2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6950038 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Bu ülkede Cavanda,Cenk ve Carole kulüp bulabiliyor bizdeki yan gelip yatan tayfası kendine kulüp bulamıyor. Çürüyecekler Paf takımında.

Bu adamlar mı çok kötü biz mi kötü tercih yapıyoruz yoksa menajerleri mi kötü? İşin içinden çıkamadım :alala:

Belki önümüzdeki hafta karga tulumba gidecekler ama doğru dürüst taliplerinin olmaması ve son dakikaya kalmaları onlar adına utanç verici bir durum.

Orkan kardeşim bak ve gör.

Çalış daha çok çalış daha daha çok çalış sonun onlara benzemesin!
Adamlar kotu
Adam kotu olunca menejeri de kotu oluyor dogal olaraktan
Tercihler facia.

Birazcik da akilsizlik var tabi simdi mustafa pektemek 900 aliyor olsa tikir tikir takim bulurdu
Seneye insalllah ayni seyleri mitrovic icin konusmayiz

Çevrimdışı Sedat.Y

Gs iyi kadro kurdu iyi hava yakaladı....Başak her zaman ki gibi hep tehlike.... Fb baştan sıkıntıyla başladı ama düzelecekler diye düşünüyorum....Ts sakat..sanırım yarışın içinde olacaklar......
Sonuç bu sene sıkı bir lig bizi bekliyor...Ayağımızı denk alalım ciddi olalım .....Gelsin 3.cü şampiyonluk

Çevrimdışı simocan

Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

Çevrimdışı Zafer55

Adamlar kotu
Adam kotu olunca menejeri de kotu oluyor dogal olaraktan
Tercihler facia.

Birazcik da akilsizlik var tabi simdi mustafa pektemek 900 aliyor olsa tikir tikir takim bulurdu
Seneye insalllah ayni seyleri mitrovic icin konusmayiz
Menejerleri , beşiktaşa getirdim bu adamları ben artık zirvede bırakayım deyip işi bıraktı herhalde..boyko pedro  milo aras  bu 4 adama 8milyon bonservis ödemişiz.Tanesi 2 ye geliyor..şimdi 4ünü 2 ye satamadık.Anlamıyorum niye kimse bunlara para vermiyor.Bizim ligde hemen her takımda oynar bu adamlar.Pedronın milonun aldığı para da 500bin yani bi pektemek parası da değil.

Çevrimdışı ahmetemre

İsveççe tercümesini yaparsan anlar ilgiyle okuruz haberi....
Milo maccabi ile görüşüyormuş...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı simocan

İsveççe tercümesini yaparsan anlar ilgiyle okuruz haberi....

miloseviç israil e gidiyor demiş.
Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

Çevrimdışı mylife1903

Menejerleri , beşiktaşa getirdim bu adamları ben artık zirvede bırakayım deyip işi bıraktı herhalde..boyko pedro  milo aras  bu 4 adama 8milyon bonservis ödemişiz.Tanesi 2 ye geliyor..şimdi 4ünü 2 ye satamadık.Anlamıyorum niye kimse bunlara para vermiyor.Bizim ligde hemen her takımda oynar bu adamlar.Pedronın milonun aldığı para da 500bin yani bi pektemek parası da değil.
Ticarette satarken para kazanilmaz. Alirken kazanacaksin. Altin kural

Mesela cenk tosun belese aldik bugun 15e satmiyoz. Iyi

Ismail 4.5 bonservis verdik bedava zor gonderdik sozlesmesi bitti gitmiyor allahtan fb bize transfer calimi atti. Kotu

Tabatalar falan da var.

Muhim olan mantarlari almamak iste. Yonetime ders olsun. Pedroyu falan alacagina genc bi cocuk koyacan oynayacak daha kotu mu oynar, para cepte kalir

Çevrimdışı ahmetemre

BABEL ve lensi çağırmayıp rrvp yi çağırırsan Fransa da böyle dağıtır seni Hollandacım...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı simocan

Serdar Sarıdağ‏Verified account @serdarsaridag  23m23 minutes ago

Milosevic, şu an Maccabi ile görüşüyor. Belki o gidebilir bu gece.

Çevrimdışı Zafer55

Ticarette satarken para kazanilmaz. Alirken kazanacaksin. Altin kural

Mesela cenk tosun belese aldik bugun 15e satmiyoz. Iyi

Ismail 4.5 bonservis verdik bedava zor gonderdik sozlesmesi bitti gitmiyor allahtan fb bize transfer calimi atti. Kotu

Tabatalar falan da var.

Muhim olan mantarlari almamak iste. Yonetime ders olsun. Pedroyu falan alacagina genc bi cocuk koyacan oynayacak daha kotu mu oynar, para cepte kalir
Tamam alırken kazanacan doğru..ama ben 8 e aldık  5e gittiler tüh demiyorumki.Transfer sezonu bitti nerdeyse aha bu gece belki milo gidiyor sadece..adamlar gitmiyor. :)

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Teşekkürler Beck... giderken de katkı yaptı adam bize severdim yolu açık olsun  :by2:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı underworld

Serdar Sarıdağ‏Verified account @serdarsaridag  23m23 minutes ago

Milosevic, şu an Maccabi ile görüşüyor. Belki o gidebilir bu gece.
İnşallah bonservisiyle alırlar

Çevrimdışı underworld

BABEL ve lensi çağırmayıp rrvp yi çağırırsan Fransa da böyle dağıtır seni Hollandacım...
Fransa'da hepsi üç bacaklı normal
Avrupa maçlarına bi  çıkalım ikisi de milli davet alır.

Çevrimdışı İhsan

İnşallah her gelen Beck gibi adam çıkar

Bedava geldi 76 maça çıktı. İki defa şampiyon oldu!!! Bir defa bile olsun olumsuz bir şey duymadık ve para kazandırarak gitti. :claps:

Helal Olsun!
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2017, 22:59:46 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Zafer55

İnşallah bonservisiyle alırlar
Opsiyonu kullanıp uzatmazsak sezon sonu bitiyor sözleşmesi zaten.Kiralık olmaz yani.

Çevrimdışı El Nino

Teşekkürler Beck yaşattığın şampiyonluklar için  :claps:

Çevrimdışı onder23

Bedava geldi 76 maça çıktı. İki defa şampiyon oldu!!! Bir defa bile olsun olumsuz bir şey duymadık ve para kazandırarak gitti. :claps:

Helal Olsun!

Bedava gelmedi abi beck. 1.7 milyon euro ödemiştik.

Çevrimdışı Egos

Helal Olsun!

idealize etmişsin ağabey, 1,75 milyon avroya geldi. düz hesap 250 bin avro, kur farkını hesaba katarsak 3 milyon lira kâr ettirdi.

:onder23'ün hızına yetişilmiyor.

Çevrimdışı onurturan

Adam gibi adam Andreas Beck..
Gerçek bir "pırlanta gibi çocuk" tu..
Hayat boyu mutlu olursun inşallah güzel insan..

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Babel Newcastle?

İngilterede kapanmadı mı transfer?

Transferdaily diye bi site söylemiş..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Orhan_

Babel Newcastle haberleri patladı birden :D. Son gün yapılacak iş mi bu?

Çevrimiçi Kapkarakartal

Babel satıp Volkan'ı mı alıcaz napıcaz..

Çevrimdışı underworld

Psg - real - barça - monaco ( zor olsada) bu takımların U21 leri sürekli takip edilmeli.

Çevrimiçi Necmi

:photo:
Bu ülkede Cavanda,Cenk ve Carole kulüp bulabiliyor bizdeki yan gelip yatan tayfası kendine kulüp bulamıyor. Çürüyecekler Paf takımında.

Bu adamlar mı çok kötü biz mi kötü tercih yapıyoruz yoksa menajerleri mi kötü? İşin içinden çıkamadım :alala:

Belki önümüzdeki hafta karga tulumba gidecekler ama doğru dürüst taliplerinin olmaması ve son dakikaya kalmaları onlar adına utanç verici bir durum.

Orkan kardeşim bak ve gör.

Çalış daha çok çalış daha daha çok çalış sonun onlara benzemesin!
sende ödersen maaşlarını kolayca gönderirsin :)
maaşını ödüyorsan oturur pafta bir sene daha öyle giderler kaybeden onlar olur.
oyuncuları olympiakosa sevillaya gidecek şl oynayacak ama maaşlarını fener ödeyecek
iyi iş. Böylemi gönderelim. adamlar kjaer gibi bir oyuncuyu bile maaşını vererek anca gönderebildiler.
Türkiyede her takımda oynar bunlar ama alışmışlar leş peşinde koşmaya adamlara verelim maaşlarını ödeyelim diye bekliyorlar
neden verelim Pektemeği geçen sene aynı şekilde maaşının büyük kısmını ödeyerek verdik
ne yaptı az daha bizi şampiyonluktan ediyordu. Otursunlar işte u21 le maça çıksınlar.
Bundan ders çıkartır yönetim oturan oyuncuya maaş ödeyince bundan sonra alacakları oyuncuya daha dikkat ederler.

Etiketler: