2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6955738 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Eray_Steiermark

seneye ffp yok bir sınırımızda olmuyor. Tamamen bütçeyle alakalı söyledim
para bizim olduğuna göre seneyede bırakırız turşusunu bile kurabiliriz yeterki satılsın
önemli olan aldığın oyuncu eksi bakiyeye düşürmesin bizi bundan sonra buna dikkat etmek lazım ffp kalksa bile borçlar
tavanda duruyor. Seneye belliki taliscayı almak isteyeceğiz işte onun için bütçe olur bu para
bu sene transferi bitirdik ihtiyacımız yok bir gelirse Ba gelir birde Vida ikiside maliyetsiz olacak
bu sene bütçeyi denk göstermemiz lazım bu parada buna ilaç olur. bunu yapabildiğimiz anda ffp den kurtuluyoruz işte
transferide kasada parayla bitirirsek seneye bütçeyi sarsmaz

Anladım abi teşekkür ederim :) Umarım satarız Tosun Paşa'yı :)

Çevrimiçi COB

Cenk, Tolgay  ve Beck'ten 25 milyon euro gelse super olacak da yerlerine kimleri alacagiz.

Eger basima birsey gelmeyecekse, Salih Ucan riskine girilebilir diyorum... Senol Gunes onu Oguzhan'la rotasyonlu bir sekilde oynatir. Feyenoord'ta oynayan Ferdi Kadioglu da olabilir. Nuri Sahin de var da Dortmund pek verecek gibi durmuyor.

Cenk Tosun'un yerine de yabanci almamiz lazim olacak. Onun yerini dolduracak yerli forvet piyasada yok Enes disinda.

Sag bek icin hic fikrim tok.

Çevrimiçi Necmi

biz burda kimleri konuşuyoruz renkliler transfer başlığında GOT sohbeti yapıyorlar
halinize şükredin. Biz kötü durumlara düştükde hiç transfer başlığında dizi konuşacak durumlara düşmemişdik.
gerçi tangaz la mylife ı bıraksam bizi iki saniyede o durumlara düşürürler gerçi. :alala:

Çevrimdışı ahmetemre

İlla yerli şartsa volkan şen 1 milyona oynar yedek...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

Cenk, Tolgay  ve Beck'ten 25 milyon euro gelse super olacak da yerlerine kimleri alacagiz.

Eger basima birsey gelmeyecekse, Salih Ucan riskine girilebilir diyorum... Senol Gunes onu Oguzhan'la rotasyonlu bir sekilde oynatir. Feyenoord'ta oynayan Ferdi Kadioglu da olabilir. Nuri Sahin de var da Dortmund pek verecek gibi durmuyor.

Cenk Tosun'un yerine de yabanci almamiz lazim olacak. Onun yerini dolduracak yerli forvet piyasada yok Enes disinda.

:alala: renkli sevici :D

Çevrimdışı tangaz

biz burda kimleri konuşuyoruz renkliler transfer başlığında GOT sohbeti yapıyorlar
halinize şükredin. Biz kötü durumlara düştükde hiç transfer başlığında dizi konuşacak durumlara düşmemişdik.
gerçi tangaz la mylife ı bıraksam bizi iki saniyede o durumlara düşürürler gerçi. :alala:

mutfakta biri mi war  :D abi acıktım ne yesekki bu saatte
mitroglu adı da geçiyor bi duyumda benden hadi  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetemre

Ben de acıktım tüm fındıklı çukulatayı indirdim mideye...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

hiç duymadım zaten alamayız uçuk paralar
bize beleş lazım :D

Çevrimiçi COB

:alala: renkli sevici :D

Hmm. Forumda bir uyeye renkli, yada renkli sevici falan demek mod sebebi degil sanirsam. Iyi bende kullanirim bundan sonra :D

Saka maka, Salih Ucani febe bize vermez de Senol Gunes'in elinde tekrar canlanabilir bu cocuk. Yetenegi de var ama mental acidan problemli.

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Abi bu 1 gunde halledilirse yonetim buyuk yonetim olur ayakta alkislanir.

Çevrimiçi Necmi

Ben de acıktım tüm fındıklı çukulatayı indirdim mideye...
bende çikolata götürdüm olmadı üstüne meyve yedim oda kesmedi buzdolabında
limon likörü var italyanların şimdi ona göz diktim ama oda pis acıktırıyor gece gece
başımıza iş almayalım  bu gece uzun olacak.

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

Hmm. Forumda bir uyeye renkli, yada renkli sevici falan demek mod sebebi degil sanirsam. Iyi bende kullanirim bundan sonra :D

Saka maka, Salih Ucani febe bize vermez de Senol Gunes'in elinde tekrar canlanabilir bu cocuk. Yetenegi de var ama mental acidan problemli.
ben hakaret etmiyorumki avatarındaki renklere kılım  :bandit:
sarı lacivert bayrağı olan ülkenin vatandaşlığından ayrılırım :D

Çevrimdışı tangaz

hiç duymadım zaten alamayız uçuk paralar
bize beleş lazım :D

benfica almıştır birilerini verir mitroglunu ama benim oyum diego costa  :bandit:

bu arada bence demba işi olmaz zira çinle saat farkı falan var 48 saatte bitmez o evrak kürek işleri...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bende çikolata götürdüm olmadı üstüne meyve yedim oda kesmedi buzdolabında
limon likörü var italyanların şimdi ona göz diktim ama oda pis acıktırıyor gece gece
başımıza iş almayalım  bu gece uzun olacak.

benim dolaptaki rakı pispis bakıyor da sabah işe gitçem 

Çevrimdışı tangaz

ben doğum anında geri kaçardım  :D

Çevrimiçi COB

Ozaman Isvec vatandasi olsan ondan da mi ayrilacaktin? :D Bu bayrak Bosna Bayraginin benzeri, onlarin da renkler ayni. Avrupalilar bize bunu uygun gordu, yoksa takimimin sembolu olan Kartal, hatta cift basli kartal bizim milli sembol.

O yildizlardan biri Kosova'da yasayan Turkleri de temsil ediyor, o yuzden okadar nefret etme bence :P

Çevrimdışı Ayberk

Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı tangaz

:o_o: diz kıkırdaklarında sorun var demişler

bizim başkan adamı kimse almasın sene sonu bedavaya alayım die asparagas haber yaptırmıştır  :D

Çevrimdışı ahmetemre

:o_o: diz kıkırdaklarında sorun var demişler
3 e alır başkan sakatsa.
Belki de sakat taklidi yapıyordur.
Çünkü cenk e ilk teklif pazartesi gelmiş abuya haber uçmuştur.
Tamamen senaryo yazıyorum....
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Ayberk

bizim başkan adamı kimse almasın sene sonu bedavaya alayım die asparagas haber yaptırmıştır  :D

:D
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Berat

Neler oluyor yahu? Size #cometopolonya diyorum. Gitmesi muhtemel isimlerden haber var mı?

Çevrimdışı tangaz

Neler oluyor yahu? Size #cometopolonya diyorum. Gitmesi muhtemel isimlerden haber var mı?

tamer hoca miloseviçi göztepeye şeediyormuş keşke yanında pedroyuda şeetseymiş

Çevrimiçi Necmi

Ozaman Isvec vatandasi olsan ondan da mi ayrilacaktin? :D Bu bayrak Bosna Bayraginin benzeri, onlarin da renkler ayni. Avrupalilar bize bunu uygun gordu, yoksa takimimin sembolu olan Kartal, hatta cift basli kartal bizim milli sembol.

O yildizlardan biri Kosova'da yasayan Turkleri de temsil ediyor, o yuzden okadar nefret etme bence :P
avrupalıların sana uygun gördüğü bayrak senin bayrağın değildir zaten :bandit:
benim o renk bayrağı olan bir ülkenin vatandaşı olabileceğimi düşünenbiliyormusun :bandit:
mesela ispanya vatandaşıda olmam.

Çevrimdışı Berat

tamer hoca miloseviçi göztepeye şeediyormuş keşke yanında pedroyuda şeetseymiş

Geriye kaldı beş, sağol abi 10 gündür uzağım gündemden.

Etiketler: