2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6947359 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Zafer55

Abiler bisey sorucam bu on eleme cl macindan sonra ibb yenilirse bize para gelicek demi onumu bekliyoruz acaba transferler icin
Sattığımız kadar alabiliyoruz.Bu gelmesi muhtemel parayla bonservis veya kiralama ücreti ödeyemiyoruz orası malumumuz da...Şimdi netice de bu para bir "gelir" futbolcuların yıllık ücretleri de "gider" acaba diyorum gelir gider dengesi açısından dediğin durum olabilir mi  :alala: ödeyebileceğimiz bonservisin ölçütü belli:sattığın kadar ama futbolcuya ödenecek paranın ölçütü ne? O da gelirlerle orantılı olmalı herhalde.

Çevrimiçi Necmi

Abiler bisey sorucam bu on eleme cl macindan sonra ibb yenilirse bize para gelicek demi onumu bekliyoruz acaba transferler icin
o para bize şl bitince geliyor katılım payını bile ocak ayında alırız
kulübün transfer yapmak için paraya ihtiyacı yok sorun bonservisli sattığın
kadar alabiliyorsun bunun için oyuncu satmak gerekiyor. şu anda 8.4 gelir elde ettik
7.9 harcadık 500 bin euro harcama kotamız kaldı. Yeni oyuncuya ya 500 harcarsın yada
oyuncu satman gerekiyor.

Çevrimiçi Necmi

Sattığımız kadar alabiliyoruz.Bu gelmesi muhtemel parayla bonservis veya kiralama ücreti ödeyemiyoruz orası malumumuz da...Şimdi netice de bu para bir "gelir" futbolcuların yıllık ücretleri de "gider" acaba diyorum gelir gider dengesi açısından dediğin durum olabilir mi  :alala: ödeyebileceğimiz bonservisin ölçütü belli:sattığın kadar ama futbolcuya ödenecek paranın ölçütü ne? O da gelirlerle orantılı olmalı herhalde.

o sportif gelirlerinin %70 i personel gideri olarak yapman gerekiyor bizim
orda bir sıkıntımız yok sportif gelirlerimiz çok yüksek bizim maaşlar %70 oranın yanına bile
yanaşmıyor

Çevrimdışı mylife1903

o sportif gelirlerinin %70 i personel gideri olarak yapman gerekiyor bizim
orda bir sıkıntımız yok sportif gelirlerimiz çok yüksek bizim maaşlar %70 oranın yanına bile
yanaşmıyor
Israf haramdir be abi
Boyko
Pektemek
Veli
Aras
Milos
Pedros

Çevrimiçi Necmi

Israf haramdir be abi
Boyko
Pektemek
Veli
Aras
Milos
Pedros

öyle diyorsunda birde iyi yanından bak stoper lazım bunun içinde oyuncu satmamız lazım bunlar olmasa elimizde kimi satacaktık :D

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bir tane gurbetçi genç oyuncuya yatırım yapalım.

Çevrimdışı cursedofdragon

Gidenler ;

Marcelo 7 milyon €
Rhodolfo 1.4 milyon €
Gökhan İnler (Bonservissiz)
Ömer Şişmanoğlu (Sözleşmesi bitti)
Abuobakar (Kiralık sözleşmesi bitti)

Toplam 8.4 milyon €

Gelenler ;

Talisca 2 milyon € (Kiralama Ücreti)
Caner Erkin 750 bin € (Bonservis Ücreti)
Negredo 2.5 milyon € (Bonservis Ücreti)
Medel 2.5 milyon € (Bonservis Ücreti)
Lens 1.5 milyon € (Kiralama Ücreti)
Orkan 450 bin € (Bonservis Ücreti)
Atınç 200 bin € (Kiralama Ücreti)
Gökhan Töre (Kiralıktan geri döndü)
Milosevic (Kiralıktan geri döndü)
Franco (Kiralıktan geri döndü)
Pektemek (Kiralıktan geri döndü)
Pepe (Bonservissiz)
Utku (Bonservissiz)

Toplam 9.9 milyon €

1.5 milyon € luk oyuncu satışı yapmamız gerekiyor şuanda eksideyiz kadromuzda 33 kişi :)

Çevrimdışı Zafer55

o para bize şl bitince geliyor katılım payını bile ocak ayında alırız
kulübün transfer yapmak için paraya ihtiyacı yok sorun bonservisli sattığın
kadar alabiliyorsun bunun için oyuncu satmak gerekiyor. şu anda 8.4 gelir elde ettik
7.9 harcadık 500 bin euro harcama kotamız kaldı. Yeni oyuncuya ya 500 harcarsın yada
oyuncu satman gerekiyor.
7.9m€ mu harcadık  :alala:
Negredo 2.5 m
Lens       1.5
Talisca    2
Caner      0.75
Atınç       0.2

Değilmiydi?  Burası 6.95 m€ yapıyor.Medel ile orkana toplam  0.95m€ mu bonservis verdik biz?

Çevrimdışı abdusta

Ugur karakullukçu vida için gs devreye girdi dedi

Saygılar

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Saygılar

bonservis kısıtlamaları olmadığı için alabilirler.

Çevrimdışı Berat

Pektemek'in Konya'dan gelen teklifleri sürekli reddettiği konusunda duyumlar geliyor maalesef.

Çevrimdışı mellfred

Saygılar
Twitter'da da abanmışlardı bugün
Adam kariyeri için gelecek bize. Bu mallarda Türkiye için can atıyor sanıyor

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Abi su 6 oyuncuyu satsak zaten 5 milyon rahat eder

Çevrimdışı Zafer55

Saygılar
Zorla Mangala'yı aldırtcaklar bize  :)

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Abi bisey diyimmi baska bir isim var gibi sanki ya yonetim bu kadar beklemezdi pepede medelde en baba 1 hafta bekledik aldi geldiler stopere baska adaylar var gibi sanki

Çevrimdışı sermet00

Saygılar
Bize Kaan Ayhan kalacak gibi duruyor.

Çevrimiçi gokhans

bana kalırsa hakan balta bombası patlatıcaz. Şenol hocanın yerli takıntısı , bek oynayabilir , bonservissiz ve sol ayaklı olması detayları beni kuşkulandırıyor.Açıkçası hayır demem
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Twitter'da da abanmışlardı bugün
Adam kariyeri için gelecek bize. Bu mallarda Türkiye için can atıyor sanıyor

Akıllarınca iyi bir bonservis atar alırız diyorlardır. Fakat oyuncu gerçekten bizi istiyorsa bunun bi önemi de yok. Bizim başkanı kızdırınca fb.nin başına gelenleri görmüyor mu bunlar. Çok ihmal ettik biz bunları. Önümüzdeki senede transfer konusunda bunları bir iki tokatlamak lazım. Gerçi ellerinde bizim kadro için aday adayı olmaya layık bi adamda yok. :)

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

himmetçileri₁ konusmaya bile değmez, hemen havaya girmişler, bir kaç haftaya passo kartını yakmaya baslarlar . 🤣

Vida çoğu kez CL takımını işaret etti. Sen Vida olsan Serdar aziz ile mi oynamak istersin yoksa Pepe ile mi

Çevrimdışı murat baltacı

Stoperden ziyade orta sahada top dağıtan, takımı hücumda hızlı organize eden bir oyuncuya ihtiyaç var.
Sosa gelse orta sahayı atiba sosa talisca yapsak olmazmı yada medel sosa talisca. sosa pres yapıyo fiziki mücadelelerde var top dağıtıyo ara pası atıyo onun bu özellikleri hem hucumu organize olmamızı sağlar hemde taliscaya daha fazla gol pozisyonu hazırlar.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mylife1903

Sosa gelse orta sahayı atiba sosa talisca yapsak olmazmı yada medel sosa talisca. sosa pres yapıyo fiziki mücadelelerde var top dağıtıyo ara pası atıyo onun bu özellikleri hem hucumu organize olmamızı sağlar hemde taliscaya daha fazla gol pozisyonu hazırlar.
Sosa gelirse taliska zor forma bulur. Zaten gelmesin sosa falan seneye fabregazi alip transferi kapayalim

Çevrimdışı fatihbjk

bana kalırsa hakan balta bombası patlatıcaz. Şenol hocanın yerli takıntısı , bek oynayabilir , bonservissiz ve sol ayaklı olması detayları beni kuşkulandırıyor.Açıkçası hayır demem

Ne Hakan Baltasi arkadasim? 2-3 senedir Gs'in defansif anlamda perisan olmasini saglayan adamlarin basinda bu ve Semih geliyordu.

Vida alinsin isterim. Bu sene oynasa seneye satmaya bile kalksan en az 7-8'e babanin ogluna satarsin.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Serdar Yellowmountain  dokturmeye basladi yien  twitterda .... Ben bu  adama  inaniyorum bazen valla
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2017, 01:49:28 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimiçi Kapkarakartal

Valla ne yalan söyleyim 6 ay sözleşmesi kalmış bir oyuncuya 1-1.5M€ dan fazla bonservis verilmez yönetiminde böyle birşey yapacağını zannetmiyorum.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Serdar Yellowmontain  dokturmeye basladi yien  twitterda .... Ben bu  adama  inaniyorum bazen valla

Bende elimizde birsey olmadıgından inanıyorum kimi zaman

Ligi riske atmamak icin Sosa demiş inşallah gelir, son dönem performansını verse yeter

Etiketler: