2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6949711 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Reyiz çığır açtı artık  :biggrinking:

Serdar Sarıdağ @serdarsaridag  6 dk.6 dakika önce

6-) Eskinin tekrarı değil. Tamamen yeni bir gelişme. Sürpriz bir takım. İnanmayacaksınız ama sanırım yönetimin de haberi Yok henüz
Adamlar ilk önce serdar beye tekliflerini yapmış kabul görürse yönetime gidecekler. Serdar beyin naçizane fikirleri önemli  tabi. Hey Allah'ım yaa.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

Reyiz çığır açtı artık  :biggrinking:

Serdar Sarıdağ @serdarsaridag  6 dk.6 dakika önce

6-) Eskinin tekrarı değil. Tamamen yeni bir gelişme. Sürpriz bir takım. İnanmayacaksınız ama sanırım yönetimin de haberi Yok henüz 😀

Yönetimin haberi yoksa bu adam haberleri kimden alıyor :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Zafer55

Serdar sarıdağa şifalar diliyorum.Allah düşmanıma vermesin.İyice gitti kafa

Çevrimdışı tuncaboylu

Neye göre ezber yorum diyorsun? Sana sıralama veya skordan bahsettim mi?
Tottenham-Chelsea maçını izledin mi, orada ligin daha başındaki tempoyu gördün mü?
O bahsettiğin takımların tümünü izledim, sen izledin mi ilk maçlarını.
Temponun hangi seviyede olduğu görebildin mi?
Elbette "takım olmak" için zaman lazım ama bahsettiğim liglerde kondüsyon yerlerde sürünen bir takıma henüz rastlamadım.
Ezbere yorum dediğiniz yerde bende futbol ukalalığı diyeyim.
Premier League'de takımlar zaten tempolu oynarlar, hazırlık maçları da öyle geçiyor onların.

Ama şu anda oynadıkları gerçek tempoları değil, 8-10 hafta sonraki maçları ile şimdiki maçlarını karşılaştır, anlarsın ne demek istediğimi.

Onlar hazır, biz neden değiliz muhabbeti ezber yani. Onlar da şu anda %50'de, biz de. Onların %50'si bile bize hızlı gözüküyor, fark o.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Premier League'de takımlar zaten tempolu oynarlar, hazırlık maçları da öyle geçiyor onların.

Ama şu anda oynadıkları gerçek tempoları değil, 8-10 hafta sonraki maçları ile şimdiki maçlarını karşılaştır, anlarsın ne demek istediğimi.

Onlar hazır, biz neden değiliz muhabbeti ezber yani. Onlar da şu anda %50'de, biz de. Onların %50'si bile bize hızlı gözüküyor, fark o.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bak hala ezber diyorsun.
Aç Lille-Caen maçını izle, az önce oynanan Malaga-Eibar maçını izle ne dediğimi anlarsın.
Sana sadece EPL' den ya da PSG-Real gibi takımlardan bahsetmiyorum.
Ya da  git italya, almanya liginden istediğin bir maçı seç izle.
Ne demek istediğimi anlayıp refleks yorum yapmaktan vazgeçersin.

Çevrimdışı abdusta

Medel bir şeylere kızmış

https://twitter.com/MedelPitbull/status/899737552931913728

Alıntı
Asla güvenliğimi tehlikeye atmam. Birileri anlamıyorsa, benim sorunum değil

:alala: :alala:

saygılar

Çevrimdışı MUSTAFA_

:alala: :alala:

saygılar
Ne için söylemiş bunu acaba? Bunu basın okusa gelmeden gitmek istiyor diye yorumlar. Sabah ilk defa reklam filmi çekecem gibi bir  şey paylaşmıştı. Acaba onla ilgili mi?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

gitmedi mi gitmekte olanlar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı matias_27

Arkadaşlar bilgiyi aldım. Vida ile anlaşıldı. Sıkıntı şurda şenol hoca cl ligi için vidayı istiyor burda vida ve Kiev yönetimi arasında sıkıntı var Kiev az bi bonservis istemekte vida ise alacaklarına karşı bonservisini isteyip imza parası talep etmekte karmaşık bi durum sözkonusu yönetim vida ve Kiev in anlaşmasını bekliyor.

Beinsport biraz ayıp olmuyor mu yazdıklarımın aynısını yazıyorsun beni kaynak göstermeden
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı matias_27

Çok geriden geliyorsunuz çok ;)
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı klubnika01

ertem şenerde şimdi çarşamba günü vida istanbula gelecek umut günerle beraber dedi

Çevrimdışı tangaz

sezonun açılış maçında zemin kötüydü million dollars baby çiimlerimiz yanmıştı (sis çim zıçmıştı) bakalım durum nasıl olcak haftasonu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 38life

ertem şenerde şimdi çarşamba günü vida istanbula gelecek umut günerle beraber dedi

Çarşamba Günü Ukraynaya gidecek görüşmek için dedi.

Çevrimiçi Necmi

sezonun açılış maçında zemin kötüydü million dollars baby çiimlerimiz yanmıştı (sis çim zıçmıştı) bakalım durum nasıl olcak haftasonu
gidelim çıplak gözle izleyelim.

Çevrimdışı tangaz

15 veren çıksa da ozziyi satsak keşke  :money:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

http://footballtransfer.com.ua/ua/news-71744.html

böle bi haber var vidayı alıyomusuz habere göre 2 bonservis 2,2de maaş diye

Çevrimiçi Necmi

:steamed:
https://twitter.com/Gokhan_Tore7 bu abi doğrusu
evet buldum doğru hesabı sağ ol tam gömmeye hazırlanıyordum sonra bu kadarda olmaz dedim :D

Çevrimdışı AmaralGürses

Bizler Beşiktaş taraftarıyız. Ama taraftardan da önce 114 yıllık şerefli, tertemiz bir misyonun temsilcileriyiz.
Cumartesi günü aşık ile maşuk buluşuyor. Başta hocamız ve Fabri olmak üzere takımı bağrımıza basıp onlara her zaman yanlarında olduklarını göstermeliyiz.

Çevrimdışı El Nino

Vida bonservis 1.5 milyon Euro 3+1 yıllık sözleşme yıllık 2.5 milyon Euro deniyor.

Çevrimdışı El Nino

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ByLock'tan gözaltın alındı. Daha da mutlu oldum şimdi  :biggrinking:

Çevrimdışı tangaz

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ByLock'tan gözaltın alındı. Daha da mutlu oldum şimdi  :biggrinking:

belliydi zaten  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

:steamed:evet buldum doğru hesabı sağ ol tam gömmeye hazırlanıyordum sonra bu kadarda olmaz dedim :D

çok çaktırmasan da gömü işinde kimse eline su dökemez abi  :D

Etiketler: