Beni cinconun durumu ilgilendirmiyor. Ben geçen sene ikinci yarıdaki oyunumuzla kıyaslıyorum. Rahatça şampiyon olup Avrupa Ligi'nde finale yürüyen takımla yani. Abou'nun oynamadığı Başakşehir maçı ve oyundan çıktığı Fener maçı hariç çok rahattık ligde. Şu takımda Aboubakar kalsaydı sadece Pepe gelseydi 15 puan farkla şampiyon olurduk. Güç kaybetme nedenimiz henüz Negredo'nun takıma adapte olmaması. Bu nedenle hoca üzerine düşeni yapmalı dedim. Cenk'te fazla ısrar ediyor yine. Geçen sene de aynı hatayı yapmıştı. Bir an önce ısındırması lazım takıma. Olmuyor işte Cenk ile.
şimdi geçen sene fiziki olarak en yüksek olduğumuz zamanla bu sene fiziki olarak en düşük olduğumuz
zamanı karşılaştırıp geçen seneden kötüyüz diyorsun öylemi bunuda mantklı görüp yazıyorsun.
neden geçen seneki bu zamana göre mukayese etmiyorsun ilk yarı abounun sonuca ne kadar katkısı oldu
bak istatistillere geçen sene ilk yarıyı cenkin götürdüğünü görürsün kaldıki ilk iki maçta abou yoktu bile
varsayım bile değil senin bu yaptığın
kardeş antalya maçı negredonun aldığı süre 4 dakika kasımpaşa maçı negredonun aldığı süre 6 dakika
bunamı bakıpda yorum yapıyorsun hoca üzerine düşeni yapıyordur sen merak etme lig uzun şl maçları var
kupa maçları var. her oyuncu yeterli süreyi alır hoca forma vermez formayıda oyuncu alır. Bazen oyuncuyu hazır değilken
sahaya sürüp sizin kafanızdaki insanlara yem etmek istemiyordur iki maç oynasaydı gol atamasaydı şimdi gömülüyordu.
hazır olmayan oyuncuyu sahaya sürmek yem etmektir.