2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6926863 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Eylül 2017, 10:42:15
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
(vida) transferinden sonra :D
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Eylül 2017, 10:47:03
boğazda büyük kavga başkan hocayı kovuyor tazminat pazarlığında birbirlerinin yüzüne balıkla vuruyorlar :evillol:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı onurturan

Bitsin artık şu milli maç arası kazasız belasız takımı özledim..

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Eylül 2017, 10:50:12
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Eylül 2017, 10:54:05
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı furkankaya1903

Eylül ayı fikstürümüz

Yorumları alalım...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Eylül ayı fikstürümüz

Yorumları alalım...

Buyuk takim refleksi gosteremez sifir puan cekeriz.

Ligde dokuz puan yapariz 7 gol atar 2 tane yeriz porto deplasman hacamat oluruz, redbul subyanlarini da 1-0 2-1 falan durtukleriz

Çevrimdışı tuncaboylu

Ayranin yok icmeye jaguarla gidiyon sicmaya denir abi besiktasin 4.2 verecek luksu var mi yedek stopere. Aleksiz otursaydi.
Yarmoyu raketciyi 5 sene once alirdin dani mani kovalayacagina genc ukraynali kovala. Sezerciklere falan bonservis odedik gokhan suzenler falan

Birazdan @Serhat Akkaya gerekli aciklamayi yapar transferler konusunda
Hangi Ukraynalı'dan hayır gördük da hala Ukraynalı muhabbeti yapıyoruz?

Yabancı oyuncu alınacak son ülke Ukrayna olmalı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2017, 11:28:46 tuncaboylu ]

Çevrimdışı onurturan

bizden biri oldu artık :-*
Daha tam değil içine binmesi ve yaşıtı güçsüz bir çocuğun taşlı bayır aşşa bir yolda tangır tungur onu sürüp sonra birlikte düşmeleri lazım :sevinc

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı underworld

skandal olan ne sana iki senedir şampiyonluk veren oyuncularmı
takım maaş sıkalası rakiplerinden %30 daha düşükken verilen maaşlarmı skandal
skandal ne biliyormusun senin gibi bir Beşiktaş taraftarı olması skandalın en büyüğü
sürekli işin gücün Beşiktaş oyuncularını değersizleştirmek aşağılamak. seni daha öncede ikaz ettim
kullandığın kelimelere dikkat et diye yaptığın maaş eleştirisi değil Beşiktaş oyuncusunu aşağılamak
değersizleştirmek miğde bulandıracak kadar renkli kafasındasın sürekli Beşiktaş oyuncularını
hiç bir şeyi haketmeyen değersiz oyuncular olarak fişlemeye çalışıyorsun sürekli mesajların leş gibi
renkli mesajı kokuyor. bu takımın oyuncuları camiaya iki tane değerli şampiyonluk hediye etti
şu övündüğümüz ligin en yüksek gelirlerinin kazanılmasını sağladı.bu oyuncuları bu kadar değersizleştirmek
sadece aşağılık renkli zihniyetidir. Kendini iyi sorgula. @underworld
kulübün maaş politikasını eleştirebilirsin asma bunu Beşiktaş oyuncularını değersizleştirerek yapamazsın
Su yazdıkların başlı başına o kadar hatalı ve sacma ki ..!

Neyse ki bunu kaydettim ve aksama tek tek ( geçen seferki renk ayrımına kadar yaptığım şekilde) cevap vereceğim.

O zaman tam aydinlanacaksin !

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Eylül ayı fikstürümüz

Yorumları alalım...

Valla hepsi çok zor maç. Bu 5 maçta 9 10 11  puan müthiş olur

Çevrimdışı Berat

İşin trajikomik tarafı gitmesi beklenen 6 isimden 4-6 M € civarı gelir bekleyen birkaç kişi vardı :D Hatırlatalım o 6 isim hala bekliyor.

Çevrimdışı mylife1903

İşin trajikomik tarafı gitmesi beklenen 6 isimden 4-6 M € civarı gelir bekleyen birkaç kişi vardı :D Hatırlatalım o 6 isim hala bekliyor.
Ahmet bulut satar boykoyu hepsinin parasi cikar

Çevrimiçi Necmi

Su yazdıkların başlı başına o kadar hatalı ve sacma ki ..!

Neyse ki bunu kaydettim ve aksama tek tek ( geçen seferki renk ayrımına kadar yaptığım şekilde) cevap vereceğim.

O zaman tam aydinlanacaksin !
saçma olan senin kurduğun cümleler. yaptığın maaş üzerinden oyuncu aşağılamak
neresi hatalı ve saçma aldıkları maaş skandal diyorsun bu ne demek bu parayı hak etmiyorlar
değersizler. bende diyorumki sana iki şampiyonluk veren oyunculara daha saygılı ol.
Senden bir cevap istemedimki üslubuna dikkat et dedim bu skandal kelimesi nedeniyle seni ikaz etmiştim
daha önce bir eleştirin varsa bunu doğru kelimelerle yap Beşiktaş oyuncularını değersizleştirici tarzda üsluba burda
yer yok ben sana cevap ver demiyorum Beşiktaş oyuncularını aşağılayıcı değersizleştirici üslupta yazma diyorum.
Beşiktaşın iki şampiyonluğundada emeği olan bir oyuncu en azından saygıyı hak ediyor.

Çevrimdışı İhsan

boğazda büyük kavga başkan hocayı kovuyor tazminat pazarlığında birbirlerinin yüzüne balıkla vuruyorlar :evillol:

Uskumru balik restoran galiba :bandit:
 Güzel raki balik yapilir
 :drunkard:
 :evillol:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Eylül ayı fikstürümüz

Yorumları alalım...

5 galibiyet  :money:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Mahmut

Vallahi rhodolfo ve beckten bile cok iyi paralar kazandık, ben bu 2sinden de bu kadar beklemiyordum. Ama malum 4lüyü ne yapacagiz bilmiyorum o kadar da cop adamlar degiller yani bir dusuk seviyede is yaparlar en azindan maaslarini odetip gondermek iyi olurdu, tabi cift tarafli isler bunlar oyuncularin da istemesi lazim.

Çevrimdışı underworld

saçma olan senin kurduğun cümleler. yaptığın maaş üzerinden oyuncu aşağılamak
neresi hatalı ve saçma aldıkları maaş skandal diyorsun bu ne demek bu parayı hak etmiyorlar
değersizler. bende diyorumki sana iki şampiyonluk veren oyunculara daha saygılı ol.
Senden bir cevap istemedimki üslubuna dikkat et dedim bu skandal kelimesi nedeniyle seni ikaz etmiştim
daha önce bir eleştirin varsa bunu doğru kelimelerle yap Beşiktaş oyuncularını değersizleştirici tarzda üsluba burda
yer yok ben sana cevap ver demiyorum Beşiktaş oyuncularını aşağılayıcı değersizleştirici üslupta yazma diyorum.
Beşiktaşın iki şampiyonluğundada emeği olan bir oyuncu en azından saygıyı hak ediyor.
Maaş konusu oyuncuya değil yönetime bir eleştiridir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Maaş konusu oyuncuya değil yönetime bir eleştiridir.
Her takımda maaş olaylarında bir üst sınır bir de alt sınır bulunmalıdır. Yönetimde şüphesiz bunu uygulamaktadır. Ancak istisnai durumlarda bu rakamlar aşağı ya da yukarı çekilebilir. Negredo ile Orkan'ın maaşını aynı tutamazsın ama bunlar uç örneklerdir. Diğerlerinin maaşını birbirine yakın tutmak zorundasın yoksa yedek kulübesinde hazır adam bulamazsın.
Hiç unutmam Rüştü Barcelona ya gittiğinde maaşı 2.5 milyon euro idi ve orada sanırım bir kaç maç kaldı . Ama tıkır tıkır maaşını ödediler çünkü Barcelona da asgari maaş 2.5 milyon idi. Kısacası maaş olayına mazeret bulmamak lazım
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Her takımda maaş olaylarında bir üst sınır bir de alt sınır bulunmalıdır. Yönetimde şüphesiz bunu uygulamaktadır. Ancak istisnai durumlarda bu rakamlar aşağı ya da yukarı çekilebilir. Negredo ile Orkan'ın maaşını aynı tutamazsın ama bunlar uç örneklerdir. Diğerlerinin maaşını birbirine yakın tutmak zorundasın yoksa yedek kulübesinde hazır adam bulamazsın.
Hiç unutmam Rüştü Barcelona ya gittiğinde maaşı 2.5 milyon euro idi ve orada sanırım bir kaç maç kaldı . Ama tıkır tıkır maaşını ödediler çünkü Barcelona da asgari maaş 2.5 milyon idi. Kısacası maaş olayına mazeret bulmamak lazım
Pek öyle olmuyor abi diğer avrupa kulüplerinde bize özgü bir şey bu. yedek oyuncuysan maaşında o ölçüde olacak. NBA'de mesela neden herkes aynı maaşı almıyor? Aras'a 1 milyon veriyoruz. Kendi ülkesinde 100 bine oynayan adama 1.2 veriyoruz daha kendini kanıtlamadan. Pektemek kendini kanıtlamamışken 5 senelik 1.6 1.7 den sözleşme patlatıyoruz daha bu örnekler çoğaltılır Şu an tüm takıma 50 milyon euro maaş ödüyoruz bonuslar ve primler hariç. Bu rakam bence yüksek gelirler düşünüldüğünde. Rakipler daha fazla ödüyor olabilir ama biz rakiplerimiz değiliz. Gitmesi gereken adamların (Tolga, Boyko, Pedro,Milo,Aras, Veli, Pektemek) toplam maaşı 8 milyon euro civarında, futbolcu almak kadar katkı alamadığın oyunculardan da kurtulmak önemli veya sözleşmelerinde düzenleme yapabilmek. Başkan bir sürü amatör branşı kapatacağını söyledi bu görüşüne katılıyorum aynı şekilde ek tasarruf tedbirlerinden bahsetti.
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2017, 13:49:38 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Pek öyle olmuyor abi diğer avrupa kulüplerinde bize özgü bir şey bu. yedek oyuncuysan maaşında o ölçüde olacak. NBA'de mesela neden herkes aynı maaşı almıyor? Aras'a 1 milyon veriyoruz. Kendi ülkesinde 100 bine oynayan adama 1.2 veriyoruz daha kendini kanıtlamadan. Pektemek kendini kanıtlamamışken 5 senelik 1.6 1.7 den sözleşme patlatıyoruz daha bu örnekler çoğaltılır Şu an tüm takıma 50 milyon euro maaş ödüyoruz bonuslar ve primler hariç. Bu rakam bence yüksek gelirler düşünüldüğünde. Rakipler daha fazla ödüyor olabilir ama biz rakiplerimiz değiliz. Gitmesi gereken adamların (Tolga, Boyko, Pedro,Milo,Aras, Veli, Pektemek) toplam maaşı 8 milyon euro civarında, futbolcu almak kadar katkı alamadığın oyunculardan da kurtulmak önemli veya sözleşmelerinde düzenleme yapabilmek. Başkan bir sürü amatör branşı kapatacağını söyledi bu görüşüne katılıyorum aynı şekilde ek tasarruf tedbirlerinden bahsetti.
Haklısın kabul ediyorum ama bu oyuncuların hepsi iyi ümitlerle alındı . Milli takımın pektemeği , uefa şampiyonunun kalecisi , milli takımının milo su vs. Sonuçta elbette haklısın tabi
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir de kadromuz o kadar şişkin ki evlere şenlik. Geçen senenin CL ve ispanya Şampiyonu Real'in kadrosu 22 kişiden oluşuyor Bizim takımın 32.. Hala defans ve sağ bek bakıyoruz. Bi takım yanlışlık yapıyor ama kim bilemedim..
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2017, 14:12:13 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı El Nino

Bir de kadromuz o kadar şişkin ki evlere şenlik. Geçen senenin CL ve ispanya Şampiyonu Real'in kadrosu 22 kişiden oluşuyor Bizim takımın 32.. Bi takım yanlışlık yapıyor ama kim bilemedim..

Gerçekten güzel bir örnek vermemişsin. Burada Real'le bizi karşılaştırmışsın ama Real'in B takımında 30'a yakın oyuncu olduğunu bilmiyorsun sanırım. Bizde kadroda olan oyuncuları ön tarafta tutarken Real'in oyuncularını ön plana çıkarmamışsın. Sadece görmek istediğin kadro oyuncularını görmüşsün.

Bir takım yanlış yapıyor evet ama bu biz değiliz. Çünkü biz Real'le kıyaslanacak bir seviyede değiliz olamayız da.

Etiketler: