2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6956476 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

tamer hoca miloseviçi göztepeye şeediyormuş keşke yanında pedroyuda şeetseymiş
pedro değilde pektemek şey olcak galiba bu arada mitroglou sanırım marsilyaya gidecek
forvet kalmadı millet deli gibi saldırıyor benfica 20 fiyat çekmiş sanırım.
marsilya abouya 17 teklif etmişti porto vermedi sanırım.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

pedro değilde pektemek şey olcak galiba bu arada mitroglou sanırım marsilyaya gidecek
forvet kalmadı millet deli gibi saldırıyor benfica 20 fiyat çekmiş sanırım.
marsilya abouya 17 teklif etmişti porto vermedi sanırım.

işte bu nedenle cenke 12,5 az diyorum abi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

yarın cenk kapı gelmesi çooook yüksek ihtimal

Çevrimiçi COB

avrupalıların sana uygun gördüğü bayrak senin bayrağın değildir zaten :bandit:
benim o renk bayrağı olan bir ülkenin vatandaşı olabileceğimi düşünenbiliyormusun :bandit:
mesela ispanya vatandaşıda olmam.

Bizim avrupalilarla iliskimiz buyur abi, tamam abi kivaminda zaten :D Bir dediklerini iki etmiyoruz, edemiyoruz. Bu bayraga en buyuk tepki Kosova vatandaslarindan geldi ama soz hakkimiz yok, cift basli kartal sembolune ve kirmizi siyah renklere izin vermediler.

Sana Ispanyol vatandasligi olmaz ama Romanya olur :) Hem sari, hem kirmizi hem mavi :D

Aklima yeni bir fikir geldi. Cenk'in yerini Babel doldururmu? Negredo-Babel-Pektemek 3'lusu forvette idare eder mi? En azindan Lens'e de kapi acilmis olur.

Çevrimdışı tangaz

hadi ben kaçar sabah iş var iyi geceler

Çevrimdışı Necmi

işte bu nedenle cenke 12,5 az diyorum abi
iyi para iyidir.
satmazsan daha iyi para veren çıkmaz ona alıcısını bulduğunda göndereceksin.
en azından 40 Beşiktaşlının fıtık olmasını önler birde o maliyeti koy üstüne.
adam dokunup sokacağı topa kale önünde abanıp üstten dışarı atıyor kitabında plase vurmak diye bir şey yok illaki abanacak
bir kerede biz abanalım ingilizlere.
Rüya gibi bir şey bu. al yerine Bayı avrupada daha fazla iş yapar. ligdede cenkin atamadığı gollerin %80 ini içeri yuvarlar
şu takımda Ba gol patlaması yaşar negredodan daha fazla güveniyorum hele ikisiyle çift forvet
yakarız ortalığı düşün oyun sıkışmış ikinci forvet sokacaksın çenk yerine Ba sokuyorsun.

Çevrimdışı Necmi

Bizim avrupalilarla iliskimiz buyur abi, tamam abi kivaminda zaten :D Bir dediklerini iki etmiyoruz, edemiyoruz. Bu bayraga en buyuk tepki Kosova vatandaslarindan geldi ama soz hakkimiz yok, cift basli kartal sembolune ve kirmizi siyah renklere izin vermediler.

Sana Ispanyol vatandasligi olmaz ama Romanya olur :) Hem sari, hem kirmizi hem mavi :D

Aklima yeni bir fikir geldi. Cenk'in yerini Babel doldururmu? Negredo-Babel-Pektemek 3'lusu forvette idare eder mi? En azindan Lens'e de kapi acilmis olur.
o zaman ne gereği var direk cenkin yerini lensle doldur lens forvette kanatta olduğundan
çok daha fazla katkı veren oyuncu elimizde negredodan sonraki en forvetlik oyuncu o

Çevrimiçi COB

o zaman ne gereği var direk cenkin yerini lensle doldur lens forvette kanatta olduğundan
çok daha fazla katkı veren oyuncu elimizde negredodan sonraki en forvetlik oyuncu o

Babelin forvet oynamisligi var. Pozisyon bilgisi falan bilir, son vuruslari da kotu degil. Yedek forvet olmak icin uyumlu bence.

Çevrimdışı asilarıkaymak

Akılda deli sorular.
İlk sezon şampiyonlukta oyunumuz merkez üzerinden sosa atiba ve oğuzhan üçlüsünün mario Gomeze topu taşıması üzerine kuruluydu .

ikinci sezon şampiyonlukta daha çok sağ kanat üzerinden Q7 üzerine kurulu ikinci yarı babele ve talisca faktörü ile şuta dayalı bir oyunla sonuca gidildi.

şimdi tekrar ilk sezon şampiyonluğuna dönersek Gomez ve Sosayı bu kadroya monte ettiğimizde mevcutta daha kompak bir yapı karşımıza çıkıyor.

Gelellim işin özüne benim kendi tecrübelerime dayanarak şunu açıkça ifade edebilirim Beck,Miloseviç ve Cenk Tosun gidiyorsa Sosa ve Gomez geliyor demektir.

Şu sözü bizzat Şenol Güneş hocamız söylemişti "Sosa gitmeseydi onu biraz daha geriye çekerek oynatmayı düşünüyordum Milanda bunu oynuyor şuanda " demişti Sosa gelirse medel sosa talisca orta sahası babel ve lens kanatları gomez ilerde olacak şekilde hucum hattı olur

saygılarımla

Çevrimdışı Necmi

Babelin forvet oynamisligi var. Pozisyon bilgisi falan bilir, son vuruslari da kotu degil. Yedek forvet olmak icin uyumlu bence.
Babel forvet olarak 33 maç oynamış 7 gol 4 asist
lens forvet olarak 33 maç oynamış 16 gol 18 asist
sence hangisi oynar

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Bir gun girmedim, neler olmus. Beck'in satilmasi cok iyi olur.  Besiktas'in bek oyuncusu ofansta bu kadar kotu olamaz. Adamin eli ayagina karisiyor atak yaparken.

Cenk'e o kadar para teklif etmelerine cok sasirdim. Cenk bence kaliteli bir yerli santrafor ama bu fiyata satilmasi lazim. Ba bize gelecekse; Negredo, BA, Talisca ile sezonu rahat gotururuz.

Pektemek'i de kesin bir anadolu kulubu kapar transfer sezonu kapanmadan.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

:oha: iyi istatistikmis

Çevrimiçi COB

Babel forvet olarak 33 maç oynamış 7 gol 4 asist
sence hangisi oynar

Lens'in forvet oynadigi maclari hic izlemedim. Bence Lens acik alan topcusu, Babel ise statik de oynayabiliyor ama Lens boyle istatistik yapmis ise de tabiki denenebilir.

Çevrimdışı atalay

Yıldızlar etnik grupları mı, yoksa bölgeleri mi temsil ediyor? @COB

Çevrimiçi COB

Yıldızlar etnik grupları mı, yoksa bölgeleri mi temsil ediyor? @COB

Etnik gruplari temsil ediyor.

Çevrimdışı Necmi

:oha: iyi istatistikmis
Dedim ya kanat oynarken yaptığı istatistikten yüksek

O      G      A
Sağ Kanat      96   21   33
Sol Kanat       77   17   22
Santrafor       33   16   18
Forvet Arkası   5   4   -
On Numara   1   1      1

Forvet oynarken gol asist katkısı kanata göre nerdeyse iki katı.
zaten burda iyi takip ettiyseniz kutu içinde çok patlayıcı olduğunu görürsünüz.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2017, 04:44:00 Necmi ]

Çevrimdışı Necmi

Lens'in forvet oynadigi maclari hic izlemedim. Bence Lens acik alan topcusu, Babel ise statik de oynayabiliyor ama Lens boyle istatistik yapmis ise de tabiki denenebilir.
bende o yanılgı içinde oldum fenerin kullanış şekline bakınca
ama aslında o zorunlu oynama şekliydi fener savunma yapıp kontra oynayınca ve
eldeki tek oyuncu lens olunca ister istemez bu şekilde oynattı ama dikkat
edersen ceza sahası içinde çok patlayıcı bir etkiye sahip olduğunu görürsün
Babel forvet olmaz Beşiktaş gibi bir takımda bile gol atmak için dışardan içeri haraketlenmek
zorunda kalıyor hiç kutuda topa hamle yaptığını gördünmü hep akan oyunda atacak
tam kanat oyuncusu gole yatkınlığı işte biraz kanat forvet özelliği taşıtıyor o bile tam değil.
işin ilginci kanat hiç değil belki forvet arkası denemek lazım. Ben kanat performansını beğenmiyorum Babelin
forvet olarakda hiç olmaz kendini unutturup iyi goller atıyor fırsat golleri ama kutu içine sokarsan
markajda kaybolur hamleli oyuncu değil.

Çevrimdışı atalay

Başkanı ne zaman seçeceksiniz? @COB

Çevrimdışı Necmi

Bir şey daha oyun tarzı olarak Babelin olcaydan farkı yok sadece gol vuruşları belki bir tık daha iyi
ama diğer taraftan olcayında pres özelliği daha iyiydi. Pas oyununa dönersek Babel etkisi ikiye katlar
ama şimdi oynadığımız tarz oyunda etkisiz. Babele forvet değilde sosa görevi verilebilir zaten şu anda ara ara yaptığıda
o. sol kanadımızda caner oynayacaksa zaten olacak olanda bu olur başka türlü oynama ihtimali zor
birde bek canerin olduğu oyunda quaresma olmuyor orda kavga çıkar lensde sol kanatta verimi çok düşüyor
lensi gene babel gibi içeri kaydırarak oynatıp cnerin önünü açmak gerekiyor bu sefer lens
babelin işini yapamaz babel savunma yapıyor Bursa maçı dikkat ettiyseniz hücumdan çok savunmadaydı.
bir ara babel bek caner kanat oynuyordu.
Çizgiyi kullanan oyuncuların aksamaması için sürekli birlikte oynayıp alışkanlık kazanması lazım.
Lensin bize en büyük katkısı yardımcı forvet olur negredoya çok gol attırır negredoda ona çok gol attırır
sezon sonunda ikisininde gol ve asist sayıları birbirine yakın olur mesela negredo 20 gol atarsa 15 civarı asistte görürsek yanında
şaşırmayalım. içeriyi böyle karıştıran negredo lens olduğunda taliscadanda gol patlaması görebiliriz.
şaka bir yana gol sıkıntısı çekiyoruz ama çok tehlikeli bir hücum hattımız var aslında çok tecrübeli ve bitirici oyuncular
bütün silahlar devreye girdiğinde çok can yakan bir takım olacağız.

Çevrimdışı atalay

Pek bir benzerlikleri yok. Olcay ve Sosa'nın pres kaliteleri, koridor ve transition oyunları önemliydi. Olcay; half space kullanımı, topsuz penetrasyonları, bölgeler arasındaki gezgin oyunu ve dinamizmi ile öne çıkıyordu. Sosa ise aksiyon bölgelerine oynadığı direkt toplar, üçüncü bölgede verdiği derinlik, yüzü ve sırtı dönük oyunlarındaki becerisi ile öne çıkarıyordu. Bu iki isim vertical oyunları güçlendirdiği gibi çevresindekilere alan yaratan, koridor açan, mobilizasyonu ve pas açılarını arttıran oyunculardı. Zaten bu oyuncuların yazılımlarında direkt oyun var. Beşiktaş şu anda hem kendi geniş oynuyor, hem de rakibi geniş alanda oynatmaya çalışıyor. O sebeple tipleme kadar oyun tercihi işin rengini değiştiren unsur. Geçen sezon Aboubakar dışında derinlik verebilecek oyuncu yoktu. Ligin son haftalarında Tolgay ve Oğuzhan'ın merkez oyunları dışında genellikle kenarlardan merkeze atılan toplar ile ya da kanatlarda genişlik bularak oynadık. @Necmi
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2017, 06:11:54 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Eldeki oyuncu yapısını düşünürsek rakibi geniş alanda oynatmak da bir plan. Sahayı enine kullanmalarına izin verip, oyuncu dizilimini buna göre kurgulayabilirsiniz. Nitekim böyle oluyor. Fakat her halükarda oyuncular arasındaki mesafeleri ve katedilecek alanları kısa tutup, topu geri kazanma sürelerini ilk reaksiyonu arttırarak tuzaklar ve yönlendirmeler ile aşağı çekmek gerek.
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2017, 22:46:54 atalay ]

Çevrimdışı EagleForce

Volkan Sen'i bi sekilde bize kakalamazlar umarim son dakika hareketliliginde.

Çevrimdışı atalay

Transfer sezonu klasiği: Deadline Day. Bizde niye bir hafta sonra bitiyor bu zımbırtı?

Çevrimdışı bjk4ever

Ederini bulan her oyuncu gitmeli bence. Cenk icin 12 ustu beck icin de 2 milyon yeterli bence. Gomez ve sosayi ayrilis sekillerinden dolayi istemem. Aboubakar allah korusun. Gignac gibi yuksek profilli oyuncu bence negredodan sonra luks kacar. Forvet icin en mantiklisi demba ba arti kenan karaman. Back bolgesi icin ise yabanci kontenjani harcamak yerine gokhanin yetistirecegi yerli daha mantikli geliyor. Altinordudan kerim cuk oturur, hatta butce varken paket halinde yusuf ve berke ile paket halinde alinsa daha iyi olur. Uzun vadede kale ve solbek de dolmus olur.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Etiketler: