2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6957545 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

ben o işe trabzonun engel olabileceğini sanmıyorum. Madem zenit ts ile anlaşmış oyuncunun fb tv'de işi ne. Kulüpten bir allahın kulu demiyormu buna napıyon sen oralarda diye.
aklımda deli sorular mesela neden dün basından kaçırdılar havaalanında
şu ana kadar resmi sitelerinden neden bir açıklama yapmadılar evrak sağlam olsa hemen döşerlerdi
işin gerçeği bu transfer dönemi çok keyifli geçiyor fenerliler suçluyu ilan etmişler Fikret Orman mış  :evillol:
o girmiş devreye ts ye almalarını söylemiş.
Adamlar bizden öcü gibi korkuyorlar resmen bu iki yıl çok ağır travma yaşadıkları belli :kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İsla yı gs li arkadaşım çok övüyordu biz alsak diyordu fener aldı.
Hiç izlemedim İsla yı bilenler anlatsın eğer iyi oynarsa seneye de ona çökeriz.
Başakşehirden elia da çok iyi çıktı ya nasıl aldılar bu adamı hayret ona da seneye çökeriz...
Elia kendini kanıtlamış bir oyuncuydu zaten Sampiyon takimin oyuncusu ayni zamanda , Ben gecen sene cok yazdım bu adami alalim diye burada

Neyseki daha iyisini aldik ( LENS ) oyuzden ic rahat
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

Şöyle çıksa 11 de şaşırsak :D

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şenol Hoca ileride Cenk ile başlayacaktır.
Onun dışında sürpriz değil tam tersine beklenen kadro bu.

Çevrimdışı Berat

cenk Q7 mutlaka oynarlar

Eine überraschung.

Şenol Hoca ileride Cenk ile başlayacaktır.
Onun dışında sürpriz değil tam tersine beklenen kadro bu.

Zaten 2 sürpriz o  :evillol:

Çevrimdışı abdusta

Bak sakinim,neden Karizma ilk 11de  yok demiyorum
şenol hocanın takdiridir.ama eminimki tabelada ilk onun adı yazılacak

saygılar

Çevrimdışı yoruk

Vida geldi haberleri çıkmadan Medel telefon etse çok daha etkili olur.Öbür türlü süprizi olmuyor.İlk seferde süpriz yapılamadı bari şimdi yapılsın.

Bence de yukarıdaki kadro çıkacak olan kadro.Öyle de olmalı zaten.

Çevrimdışı Karabay

aklımda deli sorular mesela neden dün basından kaçırdılar havaalanında
şu ana kadar resmi sitelerinden neden bir açıklama yapmadılar evrak sağlam olsa hemen döşerlerdi
işin gerçeği bu transfer dönemi çok keyifli geçiyor fenerliler suçluyu ilan etmişler Fikret Orman mış  :evillol:
o girmiş devreye ts ye almalarını söylemiş.
Adamlar bizden öcü gibi korkuyorlar resmen bu iki yıl çok ağır travma yaşadıkları belli :kop:

abi adam statda tvde gezip duruyor. Dün basından kaçırılma sebebi medelin gelişi. Trabzonlular durup dururken kendi taraftarını yine galeyana getiriyior.

Çevrimdışı 38life

Lens transferimizden sonra çalım yemezler diyordum ki daha transferin üstünden 1 hafta geçmeden yine çalım yemişler. Demek alışmış kudurmuştan betermiş

Bunlar en sonunda sinirlenip Aboubakar'a 12 milyon euro verip alacaklar. İyice dibe batacaklar :D

Çevrimdışı Berat

Bak sakinim,neden Karizma ilk 11de  yok demiyorum
şenol hocanın takdiridir.ama eminimki tabelada ilk onun adı yazılacak

saygılar

Rakibi şaşırtmak lazım, Antalya zaten paso faullü oynayacak ve Tosic'in üzerine baskı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bunlar en sonunda sinirlenip Aboubakar'a 12 milyon euro verip alacaklar. İyice dibe batacaklar :D
Alsınlar, umrumda olmaz

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı yoruk

Haber 1930 'a göre Sosa gemileri yakmış.

Arkadaş ciddi ciddi Sosa da gelirse bizim 5 oyuncu değiştirme hakkımızın olması lazım  :D Hangisi oynayacak bu oyunculardan  ? Yeter artık .  :D

Çevrimdışı 38life

Soru: Yere düşen rakibini tekmeleyen tek futbolcumuz Pepe midir?

Çevrimdışı Berat

Haber 1930 'a göre Sosa gemileri yakmış.

Arkadaş ciddi ciddi Sosa da gelirse bizim 5 oyuncu değiştirme hakkımızın olması lazım  :D Hangisi oynayacak bu oyunculardan  ? Yeter artık .  :D

Kaynak Fanatik gazetesi..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Soru: Yere düşen rakibini tekmeleyen tek futbolcumuz Pepe midir?
Medel var. Costa ve Neymar'ı tekmelemişti

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı abdusta

Sosa 1 yıl daha sabreder,yuklu imza parasıyla 2018 yazında kendi transferini yapar

saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

Sosa 1 yıl daha sabreder,yuklu imza parasıyla 2018 yazında kendi transferini yapar

saygılar
Bu sene oynatmazlarsa, seneye imza parası vermek bir yana iyi maaş verecek takım bile bulamaz.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı LuceGel

abi adam statda tvde gezip duruyor. Dün basından kaçırılma sebebi medelin gelişi. Trabzonlular durup dururken kendi taraftarını yine galeyana getiriyior.
Olay hiçte öyle görünmüyor adamlar yangından kaçırır gibi davrandılar Zenit le anlaşmamışlar daha yoksa açıklama çoktan gelirdi.İşin ilginci bizim başkan suçlu oldu. :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı abdusta

Bu sene oynatmazlarsa, seneye imza parası vermek bir yana iyi maaş verecek takım bile bulamaz.

Türkiyede taliplisi çok,zaten azıcık oynadı bu sene
daha iyisi kendini pazarlarken Milandan az kullanılmış der

saygılar

Çevrimdışı 38life

Medel var. Costa ve Neymar'ı tekmelemişti

İsim doğru ama olaylar yanlış. Costa ve Neymar'a basıyor, tekme atmıyor. Tekmesi U20 milli takım maçında. Pek popüler bir görüntü değil. Görmemişsinizdir muhtemelen. Ben de youtubeda rastladım :D

http://www.youtube.com/watch?v=McPwipcWhRs&feature=youtu.be

Çevrimdışı tuncaboylu

Türkiyede taliplisi çok,zaten azıcık oynadı bu sene
daha iyisi kendini pazarlarken Milandan az kullanılmış der

saygılar
Seneye 33 yaşında olacak abi.

Çevrimdışı Necmi

gezebilir bu anlaştıkları anlamına gelmez basit örnek görüşme başladı diye kap bildirisi yaptılarmı ben duymadım
adamı sağlık kontrolüne çıkarıp kap yapmamak nasıl bir şey burdanda ceza alacaklar dün arka kapıdan ezik gibi soktular bahane ne
Beşiktaş medeli getiriyormuş sence bu nedenle fener böyle ezikçe davranırmı.
Bence şu anda zenitle durumu kurtarmaya uğraşıyorlar ts nin gerçekten 10 M teklifi varsa bu iş zor olur
çok ağır travma olur bu
dediğin gibi adam stadda tvde gezip duruyor ama kap yok :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

İsim doğru ama olaylar yanlış. Costa ve Neymar'a basıyor, tekme atmıyor. Tekmesi U20 milli takım maçında. Pek popüler bir görüntü değil. Görmemişsinizdir muhtemelen. Ben de youtubeda rastladım :D

http://www.youtube.com/watch?v=McPwipcWhRs&feature=youtu.be
Bu tahminimden daha kurnaz deliymiş

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı atalay

Bu pozisyonda kırmızı gördü. Arjantin ile oynadıkları yarı final maçı. Arjantin'in o kadrosunda Aguero, Di Maria, Piatti, Zarate, Banega filan var. Bu kadroda Sanchez, Isla ve Vidal de var. Sonra turnuvayı üçüncü bitirdiler. @38life @MUSTAFA_
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2017, 13:30:10 atalay ]

Etiketler: