2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6939438 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Ben böyle oynamalıyız ya da oynamamalıyız diye bir şey söylemedim. Rakiplere ya da bize göre de söylemedim. Ön libero ile libero karıştırılıyor onu aktarmak istedim. Sadece tanım yapmak istedim abi.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ön libero diye bir mevki yok onu bizim türk basını uydurdu. Libero tanımınıda yanlış biliyorsun
liberonun görevi stoperle merkez orta saha arasında pas bağını kurmaktır. stoper savunmanın son kalesidir
onun arkasında artık kaleci vardır.

Çevrimdışı Karabay

Stanciu hoş mudur , yoksa boş mudur ?
Belçika ya gitmeden önce çok istemiştim kanat tipli oos diye.

Opsiyonlu kiralık gelsin bakalım.
geliyormuymuş.

Çevrimdışı EMİR EMRE

ön libero diye bir mevki yok onu bizim türk basını uydurdu. Libero tanımınıda yanlış biliyorsun
liberonun görevi stoperle merkez orta saha arasında pas bağını kurmaktır. stoper savunmanın son kalesidir

Hatta biraz daha dikine oynayip kilit pas atanina regista diyolar

Çevrimdışı underworld

geliyormuymuş.
bir ara haberler vardı ama ne kadar gerçekçi  :alala:

Çevrimdışı underworld

''Beşiktaş , Gs maçının ilk yarısında 16 orta yapıyor ; ikinci yarı 4 orta yapıyor. Bir şey den vazgeçiyor başka bir oyun oynuyor. merkezde  beceriye dayalı pas oynuyor oynuyor.
o zaman da rakibini sürkülase ediyor. bunlar önemli işlerdir.''
Via Metin TEKİN

Çevrimdışı scarfright

Ben bu şekilde biliyorum abi.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Negredo-Cenk değişikliği şenol hoca'nın son üç yılda yaptığı en büyük hataydı.
Cenki alabilir ama neden Negredo'yu çıkarıyor?
Sıkışırsan çıkardığın oyuncuyu tekrar almıyorsun ki!
Kaldıki Cenk'e sol kanat görevi verdiğimiz ve başarılı olduğumuz bir sürü maç var.
Çünkü  cenk ne zaman sol kanat oynamışsa( 60'dan sonra, yoksa bu asli oyun planımız olamaz) rakibin dengesi bozuldu.
Son maçda o çok bozuldum Şenol hocaya.. küstüm.
Süleyman Abi; Hoca'nın hal ve tavırlarına, yaptıklarına baktığımızda çıkaracağımız sonuç hep kendisinin haklı olduğu, sorun varsa o sorunun kendisinden kaynaklanmadığı. Yaptığı tercihler de bunu teyit ediyor. Örneğin son maçta yaptığı değişiklikle Hoca benim sistemim doğru, kusursuz, sorunlu olan futbolcu ve diğer unsurlar demeye getiriyor. Hocanın mizacı bu. Bir  iş artık son raddeye yaklaştığında kendini sorguluyor,  bir takım değişikliklere gidebiliyor ama bu değişim uzun bir süreç içinde gıdım gıdım ilerleme şeklinde gerçekleşiyor.

Çevrimdışı underworld

Talisca -Çin
Çin- j.martinez

Çevrimdışı Koa_lAA

Talisca -Çin
Çin- j.martinez

martinez e bakarken t.markt ta goulart ı gördüm... bi ara brezilyadayken daha beşiktaş alıyor-aldı-almadan sattı-sonra attı falan diye haberler vardı.. bizde bu kim la bizde iş yapmaz falan dioduk...

neyse adam çinde şov yapmış... 41 maç 27 gol 16asist dabıl dabıl... yakında buda heykellerinin yanına bi heykelde buna yaparlar.. 12 hayvanlı takvime girer...

Çevrimdışı Akil Emre

Talisca -Çin
Çin- j.martinez
Devre arası için bence yapılması gerekenler;

Cenk-Pektemek yollayıp. Ba-Negredo bu sene için. Gelecek sezon Ba-Gignac. 3. forvet ne olacak die soran olursa ,hep söylediğim takımın 1 numaralı talihsizi veya cenabeti pektemek gittiği an takım açılacaktır. Paftan 3. bir forvet bile takımın üstündeki şansızlığı üzerinden atar.
Yerli bir sağ bek.
Ozi-Talisca satış orjinal bir 10 numara.
Birde klasik olan, Pedro,Veli,aras,Boyko yollanıp maaşların rahatlanması ve kadronun daralması lazım.
Tosic ve Q7 için çekimserim, Lense bir türlü güvenemiyorum, Q7 nin hiç değilse iç saha performası hala yeterli. Tosicde 5 civarı yollanırsa Vida geldiği için bana uyar.

Çevrimdışı onurturan

Süleyman Abi; Hoca'nın hal ve tavırlarına, yaptıklarına baktığımızda çıkaracağımız sonuç hep kendisinin haklı olduğu, sorun varsa o sorunun kendisinden kaynaklanmadığı. Yaptığı tercihler de bunu teyit ediyor. Örneğin son maçta yaptığı değişiklikle Hoca benim sistemim doğru, kusursuz, sorunlu olan futbolcu ve diğer unsurlar demeye getiriyor. Hocanın mizacı bu. Bir  iş artık son raddeye yaklaştığında kendini sorguluyor,  bir takım değişikliklere gidebiliyor ama bu değişim uzun bir süreç içinde gıdım gıdım ilerleme şeklinde gerçekleşiyor.

son maçtan sonra bu süreç hızlanacaktır abi..
yani öyle umuyorum çok pick yaptı çünkü tepkiler

Çevrimdışı federo

Talisca -Çin
Çin- j.martinez
Bu şekilde olacak söylemler, var. Talisca dan para almayıp karşılığında Martinezi 2 sene bedava kiralayacağımız söyleniyor.

Çevrimdışı underworld

Ba yi istemeyenler Martineze de istemez.
Biz parayi alalım yeter.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 27 Aralık 2017, 19:55:40 atalay ]

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

son maçtan sonra bu süreç hızlanacaktır abi..
yani öyle umuyorum çok pick yaptı çünkü tepkiler
Kim bu Suleyman abi ; ??  :alala:
Yorgo

"Süleyman Abi; Hoca'nın hal ve tavırlarına, yaptıklarına baktığımızda çıkaracağımız sonuç hep kendisinin haklı olduğu, sorun varsa o sorunun kendisinden kaynaklanmadığı. Yaptığı tercihler de bunu teyit ediyor. Örneğin son maçta yaptığı değişiklikle Hoca benim sistemim doğru, kusursuz, sorunlu olan futbolcu ve diğer unsurlar demeye getiriyor. Hocanın mizacı bu. Bir  iş artık son raddeye yaklaştığında kendini sorguluyor,  bir takım değişikliklere gidebiliyor ama bu değişim uzun bir süreç içinde gıdım gıdım ilerleme şeklinde gerçekleşiyor."

Kim bu Suleyman Abi  arkadaslar ??  :alala:  Ve nerede  neden  soylemis bu laflari ?

Yorgo

Çevrimdışı Orhan_

"Süleyman Abi; Hoca'nın hal ve tavırlarına, yaptıklarına baktığımızda çıkaracağımız sonuç hep kendisinin haklı olduğu, sorun varsa o sorunun kendisinden kaynaklanmadığı. Yaptığı tercihler de bunu teyit ediyor. Örneğin son maçta yaptığı değişiklikle Hoca benim sistemim doğru, kusursuz, sorunlu olan futbolcu ve diğer unsurlar demeye getiriyor. Hocanın mizacı bu. Bir  iş artık son raddeye yaklaştığında kendini sorguluyor,  bir takım değişikliklere gidebiliyor ama bu değişim uzun bir süreç içinde gıdım gıdım ilerleme şeklinde gerçekleşiyor."

Kim bu Suleyman Abi  arkadaslar ??  :alala:  Ve nerede  neden  soylemis bu laflari ?

Süleyman abi @sozkul oluyor :lol:

Okuduğun paragraf ise @Onur Küçük 'ün fikirleri.

Çevrimdışı artena_condari

Vida'yla beraber yabancı sayımız 13 (Boyko, Pedro, Aras hariç).

Yani halihazırda bir yabancı lig maçlarında kadroya giremeyecek. Cenk'i, Pektemek'i, Oğuzhan'ı gönderelim, yerine şu bu yabancı oyuncuyu alalım diyen arkadaşlara ufak bir hatırlatma.

Süleyman abi @sozkul oluyor :lol:

Okuduğun paragraf ise @Onur Küçük 'ün fikirleri.

yaw  ben de  Senol hocayi taniyan  yakindna bilen birinin sarfettigi sozlerdi  sandim :) Meger gozlem uzerine soylenmis sozlermis  @sozkul abiden :)  Neyse itimat ediyoruz  ona da  :)
Yorgo

Çevrimdışı atalay

EPL endüstrisindeki harcamalar ve genel transfer piyasasındaki bonservis bedelleri referans alınırsa Cenk için bahsi geçen meblağlar oldukça düşük. İşler istediği kadar aynı tandansta yürümesin. Elde asset oyuncu var.

Çevrimdışı İhsan

EPL endüstrisindeki harcamalar ve genel transfer piyasasındaki bonservis bedelleri referans alınırsa Cenk için bahsi geçen meblağlar oldukça düşük. İşler istediği kadar aynı tandansta yürümesin. Elde asset oyuncu var.

Elimizdeki Pektemek ve Negredo gol sorunlarımızı çözecek düzeyde değiller.
Bu yüzden Cenk için alacağımız parayla daha iyisini alabilirmiyiz sorulmalı.
20M bence de bu yüzden düşük. Hele hele devre rası çok çok düşük.
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi murat

liberonun kelime anlamı serbest diye aklımda kalmış.galiba bizim liberomuz quaresma :D

Çevrimiçi murat

martinez e bakarken t.markt ta goulart ı gördüm... bi ara brezilyadayken daha beşiktaş alıyor-aldı-almadan sattı-sonra attı falan diye haberler vardı.. bizde bu kim la bizde iş yapmaz falan dioduk...

neyse adam çinde şov yapmış... 41 maç 27 gol 16asist dabıl dabıl... yakında buda heykellerinin yanına bi heykelde buna yaparlar.. 12 hayvanlı takvime girer...
takımda ricardo kontenjanı dolu.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Virgil Van Dijk 26 yaşında hollandalı defans oyuncusu Liverpoola 85 m euroya transfer oluyor, Cenk için 20 m euro resmen şaka.

Etiketler: