2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6955616 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Crystal Palace, Eliaquim Mangala için Manchester City'ye 23 milyon pound teklif etti. (De Marke)

Çevrimdışı sozkul

Cenk bu saatte giderse, Şenol hoca bir bomba olur patlar söyleyim. 10 milyon poundumuz olur, ama o paranın çözemeyeceği sorunlarımızda olur.

Çevrimdışı Savaş

Cenk giderse gittiği gibi forvet açıklanmalı. O sebeple biriyle anlaşmadan satılacağını düşünmüyorum.

Muhtemelen Demba Ba açıklanır Cenk'ten gelecek para da seneye Talisca icin saklanır.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cenk bu saatte giderse, Şenol hoca bir bomba olur patlar söyleyim. 10 milyon poundumuz olur, ama o paranın çözemeyeceği sorunlarımızda olur.
Böyle bir çözüm olabilir anca bu saatten sonra Cenk giderse...

Gecenin kehaneti: Cenk Tosun gider, Diego Costa gelir... (via. Gökhan Dağıstanlı)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sametbagan

Uj mac kiralik verirler anca benzemayi o paraya, herifler yedegini 60 milyona satti
60 değil 80 milyon övro öküz alınır o paraya hakkatten öküz.Hatta mancester united aldı lukaku

Çevrimdışı Erdem Ayaz

SON DAKİKA

Andreas Beck STUTTGART'TA

Beşiktaş, Alman futbolcunun transferi için Stuttgart'tan 2.2 milyon Euro bonservis bedeli elde edecek
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2017, 10:50:23 PrisonBreak ]

Çevrimdışı Ayberk

Beck işi 2.2 milyona bitmiş hayırlı olsun
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı kartal190321

volkan şen  hala boşta hiç bir takımla anlaşmadı, sanırım bizi bekliyor ve son gün transferi olacak  buraktan kurtulduk  volkan şen çöpünden kurtulamadık gitti  anlaşsa bir takımla rahatlasak :s20:şenol hocada nerde bir çöp var onu istiyor nasıl bir vizyon var anlamadım. başkan yönetim dünya yıldızlarını getiriyor, vizyon devamlı üst seviye,ama şenol hoca transfer konusunda ayak uyduramıyor :s20:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı sozkul

volkan şen  hala boşta hiç bir takımla anlaşmadı, sanırım bizi bekliyor ve son gün transferi olacak  buraktan kurtulduk  volkan şen çöpünden kurtulamadık gitti  anlaşsa bir takımla rahatlasak :s20:şenol hocada nerde bir çöp var onu istiyor nasıl bir vizyon var anlamadım. başkan yönetim dünya yıldızlarını getiriyor, vizyon devamlı üst seviye,ama şenol hoca transfer konusunda ayak uyduramıyor :s20:

lens gelmeden önce istiyordu, hala istediğinden eminmisiniz?

Çevrimdışı sercu01

Şenol hoca'nın bazı huyları cidden gıcık edici. Geçen sene sırf şampiyon kadro oyuncusu diye ismail köybaşının gitmesine bile laf etti adam yerine Adriano gelmişti hem de. Takım nasıl seviye atlayacak o zaman Şenol hocam hep yerimizde mi sayalım. Gidenin yerine daha iyisi geliyor işte her seferinde gördük( Gomez hariç ). Tuchel boşta aslında Şenol Güneşin artık vizyonunun Beşiktaşa yettiğini düşünmüyorum ben başkan da düşünüyordur eminim.

Çevrimdışı sozkul

Şenol hoca'nın bazı huyları cidden gıcık edici. Geçen sene sırf şampiyon kadro oyuncusu diye ismail köybaşının gitmesine bile laf etti adam yerine Adriano gelmişti hem de. Takım nasıl seviye atlayacak o zaman Şenol hocam hep yerimizde mi sayalım. Gidenin yerine daha iyisi geliyor işte her seferinde gördük( Gomez hariç ). Tuchel boşta aslında Şenol Güneşin artık vizyonunun Beşiktaşa yettiğini düşünmüyorum ben başkan da düşünüyordur eminim.

Yani, şu anda bunu yapalım mı diyorsun? milli takıma gitmesine izin vermediğimiz hocaya tazminatını verip Tuchel'imi getirelim?
Şenol hocadan hoşlanmamana saygı duyuyorum ama yazdığın şeyin zamanlamasını anlamam mümkün değil, yani altına herhangi bir mantık oturtamıyorum, eğer yıl sonu için bunu öneriyorsan , bırak sezonu bitirelim önce.

Çevrimdışı benyv-

Beck'in gitmesi şöyle hayırlı oldu, Gökhan Gönül kalitesinde bir isim bulmamız gerekiyor bizi birkaç yıl götürebilecek. Beck o seviyede değil, 2.2 m euro da fena para değil. Hatta Beck'in oynayacağı topu Medel de oynayabilir bu sene. Belki yerine biri konmaz bu sebeple FFP yüzünden.

Çevrimdışı sercu01

Yani, şu anda bunu yapalım mı diyorsun? milli takıma gitmesine izin vermediğimiz hocaya tazminatını verip Tuchel'imi getirelim?
Şenol hocadan hoşlanmamana saygı duyuyorum ama yazdığın şeyin zamanlamasını anlamam mümkün değil, yani altına herhangi bir mantık oturtamıyorum, eğer yıl sonu için bunu öneriyorsan , bırak sezonu bitirelim önce.

Şu an zor zaten bu seneyi de idare ederiz ama seneye yeni bir td lazım bana göre.

Çevrimdışı benyv-

Türkiye ligini tanıması ve oynattığı oyun mentalitesi sebebiyle TR liginde şampiyonluk kazandırması en muhtemel isim ne olursa olsun bence şu an Şenol Güneş. Herhangi bir yabancı TD ancak çok uzun vadeli projelerle getirilebilir, fakat bizde sabır yok, sabır evrelerini geçtiğimiz 5 yılda tüketti taraftar. Hadi bizde sabır var diyelim, takımın bütçesinde öyle bir sabırlık durum yok. Para akması gerekiyor.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Şu an zor zaten bu seneyi de idare ederiz ama seneye yeni bir td lazım bana göre.

Hemen iletiyorum Baskana bu görüşünüzü.
Jorge Jesus ile baslasın görüsmelere

Çevrimdışı Fatih_

Vidanin ilginc sekilde stoper kadar sag bek oynamisligi var.
Beck transfer haberleri gercek olabilir.
Sanirim yonetim Demba Ba ile ikisini birden bitirmeye calisiyor Beck transferi olursa ikisini birden alicaklar sanirim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu transfer tahtası, tahtamızı kaybetmeden kapansaydı da kurtulsaydık. Bir transfer haberi görünce kendimizi darı ambarında zannediyoruz  aç tavuk gibi. Şimdi hoca da yetersiz bulunup gönderilmiş. Allahtan takımı siz yönetmiyorsunuz. FM oynuyoruz sanıyorsunuz herhalde...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı yoruk

Beck'i severim.Ortalama bir oyuncu vereceğinin en iyisini veriyor.Sezona formsuz başlaması bir yana Q7 ile alışmak da zor.Mesela Adri de 2 maç sıkıntı yaşadı orada.

Beck ve Cenk şu durumda gitmelerini istemem.Kalmış 2-3-5 gün.Yeni listeye koyabilecek misin bakalım ?

Yalnız Şenol hoca için yerli sevici manevi evlat diyorlar bazıları..Adama helal olsun bunu diyenlere inat bu teoriyi çürütmeye devam ediyor. :D Tolga oynuyor dediler Olcay dediler yerli sevici dediler manevi evlat dediler adam kesti yavaş yavaş takımdan.Necip oyuna giriyor halen diyorlar " yani bıkmadı millet " oysa Necip bile çoğu zaman girmiyor kadroya .Ama olsun Necip 5 dk bile oynasa başlanır Şenol hoca yerli seviyor diye.Sonra Cenk için dediler aynı şeyleri ve Cenk'İn satışına da onay veriyor adam.İstemiyor belki ama onay veriyor.İstememesi de normal çünkü bu saaten sonra zaten yeni gelenler alışmamış iken 1 adam daha gelecek ve forvet olacak bu adam.Cenk hiç olmazsa hocanın istediklerini yapıyordu.Şimdi daha yapmayan Negredo ve daha kim bilinmeyen bir adam gelecek.

Neymiş yerli seviciymiş.Bundan sonra da Tolgay Ozi oynayınca dersiniz bu tür lafları !  :evillol: Kadronda 5 yerli kalmış takımın hocasına yerli sevici deniyor ya.

Çevrimdışı saricasi

Ahmet oguzu gecen 7b macinda izledim bnce cok iyi yedek olur tas gibi yerli ilerde gonulun yerini alir ,genc yerli ve akilli bir oyuncu .cenk bu saatten snra satilmaz .
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı sozkul

Hemen iletiyorum Baskana bu görüşünüzü.
Jorge Jesus ile baslasın görüsmelere

Görüşmüşler zaten, Jesus 6 milyon istemiş bizim başkan 4 vermiş anlaşamamışlar.  :icool:

Çevrimdışı kartal190321

lens gelmeden önce istiyordu, hala istediğinden eminmisiniz?

hiç bir takımla anlaşmaması, bana son gün transferimiz olacak  gibi geliyor maalesef,
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı tangaz

hiç bir takımla anlaşmaması, bana son gün transferimiz olacak  gibi geliyor maalesef,

kötüyü anmayın. kışkış cinler kışkış yallah cinler yallah...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 'TaNeR'

23.9 cumartesi BJK - FB
26.9 salı          BJK - Leipzig

derbiden sonra sadece 2 gün dinlenebilecek takım :ranting2:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı abdusta

İş disiplini gereği Beck,Şu anda şu saatte antreman kadrosundadır mutlaka.
itirazım ne zaman gidecek ne zaman sağlık kontrolünden gececekde imza atacak
Almanya saati 19.00 da son 7 saat tahtanın kapanması için
uçak yolculuğu 3.5 saat suruyor

Saygılarımla

Çevrimdışı MUSTAFA_

İş disiplini gereği Beck,Şu anda şu saatte antreman kadrosundadır mutlaka.
itirazım ne zaman gidecek ne zaman sağlık kontrolünden gececekde imza atacak
Almanya saati 19.00 da son 7 saat tahtanın kapanması için
uçak yolculuğu 3.5 saat suruyor

Saygılarımla
Özel izin alır Stuttgart iş hallolur. Bence gerçekleşecek bu transfer.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: