2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6955901 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Benim Vida'yı istemememin en büyük nedeni bu  :tabe:

Beşiktaş, Aralık'ta sözleşmesi bitecek olan Domagoj Vida için 1 milyon euro teklif etti. Dinamo Kiev ise 2,5 milyon euro istiyor.(Ntvspor)

haberi güncellemişler :)

Çevrimdışı İhsan

Su sorulara cevap bulursak bu Transfer girisimini anlariz

1.) 6 ay sonra kesin alacak miyiz?
2.) 6 ay sonra bedava alirsak ne Kadar daha fazla imza parasi veririz?
3.) Vidayla CL gruptan cikma sansimiz yükselir mi? Yükselirse bunun ederi nedir?

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş, Aralık'ta sözleşmesi bitecek olan Domagoj Vida için 1 milyon euro teklif etti. Dinamo Kiev ise 2,5 milyon euro istiyor.(Ntvspor)

haberi güncellemişler :)
1.5 milyon euroya anlaşırız o zaman  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Su sorulara cevap bulursak bu Transfer girisimini anlariz

1.) 6 ay sonra kesin alacak miyiz?
2.) 6 ay sonra bedava alirsak ne Kadar daha fazla imza parasi veririz?
3.) Vidayla CL gruptan cikma sansimiz yükselir mi? Yükselirse bunun ederi nedir?
Ben şimdi almayalım demiyorum, alacaksak daha uygun bir maliyetle alalım diyorum. İmza parası bonservisi ile alsak bile verebiliriz bu arada  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sozkul

Berat kardeşim

sana naçizane cevabım;

Vida ve mitroviç Hırvat milli takım oyuncusu
özellikle laf attığın Vida ilk 11 oyuncusu ve ust düzey

herkes kör bir tek senin gözlerinmi açıkki Beşiktaşa imza atmış futbolcuya çöp diyorsunuz?

saygılar

İmza attı mı? Hani nerde?
Çöp dememiş henüz, ilerde leş deyip göndermeye çalışırsınız demiş, siz onu deyince onları alıntılayıp hepinize bugünleri hatırlatacağım demiş.

Çevrimdışı İhsan

Ben şimdi almayalım demiyorum, alacaksak daha uygun bir maliyetle alalım diyorum. İmza parası bonservisi ile alsak bile verebiliriz bu arada  :tabe:

9 mio (transfermarkt) deger biciliyor Vidaya. Bu durumda 2mio bile uygundur. Gelirse Süperligin en degerli stoper olacak galiba.
Imza parasi bonservis ödenmez ise daha yüksek oluyor. Bende ne Kadar daha fazal diye sordum ?  :money:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Erdem Ayaz

İtalyan ekibi Sosa için 4.5 milyon euro bonservis bedeli isterken, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman bu rakama sıcak bakmıyor. Orman, Beşiktaş'a dönmek için oldukça istekli olan ve haber gönderen Sosa'nın bonservisini almasını bekliyor. Teknik direktör Şenol Güneş, 3 kulvarda güreşecek takımı için bol alternatifli bir kadro istiyor. Bu nedenle tecrübeli hoca, 32 yaşındaki oyuncunun takıma dönmesi yönünde talimat verdi

Milliyet

Çevrimdışı MUSTAFA_

İtalyan ekibi Sosa için 4.5 milyon euro bonservis bedeli isterken, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman bu rakama sıcak bakmıyor. Orman, Beşiktaş'a dönmek için oldukça istekli olan ve haber gönderen Sosa'nın bonservisini almasını bekliyor. Teknik direktör Şenol Güneş, 3 kulvarda güreşecek takımı için bol alternatifli bir kadro istiyor. Bu nedenle tecrübeli hoca, 32 yaşındaki oyuncunun takıma dönmesi yönünde talimat verdi

Milliyet
Nedense hiç inandırıcı gelmedi. Bu haber kesin yellowmountain imzalıdır  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

O zamanda imza parası olacak...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ilhan mansız

daha uygun bir maliyet sağlanabilir mi çok emin değilim. İmza parası ihtimalini de düşününce konuşulan miktarların makul olduğu kanaatindeyim. Takıma katkı sağlayabilirse gayet makul bir transfer olacaktır.

Çevrimdışı abdusta

sonsuz tartışmalar ve mesajlaşmalar Tarzım değil
ben mesajımı atayım bir daha bu konuda müdahil olmayacağım

Beşiktaşda transferler yakın çevremizin isteklerine göre yapılmıyor

Beşiktaş Vida ile kesin anlaştı,menejeri kendisi zaten klubu ile anlaşmak şartıyla ön protokol yapıldı

sonuç olarak Vida yı şenol güneş istiyor,1 stoper daha alacağız dedi dunku basın toplantısında
ayrıca Medeli stoper olarak oynatmayacağını söyledi.

Temennim Vidanın gelmesi Mitroviçinde performansını yükseltecektir

Saygılar

Çevrimdışı abdusta

Sarı kızlar Abuabakara asılıyormuş?
Abu bunlara yüz verecekmi?
henüz Portekiz medyası yorum yapmadı
Abunun son demeçi ben burada memnunum kontratımı tamamlayacağım

saygılar

Çevrimdışı Erdem Ayaz

"VİDA GERÇEK BİR LİDER"

Viktor Vatsko, Dinamo Kiev'in yeni sezondaki performansını değerlendirirken Vida üzerinden de konuştu. Vatsko, "Dinamo Kiev'in temel savunma sorununu görebiliyoruz. Vida olmayınca işler zorlaşıyor. Kiev'in son yıllardaki en istikrarlı liderlerinden biri. Ancak onun da ayrılma ihtimali artık giderek kuvvetleniyor. Vida eğer giderse Dinamo Kiev onun yerini doldurmak zorunda. Aksi takdirde şampiyonluk yine hayal." ifadelerini kullandı

Çevrimdışı mylife1903

Vida bize lukus
Senin 1.6 milyar borcun var hala vida
Sanki vida gelince clde yari final falan oynayacaz
Bazen azicik elindeki ile yetinmeyi bilmek gerekiyor
Simdi raketciyi falan almaya calissan tamam derim seviye atlatacak stoperdir

Taliskanin yedegi yok daha ustelik taliska sikor yapamadiginda yuk olan bi oyuncu.
Sanki takim elbisemiz tamam kol dugmesi seciyoz yahu parnak arasi terlik takim elbisenin altinda

Vida bize lukus
Senin 1.6 milyar borcun var hala vida
Sanki vida gelince clde yari final falan oynayacaz
Bazen azicik elindeki ile yetinmeyi bilmek gerekiyor
Simdi raketciyi falan almaya calissan tamam derim seviye atlatacak stoperdir

Taliskanin yedegi yok daha ustelik taliska sikor yapamadiginda yuk olan bi oyuncu.
Sanki takim elbisemiz tamam kol dugmesi seciyoz yahu parnak arasi terlik takim elbisenin altinda

senin takımında sol stoper yok abi :D

1.6 milyar borç bi tane stoper almayınca azalacak mı :D

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Hirvat milli takiminin as stoperini begenmeyenlerin olmasi sasirtti. Kume dusen Nurnberg'ten gelen Marcelo'yu gordunuz. Mitrovic de bence dogru transfer oldugunu gosterecek. Hatta bir ihtimal Pepe seneye satilirsa (Dunya Kupasi sonrasi Cin, Quaresma ile beraber) Mitrovic - Vida ikilisiyle Hirvat milli takiminin defansi Besiktas'ta kurulabilir. Ayrica kimlere savurmadik milyon eurolari? Kalkmis 2 milyon euro ay sonra bedava olacak diye sinegin yagini cikarmaya ugrasiyorsunuz. O 6 ay adam milli takimda, kulubunde super oynarsa araya Juventus, Dortmund gibi bir takim girerse bize avucumuzu yalamanin dusecegini unutmussunuz. On numara transfer olacak daha ne istiyorsunuz?

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Hirvat milli takiminin as stoperini begenmeyenlerin olmasi sasirtti. Kume dusen Nurnberg'ten gelen Marcelo'yu gordunuz. Mitrovic de bence dogru transfer oldugunu gosterecek. Hatta bir ihtimal Pepe seneye satilirsa (Dunya Kupasi sonrasi Cin, Quaresma ile beraber) Mitrovic - Vida ikilisiyle Hirvat milli takiminin defansi Besiktas'ta kurulabilir. Ayrica kimlere savurmadik milyon eurolari? Kalkmis 2 milyon euro ay sonra bedava olacak diye sinegin yagini cikarmaya ugrasiyorsunuz. O 6 ay adam milli takimda, kulubunde super oynarsa araya Juventus, Dortmund gibi bir takim girerse bize avucumuzu yalamanin dusecegini unutmussunuz. On numara transfer olacak daha ne istiyorsunuz?
Marcelo Numberg den gelmedi Hanover 96 dan geldi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İmza attı mı? Hani nerde?
Çöp dememiş henüz, ilerde leş deyip göndermeye çalışırsınız demiş, siz onu deyince onları alıntılayıp hepinize bugünleri hatırlatacağım demiş.
Ozaman bende şimdiden alintilayayim

Vida = Les demiyorum ama kesinlikle begenmiyorum , Tosicten fazlası yok bu herifin

Boyle bir adam icin hem bonservis hemde 2 milyon ve üstu maas vereceğime Tosic oynasin NET !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Marcelo Numberg den gelmedi Hanover 96 dan geldi.

Tamam, ha Nurnberg ha Hanover 96, neticede kume dusen takim iste. Marcelo'ya woo kim bu adam, Aboubakar'a da kim bu adam, RVP'ye Fenerbahce salca olup biz de Gomez'i aldigimizda sakat adam alindi vs. bunun sonu yok. Cok istemezukcu bir millet dogrusu. Bilir de istemezsin de neyse, Senol Gunes istiyor, adam milli takim oyuncusu, market degeri 9-10 milyon euro gorunuyor hala kalkip bu kim diyenler var. Kim gelsin, Ramos'u mu alalim? David Luiz mi olsun? Pepe geliyor yasli oluyor, Mitrovic geliyor tecrubesiz, Vida geliyor arkadaslarim begenmiyor. Bizim millete bir seyi begendirmek mumkun degil. Gidip bilgisayar oyunlarinda Messi'yi, Ronaldo'yu takima alinca gercek hayat da oyle saniyorlar galiba.  :tabe:

:bandit:

Daha kadroya giremeyen ; Utku,Atınç,Orkan,Pektemek

:D

Çevrimdışı trojan

Konu dışı ama fabri'nin antalya maçinda giydigi siyah kaleci formasini kartalyuvasi.com'da ve adidas'ta bulamadim. Nereden alabilirim?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sosyal medya hesaplarımız çağ atladı  :claps: Şimdi de nefis bir maçın hikayesi videosu geldi  :tabe:

https://twitter.com/Besiktas/status/897143592669589505

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ProjectOrigin

Sosyal medya hesaplarımız çağ atladı  :claps: Şimdi de nefis bir maçın hikayesi videosu geldi  :tabe:

https://twitter.com/Besiktas/status/897143592669589505

Marvel çizgi romanları gibi olmuş neredeyse  :steamed:

Çevrimdışı Savaş

Konu dışı ama fabri'nin antalya maçinda giydigi siyah kaleci formasini kartalyuvasi.com'da ve adidas'ta bulamadim. Nereden alabilirim?
Bunu ben de merak ediyorum. Çok hoşuma gitti. Çıkar ama geç çıkar muhtemelen. Ben de alacağım.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: