2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6961368 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı El Nino

sen anlamıyon ki abi :)

Sadece 3 haftanın maç programı açıklandı :)

Bütün maçlar 10 eylül gözüküyor bak :)

Üstelik 00.00'da gece yarısında oynanacak  :biggrinking:

Çevrimdışı mylife1903

15 milyon paunda anlaşalım  :friendship:
Yok, az
Bir suru salaga para saciyorlar bizim santraforumuzu istiyorlarsa cezbedici bi teklif vermekiler.

Mesela biz 20 isteyelim 19.5ta anlasiriz ingiliz dinari olacak ama dolar falan almayalim, yok dolar verecekse cikolata kutusunda versin

Çevrimdışı mmansiz

cenk olayı gerçek mi acaba ciddi ise 10 milyon paund iyi para bence zirveye ulaştı cenk inişe geçer yavaş yavaş... negredo ba vede 18-19 yaşında ileriye dönük genç bir forvet bulsunlar yetenekli onu yetiştirelim pektemeğe verilecek şans ona verilsin...

Çevrimdışı El Nino

Cenk Tosun'u alsın Palace. Bizde Benteke'yi 2 yıllığına opsiyonlu kiralayalım bedelsiz

Çevrimdışı mylife1903

Cenk tam gelişme zamanında artık kendini aşacak ise bu sene aşacak.Millet yerden yere vuruyor ama Cenk çok önemli bir isim ve daha uzun yıllar oynayacak .Giderse yerli rotasyonu için üzülürüm.Zaten kısıtlı yerli rotasyonu.

Cenk giderse Ba derhal gelecektir ilave olarak Sosa da gelir.Bu hamleler bizim seviyemizi 1-2 tık daha yukarı çıkartır ama Negredo ve Ba form tutarsa ? Tabi Pektemek de kalacaktır bence.
Cenk giderse abubakari almaliyiz. Farkli tip forvet. Bizde pirpir adam yok. Negredonun da ne verecegi mechul ben bildigim mali tercih ederim supriz cikmaz

Çevrimdışı underworld

Ilk Ndiaye sonra josef şimdi Tosun !
İngiltere bağlantılari kim kuruyor acaba ?

Çevrimdışı mylife1903

Ilk Ndiaye sonra josef şimdi Tosun !
İngiltere bağlantılari kim kuruyor acaba ?
Buyukelci varya o herhalde

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Yahu şu maç programları yıllardır böyle bütün maçlar aynı gün aynı saatte görünür. Sonradan düzenlenir. Haberleri yapılır şununcu haftanın programi belli oldu diye. Hiç mi dikkatinizi çekmedi şimdiye kadar? Gaza gelmeden önce bir araştıralım sonra veryansın edelim.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Cenk giderse abubakari almaliyiz. Farkli tip forvet. Bizde pirpir adam yok. Negredonun da ne verecegi mechul ben bildigim mali tercih ederim supriz cikmaz
Iki kez rüyamda gördüm Abou geri dönüyordu. Uyanınca üzüntü bastı. Allah başka dert vermesin diyorum kendime. Aynısı Gomez'de de olmuştu. Wolfsburg'a imzayı attığı gün içim acıdı resmen.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı underworld

Yoksa domino etkisi mi ,gidiyor gitmekte olan mi

Çevrimiçi Necmi

Yok, az
Bir suru salaga para saciyorlar bizim santraforumuzu istiyorlarsa cezbedici bi teklif vermekiler.

Mesela biz 20 isteyelim 19.5ta anlasiriz ingiliz dinari olacak ama dolar falan almayalim, yok dolar verecekse cikolata kutusunda versin
Beni cezbetti :D

Çevrimdışı KAP

Cenk Tosun'u satan CL'yi satar :)
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı KAP

Güzel totem  :evillol:

Ciddi değilim diye ekleyeyim de linç yemiyim durduk yere :D
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı mylife1903

Turk futbol kazani kucuk iste

Simdi uje beje bakmadan cenk tosun cocugu sokusturmak vardi sonra altyapidan cihan cocugu koyup yola devam etmek vardi

Cenk tosunu sattigimiz anda senaryo su olur
Negredo sakatlanir cenkin yerine gelen abu kirmizi gorur sonra pektemek ile monako deplasmani keyfi

Falkao vs pektemek

Efkar basti jiletleyesim geldi kendimi

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı tangaz

@Necmi abi kiziyor, bir suru is cikartiyorsunuz diyor.
Telefondan konu disilari okurken onumdeki penaltiyi goremedim diyormus abi

bende bunu anlamıyorum @mylife1903 reis burnun ucundaki penaltıyı görmeyen adam @Necmi  konudışını nasıl şak die görüyor :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

bende bunu anlamıyorum @mylife1903 reis burnun ucundaki penaltıyı görmeyen adam @Necmi  konudışını nasıl şak die görüyor :alala:
Abi polis durbunlen sokmuyormus stada
@Necmi abi evde rahat her turlu aparati var oturuyor komputerin basina bam bam bam

Çevrimdışı tangaz

şu milli araları sewmiyorum maçımız olmayınca bi gereksizleşiyor günler
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

şu milli araları sewmiyorum maçımız olmayınca bi gereksizleşiyor günler
Milli takimi tutmaya baslayacakti bizim camia tak oguzhan olayi patladi. Sabki yabanci gizli servis operasyonu gibi zamanlamasi manidar.
Kurtulma manevrasi yaptilar iyice battilar falan, sikandal.

Simdi maci bekliyo herkes ilk11i bi gorelim hele

Ukrayna zaten zor deplasman

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
25 Ekim 2015, 03:14:02 »
Potansiyel aralığı inanılmaz yüksek. Bizim takımda görmek istediğim bir orta saha oyuncusu. Şampiyonalarda epey izledim.
http://www.transfermarkt.com.tr/nahitan-nandez/profil/spieler/315063
€3,4 milyona Boca almış.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2017, 18:20:26 atalay ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer döneminin bitmesine 9 gün kaldı :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı atalay

Leipzig, orta sahası yeterince atletik, tempolu ve dinamik değilmiş gibi bir de Kevin Kampl kovalıyor. Bu iş olursa mevcut pres kalitelerini ve transition oyunundaki becerilerini bir kademe daha yukarı çekerler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Leipzig, orta sahası yeterince atletik, tempolu ve dinamik değilmiş gibi bir de Kevin Kampl kovalıyor. Bu iş olursa mevcut pres kalitelerini ve transition oyunundaki becerilerini bir kademe daha yukarı çekerler.
CL kurası çekildiğinden beri rakiplerimiz transfere doymuyor. Bu arada ilgin bir ayrıntı da Kevin Kampl eski Redbull Salzburg oyuncusu. Bu transfer büyük ihtimalle olur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı atalay

Güçlenmeleri daha iyi. @MUSTAFA_ Salzburg zaten paravan kulüp. Önemli bir proje var. Öncesinde direkt geçişler oldu, olmaya da devam edecek.

Etiketler: