Negredo ve Lens'in antremanlarda şov yaptığı haberleri geliyor. Ama Şenol Hocamız nasıl Antalya maçında penaltıdan gol attığı için Cenk'i 85 dk oyunda tuttuysa Kasımpaşa maçında da Lens'i Negredo gibi yedekte başlatır. 4-5 haftada 1 gol atacak diye Cenk'in ilk 11 başlatılmasına dayanamıyorum artık.
Hoş Negredo'dan da hala tam emin değilim ama bizi şampiyonluğa taşıyacak adam Lens, hocamız fazla puan kaybı olmadan yeni oyuncuyu ilk 11 oynatmama inadından vazgeçer inşallah. Fabri'ye formayı taraftar vermişti, umarım Lens ve Negredo'da aynı şey yaşanmak zorunda kalmaz.
hocanın kararı çok doğru orda negredoyu ilk onbir başlatıp cenki kızağa çekse
cenki kaybeder böyle rekebet yaratıyor. yavaş yavaş alıştıracak tek forvet oynayamayız cenki kaybetme
gibi bir lüksümüz yok lens içinde aynı şey geçerli bunlar formayı kendileri kazanacakki rekabet olsun
kulübeye gidende kendisinden daha iyi olduğu için oynadığına ikna olsun cenk iki maçtır çabalıyor
geçen seneki hımbıllığı yok bu sene formanın zor olduğunu anlamış hakkını vereceksin hoca penaltıya bakmaz
cenk negredonun oyunda kaldığı 3-4 dakikada girdiği pozisyon kadar 85 dakika oyunda kaldı giremedi
tek haraketi penaltı pozisyonu o an düşündüm abou olsaydı o pozisyonda gol olurdu cenk giderken kafasında
golü atmak yoktu hoca bunları görüyordur cenki illaki kenara çekecek bunları anlatacaktır. Kızağa çekildiğinde neden çekildiğini
bilecek gomezle oynarken hiç bu kadar kolay düşüyormuydu ben hatırlamıyorum. Hoca açık açığa Ba yıda istediğini
söyledi bu cenke ikinci forvet olarak bile güvenmiyorum pektemeği hiç düşünmüyorum demektir.
takıma yeni gelen oyuncular hemen forma almaz doğru değil bu aldığın oyuncuyuda geride kalanıda kaybedersin.