2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6941349 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

başkan deplasman tribününe taraftar götürmeyeceğiz diyor. Bunu zaten hepimiz biliyoruz.
bekle abi ben video felan bulucam bu işe nokta koyucam
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetemre

Metin ali feyyaz bile zoraki çağrılıp arada bir milli takımda oynarken Oğuzhan yerine düğünümde bile oynatmayacağım Selçuk ve ozanın alınmasına şaşırdık mı hayır...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı mylife1903

Fikret Orman: Kuralar çekilirken UEFA Başkanı ile görüştüm. Avrupa'da yaşayan çok sayıda Türk pasaportlu taraftarımız olduğunu söyledik.

Fikret Orman: Kendisi de durumu anladı ama kuralların olduğunu söyledi.

Fikret Orman: Şampiyonlar Ligi'ndeki 3 deplasmana da taraftar götürmeyeceğiz. Sadece yönetim olarak gideceğiz.

Fikret Orman: Taraftarlarımıza sesleniyorum "gitmeyin." Bu deplasmanlara katılmayacağız.
Soyle toplama alinti nasil yapiliyor ben arsiv okurken foto aliyom genelde bu yontemde hosuma gitti habire foto al paintle fotoyu falan zaman kaybi bi fotoyu paintlemem 30 dakika suruyor paint yapacagima 2015 transfer basligindan 200 sayfa okurum.

Cok efsane o baslik roman, vander fil falan atibayi gonderenler falan

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

O zaman beyler ben taktigi buldum ilk macta 40 bin kisi lyon formasi giyelim ondan sonra lyon bi 50 sene gidemez avrupaya 🤣

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı abdusta

Pazartesi gelecek deniliyor
bu arada video 2016 ya ait   :ebebe:

Ptesi gelemez milli mac  için Hırvatistana gitmiştir
videonun olduğu haber 25.8.2017 a ait

http://volyn.com.ua/news/84403-vida-dinamo-ya-tebe-nikoli-ne-zabudu--video.html

saygılar

Çevrimdışı Furkan Sarper

abi başkan söyledi daha niye ben inatçı oluyorum anlamıyorum ki :D

senın dedıgın sey farklı, alıntıladıgın kısılerın dedıklerı farklı

sen dıyorsun kı deplasmana seyırcı goturmesek bıle rakıp taraftar arasına bızden bırı gırerse ceza alıcaz, herkes sana bundan dolayı sacmalama yazmıs kı bence haklılar

başkanın dedıgı ıse bu ınsanları dogrular nıtelıkte, deplasman trıbunune seyırcı goturmuycez ceza fln almıycaz

:ok: :ok:

Çevrimdışı Ayberk

Deplasmana taraftar götürmüyoruz, bilet istemiyoruz dedik mi hiçbir olaydan sorumlu tutamazlar, bunun ötesi cılkının çıkmasıdır
Ne yapacağız yani kendi polisimizi ve askerimizi mi gönderelim stada
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Ensar

buyrun başkanın açıklamaları , 1.30 dan itibaren izleyebilirsiniz
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2017, 12:28:59 Ensar ]

Çevrimdışı Ensar

senın dedıgın sey farklı, alıntıladıgın kısılerın dedıklerı farklı

sen dıyorsun kı deplasmana seyırcı goturmesek bıle rakıp taraftar arasına bızden bırı gırerse ceza alıcaz, herkes sana bundan dolayı sacmalama yazmıs kı bence haklılar

başkanın dedıgı ıse bu ınsanları dogrular nıtelıkte, deplasman trıbunune seyırcı goturmuycez ceza fln almıycaz

:ok: :ok:
tekrar dinlemeni tavsiye ederim belli ki anlayamamışsın başkanı kardeşim :)

Çevrimdışı Ensar

Soyle toplama alinti nasil yapiliyor ben arsiv okurken foto aliyom genelde bu yontemde hosuma gitti habire foto al paintle fotoyu falan zaman kaybi bi fotoyu paintlemem 30 dakika suruyor paint yapacagima 2015 transfer basligindan 200 sayfa okurum.

Cok efsane o baslik roman, vander fil falan atibayi gonderenler falan
abi valla ben tapatalkta üstüne bastigim mesajı seciyorum istediğim kadar seçebiliyorum bilgisayarda bilmiyorum nasıl olduğunu 

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O zaman beyler ben taktigi buldum ilk macta 40 bin kisi lyon formasi giyelim ondan sonra lyon bi 50 sene gidemez avrupaya 🤣

Yine anlamadiniz olayi

Uefa demiski Mesela Leipzig maçina biz deplasman taraftarı götürmedik ama 2.000 civari Beşiktaşlı Leipzig tribunune sizip olay çıkardı , bu durumdan seni sorumlu tutarim diyor Uefa yani kisaca Cezayı keserim diyor

Bu arada ben konuya tam hakim degilim iddaalara gore konuşuyorum

Normalde boyle olmamasi lazim Rakip tribune sizan taraftardan biz degil ev sahibi ekip sorumlu olmali Uefa is bize gelince çirkeflik yapiyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Baskan divan toplantisinda konuşuyor

Milli mac arasinda Azerbaycan ve Irana gidecekmisiz cok guzel hamle :claps: :claps:

Fikret Orman: "Beşiktaş'ı karıştırmaya çalıştırıyorlar..Bir kez daha söylüyorum..Hocamız Şenol Güneş'le aramızda hiçbir sorun yoktur.."

Fikret Orman:"Yok spor bakanı olacakmışım,yok başka bi yere gidecekmişim,30 kez dedim,benim için Beşiktaş başkanlığından daha büyük yer yok"

Çevrimdışı scarfright

Yine anlamadiniz olayi

Uefa demiski Mesela Leipzig maçina biz deplasman taraftarı götürmedik ama 2.000 civari Beşiktaşlı Leipzig tribunune sizip olay çıkardı , bu durumdan seni sorumlu tutarim diyor Uefa yani kisaca Cezayı keserim diyor

Normalde boyle olmamasi lazim Rakip tribune sizan taraftardan biz degil ev sahibi ekip sorumlu olmali Uefa is bize gelince çirkeflik yapiyor
Aynı şeyi diyor işte arkadaş. Biz de lyon taraftarı gibi davranırız böylece ceza alırlar diyor. Böyle bişey varsa eğer çok saçma. Çünkü kulübü bağlayan hiç birşey yok.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Aynı şeyi diyor işte arkadaş. Biz de lyon taraftarı gibi davranırız böylece ceza alırlar diyor. Böyle bişey varsa eğer çok saçma. Çünkü kulübü bağlayan hiç birşey yok.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
var ve evet çok sacma , 1.30dan itibaren 2-3 dk dinlemeniz yeterli

Çevrimdışı Karabay

Tamam. Diyelimki öyle. Deplasmana seyirci götürmemenin bir anlamı kalmıyorki o zaman. Deplasmana seyirci götürmemek neyi çözecek peki?

Çevrimdışı Ensar

Tamam. Diyelimki öyle. Deplasmana seyirci götürmemenin bir anlamı kalmıyorki o zaman. Deplasmana seyirci götürmemek neyi çözecek peki?
abi başkan devamında diyor ki " biz götürmüyoruz rica ediyorum avrupada yaşayan taraftarlarımızdan gitmeyin ! gelin burda ki maçlarda kapımız açık " adam açık açık diyor ki gitmeyin başımızı belaya sokmayın

seyirci götürmemek riski azaltacak faydası bu
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2017, 13:09:19 Ensar ]

Çevrimiçi tolga1903

Tüm Türk seyircilerden, bizim bölgemizde yani bize ayrılan alanda olsa dahi olmasa dahi herhangi bir olay çıkarsa 2 sene men yeriz dedi başkan. Haklıymışsın kardeşim durum vahim gibi eyvallah.

Çevrimdışı Ensar

Tüm Türk seyircilerden, bizim bölgemizde yani bize ayrılan alanda olsa dahi olmasa dahi herhangi bir olay çıkarsa 2 sene men yeriz dedi başkan. Haklıymışsın kardeşim durum vahim gibi eyvallah.
abi benim haklılığımın bi önemi yok , durum vahim adam kural kuraldır diyor , o yüzden dikkat etmek lazim ve kimsenin gitmemesi lazım ben bunu söylüyorum , biri gider bi meşale yakar sahaya atar ondan sonra al başına belayı

Çevrimdışı byman

Bu şartlar altında biz kesin ceza alırız kaçarı yok gibi görünüyor.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Yine anlamadiniz olayi

Ben olayı biliyorum yunus , sen beni yanlis anladin , ensara takılıyorum onun dedigi bu soyledigime geliyor cunku.

Çevrimdışı Liquidator

Baskan divan toplantisinda konuşuyor

Milli mac arasinda Azerbaycan ve Irana gidecekmisiz cok guzel hamle :claps: :claps:
Oh oh ne iyi, gelmişken Gabala ilçesine gelseler süper olur)) Burda futbol için her şey var) Gabala Futbol akademisi. Akademi ilk açıldığında başında Ali Yavaş vardı, şimdi Halim Havutçu. Keşke gelseler, şöyle çıplak gözle oyuncularımızı izlesem.

Отправлено с моего iPhone 5s используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi tolga1903

abi benim haklılığımın bi önemi yok , durum vahim adam kural kuraldır diyor , o yüzden dikkat etmek lazim ve kimsenin gitmemesi lazım ben bunu söylüyorum , biri gider bi meşale yakar sahaya atar ondan sonra al başına belayı

Buradan kimse gitmez de avrupadaki taraftarlar elbet görmek isteyecektir takımı şu leipzig gelmese iyiydi. Başkan söylüyor işte gitmeyin diyor. Eğer kulüp önünü alamaz ve talep çok fazla olursa almanyadaki maç için politikacılar falan çağrı yapabilir gitmeyin diye. Bakalım neler göreceğiz umarım alnımızın akıyla çıkarız şu 2 yıl süresinde.

Çevrimdışı Ensar

Buradan kimse gitmez de avrupadaki taraftarlar elbet görmek isteyecektir takımı şu leipzig gelmese iyiydi. Başkan söylüyor işte gitmeyin diyor. Eğer kulüp önünü alamaz ve talep çok fazla olursa almanyadaki maçlar için politikacılar falan çağrı yapabilir gitmeyin diye. Bakalım neler göreceğiz umarım alnımızın akıyla çıkarız şu 2 yıl süresinde.
monaco da tehlikeli abi fransada da çok yaşayan var çevre ülkelerden de geliyorlar , rakip takımlar sadece kendi kombineli taraftarına bilet satarsa ancak yırtarız

Çevrimdışı caner.eryigit

Bugün herkese bir mesaj vermemiz lazım.öyle rolanti falan kabul etmiyorum.patarada çutarada acımadan Allah ne verdiyse 🦅🦅🦅

Etiketler: