2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6957926 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı El Nino

Cenk giderse bakalım 1 günde kimi alacağız yerine

Çevrimdışı Ayberk

Cenk o paralara gidecekse pektemek de oynasa ben razıyım
en kötü alt yapıdan yazarız birini
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı artena_condari

Cenk o paralara gidecekse pektemek de oynasa ben razıyım
en kötü alt yapıdan yazarız birini
O zaman sampiyonluktan ve Avrupa'da basaridan vazgeciyoruz sanirim?

Çevrimdışı Çağatay

"Şişman kadın sahneye çıkmadan opera bitmez." diyorsun

Ozan tufan sahneye çıkmadan opare bitmez
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Librarius

Aboubakar icin boyle bir seyler demedim, gol atamadigi donemde dahi oynadigi maclarda takima faydali oldugunu dusunuyordum. Negredo gucunden bir sey kaybetmemise faydali olabilir, fakat yine soyleyeyim bizim gibi bir takimin ihtiyaci olan forvet tipi guclu, tercihen hava toplarinda etkili, sirti donuk oynayabilen ve son pozisyonlarda bitirici bir adamdi. Negredo gucluydu, fakat su an oyle mi bilemiyoruz. Yine sampiyonlugun en buyuk adayiyiz, Negredo da faydali olabilir ama ideal forvetimiz olacak oyun tarzinda oldugunda sanmiyorum.

Su yorumu yapan adamin Negredo'yu hic izlemedigini rahatlikla soyleyebilirim. Negredo'nun one cikan ozelliklerini tanimlayip bunlarin Negredo'da olmadigini soylemek icin ya trol olmak lazim ya da bilmeden konusmak. Kardes git bak bakalim Negredo'nun ayirt edici ozellikleri nelermis.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kesin biriyle anlaştık gelen haberlere bakarsak. Acaba kim

Cenk Tosun için son verilen rakam c.Palace 10.5 M Pound. Beşiktaş rakamı yukarı çekmeye çalışıyor. Newcastle ve Brighton da istiyor. Beşiktaş paranın tamamını nakit istiyor. Görüşmeler sürüyor. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Alper1903

Ben bu filmi geçen sene de gördüm. Son gün hararetli olur, herkes yorgun düşer ama transfer olmaz ama kimsenin de niye olmadı demeye mecali kalmaz. Önümü kış tutuyorum yaz çıkarsa ne ala.  :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben bu filmi geçen sene de gördüm. Son gün hararetli olur, herkes yorgun düşer ama transfer olmaz ama kimsenin de niye olmadı demeye mecali kalmaz. Önümü kış tutuyorum yaz çıkarsa ne ala.  :bandit:
Keyfini çıkar bugünlerin. Yarın milli ara olunca ararsın

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

iyide tolgay ve cenk ikiside yerli sayılmıyor zaten

TFF bunları yabancı mı sayıyor yani? Sadece UEFA nezdinde değil mi yabancılıkları?

Çevrimdışı Çağatay

Çevrimdışı Ayberk

O zaman sampiyonluktan ve Avrupa'da basaridan vazgeciyoruz sanirim?
vazgeçmiyoruz, gelecek için yatırım yapıyoruz
gökhan için 15 milyon, oğuzhan için 20 ler konuşuluyordu bir zamanlar. peki şimdi?
Cenk'in şimdi olduğundan daha iyi bir form yakalayabileceğini düşünmüyorum, bu fiyatlar veriliyorsa gidebilir
Negredo var, Lens de forvet oynayabiliyor, yeri geldiğinde Babel ve Talisca da idare eder
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Alper1903

Keyfini çıkar bugünlerin. Yarın milli ara olunca ararsın

Şimdiden yükselmek iyi de olmayınca can sıkıyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Pavyon deel mi ora
Aleme götürmüşler. Gazozuna ilaç atıp kağıtları imzalatacaklarmış

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi, @matias_27 dostum ve @abdusta abi.

Nedir son durum?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

her kafadan bir ses çıkıyor cenk haberi doğru bizde smolovla ilgileniyormuşuz
başka bir ilgilendiğimiz forvet adı gelmedi ama cenk satılırsa Ba gelir konu kapanır diyorum
adam bodrumda bekliyor. Para falan harcamayız cenkin parasıda seneye taliscanın parası olur.

Çevrimdışı Çağatay

Arefe günü transfer yapılabiliyor mu...

Arefe günü sıkıntı yok
Bayramın ilk günü kapalı
İkinci gunden itibaren dewam

Çevrimdışı MUSTAFA_

Güzel kardeşim Cenk Tosun senin de yolun açık olsun! 12.5 milyon paunda(16m€) F.Orman da hayır demez! Yarın ola imzalar hayrola @CenkTosun_ (via. Fatih Doğan)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

Ondan diyorum ezbere transfer yaptilar diye. Senol Hoca da Negredo'yu alin demedi. Bos adam demiyorum ama oyun tipinin bize karsi oynayan takimlara uygun olacagini sanmiyorum. Oynadigi ligler kapali futbol oynanan ligler degil, bize karsi bu ligde cogu takim 10 kisi defans yapiyor. Insallah ben haksiz cikarim, fakat Babacar hatta yaslanmis da olsa Gomez gibi bir adam almaliydik.
negredonun oyun tarzı olarak gomezden bir farkı yokki gomez alınırkende şenol hoca istemedi denmişti
hatta şenol hocanın oyununa negredo daha iyi uyuyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

her kafadan bir ses çıkıyor cenk haberi doğru bizde smolovla ilgileniyormuşuz
başka bir ilgilendiğimiz forvet adı gelmedi ama cenk satılırsa Ba gelir konu kapanır diyorum
adam bodrumda bekliyor. Para falan harcamayız cenkin parasıda seneye taliscanın parası olur.
Negredo ve Demba Ba bana yeter.

Beck'in yerine kim gelecek, Ahmet Oğuz ve Kerem Alıcı haberleri doğru mu?

Çevrimdışı Necmi

Bu hafta Karabük maçında Pektemek oynar Cenk giderse. Henüz yeni transferler hazır değil. Tehlike kapıda  :biggrinking:
Neden hazır olmasın bence onlar hazırda hoca onları oynatmaya hazır değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ahmet Bulut da Polat Otel de misafirleri ile Beck transferini bitirmek için uğraşıyor. Bu gece akıyor. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

Aboubakar icin boyle bir seyler demedim, gol atamadigi donemde dahi oynadigi maclarda takima faydali oldugunu dusunuyordum. Negredo gucunden bir sey kaybetmemise faydali olabilir, fakat yine soyleyeyim bizim gibi bir takimin ihtiyaci olan forvet tipi guclu, tercihen hava toplarinda etkili, sirti donuk oynayabilen ve son pozisyonlarda bitirici bir adamdi. Negredo gucluydu, fakat su an oyle mi bilemiyoruz. Yine sampiyonlugun en buyuk adayiyiz, Negredo da faydali olabilir ama ideal forvetimiz olacak oyun tarzinda oldugunda sanmiyorum.
Negredoyu tarif etmişsin :D

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı tuncaboylu

Neden hazır olmasın bence onlar hazırda hoca onları oynatmaya hazır değil.
Hoca Negredo'yu oynatmaya mecbur kalsın diye Cenk satılıyor olabilir.

Şaka maka 14 milyon euro doğru ise çok iyi.

Çevrimdışı Türkay

Cenk Tosun'un sözleşmeye bir daha ki transferden de %10 pay koydursak  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Etiketler: