Hoca bizim gibi değil 90 dakikayı ele alarak skorda üstünlüğü yakaladığımızda oyunu çoğunlukla rölantiye alıp ara ara oyunda tempoyu artırmayı tercih ediyor. Kendi yöntemini daha az riskli , takımı birkaç haftaya daha hazır ve diri hale getirmek adına uygun buluyor. Geçen sezon takım birkaç dakika olsa dahi tempoyu artırdığında rahat bir şekilde golü buluyordu . Hoca buna da güvenerek hareket ediyordu ama bu maçta bu anlayış üçüncü golü bulmamıza yardımcı olmadı. Birinci sorumlu rakibe kolay şut, pozisyon imkanı sağlayan orta sahamız ise ikinci sorumlu oyun ve oyuncu tercihleriyle Hocaydı . Bu takım savunmasını kaleye yakın kurduğunda hem oyuncu hem takım bazında zaaflarımız , kırılgan olduğumuz noktalar iyice gün yüzüne çıkıyor. Acımasız bir takım olabilmek için bu takım temposunu 90 dakikaya daha iyi yaymalı ve Hoca oyun ve oyuncu tercihlerini iyice gözden geçirmeli .
yanılıyorsun aslında kaleye yakın oynadığımızda kırılgan falan değiliz
iki tane uzaktan şutla gol yedik peki maç boyu hiç pozisyon verdikmi ben hatırlamıyorum
o goller şansızlıktı. Berabere kaldık büyük kayıp değil daha çok su kaldırır.
oyuncularıda eleştiriyoruz geçen seneden biliyoruz çünkü silkelemek lazım biraz
oyun kötü değildi quaresma geçen seneki quaresma değil böyle quaresmaya ben varım
pas oyunu oynuyor topu daha az ayağında tutuyor hiç saçma ortası yoktu. Ben bu quaresmayı beğendim.
çıkmasıda haksızlıktı bence. oziyi beğenmedim cenk mücadeleci ama forvet olmanın gereklerini yapmıyor.
iki kilit nokta pasif olunca sonuç böyle oluyor. birde yeter artık bu şutları attırmayalım geçen seneden
beri büyük çoğunluk böyle gol yedik bir türlü önlem alınmıyor. Biz zaten rakibi kutuya sokmayan bir takımız
geriye şutlar ve bireysel hatalar kalıyor. Bireysel hatanın çözümü olmaz ama şutlara çözüm bulunur.