2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6947020 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı simocan

Tamam gs iyi takım kurdu ama bu şekilde gidemezler biz ilk 7-8 hafta çok puan kaybetmeyelim yeter bak sonra ne oluyor.
Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bi an önce toparlanmamız lazım
Sosa Gomez döneminde ki Beşiktaş ve geçen seneki Beşiktaş ı özledik
Bu hafta taraftarına kavuşuyor takımımız
Bu takımı. Ayağa kaldıracak taraftardır.
Hadi hep beraber el ele millet.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Beyaz TV’de yayınlanan “Beyaz Futbol” programında Sinan Engin, Beşiktaş’a karşı rakip takımların kenetlendiğini dile getirdi.

İşte Engin’in yaptığı açıklamalar....

“Öyle bir durum var ki, iki gündür sosyal medyaya bakıyorum. 17 kulüp ve taraftarlarının Beşiktaş’a karşı kenetlenmesi var. Beşiktaş’ın iki sene arka arka başarısından dolayı Beşiktaş’a karşı büyük bir cephe var. Yani Beşiktaş’ın işi bu sene çok zor” ifadelerini kullandı

Çevrimdışı underworld

Beyaz TV’de yayınlanan “Beyaz Futbol” programında Sinan Engin, Beşiktaş’a karşı rakip takımların kenetlendiğini dile getirdi.

İşte Engin’in yaptığı açıklamalar....

“Öyle bir durum var ki, iki gündür sosyal medyaya bakıyorum. 17 kulüp ve taraftarlarının Beşiktaş’a karşı kenetlenmesi var. Beşiktaş’ın iki sene arka arka başarısından dolayı Beşiktaş’a karşı büyük bir cephe var. Yani Beşiktaş’ın işi bu sene çok zor” ifadelerini kullandı
Bu durum bilinmeyen veya öngörülemeyen bir şey değil ki.
Mesele basit; adamını boş bırakma, her gelen şutu içeri alma, boş kaleye de topu içeri itelersek bizim için hiç bir problem yok.

Çevrimdışı simocan

Trt spor ekranında antalya taraftarı başkana laf ediyorlar inşallah düşüp giderler alt lige
Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

Çevrimdışı kyiv

Artık lige konsantre olmaya başlamalıyız.Quality Turkish medyamız Galatasaray'a gazı vermeye başladı. Önümüzdeki Bursa maçı çok ama çok önemli muhtemelen yeneceğiz ama yenmek önemli değil ezici bir futbolla bol gollü bir maç olmalı. Beşiktaş futbol takımı, 1 senede toplama bir takım olmadı Galatasaray gibi, 5 senenin emeği var 2 maçla bu futbol ağalığını kimseye vermeyelim. Biraz daha gayret biraz daha ciddiyet. Şenol Hoca ve futbolcular şampiyon olarak ağırlığını koymalı bu saatten sonra. Taraftar olarak biz de ağırlığımızı hissettirelim madem deplasmana taraftar alınmayacak vodafone park ful çekmeli. Futbolculardan çok bizim şampiyonluğu istediğimizi hissettirelim.

Çevrimdışı caner.eryigit

Dün gece uyku tutmadı Flamengo maçı vardı onu seyrettim.Flamengo da 17 yaşında bir çocuk var vinicius junior diye bir kardeş var 2 gol attı kendileri takibe alalım bence.acaip bir arkadaşa benziyor...

Çevrimdışı caner.eryigit

Dün gece uyku tutmadı Flamengo maçı vardı onu seyrettim.Flamengo da 17 yaşında bir çocuk var vinicius junior diye bir kardeş var 2 gol attı kendileri takibe alalım bence.acaip bir arkadaşa benziyor...

Şimdi biraz araştırdım Real almış zaten bu kardeşi

Çevrimdışı Mahmut

Real madrid 30m civari verip aldi bile hocam :))

Çevrimiçi mayguntr

fabri (29)- gg(32)-pepe(34)-medel(30)-adriano(32)-atiba(34)-ozi(24)-talisca(23)-lens(29)-babel(30)-negredo(32)

29.9 yaş ortalamasına sahip bir 11'imiz var.

Yedeklerden şans bulabilecekler ve yaşları :
Tolgay(27), Cenk(26), Q7(33), Tosic(32), Beck(30), Caner(28)

Takımın yavaş başlaması bizim hayrımıza. Ama yine de bu yaş ortalması sonu getirebilir mi soru işareti.

Çevrimdışı yoruk

Gösterdiğim pozisyonda opsiyon olarak göremediğimiz en doğru opsiyonu kullandı. Genel itibariyle ise katılıyorum. @yoruk
Ben de genel olarak yazdım zaten , o pozisyon özelinde yazmadım.Ama keşke orada da şut çekse diye düşünmedim de değil.
Ceza yayı üzerinden defans olarak da hücum olarak da sıkıntımız var.Talisca dişinda vuran adam yok defans olarak da Necip dışında sağlam adam yok.Atiba düştü.
Tolgay ilk geldiğinde etkili vuruşlar yapardı şimdi vuramıyor.Q7 desen malum nasıl bu kadar düştü vuruşları anlamak mümkün değil.Bir Babel bir de Talisca var.Talisca da malum kayboluyor.Umarım Medel ve Negredo bu konuda defans-hücum alanlarında fark yaratacaklar.
Negredo sanırım bunu yapar ama Talisca ile nasıl uyum yakalayacaklar bilmiyorum.Bu şart.

Çevrimdışı atalay

Sağ kanattan oyun olgunlaşmadı; Talisca, orta çizgiye kadar gelip, oyunu açtı; Oğuzhan, merkeze oyuncu çekti; Caner, genişlik vererek rakip beki merkezden uzaklaştırdı; Cenk, koridoru kullanıp, top istedi; Tosic, half-space bölgesine pas attı; Babel, Cenk'in bölgesinde koşu yaptı ve golü attı.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2017, 13:26:42 atalay ]

Çevrimdışı yoruk

Bir soru sormak istiyorum arkadaşlar ; sizce geçen seneki defans ikilisi ile şu 3 maçlık defans ikilisi arasında ne fark oldu ne fark gördünüz ? Marcelo yerine Pepe yani ? Ne gördünüz ?

Evet daha erken daha değerlendirmek erken ama sizce Pepe farkını hissettirdi mi ? Bence hayır, henuz değil.Marcelo'nun topla çıkışlarını çok aradık.Üstelik daha kötü oynayan bir Tosic de görmedik.Marcelo Tosic'in eksiklerini kapatıyordu Pepe nasıl olacak bakalım ? Yine tam tersi Tosic de Marcelo'nun hatalarını kapattı çoğu kez.

Yani bireysel olarak 3 maçlık defans performansı bence iyi.Ama genelde sıkıntımız var şu anda.Pepe Atiba-Medel-Tolgay üçlüsüne alışmak zorunda.Medel de Atiba -Tolgay -Ozi üçlüsüne alışmak zorunda  :D

Çevrimdışı Liquidator

Arkadaşlar dün akşam Linnesin yaptığı hareket kırmızı gerektirirmi?

Отправлено с моего iPhone 5s используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi Necmi

Bi an önce toparlanmamız lazım
Sosa Gomez döneminde ki Beşiktaş ve geçen seneki Beşiktaş ı özledik
Bu hafta taraftarına kavuşuyor takımımız
Bu takımı. Ayağa kaldıracak taraftardır.
Hadi hep beraber el ele millet.
iyide sosa gomez dönemide geçen senede şimdiki takımdan farklı değildi :D
lige başlamalarımız hep böyle tam kapasiteye geçene kadar 4 hafta geçiyor. Kaldıki
her iki seneden daha güçlü Beşiktaş var bu sene daha ikinci hafta neyin mukayesesini yapıyorsunda
özlüyorsun. ne dedin yukarda herkes Beşiktaşla uğraşıyor o zaman sen uğraşmayacaksın
takımına güveneceksin arkasında duracaksın.
Yeni oyuncularımız daha Beşiktaşı görmedi. Bursa maçıyla nereye geldiklerini görür
ona göre yol haritalarını çizerler. Takıma Ba katılır büyük olasılıkla vidada katılır.
ondan sonra yükselen bir eğriyle çıkışa geçerek yürürüz ligin sonuna kadar.
gs yi bırakın şişirsinler ligin en zayıf ekipleriyle oynuyorlar. gerçek güçleri nedir ilerde göreceğiz
bizse tam tersi hem ligin dirençli ekipleriyle hemde bize karşı özel muamele yapan takımlarla oynuyoruz
ve bunlar bizim puan kaybetme olası maçlarımız zaten. Kaldıki kötü oynayıpda bırakmadık puanı
tamamen lig başı laubaliliği bundan sonra ciddiye alırlar artık

Çevrimdışı Eray_Steiermark

iyide sosa gomez dönemide geçen senede şimdiki takımdan farklı değildi :D
lige başlamalarımız hep böyle tam kapasiteye geçene kadar 4 hafta geçiyor. Kaldıki
her iki seneden daha güçlü Beşiktaş var bu sene daha ikinci hafta neyin mukayesesini yapıyorsunda
özlüyorsun. ne dedin yukarda herkes Beşiktaşla uğraşıyor o zaman sen uğraşmayacaksın
takımına güveneceksin arkasında duracaksın.
Yeni oyuncularımız daha Beşiktaşı görmedi. Bursa maçıyla nereye geldiklerini görür
ona göre yol haritalarını çizerler. Takıma Ba katılır büyük olasılıkla vidada katılır.
ondan sonra yükselen bir eğriyle çıkışa geçerek yürürüz ligin sonuna kadar.
gs yi bırakın şişirsinler ligin en zayıf ekipleriyle oynuyorlar. gerçek güçleri nedir ilerde göreceğiz
bizse tam tersi hem ligin dirençli ekipleriyle hemde bize karşı özel muamele yapan takımlarla oynuyoruz
ve bunlar bizim puan kaybetme olası maçlarımız zaten. Kaldıki kötü oynayıpda bırakmadık puanı
tamamen lig başı laubaliliği bundan sonra ciddiye alırlar artık
Negredo atmaya başlamadan fazla umutlanmaya gerek yok. Cenk ile yürümez bu iş. Reyiz bugün 32 yaşına girdi. Bir an önce gol atıp form tutması lazım. Hoca üzerine düşeni yapmalı. Aboubakar gidince cok güç kaybettik malesef.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimiçi Necmi

fabri (29)- gg(32)-pepe(34)-medel(30)-adriano(32)-atiba(34)-ozi(24)-talisca(23)-lens(29)-babel(30)-negredo(32)

29.9 yaş ortalamasına sahip bir 11'imiz var.

Yedeklerden şans bulabilecekler ve yaşları :
Tolgay(27), Cenk(26), Q7(33), Tosic(32), Beck(30), Caner(28)

Takımın yavaş başlaması bizim hayrımıza. Ama yine de bu yaş ortalması sonu getirebilir mi soru işareti.
takımın yaş ortalaması 27.9 gs ninde yaş ortalaması 27.9 ligi 11 ler götürmüyor maraton uzun ve her oyuncuya
ihtiyaç var Birde unutmayın yaş değil kalite şampiyon olur. gs oyuncularının hepsi sorunlu oyuncular
gittikleri takımda 1 yıl ömürleri oluyor Kievi düşünün adamların çöpü bile kolay alınmazken vida kaliteli
kontratı bitiyor takımıyla imzalamıyor genede anlaşamıyoruz 4 ay sonra bedava olacak oyuncuyla
kiev bile belhandayı takımında tutmadı.
Arkadaşlar bir çok şeyin üstünü kapatıp gs yi havaya sokup bizim nakavt olmamızı istiyorlar oyuna gelmeyin
her mevkide bırak ası yedeklerimiz bile gsden üstün bir kadro iki 11 yazarız ikiside gsden iyi olur o nedenle
pompaların şişirmelerine kulak asmayın. yıllarca bu şekilde davranarak bunları zirvede tuttular başka taktik bilmiyorlar
takımın arkasında durun biz ligin çok üstündeyiz. adamlar bir servet harcadı ve bu parayla milletin artıklarını topladı
onları aynı seviyede tutacak kulüp yapılarıda mali durumlarıda yok. Şimdi ağlıyorlar her yerde mali durumumuz kötü
şampiyon olamazsak batarız diye duygu sömürüsü yapıyorlar. aslında şampiyon olsalarda batacaklar kurtuluşları yok
ama biz şampiyon olursak kafalarına biz sıkmış oluruz bu sene bedel ödetme senesi takımın arkasında duralım
hiç olmadığı kadar bütün olalım.

Çevrimiçi Necmi

Negredo atmaya başlamadan fazla umutlanmaya gerek yok. Cenk ile yürümez bu iş. Reyiz bugün 32 yaşına girdi. Bir an önce gol atıp form tutması lazım. Hoca üzerine düşeni yapmalı. Aboubakar gidince cok güç kaybettik malesef.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

hiç güç kaybetmedik çıkın bu ezikliğin içinden takım rakiplerin karşısında ezici üstünlüğü
var. dündü sanırım uefa yılın en önemli transferi kim diye sordu dört oyuncu ismi verdi içlerinden biri
negredo bunu laf olsun diye yazmazlar.
geçen senede eminim bu sene konuşan aynı kişilerdir abou geldi gomez gitti güç kaybettik diye söyleniyorlardı.
yarım sezon dinledik bunları ne oldu şimdi birden bulunmaz hint kumaşı oldu.
Geçen sene abou vardı o nedenle oyun sistemimiz ona uygun şekillendi geri çekilip önde alan açarak oynadık
şimdi oynadığımız 3 maça bakıyorum oyun ilk seneye döndü ilerde rakibi sıkıştırarak oynuyoruz gene
taşlar yerine oturmadı eldeki geçen seneki oyuncularla yapıyoruz yeniler katılmadı daha neye göre güç kaybettik
bu boş konuşma daha takımı bile görmemişiz adamlar kulübede oturuyor orda oturuş şekillerine göremi güç kaybettiğimize
karar verdin neki yamukmu oturuyorlar. 85 de oyuna giren oyuncumu sana abounun yerini dolduramayacak izlenimi verdi.
şu yaptığınız şey kıçınızdan bir şeyler uydurup camianın moralini bozmaktan başka bir faydası olmayan şeyler.
Bu şekilde boş konuşmayla sadece renklilere hizmet edersiniz.
Geçen senede uğraştılar Beşiktaş taraftarı takımının arkasında durdu tv de kaç defa söylendi o kadar yüklenmeye ramen
anlamıyoruz Beşiktaş taraftarı memnun dediler bu kadar kötü olduğu halde mutlular dediler bu yaptıkları
tetikçiliğin amacına ulaşmamasının serzenişiydi. Şimdide izin vermeyin buna.

Çevrimiçi Necmi

yeri burası değil burda renkli maçları asla konuşulmaz konuşan direk moda alınır
Beşiktaş başlığını renklilerle kirletmeyelim.

Çevrimiçi Necmi

Bir soru sormak istiyorum arkadaşlar ; sizce geçen seneki defans ikilisi ile şu 3 maçlık defans ikilisi arasında ne fark oldu ne fark gördünüz ? Marcelo yerine Pepe yani ? Ne gördünüz ?

Evet daha erken daha değerlendirmek erken ama sizce Pepe farkını hissettirdi mi ? Bence hayır, henuz değil.Marcelo'nun topla çıkışlarını çok aradık.Üstelik daha kötü oynayan bir Tosic de görmedik.Marcelo Tosic'in eksiklerini kapatıyordu Pepe nasıl olacak bakalım ? Yine tam tersi Tosic de Marcelo'nun hatalarını kapattı çoğu kez.

Yani bireysel olarak 3 maçlık defans performansı bence iyi.Ama genelde sıkıntımız var şu anda.Pepe Atiba-Medel-Tolgay üçlüsüne alışmak zorunda.Medel de Atiba -Tolgay -Ozi üçlüsüne alışmak zorunda  :D
katılmıyorum tosic daha iyi demişsin mesela iyi olması pepeden kaynaklı olamazmı
farkındaysan tosic daha fazla ileri çıkıyor. iki maç oynadık ve en sıkıntılı rakiplerimizdendi
iki maçta bir pozisyon verdik etoo nun pozisyonu. Pepe hava hakimiyeti olarak Marceloyu
aratmayacağını gösterdi. pepe ile marcelo arasındaki fark ise olumlu yönde aslında
geçen sene marcelo ile ne yapıyorduk dakikalarca yan pas tamam topa biz sahip görünüyorduk ama
dakikalarca topu kendi sahamızdan çıkaramıyorduk pepe ile o toplar direk ileri hücum bölgesine gönderiliyor
kendi sahamızda top tutmuyoruz pepe bir stoperin yapması gerekeni yapıyor topu kesiyor ve direk
ileri hücum bölgesine gönderiyor birde marcelodan artısı marcelo havadan gelen topa ilk hamleyi yapardı
ama top rast gele bir yere düşerdi şimdi dikkat ediyorum pepe topu kestiğinde bilinçli olarak bizim oyunculara
doğru indiriyor yani sadece kesmekle kalmıyor. marcelo havadan çok iyiyken pepe yerdende çok iyi
birde pepe gerçekten iyi oynadı dediğimizde maç kazandıracak bir performans sergileyen oyuncudur
ortalaması marcelonun iyi hali gibidir iyi hali ise maç kazandırır. Takıma uyum sağladıkça çok daha iyi olacak

Çevrimiçi Özgür Gültekin

William Vainquir alalım bu adamı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer döneminin bitmesine daha 18 gün varmış  :) Bu sene erken yapmışız transferleri. Kendimi boşlukta gibi hissediyorum  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Transfer döneminin bitmesine daha 18 gün varmış  :) Bu sene erken yapmışız transferleri. Kendimi boşlukta gibi hissediyorum  :ebebe:

Elimizde kileri çıkartamamız lazım ve 1.4 milyon € açıktayız :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Elimizde kileri çıkartamamız lazım ve 1.4 milyon € açıktayız :)
Akşam pazarında birilerine satarız, kiralarız her türlü  :tabe: Her türlü kapanır o açık  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AmaralGürses

samimi söyliyim ben sanmıyorum.
çok sert hareket ama bence kasıt yok.

Etiketler: