2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6963497 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fatih_

Daha once paylasildimi bilmiyorum fakat super olmus :D

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ayberk

Daha once paylasildimi bilmiyorum fakat super olmus :D

bi o kadar da alttaki malın yorumuna güldüm  :D
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı asi_kartal

Tesekkur ederim guzel kardesim. Kadrodan umutluyum hani transfer yapalim diye yapan civcivler gibi degilde takim uyumu oyun tarzi birbirine yakin bir takim olusturmak daha basari getirir dusuncesindeyim. Yonetim ve teknik taraf bunu cozdu zaten transferlerde gösteriyor ki alinan oyuncular hem bölgelerinde iyi hemde takim uyumuna uyacak gibi.  @atalay
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı tangaz

kale aynı defansın ortası ortanın ortası kanatlar geçen senenin üzerine çıktı seviye olarak kafada tek soru işareti negredonun performansı olacak gibi duruyor şayet o da iyi çıkarsa geçen senenin baya önüne geçti takımımız  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ahmetemre

konyalı binlerin sahaya girdiği anda sahada ki 11 futbolcumuzu bjk taraftarı sanıp 1 maç verilmiş deniyor :lol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Vida gelse marcelonun ust sekmeni bana gore cokta guzel olur tank olur defans

Vida gelse marcelonun ust sekmeni bana gore cokta guzel olur tank olur defans

marcelonun üst sekmanı mı :D

Çevrimdışı İhsan

ben kendimi boslukta hissediyorum. Son güne Transfer birakmadik mi simdi ?
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Abi marcelo tamam iyiydide adamin lyon macinda yaptigi hatalar ibb macinda yaptigi hatalar kritik hatalardi en azindan bunlari gormeyiz :)

Çevrimdışı Zafer55

Mangala bekleyecem ben son güne kadar :money:

Süper Ligin en değerli 5 oyuncusu Beşiktaş'ta.

Çevrimdışı Berat

Sizin oralardan bir saray helvası ye abi kendine gelirsin.  :)

Çevrimdışı esguel

Abi marcelo tamam iyiydide adamin lyon macinda yaptigi hatalar ibb macinda yaptigi hatalar kritik hatalardi en azindan bunlari gormeyiz :)

Marcelo lyon maçında çok etkiliydi
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2017, 15:55:38 esguel ]

Çevrimdışı Furkan Sarper

Marcelo lyon maçlarında çok etkiliydi bence özellikle deplasmanda ki maçta

ikinci maçta cezalıydı zaten adam :ebebe:

Çevrimdışı abdusta

Medelin gelişi ile ilgili bilgi varmı?

saygılar

Çevrimdışı sozkul

ne etti bu tolgay size? genç eleman kontenjanı için lazım böle isimler gerçi kondüsyonu hiç genç gibi değil ama

ben korkuyorum, kontratını uzatmayıp beleşe gidecek diye, hala resmi açıklama yok, hep uzattık diyorlar am resmi birşey yok.
Ilk 11 takıntısı var adamın ve bu sene forma aslanın ağzında, oynamazsa 6 ay sonra imza atar söyleyim.
Ozi'ninkide resmen uzamadı ama o korkutmuyor beni.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2017, 15:56:35 sozkul ]

Çevrimdışı esguel

ikinci maçta cezalıydı zaten adam :ebebe:

Pardon hemen düzeltiyorum   :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı esguel

Medelin gelişi ile ilgili bilgi varmı?

saygılar

18.30 iniş yapacak diyor fatih doğan

Çevrimdışı atalay

Şenol Güneş'ten beklentim ise; özellikle ligde oyun merkezini daha da öne çıkarıp, çizgi savunmayı ileri çekmesi. Geçen sezon ligde takım boyu en uzun ekiplerden biriydik. 40-50 metre boşluk verirken; savunmadaki yoğunlaşmaları, ilk reaksiyonu ve kompakt oyunu çok da düzenli uygulayamadık. Ligi bitirdiğimiz kadro ile topu geri kazanma sürelerini nasıl aşağı çekeceğiz emin değilim. Fakat topa sahipken ve geri kazanmaya çalışırken, bölgesel ve set oyunlarında 3v1, 3v2, 4v1, 4v2, 4v3, 5v2, 5v3 sayısal üstünlük sağlamamız gerek. Transition ve pozisyon oyunlarında, ön alan baskılarında yine mesafe katetmemiz lazım. Oyunu zaten ağırlıklı olarak geniş oynuyoruz.

Oyunu genişletmek konusunda Konya maçında alışılmışın dışında sıkıntı vardı. Keza geçen sezondan bu yana yoğunlaşmalar, ilk reaksiyon ve kompakt oyunda. Transition'ın ise savunma geçişleri ayağı arızalı. Bölgesel üstünlük ve doğru pozisyon oyunları oynamak önemli. Çünkü öndeki tiplemeler topu geri kazanma sürelerini pek de düşürecek oyuncular değil. Zaten bu iş diğerlerini sunmadan tipleme ile çözülmez. Ama tiplemeye rağmen çözülür.

Beşiktaş, yeni katılan ve daha önce yer alan isimler ile bölgeler arası topsuz geçiş oyunları oynayabileceği gibi; saha boşaltarak-yerleşerek, geçiş oyunları üzerinden veya pas-iade oyunu ile oynayabilir. Özellikle pas-iade oyununa yatkın oyuncu sayısı daha da arttı. Eğer diğer defolar halledilirse saha boşaltarak oynayabileceğiniz oyunun stoperlerine sahip olmanız da geçen sezona göre bir avantaj.

Çevrimdışı atalay

Son hamleler ile birlikte saha içi agresyonu da arttı. Bunu kontrollü bir şekilde oyunla bütünleştirirsek artı değer. Ayrıca bu kaos oyunu için de önemli. Bu bir takım için ana plan olamaz. Fakat ağırlıklı oyunların sonuç vermediği bölümler için belli bir organizasyonun yanında olacak kaos oyunu işe yarayabilir. Elde bu kaos oyununu iyi oynayan isimler var. 

Çevrimdışı Furkan Sarper

Oyunu genişletmek konusunda Konya maçında alışılmışın dışında sıkıntı vardı. Keza geçen sezondan bu yana yoğunlaşmalar, ilk reaksiyon ve kompakt oyunda. Transition'ın ise savunma geçişleri ayağı arızalı. Bölgesel üstünlük ve doğru pozisyon oyunları oynamak önemli. Çünkü öndeki tiplemeler topu geri kazanma sürelerini pek de düşürecek oyuncular değil. Zaten bu iş diğerlerini sunmadan tipleme ile çözülmez. Ama tiplemeye rağmen çözülür.

Beşiktaş, yeni katılan ve daha önce yer alan isimler ile bölgeler arası topsuz geçiş oyunları oynayabileceği gibi; saha boşaltarak-yerleşerek, geçiş oyunları üzerinden veya pas-iade oyunu ile oynayabilir. Özellikle pas-iade oyununa yatkın oyuncu sayısı daha da arttı. Eğer diğer defolar halledilirse saha boşaltarak oynayabileceğiniz oyunun stoperlerine sahip olmanız da geçen sezona göre bir avantaj.

sence medeli şu aşamada stoper olarak mı atiba yerine mi kullanmalıyız?

Çevrimdışı Yasin A.

tahkim ne zaman konusacak ya? su cezalı olma olayını kaldırmaları lazım sıkıntı bastı

Etiketler: