günkü duruma egolar yüzünden geldik zaten birde
hoca egosu çekemeyiz. Cenk elinde olursa bayerni yenebileceğini düşünen hocayla bir zahmet
yola devam etmeyelim o kadar değil. Bak elindeki oyunculardan faydalanamadığı için
bu gün 30 puanda duruyoruz. Endüstriel futbol kişilerin hayalleriyle yönetilmiyor.
Hocanın izin vermemek gibi bir yetkisi yok. Beşiktaşı hoca yönetmiyor. Şenol Güneşi bu sebeple
kaybedeceksek yolu açık olsun herkesde şenol güneş olmazsa başarı olmaz gibi bir hava var
Hoca ilk şampiyonluğunu Beşiktaşla kazandı bir şeyi aklınıza sokun Beşiktaş şampiyon oldu şenol güneş değil.
ne kadar çok seviyorsunuz birilerini Beşiktaşın üstüne koymayı. Hocaya değerini verin elbet
ama kimseyide Beşiktaşdan büyük göstermeyin. iyi düşünün şenol hocamı Beşiktaşa değer kattı
yoksa Beşiktaşmı şenol hocaya değer kattı. Renklilerde sürekli bunu işliyor Beşiktaş kimki şampiyon olacak
şenol hoca oluyor.

aynı görüşteyiz abi ama hocayı anlamaya çalışınca da bu sonuç çıkıyor. şenol güneşi kaybedebiliriz derken sezon sonundan bahsetmiyorum lig maçları devam ederken hoca/yönetim arasında problem yaşanabilir. ligin kalitesi arttı ve kadro mühendisliği olmadan sadece fırsat transferi kovalamak ayağımıza sıkmaktır, yaz transferlerine ve şuanki ara dönem hareketlerine bakınca hiç te umutlu olamıyorum. omurgada sorun varsa diğer oyuncuların ne kadar kaliteli olduğu önemsiz kalıyor. hocaya fazla yükleniliyor patlayabilir.

Çevrimdışı ardiles

transfer dönemi bitince kadroya bakarız herşey daha net anlaşılır hayır mı şer mi

Çevrimiçi Necmi

sadece yönetim değil camia güçlü sadece bir süre uyuduk hep birlikte sizin gençlik yıllarınız buna denk geldi. :D
aslında çok daha güçlüde YD döneminden çok kan kaybettik çok küsen var. bu şu anda Beşiktaşın gerçek gücünün %20-30 u bile değil
taraftar hala bütünleşemedi kongrede hala eski dinolar var küçük olsun benim olsun zihniyeti yönetim 5 yıldır
bunlarlada savaşıyor. Tahribat çok ağırdı onarmakta o derece zor oluyor.
ben burda forum açıldığından beri anlatmaya çalışıyordum bunu siz daha yeni tanık oluyorsunuz.
Boşuna demedim tek büyük var diye dinamikler biraz harakete geçtiğinde işde görüyorsunuz ortaya çıkanı.

Çevrimiçi Necmi

aynı görüşteyiz abi ama hocayı anlamaya çalışınca da bu sonuç çıkıyor. şenol güneşi kaybedebiliriz derken sezon sonundan bahsetmiyorum lig maçları devam ederken hoca/yönetim arasında problem yaşanabilir. ligin kalitesi arttı ve kadro mühendisliği olmadan sadece fırsat transferi kovalamak ayağımıza sıkmaktır, yaz transferlerine ve şuanki ara dönem hareketlerine bakınca hiç te umutlu olamıyorum. omurgada sorun varsa diğer oyuncuların ne kadar kaliteli olduğu önemsiz kalıyor. hocaya fazla yükleniliyor patlayabilir.
fırsat transferi değil aslında bizim iyi bir sistemimiz var koyduğun oyuncunun cuk diye oturması bundan kaynaklanıyor.
boş transfer yapmıyoruz artık burda geçen sene en çok eleştirilen iki oyuncu
bize şampiyonluk hediye etti. bizim sistemimiz kuruldu kolay kolay bozulmaz tek sıkıntı takım içinde grupçuluk olmasın
takımın yabancı oyuncuları bunu yapacak zihniyette değil ben yerlilerden çekiniyorum. arda transferini bu nedenle
istemem mesela. Takım çok iyi aslında ama kapasite veremiyor bakma avrupada iyi gidiyoruz ama ordada kapasitemizi gösteremedik.
bu takım her gün üstüne koyarak gidiyor. Güvenelim takıma.

Çevrimiçi Necmi

Fenerbahce zaten bitti. Artik bu sezon son cirpinislari. GS alttan alta bu salaklari yine ayagimiza dolayip aradan sinsi sinsi sampiyonlugu goturme derdinde, cunku onlara da FFP gelecek + kulubun kayyuma gitme tehlikesi var. GS'nin iri baslari kulubu kurtarma derdine dustuler, tabi kafalar, zihniyetler ayni. Basarili yoneticilikle degil, lobiyle, politikayla, futbol disi oyunlarla GS'yi sampiyon yapmaya calisiyorlar.

Isin ozeti, bu sene sampiyon olursak (hatta 2. bile olursak) onumuzdeki 5 sezonda 5, olmadi 4 sampiyonluk ihtimalimiz var. Sen buyuksun, rakibimsin diye birbirlerininkini tutup iki buyuk biziz diye masturbasyon yaparken Besiktas tek buyuk kaldi kalacak. Bu yirtinmalari, kudurmalari, hasetlikten catlamalari hep bunun acisindan.
Fener bitmedi ciddi anlamda biz bitirdik. Ama hafifede almayın
3 yıldır Başkan fenerin üstüne oynuyor. Yaptığı her hamle feneri ciddi zarara soktu
ve itibarını kaybettirdi. Yönetim ustalaştıkça sınırlarını genişletiyor. esas güç dışarda
biz o tarafa yelken açtık artık orda güçlü oldukça ülkede ayakların sağlam basar.
bırakın herkes renklilerin safında safsatasını insanlar gücü sever gücün peşinden gider
biz güçlendikçe saflarımız dolar kolay değil on yıllık yıkımdan çıktık herşey bir anda olmuyor
renklilerin on yıllık iktidarını yıkıyoruz. sabır gerekiyor

Çevrimiçi Necmi

Leipzig araya girmiş deniyor ?
Trt
ingilizler diyor leipzig ve roma da devredeymiş. Tokuşturalım bakalım hep biz tokuşacak değiliz ya :D
farkındamısınız seviye atladık. Avrupada ciddi tanınan ve saygı duyulan bir kulüp olduk. bunlar zaman içinde
transfere dönecek. Giden oyuncuların başarılıda olması gerekiyor. bu çok önemli

Çevrimdışı atalay

Kulübün önemli pozisyonlarında görev alıp-değer katmak başka bir şey. Herhangi bir yönetici, antrenör veya sporcu ile kulüp markasının bütününü teşkil edenlerin aynı değeri taşıması zaten mümkün değil. Değerler manzumesi buna deniyor. Kulüp her zaman en büyük markadır. Hele ki değerler manzumesi yüksek ise... Velhasıl manasız bir kıyasa gereksiz bir cevap vermişim. @Necmi
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2017, 04:28:37 atalay ]

arda transferini bu nedenle
istemem mesela.

Arda oyun seviyesi olarak su anda takima katki verecek biri degil. Profesyonellikten uzak olusunu gectim, kanat en zengin bolgemiz hic gerek yok Arda marda. Grupculuga gelince, sumuklu "arkadaslarim 30 yasinda emeklu oluyur" diye aglayip yabanci siniri isteyen Burak gibi tiplerden, yerlilerden uzak durursak sorun olmaz. Boyle keko zihniyetlileri takimdan uzak tutmak lazim, o bakimdan yonetim bunu almayarak cok iyi yapti, aynisi Volkan Sen, Arda icin de gecerli. Alacaksan ya iyi egitimden gecmis yerli (Altinordu'nun oyunculari gibi) alacaksin, ya Avrupa'dan getireceksin ya da adam gibi alt yapi kuracaksin. Ki bu son noktanin zamani geldi geciyor, duzgun Avrupa standardlarinda bir alt yapi kurmamiz, sark zihniyetlileri oradan da elememiz lazim. On senede sekiz on tane duzgun futbolcu ciksa en az 100 milyon euro tasarruf eder kulup. Yillardir bir Necip cikmis. Ne is yapiyor bu alt yapi sorumlulari merak ediyorum.

Çevrimiçi Necmi

Her ikisi de.
değer olan kulüptür hocalar gider oyuncular gider yenileri gelir ve bunlar hep katkı versin diye işe alınır.
hoca bugün doğmadı yıllardır var ama bu tanınmışlığını Beşiktaş sayesinde yaptı avrupada itibar kazandı.
Bunları yapan Beşiktaş markası hocada bu markayı başarılı şekilde taşıdı. Dünya üçüncüsü olduğunda
aldığı teklif kore takımıydı. şimdi avrupanın büyük kulüplerinden birinden teklif alsa kim şaşırır.
ts ilede şl ye katıldı ama bu popilerliği kazanabildimi şimdi arkasında güçlü bir kulüp var iyi yönetiliyor marka değerini iyi parlatıyor
hocanın elbet katkıları çok büyük ama bu birliktelikten kazanan hoca oldu. Bizim tanınırlığımız marka değerimizden oldu
daha şl başlamadan dünyada adımızı duymayan kalmamışdı. bir çok insanın ilgisi Beşiktaşa döndü
bunun arkasından şl başarısı gelince perçinledi. Ama şu farkı unutmayalım şenol hoca Beşiktaşın hocası olarak tanınır
şenol güneşin Beşiktaşı diye değil mesela morinyonun portosu morinyonun interi olarak geçti orda
hoca marka değeri kulübün üstündeydi. Bizde böyle değil hoca Beşiktaşa bir çok şey verdi ama marka değeri katmadı
Beşiktaş değerli bir markadır.

Çevrimiçi Necmi

Arda oyun seviyesi olarak su anda takima katki verecek biri degil. Profesyonellikten uzak olusunu gectim, kanat en zengin bolgemiz hic gerek yok Arda marda. Grupculuga gelince, sumuklu "arkadaslarim 30 yasinda emeklu oluyur" diye aglayip yabanci siniri isteyen Burak gibi tiplerden, yerlilerden uzak durursak sorun olmaz. Boyle keko zihniyetlileri takimdan uzak tutmak lazim, o bakimdan yonetim bunu almayarak cok iyi yapti, aynisi Volkan Sen, Arda icin de gecerli. Alacaksan ya iyi egitimden gecmis yerli (Altinordu'nun oyunculari gibi) alacaksin, ya Avrupa'dan getireceksin ya da adam gibi alt yapi kuracaksin. Ki bu son noktanin zamani geldi geciyor, duzgun Avrupa standardlarinda bir alt yapi kurmamiz, sark zihniyetlileri oradan da elememiz lazim. On senede sekiz on tane duzgun futbolcu ciksa en az 100 milyon euro tasarruf eder kulup. Yillardir bir Necip cikmis. Ne is yapiyor bu alt yapi sorumlulari merak ediyorum.
caneri unutuyorsun adam ardanın askeri gibi davranıyordu milli takımda

caneri unutuyorsun adam ardanın askeri gibi davranıyordu milli takımda

Bir taneden bir sey olmuyor, boyle 4-5 tanesi bir araya gelince sorun olmaya basliyor. Ortama uyma durumu. O yuzden yerli alirken ince eleyip sik dokumak lazim. Boyle Burak, Volkan Sen, Arda gibi aileleri tarafindan "benim oglum hepinizi dover" diye diye yetistirilmis simarik, ne oldum zihniyetindeki adamlarin ismi bile anilmamali kuluple. Alacaklarsa iste Cenk, Tolgay gibi adamlar alsinlar. Ki zaten yonetim de bu fikirde, sezon sonu icin oyuncular simdiden seciliyor yurt disinda.

Çevrimdışı underworld

ingilizler diyor leipzig ve roma da devredeymiş. Tokuşturalım bakalım hep biz tokuşacak değiliz ya :D
farkındamısınız seviye atladık. Avrupada ciddi tanınan ve saygı duyulan bir kulüp olduk. bunlar zaman içinde
transfere dönecek. Giden oyuncuların başarılıda olması gerekiyor. bu çok önemli
Aynen çok iyi olur ama fiyatlar yakinsa ben leipzig derim.

Çevrimdışı underworld

Napoli - Tottenham da diyorlar

Kolpacino-polis -tepkisi .jpg

Etiketler: