2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6939297 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı bordele

Negredo ve Lens'in antremanlarda şov yaptığı haberleri geliyor. Ama Şenol Hocamız nasıl Antalya maçında penaltıdan gol attığı için Cenk'i 85 dk oyunda tuttuysa Kasımpaşa maçında da Lens'i Negredo gibi yedekte başlatır. 4-5 haftada 1 gol atacak diye Cenk'in ilk 11 başlatılmasına dayanamıyorum artık.

Hoş Negredo'dan da hala tam emin değilim ama bizi şampiyonluğa taşıyacak adam Lens, hocamız fazla puan kaybı olmadan yeni oyuncuyu ilk 11 oynatmama inadından vazgeçer inşallah. Fabri'ye formayı taraftar vermişti, umarım Lens ve Negredo'da aynı şey yaşanmak zorunda kalmaz.
Av zamanı

Çevrimiçi Necmi

Bir Renktaşımız şu yorumu yazmış

6 ay sonra sözleşmesi bitince vida koşa koşa bize gelicek sanıyorlar.ozaman da vereceksin imza parası 2-3 civarı . Gelse dahi . Ver o parayı al şimdi . Yani her sene bir mevki boş kalıyor. Yeter harbi
sen renklimisin :alala:

Çevrimdışı abdusta

Kartaldaş,
Takımdaş,

gibi kavramlar kullanılabilir

saygılar

Çevrimdışı Erdem Ayaz

sen renklimisin :alala:
O yorumu kopyalayıp yapıştırınca renkli mi olunuyor @Necmi ?
Bu tarz bir yorum var sizin bu yorum hakkındaki düşüncelerinizi almak tı düşüncem
Ayrıca Renktaş kelimesinin yasak olduğunu bilmiyordum Bidaha tekrarlamam.

Çevrimiçi Necmi

iç saha ideal kadroyu yazıyorum
ARKADA 2 STOPER BIRAK ÖNLERİNDE ATIBA DIGERLERİ OFANSIF
boylece Şenol hocamız yıldızlarını sahaya sürebilecek

FABRİ

MEDEL                      PEPE

LENS     OGUZHAN  ATIBA         ADRIANO

QUARESMA     TALISCA          BABEL

NEGREDO

SAYGILAR

quaresmaya yer açmak için lens quaresma arka arkaya oynattın ya :kop:
sağ tarafımız belediye logarlarından daha kullanışlı olur kesin rakip ordan akar
bırak medeli tank koysan durduramazsın  :D

Çevrimdışı ahmetemre

Kartaldaş,
Takımdaş,

gibi kavramlar kullanılabilir

saygılar
mesala çerepsiz yazınca küfür yasak olarak değişiyor yazdığımız.
aynı şey renkdaş kelimesi için de uygulanabilir.
çok itici geliyor bana renkdaş kelimesi en güzeli tinerciler :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı LuceGel

Valla ne yalan söyleyim 6 ay sözleşmesi kalmış bir oyuncuya 1-1.5M€ dan fazla bonservis verilmez yönetiminde böyle birşey yapacağını zannetmiyorum.
Süper ligde bile galibiyetin 500 k € olduğu ortamda 1-1.5 M para değil .
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Necmi

O yorumu kopyalayıp yapıştırınca renkli mi olunuyor @Necmi ?
Bu tarz bir yorum var sizin bu yorum hakkındaki düşüncelerinizi almak tı düşüncem
Ayrıca Renktaş kelimesinin yasak olduğunu bilmiyordum Bidaha tekrarlamam.
yasaklıkla ilgili değilki Beşiktaşlılar kullanmaz bu kelimeyi renkliler kullanır
birde şimdi twiteerdeki Beşiktaşın ne olduğunu bilmeyen ergenler kullanıyor.
bir yorum yapıştırdığın zaman tırnak içine falan alki senin düşüncen olmadığı anlaşılsın

Çevrimdışı ahmetemre

Süper ligde bile galibiyetin 500 k € olduğu ortamda 1-1.5 M para değil .
doğru yaklaşım.
pepe galibiyeti getirdi 2 milyon tl kasaya girdi.
böyle 3 maç daha alsa 2 milyon Euro kasaya girer ki aldığı ücretin yarısını çıkarmış oluruz...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Erdem Ayaz

yasaklıkla ilgili değilki Beşiktaşlılar kullanmaz bu kelimeyi renkliler kullanır
birde şimdi twiteerdeki Beşiktaşın ne olduğunu bilmeyen ergenler kullanıyor.
bir yorum yapıştırdığın zaman tırnak içine falan alki senin düşüncen olmadığı anlaşılsın
Tamam haklısınız bilmiyordum.

Çevrimiçi Necmi

Alıntı
mesela bu şekildede yapabilirsin alıntıyı

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Ama Pepe nin yanına PEPE yi tamamlayacak bir stoper mutlaka lazım stoper de geldim mi değme keyfimize.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Trabzonspor gözünü Beşiktaş’ın yıldızı Dusco Tosic’e çevirdi. Geçen sezon başında Sırp futbolcuyu kadrosuna katmak için yoğun mesai harcıyan ancak başarısız olan Bordo-Mavililer tekrardan deneyimli savunmacıya yöneldi. Ersun Yanal’ın talimatıyla 32 yaşındaki oyuncu için harekete geçen Usta, Siyah-Beyazlı yöneticiler ile bir görüşme gerçekleştirdi. Karadeniz ekibinin patronu, tecrübeli futbolcunun maliyet raporunu isterken, Yanal da Tosic’in acilen takıma katılması gerektiğini bildirdi

Fanatik

Çevrimiçi Necmi

Negredo ve Lens'in antremanlarda şov yaptığı haberleri geliyor. Ama Şenol Hocamız nasıl Antalya maçında penaltıdan gol attığı için Cenk'i 85 dk oyunda tuttuysa Kasımpaşa maçında da Lens'i Negredo gibi yedekte başlatır. 4-5 haftada 1 gol atacak diye Cenk'in ilk 11 başlatılmasına dayanamıyorum artık.

Hoş Negredo'dan da hala tam emin değilim ama bizi şampiyonluğa taşıyacak adam Lens, hocamız fazla puan kaybı olmadan yeni oyuncuyu ilk 11 oynatmama inadından vazgeçer inşallah. Fabri'ye formayı taraftar vermişti, umarım Lens ve Negredo'da aynı şey yaşanmak zorunda kalmaz.
hocanın kararı çok doğru orda negredoyu ilk onbir başlatıp cenki kızağa çekse
cenki kaybeder böyle rekebet yaratıyor. yavaş yavaş alıştıracak tek forvet oynayamayız cenki kaybetme
gibi bir lüksümüz yok lens içinde aynı şey geçerli bunlar formayı kendileri kazanacakki rekabet olsun
kulübeye gidende kendisinden daha iyi olduğu için oynadığına ikna olsun cenk iki maçtır çabalıyor
geçen seneki hımbıllığı yok bu sene formanın zor olduğunu anlamış hakkını vereceksin hoca penaltıya bakmaz
cenk negredonun oyunda kaldığı 3-4 dakikada girdiği pozisyon kadar 85 dakika oyunda kaldı giremedi
tek haraketi penaltı pozisyonu o an düşündüm abou olsaydı o pozisyonda gol olurdu cenk giderken kafasında
golü atmak yoktu hoca bunları görüyordur cenki illaki kenara çekecek bunları anlatacaktır. Kızağa çekildiğinde neden çekildiğini
bilecek gomezle oynarken hiç bu kadar kolay düşüyormuydu ben hatırlamıyorum. Hoca açık açığa Ba yıda istediğini
söyledi bu cenke ikinci forvet olarak bile güvenmiyorum pektemeği hiç düşünmüyorum demektir.
takıma yeni gelen oyuncular hemen forma almaz doğru değil bu aldığın oyuncuyuda geride kalanıda kaybedersin.

Çevrimdışı tangaz

4-5 maçta bir gol atmak demek sezonu 7-8 golle tamamlamak demektir cenk 20 gol attı  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Negredo 4.300 bin euro yıllık ücret alıyor yedek kalması Bu açıdan etik olmaz aynısı Aboubakar da da yaşanmıştı ama negredo Aboubakar değil Kariyeri belli büyük golcü adı duyulmuş Popüleritesi belli
Negredo ve lens in ilk 11 de başlamaları gerektiğini düşünüyorum umarım hoca da artık bunu gerçekleştirir.

Çevrimiçi Samet Demir

iç saha ideal kadroyu yazıyorum
ARKADA 2 STOPER BIRAK ÖNLERİNDE ATIBA DIGERLERİ OFANSIF
boylece Şenol hocamız yıldızlarını sahaya sürebilecek

FABRİ

MEDEL                      PEPE

LENS     OGUZHAN  ATIBA         ADRIANO

QUARESMA     TALISCA          BABEL

NEGREDO

SAYGILAR
Allahını seven defansa gelsin

Saygılar

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tangaz

bi ofansif kadroda ben şeedeyim

fabri

medel
             pepe adriano

lens ozzi atiba caner

talisca babel

negredo
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2017, 11:59:03 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Kadrosunda 17 yabancı futbolcu bulunan Beşiktaş, yabancı sayısını düşürmek için Andreas Beck'i de satabilir. (NTV Spor)

Çevrimdışı abdusta

Allahını seven defansa gelsin

Saygılar

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lensde Caner kadar defans yapar,sağdan bindirmeleri düşünün
ara pasa uçup gider Lens,Q7 içeri sarkar
kıymayalım Q7 ye

saygılar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bi ofansif kadroda ben şeedeyim

fabri

medel
             pepe adriano

lens ozzi atiba caner

talisca babel

negredo
olmaz  :D

Çevrimdışı tangaz

Lensde Caner kadar defans yapar,sağdan bindirmeleri düşünün
ara pasa uçup gider Lens,Q7 içeri sarkar
kıymayalım Q7 ye

saygılar

q7 içeri sarkmak  :alala:

Çevrimdışı tangaz

olmaz  :D

miss gibi de olur anadolu takımlarına karşı hele hele içsaha da böle çıkmalıyız kesinlikle bambambam

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

miss gibi de olur anadolu takımlarına karşı hele hele içsaha da böle çıkmalıyız kesinlikle bambambam
şenol hoca hayatta böyle çıkmaz  :D

Etiketler: