2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6951647 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

ben olsam o dörtlüyü yollayıp kimseyi almadan kapatırım transferi

Gayet mantıklı, olması gereken bence de bu. Ülkede yabancı sınırını zorlamayan takım kalmadı heralde, yakın zamanda kuralı yine değiştirirler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çık işin içinden cıkabilirsen simdi abi.

@MUSTAFA_ söyledi zaten Ee ne yapacaz Peki? Nasıl alıcaz Sosayı , Vidayı? Pektemek kalıp ikisini mi alıcaz acaba, Mitro'yu bi yere kiralayıp???
Mitrovic'i bir yere kiralamamız için öncelikle onun yerini bir Türk oyuncu ile doldurmamız lazım  :tabe: Yoksa yaptığımız herhangi bir stoper transferinin anlamı olmaz  :tabe: O durumda da Sosa (geleceğine inanmıyorum ve gelmesini istemiyorum) veya Ba ikilisinden biri gelir ki bu şartlarda çok saçma olur. Yapacağımız iyi bir yabancı stoper alıp hocanın son hafta bahsettiği Türk oyuncu açığını kaptmak için elimizdeki imkan dahilinde bir kaç gurbetçi yatırım transferi yapmak. Bundan fazlasını düşünmek hayalcilik olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

bu yıl bu kadro ile şampiyon olup seneye beckin kontratı yenilemem q7 ve adrianoyu satarım ve 4 yabancı kontenjanı ile transfere dalıp işi bitiririm.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu yıl bu kadro ile şampiyon olup seneye beckin kontratı yenilemem q7 ve adrianoyu satarım ve 4 yabancı kontenjanı ile transfere dalıp işi bitiririm.
Çıkan Sakai haberlerini Beck ile uzatmayacağımız için o bölgeye oyuncu aramamıza bağlıyorum  :tabe: Sakai'nin bu sene kontratının son senesi  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Berat

Çıkan Sakai haberlerini Beck ile uzatmayacağımız için o bölgeye oyuncu aramamıza bağlıyorum  :tabe: Sakai'nin bu sene kontratının son senesi  :)

Gökhan Gönül'ü yedekleyebilecek bir isim almak lazım.

Çevrimdışı abdusta

Elimizdeki şartlara bakarsak şu anda elimizde 17 tane yabancı oyuncu var. Aras, Boyko, Franco ve Milosevic'i gönderdiğimizde elimizde 13 yabancı kalmış olacak. Yani alabileceğimiz yabancı sayısı 1 tane olacak. Hadi Mitrovic'i bir takıma kiraladık diyelim. Alabileceğimiz 2 yabancı oyuncu olabilir en fazla ki Mitrovic sayısal eksiklik omasın diye takımda kalır. Bence bu konuda tekrar düşünmelisin  :tabe:

Başkan demişti,eger Talisca giderse Sosa gelecek
hala Taliscanın 5-6 milyon Euro karla satışı gündemdeydi

saygılar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Herhalde bu oyuncu Gökhan Gönül'ü yedeklemeye yeter :)

https://www.transfermarkt.com.tr/gotoku-sakai/profil/spieler/103310

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Vida kiev maçı kadrosuna alınmış ise vida işi yatti ozaman
Bu adamı bi türlü alamadık sinirlerim tepeme çıktı.
Vida haberlerinden de bıktım cinnet geçiricem vallahi niye gelmiyor ulan bu adam
Lanet olsun ya.

Çevrimdışı Berat

Herhalde bu oyuncu Gökhan Gönül'ü yedeklemeye yeter :)

https://www.transfermarkt.com.tr/gotoku-sakai/profil/spieler/103310

İzlemedim hiç, seneye Gönül'ü Beck gibi rotasyonda kullanmak lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkan demişti,eger Talisca giderse Sosa gelecek
hala Taliscanın 5-6 milyon Euro karla satışı gündemdeydi

saygılar
Bu saatten sonra Talisca'nın gideceğini düşünmüyorum  :tabe: Eğer giderse de zaten ödediğimiz kira bedeli olan 4 milyon euroyu alıyoruz geri. Üzerine 5-6 milyon daha verirlerse satsınlar yoksa saçma olur  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

gg yi yedeklemek değil de gg yi yedek bırakacak kesip atacak sağ bek almalıyız seneye işte o zaman seviye yükseltiriz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Berat

gg yi yedeklemek değil de gg yi yedek bırakacak kesip atacak sağ bek almalıyız seneye işte o zaman seviye yükseltiriz

Onu demeye çalıştım abi zaten.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İzlemedim hiç, seneye Gönül'ü Beck gibi rotasyonda kullanmak lazım.
Bne geçen sene bir kaç maçını izledim. Çift ayaklı, iyi orta açan, adam eksiltme özelliği olan bir oyuncu  :tabe: Çift ayaklı olmasından dolayı hem sağ hem solda oynayabiliyor. Japon olması da bir avantaj  :tabe: Ayrıca sözleşmesinin son senesi. Tam başkanlık bir transfer gibi görünüyor :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Berat

Bne geçen sene bir kaç maçını izledim. Çift ayaklı, iyi orta açan, adam eksiltme özelliği olan bir oyuncu  :tabe: Çift ayaklı olmasından dolayı hem sağ hem solda oynayabiliyor. Japon olması da bir avantaj  :tabe: Ayrıca sözleşmesinin son senesi. Tam başkanlık bir transfer gibi görünüyor :D

Valla onu bunu bilmem @mylife1903 bu ismi beğendi.  :eyes

Çevrimdışı MUSTAFA_

Valla onu bunu bilmem @mylife1903 bu ismi beğendi.  :eyes
Oyuncuyu araştırırken annesinin Alman olduğunu okudum. Andreas Beck <->Gotoku Sakai takası yaparlar mı diye düşünmeye başladım. Hayal olsa da  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı abdusta

Vida haberlerinden de bıktım cinnet geçiricem vallahi niye gelmiyor ulan bu adam
Lanet olsun ya.
Bu gelmeyecek manası taşımıyorki,Dinamo kiev son güne kadar zorlamaya çalışıyorken adamın etinden
faydalanmaya çalışıyor.
Beşiktaş elini kuvvetlendirmek için ara transfer döneminide kapsayan ön protokol imzalamalı
bu şekilde imza parası cazibesiyle Vida dinamo kievi devreden çıkaracaktır

saygılar

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Kulube guclensin iyi guzelde simdide baska tatli problemler ile ugrasiyoruz surekli kim gider kim gelebilir hesabi yapiyorum cikamadim isin icinden :(  yada zorla kendimi kanser yapmaya calisiyorum , alistik her transfer donemi kanser olmaya bu sezon basi bi tuhaf oldu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Beyler şu transfermarkt'ta hesap açsanıza oyuncularımızın değerini arttıralım gs'liler fb'liler birlik olmus orda da oyuncularımızın sürekli değerini düşürüp duruyorlar.

Çevrimdışı murat baltacı

Bence ozi ve cenkide satıp iyi bir kaynak oluşturup önümüzdeki yılların takımını kurmalıyız. Dördünden 30-35 milyon euro gibi para gelirse süper bi kadro kurulur bu seneyide şampiyon bitirdiğimizde önümüzdeki beş seneyi süpürürüz.

Bedavaya abouyu bağlarsak talisca için istediğimiz rakama benficayı ikna edebiliriz iki üç kaliteli oyuncu daha aldıkmı hem yenilenmiş hem süper bi kadromuz olur.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Takımdan ayrılmasına kesin gözü ile bakılan Boyko, Milosevic ve Franco’nun yanı sıra Aras için henüz kulübe ulaşan ciddi bir teklif yok. Yönetim bu isimlerin yanı sıra Andreas Beck ve Mitrovic ile de yollarını ayırabilir.

Bu oyunculara kendilerine kulüp bulmasını isteyen Siyah Beyazlılar, kiralama tekliflerine de sıcak bakiyor.

Ntvspor

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Beyler şu transfermarkt'ta hesap açsanıza oyuncularımızın değerini arttıralım gs'liler fb'liler birlik olmus orda da oyuncularımızın sürekli değerini düşürüp duruyorlar.
Facede btd ye soyle 15 dakikada halleder o fena organize ediyor  :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Lanet olsun ya.
Ne alakası var maç kadrosuna alınmasıyla transferin yatmasının?

Adamlar Avrupa Ligi'nde oynuyor, bize gelirse Sampiyonlar Ligi'nde oynayabilir.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı doganay

Ne alakası var maç kadrosuna alınmasıyla transferin yatmasının?

Adamlar Avrupa Ligi'nde oynuyor, bize gelirse Sampiyonlar Ligi'nde oynayabilir.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uefa macinda sahaya cikarsa bu sezon artik farkli bir takimda herhangi bir avrupa maci yapamaz demektir. Ona baglayarak almayiz demek istiyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Facede btd ye soyle 15 dakikada halleder o fena organize ediyor  :)

Burda 100 kişiyiz herkes üye olup yazsa olmaz mı :)

Etiketler: