2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6947072 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Rakipler güçlü hücum hattı kurdular Pepe Tosic yetmez Pepe den şüphem yok ama Tosic dayanamaz
Güçlü iyi bi stoper alınmalı devre arası değil şimdi alınmalı.

Abartmayin. Tabii ki Tosic'ten iyisini istiyoruz ama Tosic gecen sene SL'de de UEFA'da da gayet iyi maclar cikardi. Rakiplerin hic birisi o ayarda degil. Tosic de olsa lig icin yeterli.

Çevrimiçi Samet Demir

sosa gelmesin #dont kam sosa
Du nat kam sosa :)

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Talisca'ya 10 numara diyenler yaniliyorlar. Suan bana gore stoperden daha cok orta sahada takimin beyni olacak adam lazim. O beyin yok takimda.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Stoper konusunda haklısın ama 10 numaranın gerekli olduğunu düşünmüyorum. Bu Sosa meselesini kim çıkardı anlayamıyorum  :alala: Talisca ayrılmadığı müddetçe Sosa gelemez  :tabe:
Ben sosa yı istemiyorum zaten baska oyuncu olmalı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sermet00

Normalde bugün Kiev'e sefer varmış transferi noktalamak için yeni pürüzler çıkınca iptal olmuş bu kadar yaklaşmışken kaçması çok üzücü

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Talisca'ya 10 numara diyenler yaniliyorlar. Suan bana gore stoperden daha cok orta sahada takimin beyni olacak adam lazim. O beyin yok takimda.
Katiliyorum. Talisca ile duse kalka ligi aliriz belki ama avrupada orta saha hakimiyetini almak zor

Çevrimiçi murat

Katiliyorum. Talisca ile duse kalka ligi aliriz belki ama avrupada orta saha hakimiyetini almak zor

hiç oynamadanda gol atabiliyor saygı duymak lazım.hem oynayıp hem atsa 100 milyon euro.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

hiç oynamadanda gol atabiliyor saygı duymak lazım.hem oynayıp hem atsa 100 milyon euro.
Kane gibi olur işte , hayalimdeki futbolcu , taliscayi alırsak insallah 3-4 yıl sonra o halini goruruz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben sosa yı istemiyorum zaten baska oyuncu olmalı

Ne kadroda alabileceğimiz boşluk var (yabancı olursa) ne de elimizde para kaldı. Bana bonservisi elinde iyi oyuncu söyle kabul  :tabe: 10 numarada Oğuzhan da Tolgay da oynar gerekirse ama hoca Medel'i orta sahada düşünüyorsa stoper almalıyız. Eğer transfer yapacaksak stoper diğer bölgelere göre daha öncelikli bölge  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı abdusta

Normalde bugün Kiev'e sefer varmış transferi noktalamak için yeni pürüzler çıkınca iptal olmuş bu kadar yaklaşmışken kaçması çok üzücü

Herkes portekizde,haftaya giderler

sen Vida olsan Pepe ilemi oynamak istersin khacheridi ilemi?

saygılar
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2017, 20:25:44 abdusta ]

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Ne kadroda alabileceğimiz boşluk var (yabancı olursa) ne de elimizde para kaldı. Bana bonservisi elinde iyi oyuncu söyle kabul  :tabe: 10 numarada Oğuzhan da Tolgay da oynar gerekirse ama hoca Medel'i orta sahada düşünüyorsa stoper almalıyız. Eğer transfer yapacaksak stoper diğer bölgelere göre daha öncelikli bölge  :tabe:
Haklısın. Sezon boyunca taliscanin formda kalmasını umuyorum.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Aboubakar portoyla sözleşmesini uzatmadi dimi seneye bize bonservissiz gelmek için sözleşmesini uzatmayacak diyorlardı ama uzattımı sözleşmesini bilen varmı

Çevrimiçi levitate

BTD geçen Altınordu'dan bi sağ bekle ilgileniyoruz demişti
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Emrah Bayraktar rezilliği!

Beşiktaş'tan 2016'nın Mayıs ayında ayrılan, Galatasaray Kulübü'nde Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu olan Emrah Bayraktar'ın Beşiktaş Altyapısında bulunan 2004-2005 doğumlu oyuncuları ayartarak sarı kırmızılıların altyapısına almaya calıştığı öğrenildi.

HABER1903'e gelen ihbar sonrası Bayraktar'ın genç futbolcu ve ailelerine Galatasaray'a gelmeleri konusunda mesajlar attığı Beşiktaş altyapı teknik ekibi tarafından doğrulandı.

Beşiktaş altyapı sorumluları HABER1903'e yaptıkları açıklamada, "Maalesef olay doğru, velilerin ve oyuncularımızın aklını çelmek etik olarak çok yanlış. İnşallah bu hatalarından vazgeçerler, Emrah Bayraktar kulübümüzde çalıştı, yaptığı çok ayıp" dedi.

Uzun yıllar Beşiktaş Kulübü'nden ekmek yiyen Bayraktar'ın bu davranışları Beşiktaş camiasından büyük tepki gördü

Çevrimdışı ilhan mansız

Stoperden ziyade orta sahada top dağıtan, takımı hücumda hızlı organize eden bir oyuncuya ihtiyaç var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Emrah Bayraktar rezilliği!

Beşiktaş'tan 2016'nın Mayıs ayında ayrılan, Galatasaray Kulübü'nde Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu olan Emrah Bayraktar'ın Beşiktaş Altyapısında bulunan 2004-2005 doğumlu oyuncuları ayartarak sarı kırmızılıların altyapısına almaya calıştığı öğrenildi.

Yasaklı Link'e gelen ihbar sonrası Bayraktar'ın genç futbolcu ve ailelerine Galatasaray'a gelmeleri konusunda mesajlar attığı Beşiktaş altyapı teknik ekibi tarafından doğrulandı.

Beşiktaş altyapı sorumluları Yasaklı Link'e yaptıkları açıklamada, "Maalesef olay doğru, velilerin ve oyuncularımızın aklını çelmek etik olarak çok yanlış. İnşallah bu hatalarından vazgeçerler, Emrah Bayraktar kulübümüzde çalıştı, yaptığı çok ayıp" dedi.

Uzun yıllar Beşiktaş Kulübü'nden ekmek yiyen Bayraktar'ın bu davranışları Beşiktaş camiasından büyük tepki gördü
Türkiye'de profesyoneller bu kafada olduğu müddetçe iş yapılamaz. Başkan boşa yeterli profesyonel bulamıyoruz ki pilot takım alalım demekte haklı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Berat

Lens antremanda çoşuyormuş çocuklar zor tutuyormuş.  :bandit:

Çevrimdışı ahmetemre

Yine deneme tahtası biz olduk.
Bundan sonra tüm finallerde passo olacakmış....
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı cursedofdragon

Yine deneme tahtası biz olduk.
Bundan sonra tüm finallerde passo olacakmış....

deplasman yasağı kalkar bizim maçta olay olur bizden sonra passolig olur final maçlarında bu ne ya.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı cursedofdragon

Pedro Franco'ya Katar ekiplerinden Al Sadd ve Al Ahli talip oldu. Beşiktaş 1 Milyon € bonservis bedeli istiyor. (Fanatik)

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Aboubakar portoyla sözleşmesini uzatmadi dimi seneye bize bonservissiz gelmek için sözleşmesini uzatmayacak diyorlardı ama uzattımı sözleşmesini bilen varmı

Uzatmadı. Bonuslar dahil 4 milyona bağlarız seneye :)

Çevrimdışı Zafer55

Pedro Franco'ya Katar ekiplerinden Al Sadd ve Al Ahli talip oldu. Beşiktaş 1 Milyon € bonservis bedeli istiyor. (Fanatik)
Yemesinler birbirlerini,birine pedroyu öbürüne miloyu verelim. :D

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Abiler bisey sorucam bu on eleme cl macindan sonra ibb yenilirse bize para gelicek demi onumu bekliyoruz acaba transferler icin

Çevrimdışı Berat

Abiler bisey sorucam bu on eleme cl macindan sonra ibb yenilirse bize para gelicek demi onumu bekliyoruz acaba transferler icin

O para transferde kullanılamıyor, onu beklemiyoruz.

Etiketler: