2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6952379 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

pektemeği konya almak istiyormuş.
Alsınlar da biz kimi alacağız yedeğe satarsak acaba

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

pektemeği konya almak istiyormuş.

O gevşeklere yağmurlu havada su verilmesin.
Pektemek'i illa alacak birileri bulunur.

Çevrimdışı abdusta

Oyuncu ile ablaşmışız. Klüple bınservis konusunu görüşüyoruz. Övünç Özdem yüzde olarak %85 demiş.

ukranya basınında çıkan haberlere gore yüzde 90ı Turk medya kaynaklı
son durum şu Beşiktaş 2 milyon Euro hazır etti
Bunu ya Klup alacak Vidayı salacak
yada 4 ay sonra Vida serbest kalıp 2 milyon Euro yu imza parası olarak alıcak

Bu haftaki Dinamo kiev maçında durum belli olur,kadroya alacaklarmı yoksa alınmayacakmı
bir yandanda Vidaya Dinamo Kiev sözleşme imzalamaya zorluyorsa şaşırmam,kadroya alınmaması bir taraftan buna işaret ediyor.

sonuç olarak Kiev tarafı kapalı kutu

saygılar

Çevrimdışı 38life

hocam sen avatarı sosa yap bence ba'dan daha çok lazım

Ben de çok istiyorum Sosa'yı. Hatta Sosa ve Medel kadroda olursa nasıl muazzam bir oyun çeşitliliği imkanı olacağına dair birşeyler yazmıştım. Ama açıkçası Sosa'nın gelebileceğine hiç inanmıyorum. İnanmadığım şeyin totemini de yapmam.  :tabe:

Çevrimiçi Sinan66

Bana söveceksiniz ama, ben bu sosayı hiç beğenmezdim. şimdi gelirse de bir fark ortaya koyacağını hiç zannetmiyorum.
Ama Demba Ba'ya hayır demem. CL de lazım olur  :)

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Bana söveceksiniz ama, ben bu sosayı hiç beğenmezdim. şimdi gelirse de bir fark ortaya koyacağını hiç zannetmiyorum.

Az maasa, bonservissiz gelecekse olabilir. Zaten gelse de direk 11'de oynayamaz, Talisca'yi ya da Oguzhan'i kesmesi gerekir o da pek mumkun gorunmuyor. Olursa kadro derinligi icin iyi olur, olmazsa onsuz da olur.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

bugun mac  yapan takim hakkinda bi  mesaj attik   silindi.  iki sayfadir  varsa  yoksa  sarisinlardan kizil kizkardesi yaziyorsunuz  :alala:
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2017, 01:20:03 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimiçi Sinan66

Az maasa, bonservissiz gelecekse olabilir. Zaten gelse de direk 11'de oynayamaz, Talisca'yi ya da Oguzhan'i kesmesi gerekir o da pek mumkun gorunmuyor. Olursa kadro derinligi icin iyi olur, olmazsa onsuz da olur.

o adam az maaşa gelmez. ha gelirse olur ama pek ihtimal vermiyorum. bir sene daha yatar ondan sonra çok sevdiği Arjantin'e döner.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar burası Beşiktaş transfer başlığı burda sadece Beşiktaşın transferleri konuşulur.
Beşiktaş başlığı açılmadığı için bazı ufak tefek Beşiktaş kritiklerine göz yumuyoruz ama
buraya renklileri taşımayın. Bunun yaptırımı var. bunu uyarı olarak kabul edin bu mesajdan sonra
renkli yazılarına ceza uygulanacak

Çevrimdışı 38life

Hoca'nın Vida'yı istemesinin tek sebebinin hızı olduğunu düşünüyorum. Hoca top bizdeyken savunmayı ortasahaya kadar çekecek. Vida ve Pepe'yi arkaya atacak. Kontraları kesin diyecek.

Bilemiyorum. Vida'nın elle tutulur pek yanı yok. Çevre kontrolü aşırı zayıf bir oyuncu. Tıpkı Tosic gibi, Tosic kadar olmasa da... Arkasını hiç kontrol etmez. Çıkıp kafa golü atar ama savunmada çok basit hava toplarını rakibe verir. Defoları saymakla bitmez. Ama hızlı, güçlü, kararlı futbolcudur. Sanırım hoca'nın da aradığı şey bunlar. Umarım pişman olmaz.

Çevrimdışı mylife1903

Gormizi tebele gelmis
Konudisina yetisemedin herhalde

Delirtmeyin kan @Necmi abinizi

Keeserem topunuzu patlak topun icine tas goyarsiniz sonra

Ya bu bizim takimin stoper olayi nedir arkadas, yoruldum stoper izlemekten duymaktan, koy koyyara oynasin stoperde iste bu antalyaspora karsi ramos ile pepe oynamis ne olur tosic ile pedro oynamis neolur

Çevrimdışı mylife1903

Hoca'nın Vida'yı istemesinin tek sebebinin hızı olduğunu düşünüyorum. Hoca top bizdeyken savunmayı ortasahaya kadar çekecek. Vida ve Pepe'yi arkaya atacak. Kontraları kesin diyecek.

Bilemiyorum. Vida'nın elle tutulur pek yanı yok. Çevre kontrolü aşırı zayıf bir oyuncu. Tıpkı Tosic gibi, Tosic kadar olmasa da... Arkasını hiç kontrol etmez. Çıkıp kafa golü atar ama savunmada çok basit hava toplarını rakibe verir. Defoları saymakla bitmez. Ama hızlı, güçlü, kararlı futbolcudur. Sanırım hoca'nın da aradığı şey bunlar. Umarım pişman olmaz.
Hoca boylem komanci bi stoper istiyor
Savruk olsun azicik ama hizli hamleli darbeli olsun gibi bir anlayis var

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı onurturan

O gevşeklere yağmurlu havada su verilmesin.
Pektemek'i illa alacak birileri bulunur.
Özgür abi yağmurlu havada su vermeyelim zaten yüzde yüz katılıyorum yağmurlu havada bile su işe yarar bir şey ancak burda söz konusu olan şey Mustafa yahu cilalı taştan maden devrine geçmemiz için son basamak çağ kapatıp çağ açacaz alsınlar mustafayı dünya daha güzel bir yer haline gelecek bizler için..

Çevrimdışı Librarius

Bu maçın taktiğiydi, takım hazır değil, henüz Şenol hoca çok güvenmiyor takıma, rızanın bütün planı o çıkışlarda sertlikle kapacağı top üzerineydi. Boşa çıkardık planını

Zaten mactan sonra ki infial hali o penaltidan ziyade 3 haftadir uzerine calistigi planinin bosa cikarilmasindandi. Senol hocaya cok gicik olmustu, hem de oyle boyle degil.  :D
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Fikret

Özgür abi yağmurlu havada su vermeyelim zaten yüzde yüz katılıyorum yağmurlu havada bile su işe yarar bir şey ancak burda söz konusu olan şey Mustafa yahu cilalı taştan maden devrine geçmemiz için son basamak çağ kapatıp çağ açacaz alsınlar mustafayı dünya daha güzel bir yer haline gelecek bizler için..
Takıma 3.santrafor lazım mı? Lazım.
Türk yedek lazım mı? Lazım.
Ö.Şişmanoğlu gitti mi? Gitti.
Pektemek'i yollasak dahi maaşının önemli kısmını ödeyecek miyiz? Ödeyecez.

Bu durumda madem zamanında hata yaptık 4 senelik sözleşme. Hal buyken kalsın Pektemek yedek olsun.
Top tutabilen, hücum pres yapabilen, mücadeleci oyuncu. Ağır sakatlık sonrası 1 tam sezonda geçirdi. Kupa maçları vsde iş yapar ben kalsın derim.
Şahsen Pektemek i sevmem ama şu furumda 3.santrafora Türk olarak gelecek daha iyi yada daha ucuz adam yok bana göre.

Seneye Tolga-Beck-Pektemek i gönderip 3 tane genç Türk almanın planı yapılmalı diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

çok iyi ya ben bu filmi geçen sene izlemiştim dejavu oldum şimdi.

Edit : Yanlış başlık..
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2017, 08:11:33 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşlar burası Beşiktaş transfer başlığı burda sadece Beşiktaşın transferleri konuşulur.
Beşiktaş başlığı açılmadığı için bazı ufak tefek Beşiktaş kritiklerine göz yumuyoruz ama
buraya renklileri taşımayın. Bunun yaptırımı var. bunu uyarı olarak kabul edin bu mesajdan sonra
renkli yazılarına ceza uygulanacak

Taviz maviz yok BAM BAM BAM :lol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı scarfright

Gormizi tebele gelmis
Konudisina yetisemedin herhalde

Delirtmeyin kan @Necmi abinizi

Keeserem topunuzu patlak topun icine tas goyarsiniz sonra

Ya bu bizim takimin stoper olayi nedir arkadas, yoruldum stoper izlemekten duymaktan, koy koyyara oynasin stoperde iste bu antalyaspora karsi ramos ile pepe oynamis ne olur tosic ile pedro oynamis neolur
Abi hoca şl de artık bir yere gelmek istiyor. Gruptan çıkarız, çeyrek oynarız gibi. Her ne kadar biz tamamen gelecek olan para odaklı olsak da yönetim de hoca da oyuncular da bunu istiyor. Ve her sene bikaç tane bizim ayarımızda takım bunu yapabiliyor. Bence bu sene oyunumuzu oturursak biz de gruptan çıkabiliriz.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

şimdi psikolocik üstünlük cincona mı geçmiş haftaya eyyy tudor gömlek krallığı değil len burası die yayınlar başlar odeğilde ben garip hissediyorum psikolocik üstünlük fener dışında birinde olunca, bünyem şeetmiyor.

en iyisi hepsine koyalım  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bizim istediğimiz de bu zaten Fener gs güçlensin
Diyorlar gs fb güçsüz ken meydanı boş buldunuz diye tamam işte şimdi güçlüsünüz buyrun gelin görelim ak koyun kara koyun
Allahın izniyle şampiyon olacağız inşallah.
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2017, 09:43:38 PrisonBreak ]

Çevrimdışı İhsan

Kusara bakma sövmeyecegim
Sosa Sampiyon oldugumuz sene ikinci yarida iyi oynadi. Ondan önce cok abartilacak bir durum yoktu.
Come to Beşiktaş

Etiketler: