2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6958338 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 yahu ne adamsin  koptum pc  basinda

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Abi oyle mesela bizim sifo mehmet var ya
Italyada oynamis olani var onun
Enzo mehmet
Bu enzonun adi da sikifo aslinda bizimkiler nedense sifo diye okuyor
Bildigin kayer fbli olunce keya
Bildigin kuyt fbli olunca koeyt

Bi bizim futbcular duzgun okunmuyor nedense
Yillarin hološkosu yani okunusu holo$ko s harfi olmadigi icin basamiyom s ye holoshko ayni sekilde śivok abi yok oyle sivok diye futbolcu shivok var $ivok var

Ilginc tuhaf

Mesela boketti var seneye gelir ne diyecez adama, zaten az bombaci fb macinda marselonun yaptigini yapsa baslik hazir
Besiktas bir cuval inciri boketti

Yapma boketti daha kadrolari saymadim

Çevrimdışı Zafer55

Çevrimdışı mylife1903

Son iki mesajına itafen @mylife1903
e
Hurriyet gazetesi mi bu
Ben hafizamda bulamadim kartali avladi falan diyor ama

Sikibbe manseti bu isin zirvesidir

Çevrimdışı Zafer55

e
Hurriyet gazetesi mi bu
Ben hafizamda bulamadim kartali avladi falan diyor ama

Sikibbe manseti bu isin zirvesidir
Fotospor gazetesiymiş.Kartal dediği de kartalspor.
 Skib gerçekten zirve  :D
Bir de benim çok güldüğüm gs nin leeds maçı sonrası atılan Dingiltere manşeti var.

Çevrimdışı İhsan

Ihsan abi sen formaya quaresma yazdirsana yahu
Hem necmi abi bir tane quaresma formali besiktasli gormus olur, @abdusta herhalde locada takilip helikopterle maca gittigi icin necmi abinin gozune yakalanmiyor

Necmi abinin gozu dedik adam onundeki penaltiyi goremiyir, farim acik formasi quaresma

@mylife1903
Mylıfe1903 yazdırırım ama Quaresma yazdırmam.  :icool:
30 yakın forma almışımdır. sadece Noah'ın adını yazdırdım bugüne kadar.  :evillol:

Q7 hayranı değilim. kesinlikle değilim. Gelmesini hiç istemedim. Ama bence beklenenden çok daha iyi oynadı
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Ve Eyşan tekrar dönemedi  :ebebe:

Marsilya Aboubakar için Porto'ya 17 M€ önerdi.

kaçırdım
Eyşan nedir? kimdir?
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Bir de benim çok güldüğüm gs nin leeds maçı sonrası atılan Dingiltere manşeti var.
Star gazetesinin attigi baslik vardi ozamanlar trol kelimesi kullanilmiyordu galiba ben de gecenlerde ogrendim kelimenin ne oldugunu zaten ama igrenclikte son noktaydi, oldurulen iki ingiliz taraftar uzerine two size basligi atmak, hesapta tu size diyecek.

Galiba milliyet gazetesiydi gsnin samaks macindan sonra o.... cocuklari basligi atilmisti

Çevrimdışı İhsan

atiba sağ bek ?

Stoper oynatmışlığıda vardı bilic'in atiba'yı :)

Hatırlıyorum, olimpiyatta Antep maçında bek oynattı.
transfermarkta göre 6 maçta  bek oynattı   :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Hatırlıyorum, olimpiyatta Antep maçında bek oynattı.
transfermarkta göre 6 maçta  bek oynattı   :bandit:

stoper de oynattı bilic :D

Çevrimdışı tangaz

birde şu prekazili gese monako maçından sonra dını htırlamadıgım bi gazete "aaa  monacoyduk" die manşet atmıştı bence zirve ama rezillikte zirve buydu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı İhsan

stoper de oynattı bilic :D

Transfermarkta göre oynatmamış  :D :D

Ben stoper oynadığı bir maçını hatırlıyorum, ama sonuç kötü olmuştu galiba.
Come to Beşiktaş

Transfermarkta göre oynatmamış  :D :D

Ben stoper oynadığı bir maçını hatırlıyorum, ama sonuç kötü olmuştu galiba.

fener maçı değil miydi  :alala:

Çevrimdışı tangaz

kaçırdım
Eyşan nedir? kimdir?

eyşan=gomez
eyşan; gösteripte vermeyen verir gibi yaparken arkandan bıçaklayan kötü bir kadın karakteridir ama güzel kadındır kaka oldugunu bilirsin ama vazgeçemezsin (ezel dizisinden bir karakter oyuncu cansu dere idi)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

birde şu prekazili gese monako maçından sonra dını htırlamadıgım bi gazete "aaa  monacoyduk" die manşet atmıştı bence zirve ama rezillikte zirve buydu
Ahah onu hatirlayamadim abi bak

Birde bu gsnin honduraslilari vardi cok serrefli basinimiz bu honduraslilar icin haber yapmisti

Gsnin honduras cikartmasina encok recep cetin sevindi
Turkiyenin en cirkin futbolcusu sayilan recep cetin honduraslilari gorunce sevincten zipladi gibi bisidi

Sehir efsanesi vardir aslinda
Ingiltere maclarindan sonra koca agizli lineker
Karsilikli oynadigim en corkin defans oyyncusu recep cetindi, dedi diye

Çevrimdışı mylife1903

eyşan=gomez
eyşan; gösteripte vermeyen verir gibi yaparken arkandan bıçaklayan kötü bir kadın karakteridir ama güzel kadındır kaka oldugunu bilirsin ama vazgeçemezsin (ezel dizisinden bir karakter oyuncu cansu dere idi)
Bi sikaylir vayt degil tabi
Sikaylir olsa olsa sosa olur

Çevrimdışı tangaz

Birde bu gsnin honduraslilari vardi cok serrefli basinimiz bu honduraslilar icin haber yapmisti

Turkiyenin en cirkin futbolcusu sayilan recep cetin honduraslilari gorunce sevincten zipladi gibi bisidi

recebim linekere adım attırmamıştı sanırım bi maçta ona sormuşlardı nasıl savundun die oda ensesine üfleyip psikolojisini şeettim demişti

Çevrimdışı İhsan

:lol: :kop:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Zafer55

Birçok şey için hey gidi nerde eski.... falan diyoruzda.Basın için bunu demek pek mümkün değil.Bizim bazın eskiden böyle daha bi "şey" miş.
  Bi programda İzlemiştim geçmiş zaman...böyle eski spor yazarlarından biriudi hani böyle duayen dediklerinden.adam anlatıyor pele zaman brezilya milli takımı çok popüler bizde olmayacak bir maçı hayali 2 hafta falan yazıyorduk.yok brezilya milli takımınile dostluk maçı yapacaz şu şu adamlar gelecek falan diye satfa sayfa tanıtımlar...bi de güle güle anlatıyordu.Millette gazeteden okuyomuş hayali uydurulmuş maçın tanıtımını...yani bu camia eskiden de böyle biraz "şey" miş.

Çevrimdışı Zafer55

recebim linekere adım attırmamıştı sanırım bi maçta ona sormuşlardı nasıl savundun die oda ensesine üfleyip psikolojisini şeettim demişti
O nası bi taktikmiş yahu  :lol:
Türkan şorayın bi filmi vardı sultan diye bulut aras  sinemada bunun enseye üfleyip psikolojisini bozuyodu..ondan etkilenmiş ellaam  :D

O nası bi taktikmiş yahu  :lol:
Türkan şorayın bi filmi vardı sultan diye bulut aras  sinemada bunun enseye üfleyip psikolojisini bozuyodu..ondan etkilenmiş ellaam  :D

hangi filmdi o ya :D

Bu arada ;

Herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanın bağımsızlığı için savaşıp can veren bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Çevrimdışı Zafer55

hangi filmdi o ya :D
Sultan dı adı filmin .Şener şen de vardı bakkaldı hani.Tid ne ittemittinit  :D diye konuşuyordu.

Sultan dı adı filmin .Şener şen de vardı bakkaldı hani.Tid ne ittemittinit  :D diye konuşuyordu.

filmi biliyorum abi adını unutmuştum :D

Dur izliyeyim canım çekti :D

Çevrimdışı El Nino

filmi biliyorum abi adını unutmuştum :D

Dur izliyeyim canım çekti :D

Hey gidi Bulut Aras :)

Çevrimdışı Orhan

atiba sağ bek ?

Stoper oynatmışlığıda vardı bilic'in atiba'yı :)
Ne günlerdi Necipten sag bek Atiba dan stoper yapıyorduk. :)
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2017, 00:22:36 Orhan ]

Etiketler: