2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6954909 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ve Eyşan tekrar dönemedi  :ebebe:

Marsilya Aboubakar için Porto'ya 17 M€ önerdi.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı yoruk

Beck formsuz devam ederse , GG geç dönecekmiş ,Adriano yerine orada Medel nasıl olur ? Hatta Caner sağlam kaldığı sürece Adriano ile arasında biri yedek kalacak.Adriano hem sağ hem sol alternatif olur ? Medel orada olursa eğer Beck gönderilir hem kontenjan hem para gelir ? Çünkü Atiba kolay kesilecekmiş gibi görünmüyor.Ben de buna katılıyorum.Sonra Necip de var orada alternatif olacak ?

Yani Medel sağ bek nasıl olur ?

Çevrimdışı tangaz

Beck formsuz devam ederse , GG geç dönecekmiş ,Adriano yerine orada Medel nasıl olur ? Hatta Caner sağlam kaldığı sürece Adriano ile arasında biri yedek kalacak.Adriano hem sağ hem sol alternatif olur ? Medel orada olursa eğer Beck gönderilir hem kontenjan hem para gelir ? Çünkü Atiba kolay kesilecekmiş gibi görünmüyor.Ben de buna katılıyorum.Sonra Necip de var orada alternatif olacak ?

gel biz atibayı sağ bek yapalım medeli ortada kullanalım oraya biraz sertlik katalım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı LuceGel

Kaleci Volkanın 3. kaleci olarak Boluya transferi  Jozef in Premier lige bu paraya transferinden daha inandırıcı  :ebebe:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Berat

Gomez nere Aboubakar nere? Uçurum fark. Tek Gomez/Eyşan var.

Çevrimdışı mylife1903

Firansizca biliyor uyum sorunu cekmez
Marsilyanin monako sikandalindan sonra abu iyi olur marsilya icin.

Gomez sonrasi abu degil de mesela ismail sonrasi koyyara etkisi yapar marsilya icin

Besiktasin solbek evrimi
Evrime inanmiyonuz sonra

Çevrimdışı tuncaboylu

gel biz atibayı sağ bek yapalım medeli ortada kullanalım oraya biraz sertlik katalım
Bu daha iyi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

AB pasaportu var diye cevap veriyorlar, ama hangi ülke olduğunu yazan yok.

Avrupa'da AB diye bir ülke kuruldu herhalde.

Suriyeli diye yutturacakmis onu aziz yildirim
Mustafa pektemegi de azicik komurle boyasak bi gideri var azicik arapca ogretiriz islem tamam

Çevrimdışı mylife1903

Olmaz tas yerinde agirdir.
Devsirme oyuncu oynatacagina paflardan genc oyuncu kullan.

Medel zaten bu gidisle oguzhani kesecek

Çevrimdışı mylife1903

Gomez nere Aboubakar nere? Uçurum fark. Tek Gomez/Eyşan var.
Gonul bu yahu ferman dinlemez ota da boka da

Çevrimdışı tuncaboylu

Suriyeli diye yutturacakmis onu aziz yildirim
Mustafa pektemegi de azicik komurle boyasak bi gideri var azicik arapca ogretiriz islem tamam
Töre'ye 10 milyon vermeyen ligden şu gerzek için 11 milyon teklif gelmesi inanılır gibi değil.

Herifi Fenerbahçe gibi bir enayiye sokmak için yalandan 3 kere hazırlık maçında milli yaptılar, onun dışında bir kariyeri de yok.

Çevrimdışı atalay

Mevcut futbol piyasasında Davinson Sanchez için ödenen ücret, oyuncunun potansiyel ve yaş aralığı düşünülürse gayet normal. @tuncaboylu

Çevrimdışı atalay

Henüz ne başardık ki, doygunluk olsun? @abdusta Eldekini yeterli görenin bu camiada işi ne? Saygılar.

Çevrimdışı mylife1903

Töre'ye 10 milyon vermeyen ligden şu gerzek için 11 milyon teklif gelmesi inanılır gibi değil.

Herifi Fenerbahçe gibi bir enayiye sokmak için yalandan 3 kere hazırlık maçında milli yaptılar, onun dışında bir kariyeri de yok.

Simdi bisi yazacam gene allstar ban allstar nopost yiyeceZ

Ayku testinyapip sonucuna gore para veriyorlarmis diye kulislerde konusuluyor

Çevrimdışı simocan

Ben bi şey anlamadım adamlarda hic bir şey yok ama 2 futbolcudan 24 milyon euro arkadaş bizimkiler neden para etmiyor
Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Mevcut futbol piyasasında Davinson Sanchez için ödenen ücret, oyuncunun potansiyel ve yaş aralığı düşünülürse gayet normal. @tuncaboylu
Adam dünyanın en pahalı stoperlerinden biri oldu ve referansı ligi Hollanda.

Mevcut futbol piyasasınında normal olabilir, ben de onu eleştirdim zaten.

Çevrimdışı simocan

Lig de şampiyon olan biz avrupa ba iş yapan biz ama satan fener
Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

Çevrimdışı LuceGel

Fifa klasmanında ilk 10 da olan takımlardan transferde %30 oynama kriteri varmış son 2 yılda .Adam milli takımda 2 yıldır hiç oynamamış yetenek kriteri filanda uymuyor çalışma izni nasıl alacak  :alala:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı atalay

Atlético Nacional ile Copa Libertadores şampiyonluğu yaşadı. Geçen sezon Ajax ile UEL'de final oynadı. Tottenham, Davinson Sanchez'i Ajax öncesi de aktif, pasif ve çapraz izleme ile düzenli takip etmiştir. @tuncaboylu Bu turnuvalarda en iyi ve dikkat çeken savunmacıydı.

Çevrimdışı yoruk

Atiba da sağ bek denendi Biliç zamanında 2 maç .Ama son 2 sene hiç denendi mi acaba antremanlarda ? Hoca oraya kaydırırsa bence Atiba'yı değil Nedel'i  kaydırır ondan özellikle Medel'i sordum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Atlético Nacional ile Copa Libertadores şampiyonluğu yaşadı. Geçen sezon Ajax ile UEL'de final oynadı. Tottenham, Davinson Sanchez'i Ajax öncesi de aktif, pasif ve çapraz izleme ile düzenli takip etmiştir. @tuncaboylu Bu turnuvalarda en iyi ve dikkat çeken savunmacıydı.
Tamam da Libertadores'i kazandıktan sonraki transferi 5.5 milyon Euro.

UEFA finali 8'e mi katladı değerini?

Bana anlamlı gelmiyor, ne kadar anlatmaya çalışsam da şu Ajax'ın tarihin en pahalı 5. stoperini satmasını anlamakta zorlanıyorum.

Çevrimdışı tangaz

Atiba da sağ bek denendi Biliç zamanında 2 maç .Ama son 2 sene hiç denendi mi acaba antremanlarda ? Hoca oraya kaydırırsa bence Atiba'yı değil Nedel'i  kaydırır ondan özellikle Medel'i sordum.

biliç atibayı solda denedi sağda denediğini hatırlayamadım biliç sağda necipi denerdi hatta ismaili denemişliği de var.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetemre

Hazırlık maçında sadece lens ve Negredo olacak hepsi milliye gittiler Orkan bile yok.
Maçı tv verecek mi...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı atalay

Sol stoper için Beşiktaş'ın oynamak istediği oyuna uygun profilde Tottenham'dan Kevin Wimmer var. Kiralama+satış opsiyonu için bir yoklama çekilebilir. Fakat EPL'nin dinamikleri enteresan. İç pazarda absürt rakamlar karşılığında bir takıma satılması da pek sürpriz olmaz.

EPL dinamikleri. İç pazarda 20 milyona yakın bir meblağ karşılığında Stoke City'e transfer oldu.

Çevrimdışı mylife1903

biliç atibayı solda denedi sağda denediğini hatırlayamadım biliç sağda necipi denerdi hatta ismaili denemişliği de var.
Olcay da bek oynadi abi
Ama ismAili alip sagbeke koyup arsenal karsisima cikmak master card reklami olur

Etiketler: