2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6957346 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

Töre'ye 10 milyon vermeyen ligden şu gerzek için 11 milyon teklif gelmesi inanılır gibi değil.

Herifi Fenerbahçe gibi bir enayiye sokmak için yalandan 3 kere hazırlık maçında milli yaptılar, onun dışında bir kariyeri de yok.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gerçek bir transfer olması mümkün değil,,bolunun bir başka versiyonu,,

Çevrimdışı atalay

Böyle bir korelasyon yok. @tuncaboylu Piyasa değeri ölçümleri sanal marketing ölçümlerinden çok farklı.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Orhan

Maclarda tribüne ilk cagirilan adam hala o
Oyundan cikarken hangi topcunun arkasindan bas bas bagiriliyor bir tek quaresma için
O da gidip tribini atiyor haliyle
Gidisat zaten snejder vakası gibi görünüyor tek sorun taraftar tercih yapmak zorunda kalmasın.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Vida'nın Beşiktaş ile protokol imzalanmasına sinirlen Kiev Başkanı Surkis, Beşiktaş'a "Şimdi istiyorsanız, fiyat 8M€" resti çekti. (HT Spor

Çevrimdışı underworld

Gg-lens hemen başlasa iyi olur yoksa
Porto maçında brahimi başımıza dert açma ihtimali yüksek.

Çevrimdışı mylife1903

Ikisi beraber mi tutacaklar onu, ronaldo mu o

Çevrimdışı mylife1903

Gidisat zaten snejder vakası gibi görünüyor tek sorun taraftar tercih yapmak zorunda kalmasın.
Rahmetli turgay sereni hatirladim bir saniyeligine, dilim dolandi

Çevrimdışı Ömer Kaan

Gg 2-3 haftaya takımla çalışmaya başlayacakmış, 2 hafta sonra porto maçı :) . Muhtemelen Fenerbahçe maçına yetişir. Lens tamamen hocaya bağlı tabi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Forma satışlarında ilk 3 sıradaki futbolcularımız  :)

1. Pepe
2. Quaresma
3. Talisca

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
Nikola Vlasic. Remember this name.

Everton'a transfer oluyor.

Çevrimdışı underworld

Ikisi beraber mi tutacaklar onu, ronaldo mu o
Ronaldo'nun eline topu ver 5 metre zor götürür.

Çevrimdışı atalay

Transfer tahtasını kapatmak lazım. Elde zaten çok sayıda kariyerli, oynama devamlılığı olan ya da sürekli oynamak isteyen oyuncular var. Bu oyuncuları idare etmek kolay iş değil. Rol oyuncularını doğru seçmek gerek. +İstenilen pozisyona ek yapılırsa bir-iki pozisyona yer açmak çok zor. Bu planlama ile ancak geçen sezon ki gibi sakatlıklar ile eğrisi doğrusuna denk gelebilir.
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2017, 01:02:01 atalay ]

Çevrimiçi annoca

Everton'a transfer oluyor.

Bu çocuk çok yetenekli özellikle çok iyi top sürüyor ve oyun zekası çok iyi. Kulübe mail atmıştım :) seneye sözleşmesi bitiyordu taliscanın yerine ilaç olurdu. Kısmet değilmiş.
Kaça almışlar?

Çevrimdışı atalay

£8 milyon konuşuluyor. Devre arası €5 milyon istiyorlardı. @annoca

Çevrimdışı tuncaboylu

Ronaldo'nun eline topu ver 5 metre zor götürür.
Eliyle niye götürsün, kurye mi bu adam?

Çevrimdışı underworld

Eliyle niye götürsün, kurye mi bu adam?

O degil ama Brahimi kurye

Çevrimdışı sametbagan

Roma, Schick diye bir oyuncuyu  kadrosuna katmış. @mylife1903 bunu beğendi. :D

Çevrimdışı Ayberk

Biliç, Atibayı bir iki defa sağ bek oynatmıştı. kanada milli takımında ve psv'de sağ bek oynadığı maçlar var
yani o bölgede oynayabiliyor
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı cursedofdragon

Biliç, Atibayı bir iki defa sağ bek oynatmıştı. kanada milli takımında ve psv'de sağ bek oynadığı maçlar var

atiba sağ bek ?

Stoper oynatmışlığıda vardı bilic'in atiba'yı :)

Çevrimdışı Zafer55

Atiba bize gelmeden önce tarafımızdan izlenip beğenilmemiş o zaman sağ bek olarak düşünülmüş ve psv de sağ bek oynadığı dönemmiş.Sonra tekrar izlenip beğenilmiş.Beğenilip alındığı pozisyon şuan bizde oynadığı pozisyonmuş.Önder özen anlatmıştı tv de.Hatta bir ara 10 numara da oynamışlığı varmış.Bu sağ bek oynaması birkaç maçlık değilde sezon boyunca diye anlatmıştı.

Çevrimdışı mylife1903

Roma, Schick diye bir oyuncuyu  kadrosuna katmış. @mylife1903 bunu beğendi. :D
Italyan oyuncuysa eski sevgilim beni yaniltmiyorsa sikik diye okunur o bize gelmez fbye gitsin

Çevrimdışı tuncaboylu

Atiba bize gelmeden önce tarafımızdan izlenip beğenilmemiş o zaman sağ bek olarak düşünülmüş ve psv de sağ bek oynadığı dönemmiş.Sonra tekrar izlenip beğenilmiş.Beğenilip alındığı pozisyon şuan bizde oynadığı pozisyonmuş.Önder özen anlatmıştı tv de.Hatta bir ara 10 numara da oynamışlığı varmış.Bu sağ bek oynaması birkaç maçlık değilde sezon boyunca diye anlatmıştı.
Van Bommel gelince sağ beke kaydırmışlar.

Çevrimdışı Culpable

Italyan oyuncuysa eski sevgilim beni yaniltmiyorsa sikik diye okunur o bize gelmez fbye gitsin

@mylife1903 yahu ne adamsin  koptum pc  basinda

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Van Bommel gelince sağ beke kaydırmışlar.

Seyrettim havuzlu senelerini
Bir tanidik afedersin nasil desem boylem eski tanidik desem daha isabetli olur
Zankayi falan aliyoruz diye duyum salladi

Acip izledik maclari lens mertens zanka marselo atiba hepsi biarada

Asil dikkat ceken lensin santrafor performansi aslinda. Ben olsa kanada falan atmaZ direkt santrafor oynatirdim oyle diiim yani
Havuzun da etkisi olmustur tabi

Cok acayip bisi bu havuz gecen yuzuyorum gecen dediysem 15 sene falan once boyle tam serbest yuzuste kafami yan cevirip agzimi acacam nefes almak icin bide ne goreyim havuza sicmislar arkadas akintiyla beraber kahverengi bir kutle yaklasiyor ulan agzini acsan dolayli yoldan agzina sicilmis olacak agzini acmasan nefes alamayacan

Etiketler: