2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6958458 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Orhan

Star gazetesinin attigi baslik vardi ozamanlar trol kelimesi kullanilmiyordu galiba ben de gecenlerde ogrendim kelimenin ne oldugunu zaten ama igrenclikte son noktaydi, oldurulen iki ingiliz taraftar uzerine two size basligi atmak, hesapta tu size diyecek.

Galiba milliyet gazetesiydi gsnin samaks macindan sonra o.... cocuklari basligi atilmisti
Abi bir haber sitesi O Rus Bu diye başlık atmıştı  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Italyan oyuncuysa eski sevgilim beni yaniltmiyorsa sikik diye okunur o bize gelmez fbye gitsin
:kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bugün foruma giremedim, Luce'nin açıklamalarını şimdi gördüm.
Sıvama aşamasına kadar çok hızlı gelmişlerdi, sıvama olayını da aşmışlar ne yazacağımı bilemedim.

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş santraforu bu kadar...
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2017, 03:43:22 atalay ]

Çevrimdışı atalay

"Gol atamıyorsan forvetlerine değil defans oyuncularına bak, yaratamayan onlardır."

Pozisyonların dördünü sağ bek ve sol bek hazırlıyor. Bu sefer merkez forvete bakacağız.

Real Madrid, tercihi buna indirgemiyor. Çünkü Benzema gibi oyun içi katkısı eldeki oyunla çok iyi örtüşen bir oyuncuları var. Ve bu oyunu büyüttüğü gibi skoru farklı kanallardan almanızı da sağlıyor. Keza ötesi ve berisindeki isimler bu durumu tolere edebiliyor.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2017, 17:28:03 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Monaco; Keita Balde, Tielemans, Jovetic, Diakhaby dörtlüsünü €76 milyona aldı. Bir sezon önce Sidibe, Mendy, Glik üçlüsünü €39 milyona; ondan önceki sezon Jemerson, Fabinho, Lemar üçlüsünü €21 milyona; ondan önceki sezon ise Bernardo Silva, Bakayoko ikilisini €24 milyona almışlardı. Bravo!

Çevrimdışı atalay

Porto'nun Braga maçındaki defansif organizasyonu. Kanatlarda genişlik bulmak gerek.

Çevrimdışı mylife1903

Turk milletinin en onemli milli bayramidir 30 Agustos zafer bayrami, kutlu olsun

Her turk asker dogar
Aslinda araplar da iyi ata biner ama turkun binmesi farklidir biz kadinlarimizla yanyana at surerek geldik orta asya bozkirlarindan.
Turk kadininin da zafer bayrami kutlu olsun, onlarin emegi de unutulmamali

Çevrimdışı tangaz

30 Ağustos zafer bayramını kutlar, ulu önder atatürk ve silah arkadaşlarının önünde saygıyla eğilirim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

dün şu bahsi geçen italyanca telaffuzu sikik olan topçu italyan değil çekmiş  :D şimdi bu çekyalı genç italyadaymış zaten bir yıldır telaffuza alışmış roma 42 milyona almış ulen monçi bi ozziye gelince cimri çıktın
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

dün şu bahsi geçen italyanca telaffuzu sikik olan topçu italyan değil çekmiş  :D şimdi bu çekyalı genç italyadaymış zaten bir yıldır telaffuza alışmış roma 42 milyona almış ulen monçi bi ozziye gelince cimri çıktın
Abi cekse s degil noktali s dir o s yani.
Sikik olarak okunmaz sikik olarak okunur. Sivokun sivok olarak degil sivok olarak okunmasi gibi yani seetmek gerekir
Tuhaf

Oguzhana turbo takalim abi arkadan ittirmeli olsun 150 milyon

Çevrimdışı tangaz

Abi cekse s degil noktali s dir o s yani.
Sikik olarak okunmaz sikik olarak okunur. Sivokun sivok olarak degil sivok olarak okunmasi gibi yani seetmek gerekir
Tuhaf

Oguzhana turbo takalim abi arkadan ittirmeli olsun 150 milyon

oğuzhana kaç tane turbo taktırcamız konusunda bi mühendislik hesabı yapmam gerekecek

Çevrimdışı mylife1903

oğuzhana kaç tane turbo taktırcamız konusunda bi mühendislik hesabı yapmam gerekecek
Abi turbo yerine kayis aktarmali charger takalim hem ucuza cikartiriz azicik yazilimini da degistirdik mi elimize hamsik gibi bisi cikar, gs olsak nitro takalim diyecem de  biz nitro isine girersek bizi dopingten yakalar herifler. Adamlar 50 kisi baskin yapiyorlar tesislere

Çevrimdışı mylife1903

@tangaz ustat hayirdir ofiste mi yakalandin bugun.

Konu disi vardi gece dizi basliginda

Çevrimdışı tangaz

@tangaz ustat hayirdir ofiste mi yakalandin bugun.

Konu disi vardi gece dizi basliginda

@mylife1903 reis nerde resmi tatil var ben o gün işe gelirim :)

konu dışının dizi başlığında ne işi var miss gibi bu sayfa dururken hem daha etkin olmaz mı  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 reis nerde resmi tatil var ben o gün işe gelirim :)

konu dışının dizi başlığında ne işi var miss gibi bu sayfa dururken hem daha etkin olmaz mı  :bandit:
@Necmi abi kiziyor, bir suru is cikartiyorsunuz diyor.
Telefondan konu disilari okurken onumdeki penaltiyi goremedim diyormus abi

Çevrimdışı underworld

@mylife1903 reyis , brahimi için de iğneleri batir bir zahmet.
Her takimdan 1-2 oyuncu götürelim.

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 reyis , brahimi için de iğneleri batir bir zahmet.
Her takimdan 1-2 oyuncu götürelim.
brahimi bisi yapamaz ya telas yok panik yok. Kuzey afrikali futbolculardan yol olmaz, okumaz onlar.
Abunun olmamasi kotu oldu ilk macta

Çevrimdışı underworld

brahimi bisi yapamaz ya telas yok panik yok. Kuzey afrikali futbolculardan yol olmaz, okumaz onlar.
Abunun olmamasi kotu oldu ilk macta
q7- beck karşısında olmasa no problem ama  :boom:

Çevrimdışı underworld

Milliyet sitesinden

teşekkürler bülent ülgen

Çevrimdışı ahmetemre

Gençler ümit özatla yolları ayırmış.
Belki Aykut kovulursa fenere geçersin...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Zafer55

Yoo daralmıyor.
34 lig+6 avrupa(en az) +1 süper kupa olmak üzere en az 41 maçımız var bu sene 4ü gitti kaldı 37.Nasıl daralıyormuş zaman.Daha yeni başladık.Türkiye kupasını hiç saymadım bu arada...
  Bülent ülgene kızmıyorym gerçekçi bir hedef toplamda 35 gol.Milliyete de kızmıyorum bi şekilde bişeyler yazmak zorundalar.Sayfa dolduracaklar ne yapsınlar  :) Gerçi haberin tamamını okuduğumda olumsuz bir tablo çizmemişler daha çok şans ve süre bulacak demişler ama başlık dikkat çekici olsun diye öyle olmuş.

Çevrimdışı Zafer55

Aykut kovulmasın.Aykuta sahip çıkalım.Hatta tudor beye de sahip çıkalım bir de şenol hocaya..Bu üçlü görevleri başında kaldığı sürece güzel günler bizimdir.

Çevrimdışı mylife1903

Buleenddd baasgaan var sirada mapushAne arkadasi

Çevrimdışı underworld

Yoo daralmıyor.
34 lig+6 avrupa(en az) +1 süper kupa olmak üzere en az 41 maçımız var bu sene 4ü gitti kaldı 37.Nasıl daralıyormuş zaman.Daha yeni başladık.Türkiye kupasını hiç saymadım bu arada...
  Bülent ülgene kızmıyorym gerçekçi bir hedef toplamda 35 gol.Milliyete de kızmıyorum bi şekilde bişeyler yazmak zorundalar.Sayfa dolduracaklar ne yapsınlar  :) Gerçi haberin tamamını okuduğumda olumsuz bir tablo çizmemişler daha çok şans ve süre bulacak demişler ama başlık dikkat çekici olsun diye öyle olmuş.

1- 35 gerçekçi bir hedef değildir
2- bu hedef gerçekçi olsa bile bu iş ülgene düşmez
3- haber falan hikaye maksat algı yapmak 

Etiketler: